- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Allahım...
Sen bizleri yoktan var eden, varlıgından haberdar edensin...
Her hayrı bilen her şerri görensin...
Sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver... Ser varsa yasayacaklarımızda hayra cevir Allahım..
Senin yarattıgın bedende senin verdigin nimeti tasıyoruz... Bazen isyan edip bazen şükrediyoruz.. Karsında boynumuz bükük, elimiz bos haldeyiz... Farkındayız sana layık olmak için elimizden geleni yapıuoruz.. Yapmaya calısıyoruz..
Sen amellerimiZi bosa cevirme.
Sen dualarımızı kabul et..
Allahım sen evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler ver... Dünyaya gelmeyen yawrularımıza saglık ver sıhhat ver.. Biz annelere dayanma gücü sabır saglıklı kolay dogumlar ver...
Allahım senden istedgimiz cok.. Senin rızan için yaptıklarımız.........?
Rabbim sen kucaklarımızı bos bırakma...
Tenimizden süt kokusunu evimizden cennet kokusunu eksik etme...
Evlat sahıbı olmak isteyenlerin yakarıslarını bos cevirme...
Evlat acısıyla yananların yüregine ferahlık ver...
Allahım.....
Sana sıgınıyor,yalnız senden diliyoruz...
Sen herseyi hakıyyla bilensin, görensin...
Sen bizim hakkımızda hayırlısını ver...
AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cak-anneleri-dualarda-bulusuyor.740402/page-6
2015 ocak anneleri ne güzel bir konu acmıs bizlerdemi dualarda bulussak nisan anneleri
O konudaki arkadasin duasi kuzum cok hosuma gitti paylastim.amin amin amin binlerce kez ...Allaha sukur her gunumuze bebislerimizle esimizle yuvamizdayiz.Allah herkesin yuvasini bebeklerle doldursun evlenmek isteyen herkese hayirli esler nasip etsin aminYüreğimin taaa içinden amiiiiiinnnnn... Diline, yüreğine sağlık kuzummm
Evet canim artik 4e dogru yol aliyoruz allahin izni ile. herkes guzel geçir hamileligin tadini cikar diyor ama gel gelelim öyle olmuyor stresten ama en güzel yaptigim sürekli uyumak bari bunu yapiim dedim :)aynen öyle canım,beş aydan geriye sayım başladı dörde doğru değil mi canım?Hayal kurup 'şöyle yapıcam,böyle yapıcam'dedikçe 'ay bian önce geçsin'diyorum.Allah yardımcımız olsun,bebişlerimizi ve bizi korusun zaman da çabucak geçsin inşallah.Aslında hamileliğin tadını çıkarmak gerekiyor da ister istemez stres yapıyoruz bazı şeyleri.
Ayy cok sinir bozucu bi olay.gecmis olsun canim.. bi kadin olarak senin halinden anlamiyor ya pes yani. Boyle dengesiz insanlara karsi elim karnimda koruma kalkani yapiyorum. Onlar yaklasmadan dikkat edin diyorum. Zor buldum bebegimi zaten, boylesi manyaklar yuzunden bisey olsun istemem.. Allah korusun yavrularimizi
Ne kadar kaba, vurdumduymaz insanlar var yaaa. Terbiyesiz kadın, bir şey olsaydı da böyle pişkin pişkin üste çıkacak mıydı acaba? Çok geçmiş olsun canım valla çok sinirlendim ben ya
Binbir çeşit insan var canım laflara bak ya. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizide.
Aynı durumdayız:) Eşim istiyor ama bende tık yok:) Hamilelikten sonra da bu tiksinti devam etmez inşallah:) Şimdilik kardeş kardeş yaşıyoruz ama iki üç haftada bir eşim mutlu olsun diye yapıyoruz bir şeyler işte
Yalnız değilmişim. Kendimde bi sorun var sanmıştım neyseki çoğu hamiş arkadaşlar aynı durumdaymış kuzum
Benim duygularimda olumsuz bi degisiklik olmadi , hatta daha bile istekliyim diyebilirim. Ikimiz de cekindigimizden bazen haftada 1 veya 2 kez oluyor. Esinin boyle bi soru sormasi cok kotu olmus. Kendini fazla yormadan birlikte olmaniz guzel olur. Cunku insan sogudukca soguyor birbirinden. Hem manen hem madden birlesim saglanan harika bi durumkendini daha iyi hissediceksin, eminim.
Allah kabul etsinKizlar birlikte hatim yapsak cok iyi olur var mi almak isteyen..
Biz de teyzemizi yeriiiizzzzz
Benimki direk naber akraba diyorBenim bebekten yana bir sıkıntım yok da eşim utanıyor biraz çocuktan
Benimki döndü bile. Şimdi pek bir ekşın olmuyor ya pijamalarımı giyerken eski günleri yad ediyor gözleri dolu dolu
Normal kuzum işte istek olmadığı için. Geçici bi durum bebişler için :)Benim esim de artik beni sevmiyo musun diyo olur mu oyle sey diyorum ama bende bir de kuruluk basladi iyice stres oluyorum.
Hadi gözün aydın canım masallah miniğine :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahiyi geceler kızlar, yine yazmış da yazmışsınız okuyamadım tüm sayfaları, biz bugün ayrıntılı ultrasona girdik, herşey yolunda çok şükür, bir sıkıntı görmedi dr.umuz bol bol da poz aldık, bir resim bir de görüntü cd.si, kız olduğu da üçüncü bir dr.dan teyit edildi, yarın tahlil sonuçlarımı da alırsam bu ara rahatlıycam baya yük kalktı üzerimden....
Çatlak belirtisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum kızlarBu arada cevap yazmayi unuttumbebisgeliyorr ve dimple91 benim de karnimda oyle kasiniyor ki anlatamam yagliyorum kremliyorum buna ragmen pul pul derim dokuluyor gorseniz sanki deri degistiriyorum
amin canım inşallah cümlemize... darısı sizlere olsun, insan mutlu oluyor güzel haberler alınca....Hadi gözün aydın canım masallah miniğine :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?