ben de düşünüyorum aynenn, dikkat edin kızlar, ben öyle hissedince yağlanıyorum hemen, iyi geliyor, ilk hamileliğimde ihmal ediyordum ama çok çatlamıştım, şimdi bazıları belirginleşiyor ama yenisini istemiyorum en azından...Çatlak belirtisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum kızlar
İnşallah kuzum inşallah. Bizim de perşembe günü bakalım :)amin canım inşallah cümlemize... darısı sizlere olsun, insan mutlu oluyor güzel haberler alınca....
Hmm evet canım ben yanlış gordum heralde bende istanbul ataşehirdeyimcanım ben 27 yasındayım yasta minik bir farkımız var sadece :) istanbul bende beylikdüzü sen neredesin
canım çok geçmiş olsun bebişin sağlıklı olsunda önemli olan bu canım biraz dikkat edersin doğuma kadar sonrasında ki dünya güzeli minik için değer inş.kolay geçirirsinizz
iyi geceler canım size de :)İyi geceler tatlı rüyalar annişler ve tatlı minişleri :) Eki Görüntüle 1307796
Haklısın kuzum dikkat etmek lazım benim ilk bebeğim. İnşallah çatlamam Nemlendiriyorum hep ama hayırlısıben de düşünüyorum aynenn, dikkat edin kızlar, ben öyle hissedince yağlanıyorum hemen, iyi geliyor, ilk hamileliğimde ihmal ediyordum ama çok çatlamıştım, şimdi bazıları belirginleşiyor ama yenisini istemiyorum en azından...
Maşallah fıstık kızımıza , inş böyle devam eder CNm .. Darısı bizlerin başına inş . Sen kızı tutturdun inş bende turtururum :)) hadi bakalım sonuça bakıp iyi çalışıp çalışmadığım anlaşılır artık :)) şaka bir yana insan bir başka oluyor ya herşeyleri adrenalin bunların yawiyi geceler kızlar, yine yazmış da yazmışsınız okuyamadım tüm sayfaları, biz bugün ayrıntılı ultrasona girdik, herşey yolunda çok şükür, bir sıkıntı görmedi dr.umuz bol bol da poz aldık, bir resim bir de görüntü cd.si, kız olduğu da üçüncü bir dr.dan teyit edildi, yarın tahlil sonuçlarımı da alırsam bu ara rahatlıycam baya yük kalktı üzerimden....
memnun kaldın mı peki, ben bütün mesajları okuyamadım bahsettiysen eğer...radistanbul girdim.zeynep kamil oyle doluki igne atsan yere.dusmez
O konudaki arkadasin duasi kuzum cok hosuma gitti paylastim.amin amin amin binlerce kez ...Allaha sukur her gunumuze bebislerimizle esimizle yuvamizdayiz.Allah herkesin yuvasini bebeklerle doldursun evlenmek isteyen herkese hayirli esler nasip etsin amin
Kizlar birlikte hatim yapsak cok iyi olur var mi almak isteyen..
Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin canlar
Benim esim de artik beni sevmiyo musun diyo olur mu oyle sey diyorum ama bende bir de kuruluk basladi iyice stres oluyorum.
Ne dertliymişiz bu kadar yaa, bebişlerimiz sayesinde kocişlerden olduk
iyi geceler kızlar, yine yazmış da yazmışsınız okuyamadım tüm sayfaları, biz bugün ayrıntılı ultrasona girdik, herşey yolunda çok şükür, bir sıkıntı görmedi dr.umuz bol bol da poz aldık, bir resim bir de görüntü cd.si, kız olduğu da üçüncü bir dr.dan teyit edildi, yarın tahlil sonuçlarımı da alırsam bu ara rahatlıycam baya yük kalktı üzerimden....
sağol canım ya Allah gönlüne göre versin senin de, can bunlar can Rabbime şükür ki yokluğunuu göstermedi, tüm isteyenlre de nasip etsin inşallah...Maşallah fıstık kızımıza , inş böyle devam eder CNm .. Darısı bizlerin başına inş . Sen kızı tutturdun inş bende turtururum :)) hadi bakalım sonuça bakıp iyi çalışıp çalışmadığım anlaşılır artık :)) şaka bir yana insan bir başka oluyor ya herşeyleri adrenalin bunların yaw
Sağol CNm , malasef gebelik şekerim var artık . Sağlık olsun Rabbim dermansız dert vermesin inş cümlemize ..sağol canım ya Allah gönlüne göre versin senin de, can bunlar can Rabbime şükür ki yokluğunuu göstermedi, tüm isteyenlre de nasip etsin inşallah...
Bu arada geçmiş olsun canım, inşallah hamileliğini sıkıntısız tamamlarsın, Rabbim yardım etsin sana..
Taş gibi canım :)Kızlar ya sizin karnınız sert mi? Benimki sert sanki.
Aminn aminn amiin... Çok güzel bir dua Allah kabul etsin ve bizimle paylaştığın içinde Allah razı olsun :)Allahım...
Sen bizleri yoktan var eden, varlıgından haberdar edensin...
Her hayrı bilen her şerri görensin...
Sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver... Ser varsa yasayacaklarımızda hayra cevir Allahım..
Senin yarattıgın bedende senin verdigin nimeti tasıyoruz... Bazen isyan edip bazen şükrediyoruz.. Karsında boynumuz bükük, elimiz bos haldeyiz... Farkındayız sana layık olmak için elimizden geleni yapıuoruz.. Yapmaya calısıyoruz..
Sen amellerimiZi bosa cevirme.
Sen dualarımızı kabul et..
Allahım sen evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler ver... Dünyaya gelmeyen yawrularımıza saglık ver sıhhat ver.. Biz annelere dayanma gücü sabır saglıklı kolay dogumlar ver...
Allahım senden istedgimiz cok.. Senin rızan için yaptıklarımız.........?
Rabbim sen kucaklarımızı bos bırakma...
Tenimizden süt kokusunu evimizden cennet kokusunu eksik etme...
Evlat sahıbı olmak isteyenlerin yakarıslarını bos cevirme...
Evlat acısıyla yananların yüregine ferahlık ver...
Allahım.....
Sana sıgınıyor,yalnız senden diliyoruz...
Sen herseyi hakıyyla bilensin, görensin...
Sen bizim hakkımızda hayırlısını ver...
AMİN
Benim eşim kendi kaşındıAmin bitanem... Bizlere nasip etti çok şükür, isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ben alırım canım
Amin bitanem
Geçici bir süreç yaşıyoruz canım. Eşim de bazen öyle hissediyor. Ama anladı ve alıştı artık. Her şey düzene girecwk inşallah
Öyle valla. Eşim bazen bebeği benden daha çok sev tamam mı diyor. Ama bunu öyle acıklı söylüyor ki aslında kıskanıyor, ona ilgimin azalacağından korkuyor ve böyle diyerek kendini alıştırmaya çalışıyorZaten ekşın da yok adam Medine fukarasına döndü
Kuzuuuummm çok şükür atlattın ayrıntılıyı... Allah hep güzel haberlerle güldürsün yüzümüzü inşallah
kızlar gunaydın, 2 gundur kıpır kıpır hıssettıgım bebegımı dunden berı 1-2 kez ancak hıssettım, sızde de ole oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?