2015 Nisan Anneleri

Gunaydinlaaaar ay bugün okula geç kaldik. Kahvaltisiz cikmak zorunda kaldim neyse ki kantinde yedimnbir şeyler. . saat 8:20 de ders basliyor. Biz 8.13 te uyandik ayy kostur kostur arabaya binip gittik. Hayret benim oglus uyanmadi bugün yoksa 7 de beni acıktırırdı kalkardim ben :)

:) sanırım bebıslerımız tembellık yapıo , bende de durum aynı. kalk kız dıyorum, babası durtuyo sabah ı ıhh yok kalkmıyo

Dk olarak bilmiyorum ama kisa surmuyo.. kalp atisina bakiyo. Her bir tarafini olcuyo. Hareketlerine bakiyoruz ekrandan seviyoruz bebisimizi biraz.. o kadar seninki nasil peki.olcum filan yapiyodur
benimkide ölçüm yapıo kalp atışlarınada bakıyo bebek sağlıklı bu ayda görebileceklerimiz bunlar diyo pek haraketlerine bakmaya fırsat kalmıyo sağlıklı olması daha önemli tabi napalım

memnun kaldın mı peki, ben bütün mesajları okuyamadım bahsettiysen eğer...

kaldim.cokda icim rahatladi ilk defa bi doktor bebegimle bu kadar cok ilgilendi olcumleri yapti eli aya gosterdi yuzunu kalp atisini baya detayli olcumler yapti.citir geliyor dedi 2 tanede ucretsiz bakacak bidakine cd vereck die biliyorum rapor verdi 3 sayfalik goruntu ve yazilar kilosu boyu olcumlerde sorun varmi yokmi hep yazmis normal die ben cok memnun kaldim o kadar ozele gittim bu kadar detayli bunda gordum tek

günaydın güzel anneler ve de prens, prensesleri hayırlı günler olsun inşallah herşey yolunda olsun bu aradada dün anlattığım arkadaş iyi çok şükür bebeki de iyi doktor kötü bir yorumda bulunmamış ama progestran dı sanırım o ilaçtan vermiş günde 3 kez kullanacak inşallah sağlıkla atlatır herkes gibi bu dönemleri hepiniz iyi olun tamam mı

hanimlar benim kizim gunduz sakin aksam daha haraketli sabah 7 bucuk gibi tepinme basliyor yemek yedik heralde gene uyudu minim gecede cok.oynuo gunduz hareket cokmu ediyorumda hissetmiyorum acaba

Ayy biz bugün 19.haftaya girmişiz yaaa
E artık bu hafta tepik bekleyeyim di mi yahu
Bu arada kizlar bu haftalarda kilo kaybı yaşayanlar oldu mu? ben 1.5 kilo vermişim de... başta olsa neyse de simdi niye oldu bilmiyorum...
Gerci son ay hızlı kilo artışı olmus bir seferde 2,5 3 kilo almistim onunla mi ilgisi var ki

Maşallah miniğine ben de 19.haftada başlamıştım hissetmeye :) Ben son 2 3 haftadır sabitledim kilo almıyorumda vermiyorumda bol yürüyüş yapıyorum sende hareketliysen ondan olabilir hatta spora gidiyordun ya belki ondan olabilir yada yediklerinin kalori miktarları düşmüştür :)

bizim mümkün değil sürmüyor 20 dk falan güya özel hastane muayene ücreti neden bu kadar yüksek dediğimizde hastanemiz a sınıfı diyolar birde siz muayenehanesine falanmı gidiyorsunuz?
Gunaydin canim.yok normal hastanede oluyorum.hatta Esim gecikti bikere bekledik oda görsün diye.biz içeri girdiğimizde kapiyida kutluyorlar diğer hastalar rahatsız etmesin diye.doktorumda 50 yasinda yillarin doktoru.hic olumsuz birseyde söylemiyor hatta rahatlatiyor bizi.allah razi olsun

aminnnnnn canım yüreğine sağlık ki bizimle paylaşmışsın ne güzelde yapmışsın teşekkür ederiz

çok şükür herşey yolundaymış canım benim çok sevindim inşallah herşey hep böyle yolunda gider tahlil sonuçlarında hayırlısıyla çok güzel çıkacaktır güzeller güzeli prensesin mi oluyor seninde allah bağışlasın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…