kizlar ben hergun okuyabildim kaadar kuran okuyorum bastan sona bitirmek istiyorum suan 132 sayfaya gectim ben sizler nasil yapiyorsunuzbende bende
Hayırlı olsun abloşumdarısı bizimkilerin başına
bizim mümkün değil sürmüyor 20 dk falan güya özel hastane muayene ücreti neden bu kadar yüksek dediğimizde hastanemiz a sınıfı diyolar birde siz muayenehanesine falanmı gidiyorsunuz?
Canim ben gergin bir cüz okuyorum.30 günde 1 hatim oluyor zaten.allah kabul etsin kuzucumkizlar ben hergun okuyabildim kaadar kuran okuyorum bastan sona bitirmek istiyorum suan 132 sayfaya gectim ben sizler nasil yapiyorsunuz
kızlarrr ben yürüyemiyorum yaa şimdidenMaşallah miniğine ben de 19.haftada başlamıştım hissetmeye :) Ben son 2 3 haftadır sabitledim kilo almıyorumda vermiyorumda bol yürüyüş yapıyorum sende hareketliysen ondan olabilir hatta spora gidiyordun ya belki ondan olabilir yada yediklerinin kalori miktarları düşmüştür :)
Seninde Allah kabul etsin arkadasim Allah dualarimizi kabul eder insallahCanim ben gergin bir cüz okuyorum.30 günde 1 hatim oluyor zaten.allah kabul etsin kuzucum
Canim su icmiyormusun?bide tas diye benzetme yapma sertlesiyor diye yaz.kızlarrr ben yürüyemiyorum yaa şimdidenaz bir yürüyüm karnım geriliyo taş gibi oluyo ve çok yoruluyorum zaten normaldede devamlı bel ve karın ağrılarım var
O karın gerilmesi ve bel ağrısı bende de var karnımın gerginliğinden akşamları yürüyemiyorum ama öğlnleri yemekten sonra çıkınca o kadar rahatsız etmiyor nedense akşamları gazdan mı bilmem bende de şişiyor yürümeme engel oluyor. Bende eskiye göre çok çabuk yorulmaya başladım ama bi bırakırsam bi daha yürüyemem diyede korkuyorumkızlarrr ben yürüyemiyorum yaa şimdidenaz bir yürüyüm karnım geriliyo taş gibi oluyo ve çok yoruluyorum zaten normaldede devamlı bel ve karın ağrılarım var
Sagol bitanem hepimizin bebisleri için yapıyorum.Seninde Allah kabul etsin arkadasim Allah dualarimizi kabul eder insallah
Sagol bitanem hepimizin bebisleri için yapıyorum.
Gazdan oluyor canim kaysi filan ye.bagirsaklarini harekete geciren tahilli yiyeceklerden ye.O karın gerilmesi ve bel ağrısı bende de var karnımın gerginliğinden akşamları yürüyemiyorum ama öğlnleri yemekten sonra çıkınca o kadar rahatsız etmiyor nedense akşamları gazdan mı bilmem bende de şişiyor yürümeme engel oluyor. Bende eskiye göre çok çabuk yorulmaya başladım ama bi bırakırsam bi daha yürüyemem diyede korkuyorum
İYİ yapmışsın canım ankaradaydın sen di mi ben lina kadın sağlığına gitcem ayrıntılıya 170 tl sen nereye gitceksin?evet canım onunda etkisi oldu bir hafta daha bekleyim tam olsun dedim
Gunaydin annisler ve tatli danalari ......
Ben yurtdişindayım ve Burdada doktor değil ultrason uzmanları yapıyor ama sadece anormal scan için geçerli diğer kontroller doktor tarafından yürütülüyor CNm . Bu scan diğerlerinden farklı biraz bu yüzden uzman tarafından bakılması gerekir .
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim kızlarCanim Benim kendi doktorum bakicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?