- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Gunaydin canim asini olmusmuydun senGünaydın kızlarrrrrr:) Sağlık ocağına gittik bugün. Kan ve idrar tahlili alındı. Tahlil sonuçlarına göre kan ilacı ve vitamin verilecek. Ebemiz çooookkk tatlı ve 30 yıllık meslek hayatı var. Tam anlamıyla profesyonel. Neredeyse 45 dakika beslenme ile ilgili konuştu benimle ve günlük beslenme tablosu yaptı. Beslenme tablomuzu temize çektim ve sizlerle de paylaşmak istedim:)
Eki Görüntüle 1307921
Canım hepimiz aynı durumdayız bende memleketimden ayrıyım ailemden, yeni taşındık bu şehre komşular kendi halinde , arkadaşım yok doğru dürüst kadınlar kulubündeki kızlarla konuşup biraz sosyalleşiyorum bilgisahibi oluyorum inan kendimi yanlız hissetmiyorum o zaman, iyiki bulduk birbirimizi doğumdan sonrada vakit buldukça konuşuruz hep, hem yakın arkadaşına bile bu kadar şeyleri sorup öğrenemezsin. Gecende benimde aklıma kadınların günü geldi çocukken annemle giderdik 29 yaşındayım daha hiç gün grubum olmadı gitmedim ahhh diyorum kadınlar pastayı böregi dolmayı yapsa beni çagırsa bende yemeye gitsemm, günü bir tarafa bırak annenle aynı şehirde olsan canının çektiği herşeyi yapar hoop hazır sofraya oturursun ama böyle biz yemek yapmasak 1 tabak yemek veren bile yokkkBugün hic tadim yok kolumu kaldiramiyorum.keşke annem yaninda olsaydi.tek kalmaktan biktim artik.hic kimse yok tek bir arkadaş bile.hadi hepiniz toplanıp bana gelin:-(
Benim eşim kendi kaşındıben daha erken diyordum o çok istiyodu sonra beni de ikna etti. Şimdilik bi kıskançlık belirtisi yok ama doğunca nolur bilemem daha beter duruma düşecek haberi yok 40 gün
Gunaydin canim asini olmusmuydun sen
Bugün hic tadim yok kolumu kaldiramiyorum.keşke annem yaninda olsaydi.tek kalmaktan biktim artik.hic kimse yok tek bir arkadaş bile.hadi hepiniz toplanıp bana gelin:-(
Canım seni üzmek istemem ama eşin süprizi hiç hak etmiyor, sen ona süpriz yapıp hediye alsan belki masraf oldu diye düşünür bilemiyorum, bana kalırsa masraf diyede başının etini yiyeceklerine bir yaş pasta yap evde yeter hediye alma, Güzel bir kışlık kıyafet al demek geiyor içimden sma hediyene belki eşin kayınvaliden kaç paraya aldın masraf diyecekler seni yine üzecekler bence hiç önemseme şuan el üstümde tutulması gereken sensin ama hepsi yerden yere vuruyor babana da saygı göstermiyorlar hiç hediye falan alma . Eger degerini anlayıp degişirse gelcek yıl gğzel bir hediye alırsın, Ayrıca sen ona verilecek en güzel hediyeyi vermişssin bir yavrunuz olacakkizlar benik.esimin dogum gunu onumuzdeki ay gerci ne anlar . incelikden supriz birseylr yapmak istiyorum ama ne yapcamida.bilmiyorum bana kalsa.biseler yaparim boyle evle ilgili ama evde bize ait olan tek sey yatak odamiz kaynana kayinpeder ev kalabalik hafta sonu daha kalabalik oluyo kocamla hic yanliz kalamiyoruz esim tatil istemiyor ben isi biraktim masraf die ailesi icin bana dio sana sirt donerim onlar yok die ailesini istemedimi daha ona hic demedim ama istemiyorum cunku dun babam geldi babam birak bilgisayari karsinda adam var konusalim cocuk gibi bune dedi babasi demek adam yerine koymuyorum seniki dedi bakmiyorum babam baya alindi babasindan nefret ediyorum. annesi bu gun ne telefon o kadar bakiosun manitan mi var dedi bende bi arkadasim yeni hamile cocunu kaybedebbilir die konustuk o hemen ölürse ölsün ne var cok birsey oldu olmadi bi sacma konusma basladi dedim ilk cocuk herkez icin heycan die oyle yerler vuruyorki ne kabalik acikcasi sogudum ama esime yeter artik ayir evide demedim sadece ailesinin benim aileeme karsi daha ii olmasi istedim yani anlicaniz supriz yapacam ama nasil gece olmadan suslenemem odam disinda birseyde yapamam disari cikalim desem kocam ne gezdirir ne anlar vasat tam ne yapcam sasirdim ya
Offffffffffffffffff
Offffffffffffffffff
Kac tane alabilirsin canim..Beeeeeeeennnnn
kızlar günlük kaç bardak süt içiyorsunuz ?
Kac tane alabilirsin canim..bende bende
kızlar günlük kaç bardak süt içiyorsunuz ?
Bugün hic tadim yok kolumu kaldiramiyorum.keşke annem yaninda olsaydi.tek kalmaktan biktim artik.hic kimse yok tek bir arkadaş bile.hadi hepiniz toplanıp bana gelin:-(
Anladim canim hatimi bir dagitalimda ondan sonra haberlesiriz..Allah kabul etsinarapca bilmiyorum hatim yapamıyorum ama zikir cekerseniz yasin okunursa yada yusuf meryem surelerini okursanız bende katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?