2015 Nisan Anneleri

Ben olsam hiç bişi yapmam hiç haketmiyor çünkü

kızlarr, bebemm şuan 2 tepik yavrusu attı:) pc basında gulmeye basladım arkadaslar bana bakıo hayırdır nıye guluyosn dıe
yaaa maşallah size ne güzel ben de hala tık yok yavruşumun tekmelerini anlayamıyorummm ben çok mu hissiyatsızım ama yaaa

Günaydıın, dün benide aile hekiminden ebe aradı nekadar ilgilendi neler neler söyledi anlatamam çok şaşırdım böyle bir hizmet olduğunu bilmiyordum :)
Bu arada bebişimizi gördük ptsi günü resmen el sallar gibi eli çıktı maşallah tosunuma :)

Canim insallah yoluna girer hayatin da yuvan da. Ama boyle kocadan fazla bisey bekleme. 6 aylik taze gelin, taze eşsin. Ustune bi de hamilesin. El üstünde senin tutulman gerekir. Sen ağırlığını koyup tavrini belli etmezsen gercekten uzulurum senin icin. Sen guclu ol ki evladinin yaninda, arkasinda guclu anne olasin.

elimde olmuyorki para getirmedinmi eve calismadinmi hazir yiyici oluyorsun bir luksun olmuyor ayni evdesin esin hep gariplesiyor taniyamiyorsun sana sahip cikmiyo uzak sadecee yatarken hadi ayrildim sjmdi nasil calisim bebegim olacak ben nasil altindan kalkarim akrabalarim beni yer cunku herkez kafa tuttum onu sevdim icin ayrica ailesizligide yasadim bebegim mutlu olmali benim yasadim gjbi degil tabi bu sekilde mutlu olunmaz ama anne baba yaninda olur en azindan

Ya kizlar bugün zaten canim burnumdaydi dahada kotu oldum.tummmmm gün takarim sizi kafaya olumlu bakin birakin kocalarinizi kaynanalarinizi allah İslam etsin hepsini meleklerinize bakin Rabbim herkese nasip etmez bu durumu.ben ne kadarrrrr dua ettim ona kavuşmak için onlari uzmeyin ne olur.

yaaa maşallah size ne güzel ben de hala tık yok yavruşumun tekmelerini anlayamıyorummm ben çok mu hissiyatsızım ama yaaa

Ay ay kiyamam sanaaaa balimmm:) kizim bence bebis tepik tepik oynuyo orda da sen ayirt edemiyosun. Gun icinde cok hareketliysen zaten zor hissediliyomus. Ama kafana cok takiliyosa doktora git bi muayeneye istersen gozunle gor. Bizim tosuncuklar su haftalarda ziplama hareketi bile yapabiliyolarmis ki ay yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…