- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Maşallah miniğine ben de 19.haftada başlamıştım hissetmeye :) Ben son 2 3 haftadır sabitledim kilo almıyorumda vermiyorumda bol yürüyüş yapıyorum sende hareketliysen ondan olabilir hatta spora gidiyordun ya belki ondan olabilir yada yediklerinin kalori miktarları düşmüştür :)
öyle oluyor canım, gündüz hareketliyken çok hissetmiyorsun, ya sabah ya akşam daha fazla hissediliyor...hanimlar benim kizim gunduz sakin aksam daha haraketli sabah 7 bucuk gibi tepinme basliyor yemek yedik heralde gene uyudu minim gecede cok.oynuo gunduz hareket cokmu ediyorumda hissetmiyorum acaba
. Canim bak seni üzmek değil derdim aslında destek olmak için yazdim pek sevmem milletin ozeline karismayi.kaynana çok sinirlendigim için yazdim.bide sana çok kizdim sürpriz yapmaya dusunuyorsun yapma sana değer verene değer ver.herşey senin elinde.evet aslinda hak etmiyor ama daha 6 aylik evliyiz hic birsey yapamadik hic birsey yasamiyoruz gece yattimiz yerde bile konusamiyoruz cocumuz hakkinda bile konusamiyoruz hersey masraf deme basladi cocumuz icin ayirdimiz parayi bile cocuga birsey aldirtmiyor bunaldim hafta sonu amcamlar gelio . onunda esi olmus 2.cocugu var kucuk surekli onu bak bunu bak bize hic vakit yok oda doktor telle ilgilenmekden cocuk bakmiyo bize atiyo hafta sonu tatilimizde bile esimle olamiyorum ev dolu kardesim var bi halamdaha var iki haftadir bakiyoruz yani ben evlilikden hic birsey anlamadim esim cok cimri olma basladi babasi anneside bizi uzer gitmez degisik birsey boyle dun esimle konusma calistim dedim bi basbasa kalsak bi kere ya biseler yapsak ne suslenebiliyorum ne tv bakabilirsin ne rahat giyinebilirsin adam dohalgaz bile.yakmio para gidecek die bunaldim ya esimde ailesiz yapamio tatil yok dio hic birsey yok yemek yapsam istedim olmuyor hep laf laf sogudum ya esim ilerde duzelir dio dedim artik cocumuz olacak yaslaniyoruz ya buyuduk diyorum buyuduk anne baba oluyoruz diyorum anlamiyor benle ilgilenmiyor suslensen ustune atlar tek derdi uckuru yoksa biz hic umrunda.degiliz ki
CNMM PEK İÇEMİYORUMM VALLA HALA MİDEMİ BULANDIRIYOR SUCanim su icmiyormusun?bide tas diye benzetme yapma sertlesiyor diye yaz.
Bi kaynana nazil olurda geliniyor boyle konuşma cesaretinden bulunabilir?yemin ederim bana boyle bisey söylesinler oğlunun askindan geberecegimi bilsen cikarim o evden kaynana olacak kadinida linç ederim orada.kimse namusuna laf edemez.oturup dua edecegine senin gibi gelini bulmuş bu zamanda kim bir oturuyor allah askina.büyük sabirli biriymissin.k.bakmadan bide aptalmisin sen ne suprizi yapilan.ya yapmayan bayanlar size değer vermeyen insanlara değer vermeyin ayakları üzerinde duran karakteristik insanlar olun olalim.
evet aslinda hak etmiyor ama daha 6 aylik evliyiz hic birsey yapamadik hic birsey yasamiyoruz gece yattimiz yerde bile konusamiyoruz cocumuz hakkinda bile konusamiyoruz hersey masraf deme basladi cocumuz icin ayirdimiz parayi bile cocuga birsey aldirtmiyor bunaldim hafta sonu amcamlar gelio . onunda esi olmus 2.cocugu var kucuk surekli onu bak bunu bak bize hic vakit yok oda doktor telle ilgilenmekden cocuk bakmiyo bize atiyo hafta sonu tatilimizde bile esimle olamiyorum ev dolu kardesim var bi halamdaha var iki haftadir bakiyoruz yani ben evlilikden hic birsey anlamadim esim cok cimri olma basladi babasi anneside bizi uzer gitmez degisik birsey boyle dun esimle konusma calistim dedim bi basbasa kalsak bi kere ya biseler yapsak ne suslenebiliyorum ne tv bakabilirsin ne rahat giyinebilirsin adam dohalgaz bile.yakmio para gidecek die bunaldim ya esimde ailesiz yapamio tatil yok dio hic birsey yok yemek yapsam istedim olmuyor hep laf laf sogudum ya esim ilerde duzelir dio dedim artik cocumuz olacak yaslaniyoruz ya buyuduk diyorum buyuduk anne baba oluyoruz diyorum anlamiyor benle ilgilenmiyor suslensen ustune atlar tek derdi uckuru yoksa biz hic umrunda.degiliz ki
günaydın herkese.
çok geri gidip okuyamadım ama moraller bozuk sankişunu söyleyebilirim çocuk olunca o size gerçekten arkadaş oluyor merak etmeyin tecrübeyle sabittir.
bu arada oğluşuma aldığım ilk ciciler az önce elime ulaştı, sizlerle paylaşayım istedim, pazartesi sipariş vermiştim bugün aldım, çok yumuşak kumaşlarına bayıldım.
(ilk defa resim yüklüyorum inşallah becerebilirim)
Hersabah mutlaka yiyorum bi de hemen üstüne su içiyorum ama kan ilacı mahvetti beniGazdan oluyor canim kaysi filan ye.bagirsaklarini harekete geciren tahilli yiyeceklerden ye.
BENDE 1 CÜZ ALABİLİRM TATLIM :)Kac tane alabilirsin canim..
Bence 5 kayisi çok çünkü ben günde 2 yiyorum ona rağmen ishal oluyorum gibi oluyor.. Sütte çok içmek kansizlik yapar ve batma seklinde agrilar neden olur. 2 bardak kafi... bnm doktorum çok sut protein tüketmek batma yapar dediGünaydın kızlarrrrrr:) Sağlık ocağına gittik bugün. Kan ve idrar tahlili alındı. Tahlil sonuçlarına göre kan ilacı ve vitamin verilecek. Ebemiz çooookkk tatlı ve 30 yıllık meslek hayatı var. Tam anlamıyla profesyonel. Neredeyse 45 dakika beslenme ile ilgili konuştu benimle ve günlük beslenme tablosu yaptı. Beslenme tablomuzu temize çektim ve sizlerle de paylaşmak istedim:)
Eki Görüntüle 1307921
2 cuz alabılırım, veremedıgın kalırsa sayet bakarız canımKac tane alabilirsin canim..
Çok güzellermiş çok beğendim güle güle giysin inşallah paşan :)günaydın herkese.
çok geri gidip okuyamadım ama moraller bozuk sankişunu söyleyebilirim çocuk olunca o size gerçekten arkadaş oluyor merak etmeyin tecrübeyle sabittir.
bu arada oğluşuma aldığım ilk ciciler az önce elime ulaştı, sizlerle paylaşayım istedim, pazartesi sipariş vermiştim bugün aldım, çok yumuşak kumaşlarına bayıldım.
Ben gece uyuyamadan işe geldim benim de çooook uykum varGünaydınlar ben daha yeni kalktım birseyler yedim hala da uykum var
Tamam canim ilk cuzu sana yazdim o zaman..BENDE 1 CÜZ ALABİLİRM TATLIM :)
2.ve 3. cuzu sana yazdim kalanlari soyleyecegim..2 cuz alabılırım, veremedıgın kalırsa sayet bakarız canım
Meryemcim inan artik kelime bulamiyorum ben. Ama kusura bakma da boyle kocaya ben bi halt yapmam. Babana da cok uzuldum ya o nasil bi terbiyesizlik oyle. Ya herseyi gectim koca olsun, kayinvalide kayinpeder olsun ama insana insan oldugu icin deger vermek lazim. Bunun aksi davranani ben de insan yerine koymam.
Kızlar ben bebişimde hareketleri hiç hissedemiyorum normal mi sizce ?
Bence 5 kayisi çok çünkü ben günde 2 yiyorum ona rağmen ishal oluyorum gibi oluyor.. Sütte çok içmek kansizlik yapar ve batma seklinde agrilar neden olur. 2 bardak kafi... bnm doktorum çok sut protein tüketmek batma yapar dedi
Canim sana da 4,5,6,7,8 i yazdim o zaman..5 cüz falan rahat alırım kuzum. Dağıtamadığın cüzler olursa onları da paylaşabilirim.
Çok geçmiş olsun bitanem tekrar. Boşver arabayı, neyse ki size bir şey olmamış. Strese girersin tabi kolay değil. Ama içini ferah tut, rahatlamaya çalış. Bebeğin de rahatlar o zqmqn annesi.
Bir dahaki kontrolün ne zaman? Doktor bakarsa için tamamen rahatlar
günaydın herkese.
Canim vermiyolar mis radyalog bakiyorlokman hekimde cd falan veriolar mı radyoloji uzmanı girecek di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?