2015 Nisan Anneleri

Meryemcim inan artik kelime bulamiyorum ben. Ama kusura bakma da boyle kocaya ben bi halt yapmam. Babana da cok uzuldum ya o nasil bi terbiyesizlik oyle. Ya herseyi gectim koca olsun, kayinvalide kayinpeder olsun ama insana insan oldugu icin deger vermek lazim. Bunun aksi davranani ben de insan yerine koymam.

Kocaman olmuş tospaaaaa:) Allah hayırlı uğurlu etsin kuzum:) Maşallah tospaa prensese:)

Reactions: nix
Kac tane alabilirsin canim..

Canım bugün ebemiz günde 4 bardak süt iç dedi.

Bu arada araba kazası demişsin. İnşallah iyisindir. Çok geçmiş olsun canım

tşk ederim cnm bende bişi yok çok şükür ama araba hasar gördü.korktum birazcıkta stres yaptım sanırım karnım agrıyo

benimde burda kımsem yok eşim doğuda şark hızmetinde ailem baska sehırde

aynen ben de uzaktayım 1 tane akrabam bile yok

Weryew bence hiçbir şey yapma eşine. Şu durumda hak etmiyor. Üstelik babasının senin babana yaptığı edepsizlikten sonra. Kayınvaliden de çok edepsizmiş. Ne o öyke manitan mı var diyor bir de. Hiç mi aile terbiyesi görmemiş bunlar

Özel hastaneye kontrole giden arkadaşlar ayrintili ultrasonu Dr unuzmu yapiyor bazi arkadaşlar radyloga görüntüleme merkezine gitmişler özel hastanenin kadim doğum uzmanları girmiyor mu
BAHSETTİĞİN DURUMDAYIM LİNA KADIN da doktorlar bu konuda bilgili birinin girmesini istiyorlar radyoloji uzmanı geliyormuş ayrı bir bölüme geçiliyormuş orda bakılacak

yalnızca 1 kılo almama ragmen ayaklarım agrıyo 2 -3 gundur . sısmeyede basladı galıba malum calısınca ayakda durmak veya sureklı oturmaktan. umarım cok sısmez ya aksamları ayaklarımı yuksege uzatuyorm bıraz ıyı gelıyo

. Aynen öyle ben bide kalabalık aileden geldim.öyle çok ozluyorumki hepsini abimleri yil basi geliyor hepsi toplanacaklar ben yine yokum.offfff neryse ya benimde oğlum gelecek onunla vakit geciricem kimseye ihtiyacım olmayacak.

Kac tane alabilirsin canim..

5 cüz falan rahat alırım kuzum. Dağıtamadığın cüzler olursa onları da paylaşabilirim.

tşk ederim cnm bende bişi yok çok şükür ama araba hasar gördü.korktum birazcıkta stres yaptım sanırım karnım agrıyo

Çok geçmiş olsun bitanem tekrar. Boşver arabayı, neyse ki size bir şey olmamış. Strese girersin tabi kolay değil. Ama içini ferah tut, rahatlamaya çalış. Bebeğin de rahatlar o zqmqn annesi.

Bir dahaki kontrolün ne zaman? Doktor bakarsa için tamamen rahatlar

Bi kaynana nazil olurda geliniyor boyle konuşma cesaretinden bulunabilir?yemin ederim bana boyle bisey söylesinler oğlunun askindan geberecegimi bilsen cikarim o evden kaynana olacak kadinida linç ederim orada.kimse namusuna laf edemez.oturup dua edecegine senin gibi gelini bulmuş bu zamanda kim bir oturuyor allah askina.büyük sabirli biriymissin.k.bakmadan bide aptalmisin sen ne suprizi yapilan.ya yapmayan bayanlar size değer vermeyen insanlara değer vermeyin ayakları üzerinde duran karakteristik insanlar olun olalim.

evet aslinda hak etmiyor ama daha 6 aylik evliyiz hic birsey yapamadik hic birsey yasamiyoruz gece yattimiz yerde bile konusamiyoruz cocumuz hakkinda bile konusamiyoruz hersey masraf deme basladi cocumuz icin ayirdimiz parayi bile cocuga birsey aldirtmiyor bunaldim hafta sonu amcamlar gelio . onunda esi olmus 2.cocugu var kucuk surekli onu bak bunu bak bize hic vakit yok oda doktor telle ilgilenmekden cocuk bakmiyo bize atiyo hafta sonu tatilimizde bile esimle olamiyorum ev dolu kardesim var bi halamdaha var iki haftadir bakiyoruz yani ben evlilikden hic birsey anlamadim esim cok cimri olma basladi babasi anneside bizi uzer gitmez degisik birsey boyle dun esimle konusma calistim dedim bi basbasa kalsak bi kere ya biseler yapsak ne suslenebiliyorum ne tv bakabilirsin ne rahat giyinebilirsin adam dohalgaz bile.yakmio para gidecek die bunaldim ya esimde ailesiz yapamio tatil yok dio hic birsey yok yemek yapsam istedim olmuyor hep laf laf sogudum ya esim ilerde duzelir dio dedim artik cocumuz olacak yaslaniyoruz ya buyuduk diyorum buyuduk anne baba oluyoruz diyorum anlamiyor benle ilgilenmiyor suslensen ustune atlar tek derdi uckuru yoksa biz hic umrunda.degiliz ki

ben de ailemden uzaktayım eşimde sürekli şehir dışında

günaydın herkese.
çok geri gidip okuyamadım ama moraller bozuk sanki şunu söyleyebilirim çocuk olunca o size gerçekten arkadaş oluyor merak etmeyin tecrübeyle sabittir.
bu arada oğluşuma aldığım ilk ciciler az önce elime ulaştı, sizlerle paylaşayım istedim, pazartesi sipariş vermiştim bugün aldım, çok yumuşak kumaşlarına bayıldım.
(ilk defa resim yüklüyorum inşallah becerebilirim)

Eklentiler

• DSC_0287.webp
    352,3 KB · Görüntüleme: 109
  • DSC_0288.webp
    255,2 KB · Görüntüleme: 87
onların işi bu canım, tek tek organlarına bakıyorlar, parmaklarını bile sayıyor, omurgası, kalbi, böbreği, dudağı, damağı, gözleri, kafası, karnı, hepsini tek tek ölçü

Ayyyyy teyzesi yerrrr onun cicislerini.güle güle kullansin bitanem çok tatli

yyıldızlıya bayıldımm, güle güle giysin bebeğin, sağlıcakla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…