Bende yarın kontrole gidicem bakalım detaylı için ne zamana randevu al diyecek ben de senin gibi merak içindeyim :)günaydın annişler su ayrıntılı usg günü gelse onuda sağ salım atlatsam dahada rahatlıcam. inşallah bı problem cıkmaz . butun bebelere saglıkkkkk
arkadasım gercekten istıyorsan 2 ve 3. cuzlerı ben almıstım senle paylasabılırım, sevabından sen de eksık kalmakalmadımı bizebir daha ki hatime inşaallah Allah kabul etsin yasinlere devam edelim
sanmam ama cok esneme harektı yapmak sakıncalı dıye bılıyorum. yukarı uzanmak vsKizlar aklima bir şey taklidi elimizi kolumuzu ani kaldirmak yada sert şekilde indirmek bebeğe zarar verir mi?
Şundan dolayı sordum okulda bazen hic susmuyor çocuklar sinirlrndiriyor bende elimdeki su şişesini sertçe masaya vuruyorum sesleri kesilsin diye bir iki kez yaptim simdi aklima takildi...sanmam ama cok esneme harektı yapmak sakıncalı dıye bılıyorum. yukarı uzanmak vs
ondan bısey olmaz benceŞundan dolayı sordum okulda bazen hic susmuyor çocuklar sinirlrndiriyor bende elimdeki su şişesini sertçe masaya vuruyorum sesleri kesilsin diye bir iki kez yaptim simdi aklima takildi...
Ay durduk yere aklima takildi da... Ufff şubat tatili gelse de ayrilsam izne.. Yoksa okulda sinir stres oluyor yavrum yaaaondan bısey olmaz bence
Canim bende de oluşuyor bu durum sürekli hatta az önce aynisi yine oldu sanki kalbim disari cikmiş gibi hizli hizli sesli atiyor acaba bebegin kalp sesimi diye karnima dokundum tik yok yine :) kan değerimde normal hayirdir insallahKızlar 3, 4 gündür fark ettim benim kalp atışım hızlandı otururken veya yatarken bir anda kalbimin atışının çok hızlı oldugunu hissediyorum biraz araştırdım kan degerleri düşük olursa olabilir diyor ama kan degerim 11 küsürdü çok ta düşük degil başka bir sıkıntımı var acaba
kanın düşük cnm bnm o yüzden o şekilde vermiş ben şuanda ferrum kullanıyorum bnm 13,5içtiğin hapın adı ne canım bi daha ki kontrolde bende hap istiyeyim kanımı 1 ay önce ölçmüştü 10.2 çıktı bi dahada ölçmedi bu ilacı yeni verdi
Kızlar 3, 4 gündür fark ettim benim kalp atışım hızlandı otururken veya yatarken bir anda kalbimin atışının çok hızlı oldugunu hissediyorum biraz araştırdım kan degerleri düşük olursa olabilir diyor ama kan degerim 11 küsürdü çok ta düşük degil başka bir sıkıntımı var acaba
Ayy ya kiyamam sana güzel anne nede heyecanlanmissindir elbiseleri gorunce insan daha da yaklastigini hissediyor :) yerim ben senin minnaginin tepik atan ayagini farisi benim basima göbek deliğinin hizasında kipirtilar oluyor karincalanma gibi ama daha okkalibir tepigini yemiş değilim kuzumun :)Ben çok fazla uyuyamıyorum.Gece genelde 11 oldu mu uyku basıyor ama sabaha karşı bir uyandım mı yatamıyorum.Sabah ta erken kalkıyorum.Bugün bir tadıdığım kendi bebeğinin küçülenlerini bana ayırmış.Yelek,kazak,alt üst takım,önlük..Herbirinden vardı birkaç tane,belki daha fazla.Hepsine tam bakamadım ama doğurasım geldi.Heyecanımım daha da arttığını,bebişimin bana doğru yaklaştığını hissettim.Eve geldim hani dünkü kasılmamı söylemiştim ya,bir hareketini bekliyordum.Bugün eve gelince uzandım,bir kaçkere hafif hafif tepikledi canımın içi.Galiba 'ben burdayım annecim'dedi. :)
kan hapı benide kabız yaptı maleseffffdemir ilacından mı hamilelikten mi kabızlık fena bende, üstelik çatlak da var, kanama oluyor doğal olarak, kayısıya başladım, o da biliyorum dişlerimi ağrıtacak ilerde
Bende endişeleniyorum canım tansiyonumu ölçtüm 10 6 herzamanki tansiyonum yükselmemişCanim bende de oluşuyor bu durum sürekli hatta az önce aynisi yine oldu sanki kalbim disari cikmiş gibi hizli hizli sesli atiyor acaba bebegin kalp sesimi diye karnima dokundum tik yok yine :) kan değerimde normal hayirdir insallah
cok normal 2 kısılık calısıyor vucutKızlar 3, 4 gündür fark ettim benim kalp atışım hızlandı otururken veya yatarken bir anda kalbimin atışının çok hızlı oldugunu hissediyorum biraz araştırdım kan degerleri düşük olursa olabilir diyor ama kan degerim 11 küsürdü çok ta düşük degil başka bir sıkıntımı var acaba
cunku hamılelıkte kalp nıormaldekınden %50 daha fazla kan pompalarmıs ondan canım bnmde oyle hatta oyle kı sankı aldıgım nefes bana yetmıyor. normal seyler bunlarKızlar 3, 4 gündür fark ettim benim kalp atışım hızlandı otururken veya yatarken bir anda kalbimin atışının çok hızlı oldugunu hissediyorum biraz araştırdım kan degerleri düşük olursa olabilir diyor ama kan degerim 11 küsürdü çok ta düşük degil başka bir sıkıntımı var acaba
Haklisin canim iki kişilik calisiyor artik vücut mekanizmamiz saglikli olalimda bebeklerimizle olsun atsin küt küt :)Kizlar zaten kalbimiz ve cigerlerimiz hizli calisiyor normal insan vücudu gibi dusunmeyin her şey normal.. Bunlati arastirmistim ben
İyi o zaman canım çok şükür demekli hamilelikte herkeste olabiliyor şimdi içim rahatladıAyni senin gibiy durumum kardiyologa gittim bende korktum bisey varmi acaba diye bi suru test filan yapti doktorumda c9k iyiydi sonuc turp gibi bi kalbim varmisHamilelikle ilgiliymis canm benimde kan degerim 11 kusurlu ama kalbimiz yeterli kani pompalamk icin ekstra calisiyomus kan haplarini duzenli jullan dedi bu durum dogumdan sonra duzelecej dedi .Hamilelik ilerledikce daha artabilir dedi yani korkulacak bisey deil canini sikma ,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?