2015 Nisan Anneleri

Kizlar aklima bir şey taklidi elimizi kolumuzu ani kaldirmak yada sert şekilde indirmek bebeğe zarar verir mi?

günaydın annişler su ayrıntılı usg günü gelse onuda sağ salım atlatsam dahada rahatlıcam. inşallah bı problem cıkmaz . butun bebelere saglıkkkkk
Bende yarın kontrole gidicem bakalım detaylı için ne zamana randevu al diyecek ben de senin gibi merak içindeyim :)

sanmam ama cok esneme harektı yapmak sakıncalı dıye bılıyorum. yukarı uzanmak vs
Şundan dolayı sordum okulda bazen hic susmuyor çocuklar sinirlrndiriyor bende elimdeki su şişesini sertçe masaya vuruyorum sesleri kesilsin diye bir iki kez yaptim simdi aklima takildi...

Kızlar 3, 4 gündür fark ettim benim kalp atışım hızlandı otururken veya yatarken bir anda kalbimin atışının çok hızlı oldugunu hissediyorum biraz araştırdım kan degerleri düşük olursa olabilir diyor ama kan degerim 11 küsürdü çok ta düşük degil başka bir sıkıntımı var acaba

Canim bende de oluşuyor bu durum sürekli hatta az önce aynisi yine oldu sanki kalbim disari cikmiş gibi hizli hizli sesli atiyor acaba bebegin kalp sesimi diye karnima dokundum tik yok yine :) kan değerimde normal hayirdir insallah

içtiğin hapın adı ne canım bi daha ki kontrolde bende hap istiyeyim kanımı 1 ay önce ölçmüştü 10.2 çıktı bi dahada ölçmedi bu ilacı yeni verdi
kanın düşük cnm bnm o yüzden o şekilde vermiş ben şuanda ferrum kullanıyorum bnm 13,5

Ayni senin gibiy durumum kardiyologa gittim bende korktum bisey varmi acaba diye bi suru test filan yapti doktorumda c9k iyiydi sonuc turp gibi bi kalbim varmis Hamilelikle ilgiliymis canm benimde kan degerim 11 kusurlu ama kalbimiz yeterli kani pompalamk icin ekstra calisiyomus kan haplarini duzenli jullan dedi bu durum dogumdan sonra duzelecej dedi .Hamilelik ilerledikce daha artabilir dedi yani korkulacak bisey deil canini sikma ,:)

Ayy ya kiyamam sana güzel anne nede heyecanlanmissindir elbiseleri gorunce insan daha da yaklastigini hissediyor :) yerim ben senin minnaginin tepik atan ayagini farisi benim basima göbek deliğinin hizasında kipirtilar oluyor karincalanma gibi ama daha okkalibir tepigini yemiş değilim kuzumun :)

demir ilacından mı hamilelikten mi kabızlık fena bende, üstelik çatlak da var, kanama oluyor doğal olarak, kayısıya başladım, o da biliyorum dişlerimi ağrıtacak ilerde
kan hapı benide kabız yaptı maleseffff

Canim bende de oluşuyor bu durum sürekli hatta az önce aynisi yine oldu sanki kalbim disari cikmiş gibi hizli hizli sesli atiyor acaba bebegin kalp sesimi diye karnima dokundum tik yok yine :) kan değerimde normal hayirdir insallah
Bende endişeleniyorum canım tansiyonumu ölçtüm 10 6 herzamanki tansiyonum yükselmemiş

cok normal 2 kısılık calısıyor vucut bende de oluıoyr

cunku hamılelıkte kalp nıormaldekınden %50 daha fazla kan pompalarmıs ondan canım bnmde oyle hatta oyle kı sankı aldıgım nefes bana yetmıyor. normal seyler bunlar

İyi o zaman canım çok şükür demekli hamilelikte herkeste olabiliyor şimdi içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…