cnm ben aralığın ilk haftası gidicem 22 hafta bitiyo o zaman hayırlıca onuda atlatsaydıkkk :)Bende yarın kontrole gidicem bakalım detaylı için ne zamana randevu al diyecek ben de senin gibi merak içindeyim :)
Bana da haftaya yaptıralım diyecek sanırım 21.hafta oluyor ama 22.hafta daha iyi diyorlar canım bakalım artık yarın gidince neler diyecek :) Bir de sabahtan aşı olmaya gideceğim inşallah çabuk iyileşirde ptesiye kalmaz ağrısı :)cnm ben aralığın ilk haftası gidicem 22 hafta bitiyo o zaman hayırlıca onuda atlatsaydıkkk :)
bende 6 aralıkta gıdıcem 22+2 oluyorum. ınsallah guzel haberlerle donerız yarabbım.cnm ben aralığın ilk haftası gidicem 22 hafta bitiyo o zaman hayırlıca onuda atlatsaydıkkk :)
olur arkadaşım sen hangisini okuyacaksan ben diğerini okurum sağolasınarkadasım gercekten istıyorsan 2 ve 3. cuzlerı ben almıstım senle paylasabılırım, sevabından sen de eksık kalma
bende olmadım canım haftaya olucam. cok ta takma 1 hafta erken gec farketmıyoKIZLAR BEN HALA TETANOZ AŞISI OLMADIM BİR SORUN OLUR MU ACABA?EN SON 1KASIMDA GİTTİM DOKTORA.SONRAKİ RANDEVUM 13 ARALIĞA.
kan hapı benide kabız yaptı maleseffff
farketmez sen 2yı al ben 3ü olrmuolur arkadaşım sen hangisini okuyacaksan ben diğerini okurum sağolasın
Diş ve diş etlerinden problem yaşayanlar listerine gargara kullansınlar gece yatarken ben çok faydasını gördüm şahsen.. şuan gratislerde %40 indirim de var :)
BEN YAPTIRMIYCAM CNM AŞIYI DOKTORUM İZİN VERMEDİBana da haftaya yaptıralım diyecek sanırım 21.hafta oluyor ama 22.hafta daha iyi diyorlar canım bakalım artık yarın gidince neler diyecek :) Bir de sabahtan aşı olmaya gideceğim inşallah çabuk iyileşirde ptesiye kalmaz ağrısı :)
AYYY CNM YAA ZATEN BNM DİŞLER KENDİNİ AŞTI DOĞRU DÜZGÜN FIRÇALAYAMIYORUM DA HALA ÇOK MİDEM BULANIYODiş ve diş etlerinden problem yaşayanlar listerine gargara kullansınlar gece yatarken ben çok faydasını gördüm şahsen.. şuan gratislerde %40 indirim de var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?