AYY BUNLAR ÇOK ŞİRİNNN :) GÜLE GÜLE GİYSİN MİNİĞİNNN :) BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM ALMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM AMA :):)Bende kızıma ilk kıyafetlerini aldım gerçi anneannesi çoktan almıştı ama bu benim ilk aldığım cicileri :) Sizlerle de paylaşmak istedik :)
Maşallallah canım çok şirin bir anne olmuşssun göbegin ben burdayım diyorCanim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...
Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla
Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun
Kısa süre önce doğum yaptıgın için daha fazla büyümüş olabilir canım benimle aynı hamile olan arkadasım 1, 5yıl önce doğum yaptıgı içinonun göbegi 7, 8 aylık duruyo tabi ben onu kıskanıyorum göbüşü kcaman olmuş diyeKIZLARRR BNM KARNIMM ÇOK BÜYÜDÜ HİÇ 5 AYLIK GİBİ DİĞİL SİZLERİN NASIL?
Vallahi ben de kendimi zor tuttum tuttum ama bugün dayanamadım alıverdim şimdiye kadar dedim hep erken erken diye ama aldım işteAYY BUNLAR ÇOK ŞİRİNNN :) GÜLE GÜLE GİYSİN MİNİĞİNNN :) BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM ALMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM AMA :):)
Göbişinin resmini koyma imkanın var mı merak ettimKIZLARRR BNM KARNIMM ÇOK BÜYÜDÜ HİÇ 5 AYLIK GİBİ DİĞİL SİZLERİN NASIL?
ŞİMDİ İŞ YERİNDEYİM AMA İLK FIRSATTA KOYCAM TATLIMM :)Göbişinin resmini koyma imkanın var mı merak ettim
BELKİDE ONDANDIR HAREKETLERİNİDE ÇOK ERKEN HİSSETMİŞTİMM :)Kısa süre önce doğum yaptıgın için daha fazla büyümüş olabilir canım benimle aynı hamile olan arkadasım 1, 5yıl önce doğum yaptıgı içinonun göbegi 7, 8 aylık duruyo tabi ben onu kıskanıyorum göbüşü kcaman olmuş diye
Benim de büyüdü özellikle akşamları 2 lt su içtikten sonra pantolona sığamıyorumKIZLARRR BNM KARNIMM ÇOK BÜYÜDÜ HİÇ 5 AYLIK GİBİ DİĞİL SİZLERİN NASIL?
EŞİME SÖZÜM VAR ALMIYCAM 35 HAFTA OLMADAN :)Vallahi ben de kendimi zor tuttum tuttum ama bugün dayanamadım alıverdim şimdiye kadar dedim hep erken erken diye ama aldım işte
İKİ LT SUMU İÇİYOSUNNN :) NE GÜSEL BEN HALA İÇEMİYORUMBenim de büyüdü özellikle akşamları 2 lt su içtikten sonra pantolona sığamıyorum
Siz haklısınız ama almamakta canım :) İnşallah o günleri de görürürz hayırlısıylaEŞİME SÖZÜM VAR ALMIYCAM 35 HAFTA OLMADAN :)
Bende 3 haftadır içebiliyorum öncesinde midem çok fena oluyordu içemedim ama artık bulansada zorluyorum kendimiİKİ LT SUMU İÇİYOSUNNN :) NE GÜSEL BEN HALA İÇEMİYORUM
Canım herkesin en korktugu şeyi gecen yıl sen yaşamıssın ama herşey insan için ve hiç bir anneye evlat acısı göstermesin rabbim, miniklerimize aldıgımız kıyafetleri hayırlısıyla giydirmek nasip olsun inşallah. Bu dünyada çok büyük bir sınav yaşamıssın çok zor canım ama rabbim mükafatını gönderiyor bundan sonrada 2. 3. Kardeşlerde gelir yavruna inşallah Allahın izniyleEŞİME SÖZÜM VAR ALMIYCAM 35 HAFTA OLMADAN :)
İNŞALLAH CNMM O GÜNLER GELİRMİ HAYAL GİBİ GELİYO :) BEN HALA SU İÇEMİYORUM ÇOK ZORLANIYORUMSiz haklısınız ama almamakta canım :) İnşallah o günleri de görürürz hayırlısıyla
Bende 3 haftadır içebiliyorum öncesinde midem çok fena oluyordu içemedim ama artık bulansada zorluyorum kendimi
İNŞALLAHH CNM BNM ÇOK SAĞOL ALLAHIM RAZI OLSUNN :) RABBİM KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN YAŞATTIĞINA DA KAT KAT SABRINI VERSİNNNCanım herkesin en korktugu şeyi gecen yıl sen yaşamıssın ama herşey insan için ve hiç bir anneye evlat acısı göstermesin rabbim, miniklerimize aldıgımız kıyafetleri hayırlısıyla giydirmek nasip olsun inşallah. Bu dünyada çok büyük bir sınav yaşamıssın çok zor canım ama rabbim mükafatını gönderiyor bundan sonrada 2. 3. Kardeşlerde gelir yavruna inşallah Allahın izniyle
amin hayatta ki en Zor sinav evlatlarla.rabbimbagislasin evlatlarimiziİNŞALLAHH CNM BNM ÇOK SAĞOL ALLAHIM RAZI OLSUNN :) RABBİM KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN YAŞATTIĞINA DA KAT KAT SABRINI VERSİNNN
cok saol arkadasim bilgileriniz icin cok tesekkur ederim kirmizi uzum karauzum karamismi oyle bise diolardaKan için doğal olan "Pekmez ve kırmızı üzüm" tavsiye etti doktorum, bilgin olsun canım :)
KIZLARRR BNM KARNIMM ÇOK BÜYÜDÜ HİÇ 5 AYLIK GİBİ DİĞİL SİZLERİN NASIL?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?