2015 Nisan Anneleri

Tekrarr geçmiş olsun kuzum

Çok iyi yapmışsın tatlım. Benim göğüs uçlarımda da aşırı kaşıntı var ben de süreyim:)

Yaaaaaaaaaaaa kocaman olmuş bu maşallah:) Ben de böyle istiyorummmmm daha küçük benim göbüş:) Heves ettim ben de mi paylaşsam:)

teyzesi güzel bi kiz doğru aliyim oğluna.bak doktor yapicam oğlumu allah nasip ederse benim gibi kaynanasi olur

Bak o olur iştebizimki utangac ama korkarım doğuma kadar göstermeyecek pipili mi kukulu mu

Gebelik ultrasonu demek canım :)

ewet banada çok büyükmüş gibi geliyo o yüzden paylaştım normalmi diye ?

Kızlar tetenoz olanlar veya bilgisi olanlar yarın saglık ocagına gidip tetenozumuzu olcac acmı tokmu gitmeliyim siz ne yaptınız

Maşallah canım çok sevindim sen zor ve önemli kısmını atlatmışın darısı bizlere 16 sında giricez bizde ayrıntılıya bakalım....

maşallah çok yakışmış,güle güle giy.Bebiş te rahat etsin.

ewet banada çok büyükmüş gibi geliyo o yüzden paylaştım normalmi diye ?

Senin ikinci gebeliğin ama kuzum. Fizyolojinin de çok büyük etkisi var karın büyüklüğünde. Bence gayet normal yani:)

Benim hem ilk gebeliğim hem de iç karnım geniş sanırım. O yüzden fazla büyümedik:)

Tadını çıkar:) Toplu taşımada yer verirler işte şanslısın:)

Aynen canim ya cicili bicili bayiliyorum resmen: ))

çok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
Buse;Betül,Burcu,Bengü..Cnım googleden kız bebek isimleri diye gir,çok isim çıkar.Kafana yatanları da burda fikir almak için yazabilirsin. :)

Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.

Iyi aksamlarr..... kizlar gobus fotosu koyuyorsunuz benim hiccccc cikmadi gobegim daha 1 kilo aldim simdiye kadar... doktor normal demisti bebegin agirligina 2 hafta once ama yine de kaygiliyim. Cumartesi gunu detayli ult. giricem bakalim ne sonuc cikacak. Bu arada ankara servet unsal tip merkezinden aldim randevu hem fiyati uygun hem de cok giden varmis cok tavsiye ettiler.
bebegim erkek ve erkek bebek kiyafetleri cok kisitli

Kızlar tetenoz olanlar veya bilgisi olanlar yarın saglık ocagına gidip tetenozumuzu olcac acmı tokmu gitmeliyim siz ne yaptınız

Ac tok farketmiyo canim. Ama ben nolur nolmaz tansiyonum falan duser diye bi iki tane seker yedim. Yo git de ki hamileyim asiya geldim de yaparlar

Slm kizlar..anca yazabildim bugün bizde detayliya girdik..kızımı gördüm..yumuş yumuş yatiyordukizimin nazı sayesinde ultrason suresi baya uzamis olsa da doktor amcamiz tum kontrolleri yapti cok şükür bir sıkıntı yok bizde de darisi diger girecek annislere olsun..herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…