- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Valla canim bilmiyorum bas agrisi bugün mahfetti beni gozlerim küçüldü resmen.sagolsun burada binarkadas naneli seker filan al dedi aksam aldim gozum acildi.kantoron yagida muhteşem göğüs uclarim cok aciyordu uçlar sertleşti surdum yagi pamuk gibi oldu agrida yok.
kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
teyzesi güzel bi kiz doğru aliyim oğluna.bak doktor yapicam oğlumu allah nasip ederse benim gibi kaynanasi olur
Gebelik ultrasonu demek canım :)Merhaba güzel anneler biz bugün Dr a gittik yine ogrenemedik o kadar güzel Durusu vardiki bozmadi hic böle poposunun ustune oturmuş bağdaş kurmus boynunu bukmuş kiyamam ya olsun iyi olsun da sonra ogreniriz :) pazartesi USG ye gircem Dr o zaman ÖĞRENİRSİN cinsiyetini dedi ama obstetrik US yaziyor anlamadim ne demek oluyorki :)
:):) çok sivri diğil ilkimde daha sivriydi hatta şimdi sanki aşağıda gibi geliyo arada kafama takılıyoKarbon çok sivri ama erkek gibieminmisin?koca kari gibi oldum
ewet banada çok büyükmüş gibi geliyo o yüzden paylaştım normalmi diye ?Tekrarr geçmiş olsun kuzum
Çok iyi yapmışsın tatlım. Benim göğüs uçlarımda da aşırı kaşıntı var ben de süreyim:)
Yaaaaaaaaaaaa kocaman olmuş bu maşallah:) Ben de böyle istiyorummmmm daha küçük benim göbüş:) Heves ettim ben de mi paylaşsam:)
Bak o olur iştebizimki utangac ama korkarım doğuma kadar göstermeyecek pipili mi kukulu mu
Gerçekten mi hic duymadim bu ismini ilk defa duyunca ayrintili bile sandim canim :)Gebelik ultrasonu demek canım :)
Maşallah canım çok sevindim sen zor ve önemli kısmını atlatmışın darısı bizlere 16 sında giricez bizde ayrıntılıya bakalım....kızlar merhaba bugün biraz geç dönebildim size nasılsınız umarım herkes çok iyidir şükür ki bende öyleyimçok mutluyum çünkü bebişimi gördüm bugün sabahtan kan verdim aç karnına sağlık ocağında sarstı beni azıcık tansyonum düştü biraz uzandıktan sonra da aşımın ilk dozu vuruldu çok şükür sıkıntım olmadı sonraa ayrıntılı ultrason çok şükür orada da hiç sıkıntı yok bebişimiz oldukça sağlıklı teyzelerine gülücük gönderdi bende ekleyeyim dedim çok heyecan verici birşeymiş allah herkese nasip etsin inşallah
Canim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...
Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla
Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun
kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
Bizim prensler için canim papyonlu zibinlar var.sisme yelekler.küçük ceketler var teyzesi prenslerimizi güzel giydirekte buradaki prenseslerden birini aliriz.kahin valide olmak kolay değil
ewet banada çok büyükmüş gibi geliyo o yüzden paylaştım normalmi diye ?
teşekkür ederiz canım erkeklere göre de güzel takımlar var benim hoşuma giden ama kısıtlı tabi kızlara göre kızların şapkası saç bandı tokası eteği çorabı derken seçenekler çoğalıyor
Buse;Betül,Burcu,Bengü..Cnım googleden kız bebek isimleri diye gir,çok isim çıkar.Kafana yatanları da burda fikir almak için yazabilirsin. :)çok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
Beraa olabilir aklima gelen.baska buse olabilir. E hfinden olur dersen erva olabilirBeren
Beril
Berra
Beliz
Bilge
Büşra
Bade
Beste
Bükre
Kızlar tetenoz olanlar veya bilgisi olanlar yarın saglık ocagına gidip tetenozumuzu olcac acmı tokmu gitmeliyim siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?