- 10 Temmuz 2014
- 384
- 377
- 78
çok teşekkür ederim canım,hepimiz en güzel haberleri alalım ve o muhteşem gün gelsin bebeklerimizin kokusunu doyasıya içimize çekelim inşallah.. :)Evet canim azaliyor haftalar artik ne kadar stresli meraklı ve mutlu gecsede haftalar aslında çok cabuk gecti 20 hafta :) inşallah güzel hayirli haberlerle gel tatlim :)
Bizimki de öyleEntegre süt tesisiymişim ben. Sütaşın çiftliğinde işe gir diyor bana
Canım ben de ne zamandır seni merak ediyordum nerelerdesin diye. Görmedim ben sorunu kuzum noldu hayırdır
Amin bebeğim:) Rabbim dünyada cenneti sundu bize... Bir de doğurup o mis kokularını duyabilseydik hayırlısıyla:)
Hm kız demekkızz tatlımm ilk gören hep erkek mi diyo ama :) ilk bebeğim erkekti daha sivriydi :)
canım öyle deme ya,ben de öldüreyim kendimi ozaman.bu kaçıncı dürüm yiyişim.En son bugün gündüz yedim ama herdefasında içimde bir pişmanlık oluyor.İnşallah zararı yoktur..Kızlar tavuk dürüm yedim canım çok çekti ya ama cok pişmanım ilk kez yedim hamileyken
İnşallah dua edelim bişey olmasın ev yemekleri dısında yemesek ii olur aslındacanım öyle deme ya,ben de öldüreyim kendimi ozaman.bu kaçıncı dürüm yiyişim.En son bugün gündüz yedim ama herdefasında içimde bir pişmanlık oluyor.İnşallah zararı yoktur..
canım benim hala netleşmedimi senin cinsiyet erkek dediler kız dediler hala ne bşey yok mu ?
kızlar bu arada LCW ne kadar ucuzmuş yahu.. hastahane çıkışı seti vardı birsürü parça 30 tl aldım şimdi. diğer ürünlerde çok ucuzz mutlaka gidin görün derim :)
ay ne güzel olsunlar kocaman kocaman memişler
evet canım enn sağlıklısı ev yemekleri ama dışardakilerin tadı da bilmiyorum yani,neyse iştah kabartmayalım.Zaten meyilliyiz yemeye.. :) Canımız istediği zaman evde ona yakın şeyler yapalım biz de bebişlerimiz için.Kurban olurum onları verene.İnşallah dua edelim bişey olmasın ev yemekleri dısında yemesek ii olur aslında
Canlar merhaba saglik ocagina gittik oglusumla tansiyonuma bakildi normal.kilomuz olculdu 5.5 kilo almisiz.asimiz yapildi hic acimadi bakalim sonra agrisi olacakmi.bas agrimizi sirduk giriptenmis burnumuzun kanamasida kilcal damarlardanmis.boyle yani simdide ne yemek yapicam ona bunaldim
kızlar doktordan geldım 290 gr, 23cm olmusuz bende toplamda 4 kg almıs bulunmaktayımhersey yolunda dedi. kızım cok hareketlı boks yapıyodu ıcerde 3 gun once yaptırdıgım kan tahlıllerımı de gpsterdım ve seker yuklemesıne gerek yok dedı . 2. duzey usg yanı ayrıntılı usg yı yaptır 1 ay sonra gorusuruz dedı demır vıtamın mg devam tabıkı. bu arada esnemek gerinnesmek vs. tehlıkelı ımıs. olabıldıgınce sakınmak gerekıyormus
arkadaslar bende nisan annesi olucam insallah erkek bebek bekliyorum
Arkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil
Sağol kuzum çok rahatladim.simdide kolun agriyorÇok şükür kuzum bak için rahatlamış:) Allah sıkıntı, dert vermesin:)
Maşallah tospaaya:) Çok sevindim canım her kontrolümüz hayırlı geçsin inşallah:)
Evet cnm bütün ürünlerinde %100 pamuktur yazıyo.Ciddi misin? Hastane çıkışları pahalı oluyor genelde. 30 lira deyince şoka girdim valla:) Ben de bakayım. Kumaşları nasıl canım pamuklu dimi
Ceyhan karpuzu gibi de olmasınlar ama hatun:) Bebeler memeden kesildigi zaman yerden toplayarak gezeriz mazallah
Ya canim aldigin ürünlerin resimlerini yuklemismiydin?Evet cnm bütün ürünlerinde %100 pamuktur yazıyo.
Başka bir yerden aldıgım hastahane çıkışını yüklemiştim cnm bunu yüklemedimYa canim aldigin ürünlerin resimlerini yuklemismiydin?
Bugün yukledinmi?bakmistim erkek içindi herhalde bilmiyorum bulamadim bakicaktimBaşka bir yerden aldıgım hastahane çıkışını yüklemiştim cnm bunu yüklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?