2015 Nisan Anneleri

kızlar birkaç gündür geniz akıntım çok var. hamilelikle ilgisi olabilir mi? hasta değilim, öyle hissetmiyorum da zaten. tek derdim bu.

Evet canim azaliyor haftalar artik ne kadar stresli meraklı ve mutlu gecsede haftalar aslında çok cabuk gecti 20 hafta :) inşallah güzel hayirli haberlerle gel tatlim :)
çok teşekkür ederim canım,hepimiz en güzel haberleri alalım ve o muhteşem gün gelsin bebeklerimizin kokusunu doyasıya içimize çekelim inşallah.. :)

Uykudan uyanmış gülermiş bakarmış
Annesi onu çok öpermiş severmiş.
Okula gidermiş yazarmış çizermiş,
Babası onu çok öpermiş severmiş.
Annesi onu çok babası onu çok
Herkesler onu çok severmiş severmiş..

Bebeğimle dinliyorum,inşallah dinliyordur.Duygulandım dinlerken.Sizlerle de paylaşmak istedim.

bende sabirsizim kizim icin cok

Kızlar tavuk dürüm yedim canım çok çekti ya ama cok pişmanım ilk kez yedim hamileyken
canım öyle deme ya,ben de öldüreyim kendimi ozaman.bu kaçıncı dürüm yiyişim.En son bugün gündüz yedim ama herdefasında içimde bir pişmanlık oluyor.İnşallah zararı yoktur..

Ilk aylarda kilo almamak en dogrusu bence ama ben her ay 1 kg aldim ama bu ay 2 kg aldim gozum korktu ekmek hamur yok ama surekli acim

kızlar bu arada LCW ne kadar ucuzmuş yahu.. hastahane çıkışı seti vardı birsürü parça 30 tl aldım şimdi. diğer ürünlerde çok ucuzz mutlaka gidin görün derim :)

Ciddi misin? Hastane çıkışları pahalı oluyor genelde. 30 lira deyince şoka girdim valla:) Ben de bakayım. Kumaşları nasıl canım pamuklu dimi

ay ne güzel olsunlar kocaman kocaman memişler

Ceyhan karpuzu gibi de olmasınlar ama hatun:) Bebeler memeden kesildigi zaman yerden toplayarak gezeriz mazallah

İnşallah dua edelim bişey olmasın ev yemekleri dısında yemesek ii olur aslında
evet canım enn sağlıklısı ev yemekleri ama dışardakilerin tadı da bilmiyorum yani,neyse iştah kabartmayalım.Zaten meyilliyiz yemeye.. :) Canımız istediği zaman evde ona yakın şeyler yapalım biz de bebişlerimiz için.Kurban olurum onları verene.

kızlar leptopa kulaklık takmış müzik dinliyorum,bir zararı olur mu sizce?
Bir de çoğu zaman tel görüşmeleri yapıyorum,uzun da sürebiliyor.

Çok şükür kuzum bak için rahatlamış:) Allah sıkıntı, dert vermesin:)

Maşallah tospaaya:) Çok sevindim canım her kontrolümüz hayırlı geçsin inşallah:)

arkadaslar bende nisan annesi olucam insallah erkek bebek bekliyorum

Hoşgeldin tatlım:) Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah:)

Arkadaslar kilolar nasil ya ben yaklasik 7 kg aldim gozum korktu sonrasinda daha cok alınıyor cunku sizlerin nasil

Datlım 2,5 - 3 kilo almışım ben. 67.5'le başladım, 69.5 - 70 arasındayım.

Son düzenleme:
Evet cnm bütün ürünlerinde %100 pamuktur yazıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…