2015 Nisan Anneleri

ben taze fasülye ve bulgur pilavı pişiriyorum şuanda.raporluyum ben evdeyim.ayrıca bulantım olmadı çok şükr bu saatten sonrada olmaz umarım diye düşünüyorum.

kızlar bende de bulantı ve mide yanması var, yemek görünce veya aklıma gelince midem bulanıyor :( ne yapmak lazım ?

ben normal her zamanki gibi besleniyorum boyum 170 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56 olmuşum neden aldım anlamadım tedirgin oldum biraz...:KK17:

ben normal her zamanki gibi besleniyorum boyum 170 54 kilo ile hamile kaldım şuan 56 olmuşum neden aldım anlamadım tedirgin oldum biraz...:KK17:
bulantın yok da aşermen varsa alman çok normaldir canım, burda başka alanlar da vardı, ben de verenlerdenim malesef bulantım çok fazla... bir bebek büyüyor icimizde kilo alımı çok normal bence...

ben taze fasülye ve bulgur pilavı pişiriyorum şuanda.raporluyum ben evdeyim.ayrıca bulantım olmadı çok şükr bu saatten sonrada olmaz umarım diye düşünüyorum.
inanır mısın nasıl canım çekti şimdi, olsa yiyebilir miyim acaba, hicbiseyi icim alarak yiyemiyorum ben :(

merhaba kızlar bugün doktora gittik çok şükür kalp atışını gördük duyduk 6+6 çıktım bebek 9mm kese 20 küsür mm haftayla uyumlu dedi doktor ama bende kese dışında kan pıhtısı vardı baya büyümüş nerdeyse kese kadar progestan kullanıyordum bıraktık iğne verdi proluton diye inş iyi gelir 10 gün daha raporluyum gerçekten Allah şu anda işte olan hamilelere yardım etsin cok zor şu dönemde 3 ayı atlatsak belki daha rahat olacak herşey

kızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemd kılo alır ben kıyorum:KK9:
cnm bende ayni durumdayim gunlerdir ac ac duruyorum bayilcam bi gün akşamlari cok aciktigimdan yiyorum biraz ama ne kahvalti ediyorum ne oglen yiyorum napicaz boyle bebegim acaba beslenebiliyormu diye dusunuyorm insallah duzelir :KK43:

Back
X