• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Tatlim bende akinti oluyor, bazen sarimsi renkte oluyor hatta ama koyu renkli olmadi hic..

kahverengı gıbı degıl ama korktum acaba kanamamı dıye.gercı ayırtedebılırım 2sını ama ruyalarımda kanamam oluyo dusuk oluyo falan korktum nedense

C
Evet batırınca değil zaten ilacı verdikten sonra 10 dk sanki felç olmuşum gibi oldu nasıl bir ağrı bu sabsh bsktım morarmış zaten. Bu tedavi ile ilgili kafam çok karıştı zaten çünkü sonuçlarımı gören 3 doktor pıhtılaşma bozukluğunuz yok bu tedavi gereksiz diyorlar ama kendi doktorum pıhtılaşma tahlillerin normal fakat protein s değerin düşük yatkınlığın var önlem için uyguluyorum diyor çok arada kaldım
Canım evet morarıyo ama inan bebeğe zararı yok faydası var kan sulanınca bebeğe kanlanma çok oluyor ve daha iyi besleniyor dr anlattı ayrıca canım bu iğneleri kullanıp bizim gibi önlem olarak sapasağlam bebişlerimiz kucağına alan var bissürü Rabbim bizede nasip etsin hiç kafana takma canım

kızlar baya koyu renkli sarı akıntınız varmı sızınde
CNM BNMDE DE VAR KOYU RENKLİ AKINTIM VE İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNDAN OLUYO İLK 5. HAFTAMDA ÇIKMIŞTI ENFEKSİYON ŞÜKÜR GEÇTİ AMA HALA AKINTIM OLUYO NORMAL DEMEKKİ :) ÇÜNKÜ PAZARTESİ TEKRAR BAKTIRDIM İDRARA TEMİZ ÇIKTI :)

Kızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum :KK43:
Canım sakin ol o tutunma lekesidir o bir çok kişide oluyor içini ferah tut dr.â git hemen için rahatlarsın haberdar et canım.

bak ne guzel iste benimkide boyle nezaman birakirim bilemiyorum boyle gidio eve kendimj zor atiyorum ya bjzim apartman bide merdiven asensor yok cik babam cik yani benim en buyuk derdim surekli tuvalet gidiom arkadas ya gece 3 defa uyaniom dayanamiom bu nedir
ben de sürekli wc ye taşınıyorum bir de geldiği zaman tutmak imkansız sancı yapıyor geceleri 3 kez kalkıyorum ben de bu sabah 4.5 ta kalktım bir de mide bulantısı başladı çubuk kraker yoğurt yedim bastırdı ama 2 saat uyuyamadım sonra uyumuşum gece her wc ye kalkışımda mide bulantısı ve uyku sorunu çekiyorum:(

kızlar bişey sorcam doktor vitamin desteğine başladı mı ben sordum folik asit alıyorsun şimdilik bu yeterli kan değerlerin de iyi 3. ayda vitamin desteğine başlayacağız dedi sizler de durum nasıl folik asit dışında doktorun verdiği haplar var mı

B
kızlar bişey sorcam doktor vitamin desteğine başladı mı ben sordum folik asit alıyorsun şimdilik bu yeterli kan değerlerin de iyi 3. ayda vitamin desteğine başlayacağız dedi sizler de durum nasıl folik asit dışında doktorun verdiği haplar var mı
benim yok canım tek folic

Kızlar slmlar pek girip takip edemiyorum bu aralar çok feci mide bulantilarim ve kusmam başladı evde birde kızım olunca çok zorlaniyorum üzülüyorum ona bakamiyorum diye keşke baslamasaydi bu bulantilar beni mahvediyor umarım daha fazla artmaz :(

Canım sakin ol o tutunma lekesidir o bir çok kişide oluyor içini ferah tut dr.â git hemen için rahatlarsın haberdar et canım.
Gittim canım sabah ilk is bebişleri gördüm geldim.iyiymis çok şükür. Rahim agzinda ufak bi kanama varmış bol bol yatmami söyledi :)

Back
X