• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kizlaaar yaa bu arada ne zaman bisiler almaya bbaşlıcaz yaa cçokerken biliyorum ama bakmaktan aalamıyorum kendimiii:KK71::KK71::KK65:

Bol bol islak mendil stoklayarak baslsyabilirsin:)

selam kızlar bugün çok garip birşey oldu okulda normalde ters devre bir arkadaş var muhabbetim yok yani arada bi selamlaşırız bugün yanıma geldi hamile misin dedi şok oldum resmen yaa nerden bildin dedim anlatamadı da gözler daha bir parlıyormuş ayfınlık oluyormuş falan filan ama çok garibime gitti

Ayy bu gözlerde neymiş yahu bende ilk üç ay söylemek istemiyorum ama dün biri de bana gözünden belli hamilesin dedi şok oldum
:):)

Her iki gebeligimde de testler negatif cikti...
Su ankinde 2 kere kan testim negatif cikti ama tecrubeliler gozlerin parliyor kesin hamilesin dediler:)))))

kızlar daha önce söylemiştim dört senedir bebek için uğraşıyorduk ekimde ttup bebek yaptıracaktık..Allah'ıma çok şukur gerek kalmadı ama bir arkadaş bu ay tüp bebek yaptırdı ama maalesef olumsuz sonuç almış çok uzuldum nılur hamileyken dua edelim tüm olmyanlara da nasip etsin allahım inanın yaşamayan anlayamaz ı duyguyu :(

Arkadaslar bende bişi sorcam hamile kaldıgımdan beri ayaklarımı bı turlu ısıtamıyorum resmen buz gibi aranizda benim gibi aya üşüyen varmi

Oglen tuvalete gittigimde hafif pembe renkli bir kananmam oldu. Hemen doktorumu aradim, gel dedi. Bakti ve hersey yolunda dedi, pregestoron gibi birseye gerek yok, millet niye kullanmiyorsun diye kafani bulandirmasin dedi :) eger koyu kan gorursen gece kac olursa olsun ara ve gel dedi. Bu vesile ile belki kalp atisi duyariz dedim ama daha erken 8. haftayi bekle dedi. Neden bilmem...

Oglen tuvalete gittigimde hafif pembe renkli bir kananmam oldu. Hemen doktorumu aradim, gel dedi. Bakti ve hersey yolunda dedi, pregestoron gibi birseye gerek yok, millet niye kullanmiyorsun diye kafani bulandirmasin dedi :) eger koyu kan gorursen gece kac olursa olsun ara ve gel dedi. Bu vesile ile belki kalp atisi duyariz dedim ama daha erken 8. haftayi bekle dedi. Neden bilmem...
Geçmiş olsun peki kalp atışlarını gösterdi mi?

Arkadaslar bende bişi sorcam hamile kaldıgımdan beri ayaklarımı bı turlu ısıtamıyorum resmen buz gibi aranizda benim gibi aya üşüyen varmi

Cnm bende aksine yanıyo heryerim normalde kansız ve cok üşüyen biriydim hamilelik alt üst ediyo işte bedeni

Kızlarr göbişlerinize yağ sürmeye başladınızmı ne kullancaksınız ?

Bende yok ama bazen garip usume geliyor ki ben normalde cok sicaklayan ve sicaga dayanamayan biriyim.

Ne güzel dua:)

Eklentiler

• IMG_259764563782768.webp
    IMG_259764563782768.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 51
Bnm normalde ayaklarim yanar ama artik senin gibi isitamiyorum canim burda bi arkds paylasmisti sanirim ayaklar yaniyo gibiyse erkek usuyosa kiz diye ;)) bn de kiz istiyorum kizim ayaklarimi usuttu diyorum herseyin hayirlisi ins ;)

Back
X