- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Hic problem yasamiyorum normal midir diyen arkadasim, yat kalk dua et Allah'in sevdigi kulusun diye :) daha ne olsun, mis gibi iste. Benim de ilk hanileligimde nerdeyse dogurana kadar hicccc sikintim olmadi. Ne bulanti, ne kusma, ne agri, ne uyuyamama. Sadece sona dogru karpal tunel sendromu yasadim.
Ballibocekcim, herkesin bunyesi eminim farkli hissediyor ve yasoyordur. Benim hafif bulantilarim var ama burada yazilanlar kadar degil, onlari okuyunca cok sukur diyorum. Istahim bir gelitor, sonra yediklerimden tiksiniyorum, bazen hic birsey yiyemiyorum falan.
Biyologcum nasilsin? Hecti mi carpintin? Sonuc var mi?
Bademet ve biliko artik burdan konusmaya devam ederiz sekerler. Ben faceten ciktim.
Saol cnm
Birseyler yedigimde kendime geldim
Epey azaldi ama bulantilarim azalsin insallah kardiyolojiye gorunmek istiyorum...
Kokuda sıkıntım yok henüz çok şükür ama söylemesi ayıp 2 gün önce biber dolması yapmıştım ondan yemiştim sonra bugün yemek yoktu biber yicektik aklıma gelmesi bile midemi bulandırdı. Noldu da bir anda soğudum dolmadan anlamadım gerçekten. Şu anda sanki hamilelik sonuna kadar biber dolması yiyemicekmişim gibi hissediyorum![]()
Aynen oyle iste
Bende uzun sure karpuz yiyemem mesela
Ilk gebeligimde 40 hafta ekmek yiyemedim bakamadim bile ekmege
kızlar çok şükür bende kusma vs yok ama halsizlik var ve tansiyonum çok düşüyor bugün ölçütürdüm 8-5 çıktı çok mu düşük
Canim dusuk iyidir yukselmesi gebelikte tehlikeli
Benimde duser hep
Cok degil dustugunde kafani duz ayaklarini yukari kaldirip yat canim