• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Hic problem yasamiyorum normal midir diyen arkadasim, yat kalk dua et Allah'in sevdigi kulusun diye :) daha ne olsun, mis gibi iste. Benim de ilk hanileligimde nerdeyse dogurana kadar hicccc sikintim olmadi. Ne bulanti, ne kusma, ne agri, ne uyuyamama. Sadece sona dogru karpal tunel sendromu yasadim.

Ballibocekcim, herkesin bunyesi eminim farkli hissediyor ve yasoyordur. Benim hafif bulantilarim var ama burada yazilanlar kadar degil, onlari okuyunca cok sukur diyorum. Istahim bir gelitor, sonra yediklerimden tiksiniyorum, bazen hic birsey yiyemiyorum falan.

Biyologcum nasilsin? Hecti mi carpintin? Sonuc var mi?

Bademet ve biliko artik burdan konusmaya devam ederiz sekerler. Ben faceten ciktim.

Saol cnm
Birseyler yedigimde kendime geldim
Epey azaldi ama bulantilarim azalsin insallah kardiyolojiye gorunmek istiyorum...

Kokuda sıkıntım yok henüz çok şükür ama söylemesi ayıp 2 gün önce biber dolması yapmıştım ondan yemiştim sonra bugün yemek yoktu biber yicektik aklıma gelmesi bile midemi bulandırdı. Noldu da bir anda soğudum dolmadan anlamadım gerçekten. Şu anda sanki hamilelik sonuna kadar biber dolması yiyemicekmişim gibi hissediyorum:KK43:

Aynen oyle iste
Bende uzun sure karpuz yiyemem mesela
Ilk gebeligimde 40 hafta ekmek yiyemedim bakamadim bile ekmege

kızlar çok şükür bende kusma vs yok ama halsizlik var ve tansiyonum çok düşüyor bugün ölçütürdüm 8-5 çıktı çok mu düşük

Canim dusuk iyidir yukselmesi gebelikte tehlikeli
Benimde duser hep
Cok degil dustugunde kafani duz ayaklarini yukari kaldirip yat canim

Canim dusuk iyidir yukselmesi gebelikte tehlikeli
Benimde duser hep
Cok degil dustugunde kafani duz ayaklarini yukari kaldirip yat canim[/QUOTE]
teşekkür ederim canım endişenlendim biraz ilk gebelik olunca ister istmez insan tedirgin oluyor.

slm uzun bir aradan sonra tekrar kk dayım .2010 temmuz annesiydim yine burdayız.
geçmiş sayfaları okuyamadım o kadar çok yazılmış ki ilk sayfaya baktım bayagı güzel bilgiler konulmuş .
6+5 günlükken öğrenmiştim ama henüz ikinci kontrole gitmedim sizlerin 2 kontrolleri ne zaman acaba ben eylul 27 aldım randevuyu ama cok geç mi aldım dıye düşünmeye başladım

slm uzun bir aradan sonra tekrar kk dayım .2010 temmuz annesiydim yine burdayız.
geçmiş sayfaları okuyamadım o kadar çok yazılmış ki ilk sayfaya baktım bayagı güzel bilgiler konulmuş .
6+5 günlükken öğrenmiştim ama henüz ikinci kontrole gitmedim sizlerin 2 kontrolleri ne zaman acaba ben eylul 27 aldım randevuyu ama cok geç mi aldım dıye düşünmeye başladım
beni de 25-26 sı gibi kontrole çağırdı doktorum 11. hafta olmuş olacak nasipse..

neden yaptırmıyorsunuz
sonuçların belirsizliği, güvensizliği.. hamileliği bu testler yüzünden zehir olan,ağlayarak geçiren çok kadın var.. sonrasında sapasağlam doğan çocuklar.. %60 oranında kesinlik oranı var bu testin ve riskli dedikleri bebeklerin yalnızca %4-5 i gerçekten özürlü doğuyor. yakınımda da bu testin mağduru çok oldu.. o yüzden yanaşmıyorum ben..
bebegin kalp atış hızından kız mı erkek mı oldugu belli oluyormuş
ikili tarama testinde kalp atışına bakılmıyor ki.. onu nerden çıkardınız..

Selamun Aleykum hanimlar
Sanirim bende nisanda kucakliyacagim kuzumu :) sanirim çünkü karisik bi hikayemiz var bizim . simdilik beta HCG takibindeyiz eğer saglikli ilerlerse hayirlisi ile 3. Bebeğimi kucakliyacagim . henüz çok yeni bir gebelik bnm ki lakin erken doğum yaptigim için bir ay önce anne olacagimi tahmin ediyorum . yollar önce küçük oğlum için katildigim foruma geri dönmek çok keyifli . Rabbim herkese hayirla saglikla bu donemi atlatmayi nasil etsin .

Kizlar yazdıktan sonra sizin mesajlarinizi okudumda siz bayagi ilerlemissiniz yani sizinle ayni ayda doğum yapicam ama hamileliğim ayni ilerlemiycek bu yüzden mayis ananelerine katilmamin daha uygun olacagini düşündüm Allaha emanet olun !

Midesi calisiyorum. bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi.bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
Aynen senin durumundayim 3 kilo verdim si mdi toparlamaya calisiyorum.pEynir ekmek ve karpuz disinda hicbisey yiyemiyordum onu bile zorla yutuyodum suan biraz daha iyiyim ama hergunum ayni deil:KK43: dusunki folik asit ilacimi tam bir haftadr alamiyorum ilac dilime degince boguruyorm yutamiyorm:(seni cok iyi anliyorum ne evde yemek yapabiliyorum nededisarida yemek yapabiliyorum tam 1 aydr evde yemek yapmiyorm.esimde benimle birlikte zayifladi:)) ins cabuk atlatiriz bu durumu:s
Midesi bulanmayanlar bence bol bol sukretsin...
Dun ekmek peynir alamadim buzdolabimi acamadim
Komsu teyzemi aradim ekmek peynir yap getir bayilcam diye:))))
O dereceydim.....
Bugun sukur iyiyim makarna yedim birde karpuz
Gunlerdir ilk defa degisik birsey:))))
Midesi bulanan arkadaslara Allahtan sabir diliyorum
Bulanmayanlar bol bol yesinler lutfen:)))))benim icinde:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Bizim de bugün randevumuz vardı Allaha şükür bebeği gördük 7 hafta 3 günlük kalbini de dinledik mucize gibi bir andı hayatımda...randevu gece 11 buçuktaydı sıra 12 de geldi baya bekledik ama değdi şu anlık tek sorunum sürekli kusuyor olmak ne yapsam geçmedi

Back
X