- 31 Mayıs 2009
- 2.302
- 812
- 248
diğerlerinde kaç ay surdu kusma olayı pekiZaten serumdan dolayi gitmek istemiyorum iki hamileligimdede hastaneden cikamamistim canim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğerlerinde kaç ay surdu kusma olayı pekiZaten serumdan dolayi gitmek istemiyorum iki hamileligimdede hastaneden cikamamistim canim ya
ben dr a sormuştum canım henüz bu aylarda bebeklermz çok küçük oldğu için bzm vücudumuzdan o ihtiyacını alıyormuş bebek için endişelenme canım bulantın da geçer inşallah sağlıklı güzel besinler yer bebiş için daha da rahat hissedersin :*
geçmiş olsun cnm bende senin gibiyim aynen sabun kokusuna dahi dayanamıyorum krem bile süremez oldumHerkese gunaynidin.Kizlar son bir haftadir kusmalarim iyice artti butun gece uyuyamadim bulantidan sokaga bile cikamiyorum hele kokulara hic dayanamiyorum ellerimi gikarken sabun kokusuna bile dayanamiyorum yani berbat bi durumdayim.Dun esim cok israr etti hastaneye gidelim diye ben inatla gitmiyorum ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum
Günaydın :) peki hiç gitmedin mi kontrole ?Hayırlı sabahlar herkese.
üsteki mesajları okudum birkaç arkadaş mide bulantılarını yazmış. Ben bir aydır doğru düzgün birşey yiyemiyorum en önemlisi su içemiyorum. Aidin Salih in hastası olan halam şunu söyledi , dr ona şöyle demiiş '' ilk aylar bebek çok fazla gıdaya vs ihtiyaç duymaz. Allah tarafından verilmiş bir lütufdur kusmak mide temizliği. Yesin, midesi bulandığında da kussun demişti '' bunu duyunca rahatladım haftalardır kusuyordum halsiz düşüyordum ama morelim bozulmuyordu ama artık canım birşeyler istiyor ama yiyememek çok sinirimi bozuyor heleki su içememek. Neyse iki gündür sabah ve gece bulantılarım yok denecek kadar azaldı . Gün içinde de fazla olmuyor . Tam tamına haftamı bilmiyorum ama 10. haftamın içindeyim tahminen malum ultrason pek sağlıklı birşey değil ve ben ikili testte yaptırmayacağım çünkü test saonucunda herhangi bir tedavi başlanmıyor ve kötü bir sonuç olsa ben bebeğimi aldıramamo yüzden birkaç hafta sonra cinsiyeti ve gelişimi hakkında dr gitmek istiyorum ve gerekmedikçede gitmeyeceğim inşallah
mrb Cnm.bende ankaraya yeni atandı.ve bir turlu kendime II bi doktor ayarlayamadim.sanırım sende anakarada yasiosun kime gidiyorsun bana onerecegin doktor ismi varmı.doğuma az kaldı ben hala doktor ayarlayamadim.boyle siteden arama yaparken senin yazılarını gördüm.hastane ve doktor ismi onerirmisin
3 kere gittim...kanamalarım olmuştu o yüzden gitmiştim 2 kere, 1 de hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim :) 2 haftadır gitmedim bir 3 hafta daha bir aksilik olmazsa inşallah gitmeyeceğimGünaydın :) peki hiç gitmedin mi kontrole ?
cnm bnm hiç geçmedi ki başlasın :) normalde 4. ayda geçiyo ama bnmki geçmiyor ilkimde geçmedi maalesef inşallah bu defa geçer ALLAHIM yardımcımız olsun tatlımmmmGunaydin kızlarbugun dersim yok bos gunum
mide bulantilarim tam gecti diye sevinirken son bir hafta daha da kotu bi sekilde geri geldi bu sefer midem de bise kalmiyo gun icinde hep gucsusuzum ellerim titriyo artk.66 kg yla hamile kaldm suan 61 im
doktora p.tesi gidecem 2li test icin serum verebilirler bana beslenemiyorm diye
benim gibi olan varmi ya tam gecti dedim rahatladim yine basladi hep dewammi edecek bu
![]()
slm canım bende haftaya cuma gidecegim 2 li test için 12 haftalık oluyorum haftaya cuma biraz dahamı erken gitsem acaba diyorum benimde kafam karısık 13 hfdan önce olmalıgünaydın herkese
bende hafif bulantılar oldu ama kusmam olmadı allaha şükür. bir gün çok bulantım olmuştu birtek o gün kustum. hergünüm öyle olsa nasıl dayanırdım bilmiyorum çalışıyorumda iş yerinde zor oluyo. mide bulantıları olanlara allah kolaylık versin arkadaşlar gerçekten zor yani. bişey soracağım size ikili test kaçıncı haftada yapılıyor. ben haftaya gideceğim doktoruma. acaba yaparmiki ikili teti.![]()
benı 27 eylülde çağırdı 2 lı test ıcın. önce ben bakcam usg de dedi. sanırım haftasını netleştirip 2li test yaptırcak. bence senınde yapcak 2linigünaydın herkese
bende hafif bulantılar oldu ama kusmam olmadı allaha şükür. bir gün çok bulantım olmuştu birtek o gün kustum. hergünüm öyle olsa nasıl dayanırdım bilmiyorum çalışıyorumda iş yerinde zor oluyo. mide bulantıları olanlara allah kolaylık versin arkadaşlar gerçekten zor yani. bişey soracağım size ikili test kaçıncı haftada yapılıyor. ben haftaya gideceğim doktoruma. acaba yaparmiki ikili teti.![]()
Tmm cnm bende hiç gitmedin sandın kese için flnda :) geçmiş olsun kanaman yoğunmuydu3 kere gittim...kanamalarım olmuştu o yüzden gitmiştim 2 kere, 1 de hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim :) 2 haftadır gitmedim bir 3 hafta daha bir aksilik olmazsa inşallah gitmeyeceğim
Canım iyiym çok şükür ama iğneye devam edeceğim bir süre daha ve sürekli yatıyorum. Sanada çok geçmiş olsun. Progesteron çok garip bşr hormon iğnesi yakıyor, hapı sersem gb yapıyorAllahım sonumuzu güZel etsin canım :)
Tesekkur ederim canim.bende disariya cikmayi denedim cikmamla eve donmem bir oldu normaldede kokulara karsi hassas biriydim simdi hic dayanamaz oldum bide benim malesef doguma kadar devam ediyor iki gebeligimdede hastanedwn cikamadimgeçmiş olsun cnm bende senin gibiyim aynen sabun kokusuna dahi dayanamıyorum krem bile süremez oldumelimde parfüm şişesiyle gezen ben 3 aydır parfüm kullanmıyorum
eşimin traş kolonyasını bile yasakladım o derecedeyim. ben çalışıyorum şunu farkettim evde yattığımda daha kötü oluyorum tamamen hasta moduna giriyorum, çalışırken mecbur dirençli oluyorum ve kafam dağılıyor :) bence dışarı çık hava al arada :) bende iki kere acillik oldum serum taktılar ama pek bi faydası olmuyo
allahım minklerimizi korusun biran önce geçsin tadını çıkartalım inşallahhhh öpüorummm
![]()
kanamam bir keresinde yoğun oldu diğerleri çok sık kahverengi lekeydi ve ağrılarım vardı ama geçti çok şükür kese altı kanamalarda geçmiş dedi.Tmm cnm bende hiç gitmedin sandın kese için flnda :) geçmiş olsun kanaman yoğunmuydu
Ayni durumdayiz.testler konusundada sana katiliyorum oglumda butun testleri yaptirmistim ilk annelik heyecaniyla kizimda ise cogunu yaptirmadim hatta doktorumla ters bile dusmustuk esim doktoruma ne olursa olsun bizim basimizin tacidir cocugumuz hasta bile olsa onun katili olmucaz demistiHayırlı sabahlar herkese.
üsteki mesajları okudum birkaç arkadaş mide bulantılarını yazmış. Ben bir aydır doğru düzgün birşey yiyemiyorum en önemlisi su içemiyorum. Aidin Salih in hastası olan halam şunu söyledi , dr ona şöyle demiiş '' ilk aylar bebek çok fazla gıdaya vs ihtiyaç duymaz. Allah tarafından verilmiş bir lütufdur kusmak mide temizliği. Yesin, midesi bulandığında da kussun demişti '' bunu duyunca rahatladım haftalardır kusuyordum halsiz düşüyordum ama morelim bozulmuyordu ama artık canım birşeyler istiyor ama yiyememek çok sinirimi bozuyor heleki su içememek. Neyse iki gündür sabah ve gece bulantılarım yok denecek kadar azaldı . Gün içinde de fazla olmuyor . Tam tamına haftamı bilmiyorum ama 10. haftamın içindeyim tahminen malum ultrason pek sağlıklı birşey değil ve ben ikili testte yaptırmayacağım çünkü test saonucunda herhangi bir tedavi başlanmıyor ve kötü bir sonuç olsa ben bebeğimi aldıramamo yüzden birkaç hafta sonra cinsiyeti ve gelişimi hakkında dr gitmek istiyorum ve gerekmedikçede gitmeyeceğim inşallah