• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

[QUOTE="ozge55, post: 37017625, member: 302a[/QUOTE]
Canim doktora gittik geceye kadar tuttular böbrek safra kesesine filan baktilar idrarimda keton diye bise cikti iltihap yok ama iyi deilmis kan kirmizisi olmasi, susuz kalmis vucudum.bi ton igne ilac bide tam 6 bucuk kilo verdim.ama bebek iyi cok sukur:)

Merhaba arkadaşlar ben 9 ağustosta adet gördüm normalde adetlerim 10 gün ileri atar 9 eylülde olmadım 10 eylül ve 14 eylülde eşimle ilişkiye girdik bugüne kadar bekledim adetim gelmedi 17 eylülde bir bayılacak gibi oldum çok kötüydüm yumurtlama döneminde oluyormu böyle şeyler...dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama ilk hafta ince ince midem bulandı yemek kokulara karşı öğürmem vardı kasıklarımda batma ağrı karnımda pıt pıt hareketler çözemedim tatlıya ve meyveya aşırı ilgi duymaya başladım psikolojikmi bilmiyorum ama kan tahlili için bile çok erken sanırım ama adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor inşallah hamileyimdir ama herhalde adet olacam gibi geliyor bana :KK43:(( benim gibi durumda olan varmı kızlar cevap verirseniz çok sevinecem
cnm simdiye kadar adet olman gerekiyodu bu kadar gecikme oluyomuydu bilemedim ama idrarda da çıkması lazım bencede bi kana baktır

[QUOTE="ozge55, post: 37017625, member: 302a
Canim doktora gittik geceye kadar tuttular böbrek safra kesesine filan baktilar idrarimda keton diye bise cikti iltihap yok ama iyi deilmis kan kirmizisi olmasi, susuz kalmis vucudum.bi ton igne ilac bide tam 6 bucuk kilo verdim.ama bebek iyi cok sukur:)[/QUOTE]
çok geçmiş olsun canım ama dikkat et kendine nasıl oluyormuş ki bu ketol neden çıkmış sende canım allah bebişine de sana da sağlık sıhat versin :nazar:

çok zor bir durum gerçekten inşallah tez zamnda atlatırsın tatlım... hem folik asit hem de bulantı için iyi gelen bir içeriğe sahip bir ilaç varmış tek hap olarak onu danışsanna tatlım dr una bak iyi gelebilir ya da sade bir şurup varmış o da iyiymiş bulantı kusma için bizim de bir arkadaşın aynı senin gibiymiş hamileliği onun dr u şurup vermiş geçirmiş şurup dr una bir sor bakalım uygun bulursa ilaç yardımı al bebeğe de zararı yokmuş bu hap veya şurubun ne dersin
Tatlim o surubu biliyorm onun kullandim geceler i onu kullanyodm azsa olsa faydasini gordm.dun doktora gittik serum ve igne verdi 3 gunde bir kontrole gidecem ins iyi gelir bana.zofran diye bo ilac verdi en iyisi oymus serumlar bitince onu kullacam

Canim doktora gittik geceye kadar tuttular böbrek safra kesesine filan baktilar idrarimda keton diye bise cikti iltihap yok ama iyi deilmis kan kirmizisi olmasi, susuz kalmis vucudum.bi ton igne ilac bide tam 6 bucuk kilo verdim.ama bebek iyi cok sukur:)[/QUOTE]
geçmiş olsun tatlım dikkat et :KK68:

selam arkadaşlar
doktordan geldim

186 da 1 sıkıntılı görünüyor testin sonucu dedi olasılık dedi bilmiyorum yapılacak birşey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ayrıca hepinizden Allah razı olsun dualarınız için

selam arkadaşlar
doktordan geldim

186 da 1 sıkıntılı görünüyor testin sonucu dedi olasılık dedi bilmiyorum yapılacak birşey yok Rabbim herşeyin hayırlısını versin birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ayrıca hepinizden Allah razı olsun dualarınız için

iyi düşün iyi olsun canım Allah buyuk takma kafana hamileliğinin tadini çıkar

Canımmm çok geçmiş olsun çok yakın bi arkadasımında idrarında keten çıkmıştı bu hafta o da çok çekti agrısı vs çok oldu şimdi yakışıklı ötesi bi oğlumuz var 20 günlük Allah şifa versin hiç merak. Etme canımm

Perşembe günü doktor randevum var canım. İnşallah o gün birebir konuşurum artık. Burda kötü haber okumaktan psikolojim mahvoldu artık Allah uzak etsin ama benim başıma istemediğim bir şey gelirse gelip buradan yazmayacağım. Sessizce çekilip gideceğim ya da başka bir forumda dertleşeceğim sizlere asla haber vermeyeceğim. Beni çok merak eden biri olursa profilimden zaten bulur yoksa da gidişimden haberi dahi olmaz iyi olur. Stresten öldüm artık ya her gün 50 tane çocuğun içinde nefes nefese hastalıkla kardeş tüm gün ayakta ders anlat bi yandan aklım hiç dinlemediğim için bebekte.Sonra da gel buradan kötü haber oku dayanamıyorum artık. Bana kızanlar da olabilir ama ben bebek ölümlerin ve düşüklerin burdaki diğer anne adaylarıyla paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Bafs arkadaşımız da vardı o da bebeğini kaybetti ama burdan hiç yazmadı ben farkettim profilinden. Allahım herkese sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin ne olur birbirimizi strese sokmayalım artık

Kusura bakmayın Sentimental hanım huzurunuzu kaçırdıysak sizi strese soktuysak affola. Hamile olan ve tek çalışan bayan siz değilsiniz burda bir çok insan çalışıyor bende dahil olmak üzere.Herkes müjdeli haberler vermek ister fakat hayatta acı ve tatlı hep birlikte.

Yaşadığım olumsuzluğu burdan paylaştım çünkü başkalarına ışık olmak istedim başkaları önlemlerini alsınlar istedim. Amacım kimseyi üzüp strese sokmak değildi ki ne hissettiğimi anlayan bir çok kişi olduğunuda biliyorum burda. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Ama insanların acısını eleştirme hakkınız yok.kimse sizin isteğiniz doğrultusunda buraya yazmak zorunda değil bunu unutmayın

selam arkadaşlar
doktordan geldim

içini ferah tutmaya çalış canım.ama yinede rahat edemiyorsan bir perinatologa gidebilirsin.Çünkü ense kalınlığının doğru ölçülüp ölçülmediği önemli diye biliyorum..yavrunu sağlıklı sıhhatli doğsun inş.

Kusura bakmayın Sentimental hanım huzurunuzu kaçırdıysak sizi strese soktuysak affola. Hamile olan ve tek çalışan bayan siz değilsiniz burda bir çok insan çalışıyor bende dahil olmak üzere.Herkes müjdeli haberler vermek ister fakat hayatta acı ve tatlı hep birlikte.

Yaşadığım olumsuzluğu burdan paylaştım çünkü başkalarına ışık olmak istedim başkaları önlemlerini alsınlar istedim. Amacım kimseyi üzüp strese sokmak değildi ki ne hissettiğimi anlayan bir çok kişi olduğunuda biliyorum burda. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Ama insanların acısını eleştirme hakkınız yok.kimse sizin isteğiniz doğrultusunda buraya yazmak zorunda değil bunu unutmayın

canım boşver seni anlıyoruz biz hüç üzülme Allah büyük en kısa surede saglıcakla bır bebeğin olur inş. dualarımız seninle etkilenen okumasın forumu zorla okutmuyoruz kimseye stres olanda gelmesin hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz burda acısıyla tatlısıyla bir şekilde herkesin hayatı devam ediyor

Şimdi doktorum aradı İkili testimin sonucu temiz çıkmış :) Çok şükür bunu da atlattık darısı sizlere...

güzün aydın tatlım darısı bizim başımıza inş. :) kac gunde cıktı sonucun ben cuma verdim kan 7 hafta 10 gune çıkar dediler bana

selam arkadaşlar
doktordan geldim

bence kesinlikle hiç kafana takma, emin ol bebeğini çok sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. bu testlerin doğruluğu bir muamma orası da ayrı bi konu

güzün aydın tatlım darısı bizim başımıza inş. :) kac gunde cıktı sonucun ben cuma verdim kan 7 hafta 10 gune çıkar dediler bana
Teşekkür ederim canım.Bende Cuma günü yapmıştım testi bana Çarşamba belli olur dediler bugün beli olmuş herşey yolundaymış.Yarında hastaneden test sonucu almaya gideceğim ;)

Canım benimde temiz çıktı çok şükür cumartesi kan verdim pazartesi sonucu aldım 50 tl ye dr.un anlaştığı özel bir lab.yaptı tatlım devlet özel değişebilir Rabbim hayırlı haberler nasip etsin herkese.

Canım benimde temiz çıktı çok şükür cumartesi kan verdim pazartesi sonucu aldım 50 tl ye dr.un anlaştığı özel bir lab.yaptı tatlım devlet özel değişebilir Rabbim hayırlı haberler nasip etsin herkese.

bende özelde yaptırdım canım bendede 50 tl aldılar baska bır lab. yapılıyorsa tahlıller ondan geç çıkıyordur belki

selam arkadaşlar
doktordan geldim

Şu dünya bizler için CNm Rabbim e sığınmaktan başka çaremiz yok .. Adı üstünde olasılık Allah'ın izni ile sapasağlam olucak bebeğin ..

Back
X