- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
- 138
Ben de öyle yazdım ama bir kaç Şanslı arkadaş dışında muhtemelen daha bi kaç haftamız olucak hatta bazılarımızın bi kaç ayı galiba neyse sağlıklı olsunlar da...ben hemen öğrenemeyecem heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle yazdım ama bir kaç Şanslı arkadaş dışında muhtemelen daha bi kaç haftamız olucak hatta bazılarımızın bi kaç ayı galiba neyse sağlıklı olsunlar da...ben hemen öğrenemeyecem heralde
Ben arkadaşımı suçlamadım uyarı ceza alması ne alaka. Bunun yönetimle ilgisi yok ki. Ben sadece aşırı hassasım tabi ki çok üzülüyorum bu haberlere Allah herkese yardım etsin ben sadece düşüncemi söyledim benim de başıma gelebilir dedim ama sizlere hiç hissettirmeden çekilirim dedim bu benim fikrim.Çünkü başkasının üzülmesine aklına şüphe düşmesine dayanamam. Bu kadar rahatsız ettiysem sizi zaten kalmaya da lüzum yok Allaha emanet olunMadem böyle düşünüyorsun girme o zaman foruma bence. Sonuçta burda moderatörler var uygunsuz konu ve mesajlara zaten uyarı ve ceza veriyorlar. Hayatta ne oluyorsa yazılıyor. İyisiyle kötüsüyle. Arkadaşlarımız bebeklerini kaybetmişler ve belki de hem dua almak hemde biraz rahatlamak iyi birşeyler duymak için buraya yazmışlar. Sen birde onları suçlar gibi konuşuyorsun. Buraya girip okumak zorunda değil kimse. Giriyorsanda hayatta herşeyin toz pembe olmadığı gibi bunlarıda okumaya hazır olmak gerekir. Birde o yazan arkadaşlar ayrıntıya bile girmeden yazıp gidiyor. Çok üzüldüm ya bu şekilde düşünen biri olmasına. Herşey bizim için. Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin. Nokta.
canm benm 10 haftalık görünüyo ama daha geçen hafta gördük bebeği ultrasonda 6 haftalıktı 3 4 hafta geriden geliyo bayramdan sonrada kontrolüm varBen de öyle yazdım ama bir kaç Şanslı arkadaş dışında muhtemelen daha bi kaç haftamız olucak hatta bazılarımızın bi kaç ayı galiba neyse sağlıklı olsunlar da...
Sadece insanlaron ne yazacağına siz karar veremeSiniz bunu anlatmaya çalıştım. Hem insanları üzmek istemem diyip hemde acılı bir arkadaşın yorumundan sonra öyle bir yazı yazmanız sizce onu üzmemiş midir? Size hayırlı doğumlar. Bu konuda başkada yorum yapmayacağım.Ben arkadaşımı suçlamadım uyarı ceza alması ne alaka. Bunun yönetimle ilgisi yok ki. Ben sadece aşırı hassasım tabi ki çok üzülüyorum bu haberlere Allah herkese yardım etsin ben sadece düşüncemi söyledim benim de başıma gelebilir dedim ama sizlere hiç hissettirmeden çekilirim dedim bu benim fikrim.Çünkü başkasının üzülmesine aklına şüphe düşmesine dayanamam. Bu kadar rahatsız ettiysem sizi zaten kalmaya da lüzum yok Allaha emanet olun
Ben sizi kırmak istemedim zaten üzüntülüsünüz dilerim en erken zamanda toparlanırsınız. Sadece ben çok hassasım arkaya kötü haber okumayı yüreğim kaldıramadı zorlandığımı hissettim. Zaten kendi fikrimi söyledim siz öyle yapmak zorunasınız demedim yanlış anlamışsınız. Benim başıma gelirse haber vermeden çekilirim dedim herkes farklı yaklaşım sergileyebilir ben sizi eleştirmedim. Tekrar geçmiş olsun.Zaten netten uzak kalmak benim için çok daha faydalı olacak. Herkese sağlık sıhhat dilerim.Kusura bakmayın Sentimental hanım huzurunuzu kaçırdıysak sizi strese soktuysak affola. Hamile olan ve tek çalışan bayan siz değilsiniz burda bir çok insan çalışıyor bende dahil olmak üzere.Herkes müjdeli haberler vermek ister fakat hayatta acı ve tatlı hep birlikte.
Yaşadığım olumsuzluğu burdan paylaştım çünkü başkalarına ışık olmak istedim başkaları önlemlerini alsınlar istedim. Amacım kimseyi üzüp strese sokmak değildi ki ne hissettiğimi anlayan bir çok kişi olduğunuda biliyorum burda. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Ama insanların acısını eleştirme hakkınız yok.kimse sizin isteğiniz doğrultusunda buraya yazmak zorunda değil bunu unutmayın
Benim de 3 hafta kadar fark var.zaten regllerim düzensizdir bu Yüzden geç yumurtlama dediler.sizde de mi böyle acaba.normalde benim 15 falan olmalıydı.tahmini doğum tarihim falan Dr ların söylediği yoksa sata göre değil.canm benm 10 haftalık görünüyo ama daha geçen hafta gördük bebeği ultrasonda 6 haftalıktı 3 4 hafta geriden geliyo bayramdan sonrada kontrolüm var
Merhaba arkadaşlar ben 9 ağustosta adet gördüm normalde adetlerim 10 gün ileri atar 9 eylülde olmadım 10 eylül ve 14 eylülde eşimle ilişkiye girdik bugüne kadar bekledim adetim gelmedi 17 eylülde bir bayılacak gibi oldum çok kötüydüm yumurtlama döneminde oluyormu böyle şeyler...dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama ilk hafta ince ince midem bulandı yemek kokulara karşı öğürmem vardı kasıklarımda batma ağrı karnımda pıt pıt hareketler çözemedim tatlıya ve meyveya aşırı ilgi duymaya başladım psikolojikmi bilmiyorum ama kan tahlili için bile çok erken sanırım ama adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor inşallah hamileyimdir ama herhalde adet olacam gibi geliyor bana(( benim gibi durumda olan varmı kızlar cevap verirseniz çok sevinecem
Inş güzel haberlerle gelirsin CNm .. Bebeğin ufak olmasına ve geriden gelmesine moralini hiç bozma . Benim mahir minnacık doğdu ama çok şükür sağlıklı ve çok hasta olmayan güçlü bir bebekti .. Çok şükür hemen hemen normalide yakaladı .. Ben eminimki sende hemen toparlayıp iyi duruma geliceksin .. Rabbim inş şifa olur tez vakitte atlatırsınız CNm .. Oğlumun biricik arkadaşı Asya ya da Mahir'den çok slm bu ara resmini gösterip bazen öpücük atıyor velet .. Seneye inş 4 çoçuk ile buluşma gerçekleştiririz ..
tamamdır iyi gelir inşallah bebeğin de iyiymiş çok sevindim maşallahTatlim o surubu biliyorm onun kullandim geceler i onu kullanyodm azsa olsa faydasini gordm.dun doktora gittik serum ve igne verdi 3 gunde bir kontrole gidecem ins iyi gelir bana.zofran diye bo ilac verdi en iyisi oymus serumlar bitince onu kullacam
ben lierac aldım arkadaşlarım kulllanmış ama daha başlamadım duruyor öyleSelam Kızlar
Umarım herkes iyidir. İşlerim çok yoğum muhabbetinizi kaçırıyorum giremiyorum sürekli...
Çatlak kremi almaya başladınız mı?
Ne kullanacaksınız?
Aynı sorun bende de var. O kötü tat ne yesem geçmiyor.Selam arkadaşlar,bulantı şu bu tamam idare ediyorum ama bende acayip bi tat var ağzımda.en Sevdiğim şeyleri bile yesem gitmiyor içimden.çok çok ağır bi tat.var mı aranızda böyle olan?
Canım hiç kafana takma. Ikili test 11-14 haftalar arasında yapılıyor. Benim doktorum 13+ 3'e randevu verdi ikili test için.Kızlar canımı sıkan bir durum var 12+2 hamileyim halen ikili taramam olmadı bu hafta kontrolüm var,ama doktorum bana şu gün ikili tarama vesayre olacaksın demedi arkadaşlarım 10-11 haftalardayken olmuşlar 12 hafta çok geçmişcanım çok sıkkın doktorumada sinir olmaya başladım artık
![]()
bi yere gitmek yok kuzum hepimiz burdayız :)Ben arkadaşımı suçlamadım uyarı ceza alması ne alaka. Bunun yönetimle ilgisi yok ki. Ben sadece aşırı hassasım tabi ki çok üzülüyorum bu haberlere Allah herkese yardım etsin ben sadece düşüncemi söyledim benim de başıma gelebilir dedim ama sizlere hiç hissettirmeden çekilirim dedim bu benim fikrim.Çünkü başkasının üzülmesine aklına şüphe düşmesine dayanamam. Bu kadar rahatsız ettiysem sizi zaten kalmaya da lüzum yok Allaha emanet olun
canım bak sunalrı okumustum bir bak ben sebameti düsünüyorum yada bitkisel yaglar karıstırıp.bebek yagımda var dustan sonra sürürüm.bazıları vazelin diyor bilemedim bende ama aklım sebamedde yada bephantenin catlak önleyicisi olabilir surayı oku canımben lierac aldım arkadaşlarım kulllanmış ama daha başlamadım duruyor öyle
AYYYYY İNANAMIYORUM BU NEEE RESMEN KREM ÜRETİCİLERİ HİÇ BİZİ VE BEBEKLERİ DÜŞÜNMÜYORcanım bak sunalrı okumustum bir bak ben sebameti düsünüyorum yada bitkisel yaglar karıstırıp.bebek yagımda var dustan sonra sürürüm.bazıları vazelin diyor bilemedim bende ama aklım sebamedde yada bephantenin catlak önleyicisi olabilir surayı oku canım
(alıntıdır)SilDerm isimli yeni çatlak önleyiciyi incelerken ( ttp://www.alpinmarket.com/urun/silderm-prevention-oil-catlak-onleyici-yag/1) güvenli olduğunu sandıgımız bir çok çatlak kreminin içeriğini öğrenince çok şaşırdım.
Örneğin Lierac Phytolastil içinde bır sürü PARABEN varmış. Bilsem asla kullanmazdım.
METHYLPARABEN
ETHYLPARABEN
PROPYLPARABEN
BUTYLPARABEN
ISOBUTYLPARABEN
BioOil içeriklerini vikipediadan baktım ve çok ürkütücü. Eugenol, BHT, Coumarin gibi içerikler kücük dozlarda dahi beyin ve karaciğer için zararlıymış. Anlamadığım böyle bir tehlikeye gebeleri nasıl maruz bıraktıkları..
Sonuç olarak çatlak kremi de olsa tehlike büyük...ben şuna karar verdim..
Paran varsa Silderm al yoksa badem yağı...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelikte-catlak-olusmamasi-icin.5970/page-4
canım bir arastır aldıgın eczaneye sor yada içeriğine bir baksana canım bu maddeler yazıyormu diye.bende dün okudum.acmadıysan verebilirsin canımAYYYYY İNANAMIYORUM BU NEEE RESMEN KREM ÜRETİCİLERİ HİÇ BİZİ VE BEBEKLERİ DÜŞÜNMÜYORben hiç açmamıştım kremi napsam bilemedim ...
![]()
açmadım şimdi inceledim krem üstünde içindekiler bölümü yok içinden kılavuz çıktı onda da birçok dilde krem ile ilgili kullanım alanlarını kapsayan açıklamalar yapılmış içeriği orada da yok bir de kremin tanımı olarak da hamileler için çatlak engelleyici krem yazmışlar yazık gerçektencanım bir arastır aldıgın eczaneye sor yada içeriğine bir baksana canım bu maddeler yazıyormu diye.bende dün okudum.acmadıysan verebilirsin canım