• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kızlar limonata ikramım için şişelerimiz ve hatıra kartlarımızda hazır
Masallah sana ne kadar beceriklisin canim. Walla yaptiklarini gorunce benim bile yeniden dis cikarasim geldi. Ellerine saglik. Kurabiyeler de cok guzel gozukuyordu bunlar da ayri guzel olmus. Su Uraz sansli cocuk. :nazar:

Selam Kızlar bende 2015 nisan annesiyim doğumdan önce sürekli geliyordum ama sonra gelemedim işe başladım artık gelirim.
Nasılsınız ? Bebişler nasıl?

Diş çıkaran oldu mu?

Kizlar merhaba. Oglum dun 5.ayini bitirdi ama dik tutup ayaklarini bastirmaya calistigimda basmiyor hemen bacaklarini kiviriyor. Normalde yatarken cok hareketli ve tekmeleri guclu. Ayaklarinin altindan cok gidiklaniyor acaba diyorum ondan mi basmak istemiyor. Bu durum canimi sıkmaya basladi. Sizce erken mi endiselenmek icin?
Bir diger sorum doktorumuz bu ay demir damlasi ferrum verdi. Onu verdigimde poposunun etrafi kirmizilasti sanki pişik olmus gibi. Kullanan ve boyle durumla karsilasan var mi?

Kizlar merhaba. Oglum dun 5.ayini bitirdi ama dik tutup ayaklarini bastirmaya calistigimda basmiyor hemen bacaklarini kiviriyor. Normalde yatarken cok hareketli ve tekmeleri guclu. Ayaklarinin altindan cok gidiklaniyor acaba diyorum ondan mi basmak istemiyor. Bu durum canimi sıkmaya basladi. Sizce erken mi endiselenmek icin?
Bir diger sorum doktorumuz bu ay demir damlasi ferrum verdi. Onu verdigimde poposunun etrafi kirmizilasti sanki pişik olmus gibi. Kullanan ve boyle durumla karsilasan var mi?
Demiri bilemicem ama ayaklarini duz basmasi icin daha cok erken canim, hem her cocuk ayni zamanda yuruyecek diye de bir sey yok zaten.

Sek cam sise gunluk sut kullaniyorum ben. Bugun de ayni markanin keci sutunden denedim sonuc basarili oldu.
Keci sutuyle yogurt yapmak kolay mi? Ben de yogurt vermeye basladigimda keci sutuyle yapmayi dusunuorum canim, keci sutu inek sutune gore daha faydaliymis bebeklerde.

Keci sutuyle yogurt yapmak kolay mi? Ben de yogurt vermeye basladigimda keci sutuyle yapmayi dusunuorum canim, keci sutu inek sutune gore daha faydaliymis bebeklerde.
Evet anne sutune en yakin sut keci sutuymus. Normal inek sutunden yogurt mayalar gibi bi farki yok. Sutu kaynatip sogutup 44-45 dereceye geldiginde mayalik yogurdu sute katip karistiriyorum. Kapagini kapatip uzerini ortuyorum. 3-4 saat sonra aciyorum. Baktim yavastan yogurt kivamina gelmis buzdolabina koyuyorum. Biraz da dolapta bekliyor. Simdiye kadar hep boyle mayaladim tuttu canim.

Son düzenleme:
Masallah sana ne kadar beceriklisin canim. Walla yaptiklarini gorunce benim bile yeniden dis cikarasim geldi. Ellerine saglik. Kurabiyeler de cok guzel gozukuyordu bunlar da ayri guzel olmus. Su Uraz sansli cocuk. :nazar:
Canım saol darısı sizin bebişlerin başına ben Sekiören uğraşmayı imkanlar daha iyi olsa daha neler yaparım :) tüm bebişlerimiz sanslı harika anneleri var çünkü

Ellerine saglik harika..Darisi bizim basimiza :)

Canım saol inş rahat ağrısız çıkarır bebişler dişlerini

Tatlim her bebek ayni olcak diye birsey yok telas yapma zamani gelince zaten yapacaklar hem zaten bu aylarda tam basamayabilirler birde bende 1.5 aydan berri ferrum kullaniyorum ama pisik olmadi islak mendilini degistirdinmi canim yada bezini oda yapmis olabilir ben buyudu diye bi ara degistirdim hemen posik oldu kabardi anladim aninda eski kullandigima dondum geri

Back
X