Bende decavit , gyno ferro sanol ve coraspin kullanıyordum. Geçtiğimiz pazar günü yoğun bir baş dönmesiyle uyandım, cildimde lekeler oluşmuş. O günden beri kullanmıyorum ilaçları cildimdeki kızarıklar filan geçti , kafam çok karışık doktor ezbere verdi bana. Sizin tahlil sonuçlarınıza göre mi verdi doktorlarınız kızlar?
Çok haklısın canım endişelerinde. Bebek aynasını kendine göre ayarlayıp görebilirsin herhalde. Bu ters durma olayı kaç aya kadar devam edecek?
Heh benim bu günlerdeki konum bu
İstediğim bebek arabasının port bebesi, ana kucağı,taşıma koltuğu yada her ne haltsa ismi
Arka koltukla kemerle geriye doğru bağlanabiliyor.
Şimdi yanına otursam her zaman hadi neyse. Ama ben sürekli araba kullanıyorum. Yanına oturabileceğim binde bir.
E kullanırken arada bir dikiz aynasından yada bebek aynası da konuluyor oradan göremezsem,
yada bir kırmızı ışıkta bebeğime bakamazsam nasıl olacak bu iş.
Kustu mu, uyudu mu uyandı mı, ağzına bir şey tıkmış mı?
Hadi buna çare var sayılır. İsofix bazayla yan durabiliyor önde durur herhalde.
Ama istediğim bebek arabasının yalnızca isofix bazası 850 TL. Kendinden zaten bahsetmiyorum artık
Sırf bu yüzden ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ve sırf bu yüzden hayalimin bebek arasından vazgecmekte istemiyorum
Bende decavit , gyno ferro sanol ve coraspin kullanıyordum. Geçtiğimiz pazar günü yoğun bir baş dönmesiyle uyandım, cildimde lekeler oluşmuş. O günden beri kullanmıyorum ilaçları cildimdeki kızarıklar filan geçti , kafam çok karışık doktor ezbere verdi bana. Sizin tahlil sonuçlarınıza göre mi verdi doktorlarınız kızlar?
Çok haklısın canım endişelerinde. Bebek aynasını kendine göre ayarlayıp görebilirsin herhalde. Bu ters durma olayı kaç aya kadar devam edecek?
Sakıncası yoksa istediğin modeli sorabilir miyim? Merak ettim benim baktıklarımdan biri mi diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Coraspin niçin kullanıyorsun?
Gyno ferro sanol ü zaten ne için olduğunu bilmiyorum ben. Ama kullanan arkadaşlarımız var.
Bir tahlil yapılmadı. Folik asiti bıraktıktan sonra decavite başladım. Biraz ben istedim sayılır. Şu sıcaklarda düzenli beslendiğime inanmıyorum çünkü.
Kızlar bu arada nihayet butik bebeden verdiğim siparişler geldi.
Çoook geç geliyor, insanın hevesi gidiyor yahuu
Ben Imom kullanıyorum bir şikayetim yok ama bana ayrica demir hapi , d vitamini, folik asit vermedi bu ilacin icinde hepsi var ve günlük ihtiyacini karsilar dedi peki kac ay kullanicam dedim 9 ay boyunca kullanacaksin dedi bana da bu 9 ay kullanma fikri saçma geldi çünkü burda yazan arkadaslardan duyduguma göre 1 ay falan dinlendiriyormus doktorlari kan duzeylerine bakarak ve benimde kan duzeyim iyi ama 9 ay kullan dedi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne sakıncası olacak olur mu şey. Sadece çok pahalı bulunuyor parası haklı olarak. Ama buda benim takıntımBide çok uzun zaman bebek hayalleri kurunca seneler önceden belliydi model
Taşıma koltuğunun 3 kademesi var. Hem tam yatar he yarı yatar hemde oturur şekilde.
Tam yatar şekilde de arabaya bağlanıyor. Gittiğim yerlerde de bir süre beşik olarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
Hiç kıpırdatmadan eve geri gelebiliriz, gittiğim yerde onun içinde yatabilir falan hayalleeerrrr hayalleeerrrr
He adını yazmadım Jane rider Matrix Light 2
Eki Görüntüle 1205589
Bugün jane modellerine bakmıştım internetten, detaylı inceleyeyim canım. Portbebe gibi olanı bana biraz hengame gibi geliyor, olayım evde yer kaplamasın. Yoksa o da çok şık ve korunaklı görünüyor.
Bugaboo bee aklıma düştü bugün fiyatı ve hacmi düşündürüyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
meraba arkadaşlar birrşey sormak istiyorum ve lütfen yorumlayın .
Devamlı içimde bir korku ve panik / bebeğim içimde öldü ölecek gibi bir his / acaba yaşıyor mu iyimi / başkasından duyduğum olumsuzluk sanki bendede olacak/ kontrollerim hep normal geçti elhamdülillah hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu kötü düşünceden de kendimi alamıyorum 14 haftalığım. 2 hafta sonra kontrolüm ama içim çok huzursuz benim gibi olan varmı bu korkuyu nasıl yenebilirim.
Devamlı içimde bir korku ve panik / bebeğim içimde öldü ölecek gibi bir his / acaba yaşıyor mu iyimi / başkasından duyduğum olumsuzluk sanki bendede olacak/ kontrollerim hep normal geçti elhamdülillah hiç bir sıkıntı yaşamadım ama bu kötü düşünceden de kendimi alamıyorum 14 haftalığım. 2 hafta sonra kontrolüm ama içim çok huzursuz benim gibi olan varmı bu korkuyu nasıl yenebilirim.
Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftalarda oluyor? Ben kocaeli tıp a gidiyorum doktorum detaylı ultrason için Prof.semih özerenden randevu almamı istedi özel muayenesi var sanırım fiyatları ne kadardır acaba bileniniz varmı???
Ne sakıncası olacak olur mu şey. Sadece çok pahalı bulunuyor parası haklı olarak. Ama buda benim takıntımBide çok uzun zaman bebek hayalleri kurunca seneler önceden belliydi model
Taşıma koltuğunun 3 kademesi var. Hem tam yatar he yarı yatar hemde oturur şekilde.
Tam yatar şekilde de arabaya bağlanıyor. Gittiğim yerlerde de bir süre beşik olarak kullanabilirim diye düşünüyorum.
Hiç kıpırdatmadan eve geri gelebiliriz, gittiğim yerde onun içinde yatabilir falan hayalleeerrrr hayalleeerrrr
He adını yazmadım Jane rider Matrix Light 2
Eki Görüntüle 1205587
Eki Görüntüle 1205588
Eki Görüntüle 1205589
Ben alıntı yapamıyorum Larkin çok sevinirim bana bi numra verdiler ama arıyorum kimse çıkmıyor
Canim bu arabanun fiyati nedir cok hosuma gitti bu araba benim
Değer mi değmez mi tartışılır elbette ama fiyatı 1900 yada 2000 TL.
Böyle yazıyorum çünkü daha önce de ben paylaşmıştım, israf günah ne gerek var denmişti haklı olarak.
O yüzden bebek arabası konusu açılınca sessiz kalıyorum aslında.
Sadece isofix baza meselesinde bahsedince sezin dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?