Bugaboo yu e-bebek mağazasında görmüştüm çok büyük ve çok hantal gelmişti.
Tabi ben daha Jane'i hiç gerçekten görmedim. Belkide dev gibi bir şey. İzmit'te yok, İstanbul'da da belirli mağazalarda var.
Bakmaya gideceğiz inşallah.
Ama port bebe olan tek model. Yani resimde bakınca 3 parçası varmış gibi duruyor ama aslında 2 parça.
2. fotoğraftaki tenteli ve örtülü olanla oturur vaziyetteki tentesiz örtüsüz olan aynı parça.
Arabaya bir koltuk nasılsa olacak. İşte bu hepsi
Coraspini kan sulandırıcı olarak kullanıyorum. Hamilelerin kanı daha fazla pıhtılaşırmış normal insanlara göre. Ferro sanol demir hapı kansızlığı önlemek için ama içinde ayrıca folik asit ve b12 vitamini var üstüne de decavit kullanınca yoğun geliyor bence. Demek ki çoğu doktor ezbere veriyor kafam çok karışık napsam bilemedim
Güzel günlerde kullanın canım. Modeli çok beğendim aslında, içinde yok yok. İnternetten ağırlığına ve ölçülerine bakmak istedim ama bulamadım. Chicco'nun sitesinde göremedim modeli, e-bebek'te de bu bilgiler yok. Sen biliyor musun ölçülerini?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İki tane 200'lük kremi indirimli haliyle 173 tl'ye aldım geçen hafta. Belki işe yaramayacak ama denemedim demem en azından.
Hayırlı olsun canım, güle güle oturun.
Hadi gozun aydin canim. Darisi artik benim basima insaallah.
Cok gecmis olsun canim. Insaallah guzel haberler alir annecigin. Allah acil sifalar versin.
Ben de hic kilo almadim canim. Ilk zamanlar hatta bulantilardan 5 kilo vermistim. Hala da ustune almadim hic. Bebegin sagligi da kilosu boyu da normal oldugu icin kilo almadigim icin hic endiselenmiyorum. Insaallah sonradan hizli bi sekilde almayiz bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugaboo yu e-bebek mağazasında görmüştüm çok büyük ve çok hantal gelmişti.
Tabi ben daha Jane'i hiç gerçekten görmedim. Belkide dev gibi bir şey. İzmit'te yok, İstanbul'da da belirli mağazalarda var.
Bakmaya gideceğiz inşallah.
Ama port bebe olan tek model. Yani resimde bakınca 3 parçası varmış gibi duruyor ama aslında 2 parça.
2. fotoğraftaki tenteli ve örtülü olanla oturur vaziyetteki tentesiz örtüsüz olan aynı parça.
Arabaya bir koltuk nasılsa olacak. İşte bu hepsi
amin şulecim başına gelince kendini çok yorma noolur bırak başkaları da yardımcı olsun ben yoruldum da birazcıkk
Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftalarda oluyor? Ben kocaeli tıp a gidiyorum doktorum detaylı ultrason için Prof.semih özerenden randevu almamı istedi özel muayenesi var sanırım fiyatları ne kadardır acaba bileniniz varmı???
normalde 20. haftada oluyo. ben o hafta izinde olcam icin 19. haftada yapicaz. doktorum kendi yapcakmis cok sevindim :)
Doktorların kendi muayenelerinde detaylı ultrason oluyo benim doktorumun muayene odasındaki cihazlar uzay mekiği gibi vallahi 😄😄 normalde özel hastanede gidiyorum doktoruma muayenesini görünce şoka girmiştim😄😄 illerleyen zamanlarda şu bölümde tüm organlarını tek tek görüp inceliycez demişti..
Doktorların kendi muayenelerinde detaylı ultrason oluyo benim doktorumun muayene odasındaki cihazlar uzay mekiği gibi vallahi 😄😄 normalde özel hastanede gidiyorum doktoruma muayenesini görünce şoka girmiştim😄😄 illerleyen zamanlarda şu bölümde tüm organlarını tek tek görüp inceliycez demişti..
Ayrıntılı ultrasonu biraz araştırmıştım internette, bu işlemi perinatologlar yapıyormuş ve iki boyutlu ultrason kesitleri üzerinden değerlendiriyorlarmış. Jinekoloğun yapması sizce yeterli olur mu? Daha önce bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Henüz o konuda bir fikrim yok, doktorumla konuşmadım ama bir yandan da farklı bir göz baksa daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Birinin görmediğini diğeri görebilir.canim doktorunun bu konuda yeterliligi varsa yapabilir bi sikinti olmaz
benimde sag tarafımda çok batma oluyor özellikle idrar için sabah 6 gibi uyandıgımda oluyor lavobaya gidene kadar batma hissi oluyor sırt üstü yatamıyorum sağa yatıyorum sağ uyuşuyo sola yatıom sol uyuşuo bu ara bi anormalim magnezyum filan kullanıyomusun ben yeni başladım doktorum vermişti ama mide bulantısı yaptıgı için bırakmıştım baktım olmuyo bugun tekrardan başladım inşallah bi daha yaşamam mide bulantısı çok kötü oluyor ilk defa bu ilacı içtikten sonra kustum hamilelgimim başından beri hiç kusma sorunu yoktu ilacı içince kustum bugun tekrar başladım bakalım inşallah bir bproblem olmaz
Ben 12 gündür görmüyorum bebişimi valla şuan detaylı ultrasondan çok bende biran evvel görmek istiyorum 😄benimkininde makinesi cok iyi ama radyolojideki cihazda bakcam dedi bugun o baksin da onemli degil nerde baktigi :)
Ayrıntılı ultrasonu biraz araştırmıştım internette, bu işlemi perinatologlar yapıyormuş ve iki boyutlu ultrason kesitleri üzerinden değerlendiriyorlarmış. Jinekoloğun yapması sizce yeterli olur mu? Daha önce bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
kızlar BEN ÇOK KÖTÜ BİR ANNEYİM.
niye diye soracak olursanız ilk üç ay hiç sigara içmedim ama son birkaç haftadır dayanamıyorum . birkaç gündür sadece akşamları bir tane içiyorum nefsimi köreltmek için ama bir tane de olsa insan korkuyor bişey olur mu diye .. gerçi etrafıma bakıyorum millet alkol sigara ne bulsa içiyor bebekleri sapasağlam ben de kendime diyorum ki bir taneden bişey olmaz, ama yinede bir suç ortağına ihtiyacım var ...benim gibi olan var mı?
kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?