2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aaa o iyiymiş o zaman, baktım baktım emin olamadım sanki iki ayrı şey gibi geldi. Ağırlığına bakayım değerlendirmeye alabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım vitamin ve ferro çok normal. Hepimiz muadillerini kullanıyoruz, Demir hapı e vitamin alıyoruz bu dönemde bebek bizden besleniyor. Saç dökülmesi diş dökülmesi vs yaşayan arkadaşlar var ve her hamile folilasit desstepini bırakınca bu ilaçlara başlıyor. Kendini endişelendirme..
Çırasının gelince düşüğün var mı ya da kna pıhtılaşması testi yaptırmadım muhtemelen ama ilk aylar için doktorun onu önlem olarak vermek. İçmenin zararı yok ama Allah korusun bi yararı olabilir doktor kafasına göre yazmamıyor yani bir dahaki randevunda sorup içini rahatlat bence... Ama ilaçların normal

Mrb kizlaar nasilsiniz gecmis bayraminiz mübarek olsun :))
Bizim ikiki test sonucumuz cikti ama bayram tatilinden dolayi 1 haftadir ulasamiyoruz doktora pazartesiye insallah .

ya arkadaşlar uyku tulumuna döndüm resmen 2 gündür bayramda iyi yorulmuşuz prensesimle sabah 11 de kalkıyorum iş güç derken yine öğle uykusna yatıyorum saat 15 ten sonra sonra gece 24 gibi yatağa bu ne yaa uyuma rekoru kırıyorum

bu arada 4 aylık olduk 2.5 kilo almış durumdayım an itibari ile annem iyi besledi bayramda biri beni durdursun

yarın yine doktora gidiyorum bayram öncesi cuma günü gitmiştim ama ilaçlarım vardı şimdi bitti eşim de görememişti bebişi bahaneleeeerrrrr yavrumu özledim yarın hem ben hem eşim görürüz inşallah

inşallah doktorumuz çalışır yarın çalışmazsa da başka doktora görünebiliriz belki

oto koltuğu 13 kg a kadardı ama arabanın boyutlarını söylediler unuttum:26: kargo gelince söylerim canım

amin şulecim başına gelince kendini çok yorma noolur bırak başkaları da yardımcı olsun ben yoruldum da birazcıkk

Canım jane muum modeli benim aklıma yattı gibi, tabi gidip görmek lazım. Bu model hafifliğiyle ön plana çıkıyor, belki rider kadar özellikli değil ama 6,6 kg olması bana cazip geldi. Travel sistemler için çok hafif sayılır. Fiyatı da biraz daha düşük. İkisine de bakmak istiyorum.

amin şulecim başına gelince kendini çok yorma noolur bırak başkaları da yardımcı olsun ben yoruldum da birazcıkk

Yok canim mumkun oldugunca yorulmamaya calisicam ins. Yardimci sayisi cok burda. Kendi ailem, kayinvalidemler, ablam, yakin arkadasim da var :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

normalde 20. haftada oluyo. ben o hafta izinde olcam icin 19. haftada yapicaz. doktorum kendi yapcakmis cok sevindim :)

normalde 20. haftada oluyo. ben o hafta izinde olcam icin 19. haftada yapicaz. doktorum kendi yapcakmis cok sevindim :)

Doktorların kendi muayenelerinde detaylı ultrason oluyo benim doktorumun muayene odasındaki cihazlar uzay mekiği gibi vallahi 😄😄 normalde özel hastanede gidiyorum doktoruma muayenesini görünce şoka girmiştim😄😄 illerleyen zamanlarda şu bölümde tüm organlarını tek tek görüp inceliycez demişti..

Ayrıntılı ultrasonu biraz araştırmıştım internette, bu işlemi perinatologlar yapıyormuş ve iki boyutlu ultrason kesitleri üzerinden değerlendiriyorlarmış. Jinekoloğun yapması sizce yeterli olur mu? Daha önce bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

benimkininde makinesi cok iyi ama radyolojideki cihazda bakcam dedi bugun o baksin da onemli degil nerde baktigi :)

canim doktorunun bu konuda yeterliligi varsa yapabilir bi sikinti olmaz

canim doktorunun bu konuda yeterliligi varsa yapabilir bi sikinti olmaz
Henüz o konuda bir fikrim yok, doktorumla konuşmadım ama bir yandan da farklı bir göz baksa daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Birinin görmediğini diğeri görebilir.

ben decavit kullanıyorum mide bulantım yok yanmam var o da kötü beslenmekten kaynaklı.. ya aslında düşünüyorum da biz çok abartıyoruz eskiden vitamin yoktu bişey yoktu millet çatır çatır doğuruyodu artık düşünmemeye karar verdim 13 ünde randevum var inşallah iyidir:s

kızlar BEN ÇOK KÖTÜ BİR ANNEYİM.
niye diye soracak olursanız ilk üç ay hiç sigara içmedim ama son birkaç haftadır dayanamıyorum . birkaç gündür sadece akşamları bir tane içiyorum nefsimi köreltmek için ama bir tane de olsa insan korkuyor bişey olur mu diye .. gerçi etrafıma bakıyorum millet alkol sigara ne bulsa içiyor bebekleri sapasağlam ben de kendime diyorum ki bir taneden bişey olmaz, ama yinede bir suç ortağına ihtiyacım var ... benim gibi olan var mı?

benimkininde makinesi cok iyi ama radyolojideki cihazda bakcam dedi bugun o baksin da onemli degil nerde baktigi :)
Ben 12 gündür görmüyorum bebişimi valla şuan detaylı ultrasondan çok bende biran evvel görmek istiyorum 😄

Hiç bilmiyorum ilkdefa duydum bilen varsa açıklarsa seviniriz

canim uc ay icmemissin icme daha zaten bebek sagliksiz olmuyo genelde ama sonra akciger hastaliklarina yakalanma orani artiyo daha kolay hasta olabiliyo icerde dumandan cirpindigini dusun icme bi belgeselde izlemistim dumani koklasan bile bebek hemen cirpiniyo

kızlar on yedinci haftam bitti kızım olcak ilk cocuk ultrasonda hersey normal ama hic hareket hissetmiyorum bu yuzden hala hamile gibi hissedemedim kendimi neden hareketlerini hissedemiyorum ki yaaa ??? benim gibi olan varmı

Annem hep erkek 40 günlükken belli eder der. Kızlar nazlı oluyor sanırım 15. Haftaya girecem bende hissetmiyorum kızımı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…