- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
( Larkin ) Çok teşekkür ederim canım bende pazartesi arayayım o zaman bugün 18 haftalık oldumerken almak gerekiyor dedi randevuyu doktorum ben geç bile kaldım onun hastası olsam sorun değilde dışardan gidince geç kalmış oluyorum inşallah alabilirim..
Evet çok yoğun bir doktor 5 hafta öncesinden randevu aldım, ama yinede pazartesiye alamadım perşembeye kaldı
Cok güzel ama değer yani diğer arabalara bakarsan :) ben daha hic gidip bakmadım ama 1200 u falan bulur herhalde benim aldığımda adi birsey istemiyorum
Bende istemiyorum ama 2-3 gündür sezinle konuştuğumuz konudan dolayı kafam karışık. Aslında hiç şüphem yoktu.
Şu arkaya dönük bağlanma durumu. Ve isofix bazasının 850 TL oluşu.
HAdi buna senelerdir kendimizi alıştırmıştık 2000 TL diye. Birde artı 850 TL vermek istemiyorum.
Tamam belki o baza daha sonraları da kullanılabilir başka oto koltuklarıyla belki ama onlarda gene çok pahalıdır.
sırf bu sebepten kafam karıştı.
Bakmaya gittiğimizde şu arabayı canlı bir göreyim de kesin karar veririm artık
Canım jane muum modeli benim aklıma yattı gibi, tabi gidip görmek lazım. Bu model hafifliğiyle ön plana çıkıyor, belki rider kadar özellikli değil ama 6,6 kg olması bana cazip geldi. Travel sistemler için çok hafif sayılır. Fiyatı da biraz daha düşük. İkisine de bakmak istiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet Muum modeli de güzel. Zaten Matrix Light taşıma ve oto koltuğu bütün Jane modelleriyle uyumlu.
Beni en çok kalbimden vuran, ilk defa bir taşıma ve oto koltuğunun sırt kademesi olması.
bebiş yeni doğduğunda 2 büklüm kalmayacak
Ayy yine çok konuştum hakkında öyle hastayım ki o arabaya
Tamam sustum:26:
Mrb kizlaar nasilsiniz gecmis bayraminiz mübarek olsun :))
Bizim ikiki test sonucumuz cikti ama bayram tatilinden dolayi 1 haftadir ulasamiyoruz doktorapazartesiye insallah .
Teşekkürler Ervacım seninde bayramın mübarek olsun. Sonuçlarında hayırlı olsun. İnşallah doktora gösterip güzel haberlerini alırsın.
ya arkadaşlar uyku tulumuna döndüm resmen 2 gündür bayramda iyi yorulmuşuz prensesimlesabah 11 de kalkıyorum iş güç derken yine öğle uykusna yatıyorum saat 15 ten sonra sonra gece 24 gibi yatağa bu ne yaa uyuma rekoru kırıyorum
bu arada 4 aylık olduk 2.5 kilo almış durumdayım an itibari ile annem iyi besledi bayramdabiri beni durdursun
yarın yine doktora gidiyorum bayram öncesi cuma günü gitmiştim ama ilaçlarım vardı şimdi bitti eşim de görememişti bebişi bahaneleeeerrrrryavrumu özledim yarın hem ben hem eşim görürüz inşallah
inşallah doktorumuz çalışır yarınçalışmazsa da başka doktora görünebiliriz belki
Benim bu aralar biraz uyku problemim var. Birkaç hafta öncesine kadar evin her yerinde uyuyordum.
Ki zaten uyumayı çok severim. Ama bu aralar biraz zorlanıyorum.
Yatış şeklim bir türlü rahat gelmiyor
Bu konuda bilgim yok ama perinatolog yapsa daha iyi olur gibime geliyor.Ayrıntılı ultrasonu biraz araştırmıştım internette, bu işlemi perinatologlar yapıyormuş ve iki boyutlu ultrason kesitleri üzerinden değerlendiriyorlarmış. Jinekoloğun yapması sizce yeterli olur mu? Daha önce bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hem neticede yüksek riskli gebelik uzmanı oluyorlar. Hem evet bir başka doktorun değerlendirmesi de iyi olur gibi
Ama tabi doktorun belkide diyecek ben yapıyorum detaylı ultrason diye, o zaman sorun olacağını zannetmiyorum.