2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet çok yoğun bir doktor 5 hafta öncesinden randevu aldım, ama yinede pazartesiye alamadım perşembeye kaldı

Cok güzel ama değer yani diğer arabalara bakarsan :) ben daha hic gidip bakmadım ama 1200 u falan bulur herhalde benim aldığımda adi birsey istemiyorum

Bende istemiyorum ama 2-3 gündür sezinle konuştuğumuz konudan dolayı kafam karışık. Aslında hiç şüphem yoktu.
Şu arkaya dönük bağlanma durumu. Ve isofix bazasının 850 TL oluşu.
HAdi buna senelerdir kendimizi alıştırmıştık 2000 TL diye. Birde artı 850 TL vermek istemiyorum.
Tamam belki o baza daha sonraları da kullanılabilir başka oto koltuklarıyla belki ama onlarda gene çok pahalıdır.
sırf bu sebepten kafam karıştı.
Bakmaya gittiğimizde şu arabayı canlı bir göreyim de kesin karar veririm artık

Evet Muum modeli de güzel. Zaten Matrix Light taşıma ve oto koltuğu bütün Jane modelleriyle uyumlu.
Beni en çok kalbimden vuran, ilk defa bir taşıma ve oto koltuğunun sırt kademesi olması.
bebiş yeni doğduğunda 2 büklüm kalmayacak
Ayy yine çok konuştum hakkında öyle hastayım ki o arabaya
Tamam sustum:26:

Mrb kizlaar nasilsiniz gecmis bayraminiz mübarek olsun :))
Bizim ikiki test sonucumuz cikti ama bayram tatilinden dolayi 1 haftadir ulasamiyoruz doktora pazartesiye insallah .

Teşekkürler Ervacım seninde bayramın mübarek olsun. Sonuçlarında hayırlı olsun. İnşallah doktora gösterip güzel haberlerini alırsın.

Benim bu aralar biraz uyku problemim var. Birkaç hafta öncesine kadar evin her yerinde uyuyordum.
Ki zaten uyumayı çok severim. Ama bu aralar biraz zorlanıyorum.
Yatış şeklim bir türlü rahat gelmiyor

Bu konuda bilgim yok ama perinatolog yapsa daha iyi olur gibime geliyor.
Hem neticede yüksek riskli gebelik uzmanı oluyorlar. Hem evet bir başka doktorun değerlendirmesi de iyi olur gibi
Ama tabi doktorun belkide diyecek ben yapıyorum detaylı ultrason diye, o zaman sorun olacağını zannetmiyorum.

Annem hep erkek 40 günlükken belli eder der. Kızlar nazlı oluyor sanırım 15. Haftaya girecem bende hissetmiyorum kızımı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kiz kuduruk demek 16 bitti bugun ben nerdeyse iki haftadir ara ara hissediyorum ozellikle bazi yiyeceklerde cildiriyo surekli hissedemiyorum

cnm herkes gibi bende mümkün mertebe içme diycem çünkü doğrusu bu. 9 ay boyunca fosur fosur içipte sağlıklı bebişi olan arkadaşımda var ama ilerde Allah korusun astım bronşit gibi hastalığa yakalanma ihtimalleri daha da artıyor ozaman kendini suçlayıp üzülürsün cnm, Umarm azcıkın daha hakim olabiilirsin kendine
Annem hep erkek 40 günlükken belli eder der. Kızlar nazlı oluyor sanırım 15. Haftaya girecem bende hissetmiyorum kızımı

cnm ben bugn doktora dedim ben hissediyorum minik minik acaba doğrumudur, seyirme gibi hissedebilirsin bu haftalarda artık dedi.. dün akşam hapşırdığımda çok net hissettim hareketi ama 19.haftadan önce hissedilmeyedebilirmiş. no panic yani

http://youtu.be/_wau0T1183Q
Canım bu videoyu izle bak, yanlamasına da takabiliyorsun matrixi arka koltuğa. O zaman bebeği görebilirsin. Emniyet kemeriyle bağlamak çok zor görünmedi bana. Baza da güzel ama o kadar paraya değmez bence. Neler neler alınır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

iki haftadir bende hissediyorum arada ama bazi yiyeekleri seviyo onlarda cok hareket ediyo, ayakta hapsurursam aciyo, sag bacagimi karnima cekersem 30 saniye sonra cektiriyo uzerinden bide prensesimiz sag tarafima yatirmiyo gece hatayla uzerine yatarsam acidan uyandiriyo sola donduk mu ohh rahat :) esime diyorum kizin vucudumu ele gecirdi nasil isterse oyle hareket ediyorum

Sağol cnm allah razı olsun inşallah amin .

Amiiiin Sağol cnm.

Canım ben de senin içini rahatlatmayacağız lütfen içme.. Tiksinfir kendini. Anne olarak bu U yapmak zorundasınız en azından... Lorenzo nun yağı mı ne öyle bir filmde kadın özürlü çocuğu için ağlıyor ve kendini suçluyordu hamşelliğimdeki o tek bi sigara diyerek içtiğim sigaralar yüzünden mi diyordu...

Kötü bir şey olacağı belli değil içmeyenlerinki de hasta olabilir o ayrı ama bu ihtimali olasılığı oluşturma.. Benim kocam da mübarek baca gibi.. İnş bırakır.

Yok canim mumkun oldugunca yorulmamaya calisicam ins. Yardimci sayisi cok burda. Kendi ailem, kayinvalidemler, ablam, yakin arkadasim da var :))

Çok rahat edersin bnm babam kalp krizi geçirince annem evle ilgilenemedi çok ama bayaaa işe yaradı sağolsun kuzenimle ikisi yaptılar ama bazı ağır işler bana kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebisimi görmeyeli tam 1 ay oldu haftaya carsamba gitcem dahada 12 haftada dedi doktorum 1 ay sonra gel uclu test icin dedi kontrole hos ben yaptirmicamda cinsiyet belli olmustur saglikli sihhatli olsun bide erkek olursa superrr olur bir kizim birde oglum olurrr dahada dusunmem ozaman ucuncuyu hayirlisi yinede kismettt carsambayi iple cekiyorum

ilk zamanlar bana da öyle olmuştu ama alıştım artık sanırım sırt üstü ve sol tarafa yatıyorum sürekli öyle de kalkıyorum
aslında çok deli yatardım eskiden ama bebeğime karşı sorumluluğu rüyamda bile hissediyorum

Slm canım 20-23 üncü haftalar arsdi oluyor diye biliyorum ben.benim doktorum yapıyor aslinda 20 inci hafta icin randevu verdi ama ben bugun arayıp hastanede yaptırmak istediğimi söyledim doktora hem organ kontrolu ile birlikte dogumla ilgili detaylı bilgi almak istiyorum hastaneden ayrica hastanedeki ultrason aletleri benim doktorumunkinden daha iyi son model aletler.21+4 olucam bende organ kontrolu zamani 9 eylülde verdi randevuyu 28 ağustosta da kendi doktorumda rutin kontrolleri yaptiririm artık icim rahatladı benimde hastaneden alinca randevuyu bu organ kontrolu bebek icin yapılacak en önemli sey ihmal etmeyin herkes günü geçmeden alsin randevusunu...
Canim benim doktorda benim kafami karıştırdı pipiyi gorene kadar kiz dedi bacaklarini arasından bakinca erkek dedi erkek olma fikrine alıştım zaten hatta bugun oglusuma bikac birlsey bile aldik:)
İnşallah senin degismez o linki görünce bennimde kafamda acaba mi diye bi soru geçti ama hic düşünmek bile istemiyorum birseye alisiyorsun pat değişiyor sinir bozucu bir durum ...

Özellikle organ kontrolu icin hastaneden Randevu aldim başka doktor baksin diye ordaki ultrason aletleri son model ayrıca çok ayrıntılı yapiyolarmis kontrolu simdi ordaki doktor pat diye kiz derse basa döncem yine tek istedigim kesin bir cevap almak erkek fikrine alismisken tekrar kiza benziyor lafını duymak istemiyorum açıkçası neyse onu kesin bir şekilde ogreniriz inşallah hepimiz.

Eymen ismine gelince malesef kimseden onay gelmedi ve iptal oldu eymen ismi simdi yeni isim arıyorum cicuk dogana kadar bulursak iyi:)
Hem niye kizayim tatlım herkes herseyi begencek diye birsey yok buda senin fikrin :)))

cevap yazmamış mı oldun , abinle yaşadıklarınız çok kötü, çok daha kötülerini yaşıyoruz abim sayesinde üstelik benim babam onu ve gelinini tercih ediyor öz kızlarını dışlıyor ama evlatlarımız benzeyecek diye bir şey yok inşaallah benzemezler, hala da söylüyorum evlat hasreti çekenler varken cinsiyeti şu olsun demek onlara haksızlık gibi geliyor bana, fikir sormuşsun yorum yaptım isteğin dışında yorum istemiyorsan bunu belirtmen gerekir, dr yanılmıştır kızdır desem hoş olurdu sanırım
Kızlar bende mantar olmuşum bi iç kaşıntı vardı fitil ve krem verdi iki gün kullandım geçti sizce fitili bitireyim mi 4 tane daha kaldı ama çok ilaç kullanmak istemiyorum yaa
geçmiş olsun canım dr bitir dediyse bitir canım yarım bırakmakta iyi olmaz
oyyy maşaallah prensese pek güzel
canım ara ara hepimizde oluyor annelik böyle bir şey endişesiz olmuyor ama hayat zehir etme kendine, hep olumlu düşün
18-23.haftalar arasında ideali 20-21. haftalar canım
sağlıklı hayırlı gönlünden geçen olur inşaallah

Kızlar inşaallah ben eymen istiyorum oğlumun ismini, bir kaç arkadaş yorum yaptı daha öncede hritiyanların amen demesine benziyor diye, üzülüyorum bu duruma, anlamı çok güzel üstelik sahabe ismi

Eymen isminin anlamı :
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayetiyle ün kazandı

ben ıkılı teste ve kanamam olduğunda ayrıntılı ultrasona girdim
hastanede radyoloji uzmanı doktor bakmıstı
onun harıcınde daha ayrıntılı ultrason yok gıttığım hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…