Canım kesinlikle çok haklısın iyice saçmalamış kv'n. Eşine söyle bebeğin ismini koyma hakkı ikimizde de. Babanın anısına saygımdan onun ismini koymayı kabul ettim de ama bu çocuğu dünyaya getiren ikimiziz, karnında taşıyıp sıkıntının stresin çoğunu çeken de benim de. Yani bu kadar kibar olabiliyorum en fazla. Kusura bakma ama kv'ne çok gıcık oldum, çok istiyorduysa kendi oğluna koysaymış babasının adını, tövbeeeesılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
isim konusu çok can sıkıcı canım,benimde eşimin babası vefat etmiş biz evlenmeden önce babasının adını koymak istedi ben bişey söylemedim tamam dedim,babasının adı Mehmet haydar Bi sure öyle gitti sonra iki isimden birini seçip yanınada başka Bi isim koysak dedim tamam dedi eşim Mehmet de karar verip ikinci Bi isim aramaya başladık bu sefer kv arayıp büyük dedenin adını koymamızı istedi yani kendi babasının adını,bende biz aramızda konuşup karar verelim dedim eşimede istemediğimi söyledim,kv savunması da haydar isminden vazgeçtiğimiz için onun isim için hakkı varmış oda babasının adını koymak istiyormuş,
kızlar hepinize soruyorum ben 2009haziranda evlendim yani 5yılı doldurduk ve bu zaman içinde 3yıl bebeğim olmadı sonra tedaviler ilaçlarla hamile kalıp 3kayıp yaşadım,kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim şimdi onca tedavinin aşılamanın ardından bu sefer kendiliğinden geldi oğluşum ve ben hergun iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bu haftya kadar hep iç korkusuyla geldim dr kontrolü geldiğinde heyecandan çok korku yaşadım,şimdi bu bebeğe isim koymak kv nin hakkı mı
canım çok güçlü olmuyorya kızlar ben unutmuşum bu haftalarda bebek hareketleri bu kadar güçsüz ve zayıf mı oluyordu ki
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zorslm canım benim belimde fıtık var 3 tane hemde kas kısalması 5-6 senedir bununla uğraşıyorum. hamile kalır klamaz ağrılarım arttı çok ağrı çekiyorum geceleri uyuyamıyorum. ev işleri beni öldürüyor ağrıdan yürüyemiyorum . arasıra eğilip kıyafetlerimi bacağıma sokmakta zorlanıyorum. anlıycan çorabımı kendim giyemiyorum bile allah sonumuzu hayır etsin okadar orlanıyorum ki anlatamam 7.8.9. ayları düşünmek bile istemiyorum. bide tansiyonum yükseliyor .off yani
ayy aynı sebeptenmiş demek ki tek değilmiş benim kp ben türünün tek örneği sanıyordumcanım anlatamam fena sinir oluyorum beni de namazdan kurandan soğuttu zaten herşeyi en doğru kendi bilir o saat onun için uygunsa herkes için uygun olmalıdır filan eşim bana bağırdı çağırdı hemen ne var arıyorsa cart curt o zaman gider bazada yatarsın dedim kendisi söyleyemezmiş yani çıldırmak üzereyimaçıkçası
gözün aydın canım maşaalllahBizimde 4lu testimiz ayrintilimiz iyi cikti çok şükür kizlar
Ayrintiliya 1 hafta önce girdim 19+2 cikti
20 haftalık olduk yani
Hareket hic hissetmedim henüz
Yarin da asi olacagim
İnşallah bir sorun yaşanan ders calisiyoruk çünkü ben etkilemesin
kapat canım ben kapatmıştım ohhh aramış aramış çatlamıştı neymiş gurbetteymişiz bir şey olmuş diye korkmuş sabhın köründe arayınca bende korkuyordumtatlım ben onu gece 3te arasam o rahatsız olmazçünkü onun için normalmiş böyle şeyler çok garip bi aile yapıları var kapatacağım eimin telefonunu gece kendi telefonuma kuracağım alarmı kimse arayamaz
maşaallah canım kuzunaslm canlarim anca pc basina gecebildim cok yorgunum basim cok agriyor dunden gec uyudum sabahta erken kalkinca cok fena oldu bas agrim
ayrintili ultrasonumuz cok guzel gecti sukur oglusumun tum degerleri herseyi iyiymis tek tek inceledi doktor herseyini gecn haftada incelemisti kendi doktorum zaten ama bu sefer 45 dk ya yakin surdu benim icin yorucu oldu biraz saga don sola don duz yat karnimi salladi baya bebegin pozisyonu degissin iyi gorebileyim diye doktorun maskotu oldum resmen napim ne dediyse yaptim tabi oglusumu guzelce kontrol etsin doktor teyzesi diye :)ben bu eziyetleri cekerken esim yanimda bi sandalyede oturup oglusumuzu karsidan buyuk ekrandan izliyordu ohh ya dunya erkeklere guzel valla bi kere daha anladim bunu:)
408 gr olmusuz bu arada tam haftamiza gore ilerliyoruz sukur.sezeryan gunu almak icin 36 inci haftamda tekrar hastaneye gidip kontrol olmami soyledi ona gore ocagin ilk haftasindadogum icin sezeryan gunu alinacak dogum planlari bile yaptik bugun yani doktorla :)hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz insallah gecen hafta kendi doktorumdan bu haftada hastane doktorumdan oglusumun iyi haberlerini aldim sukur darisi herkesin basina insallah :)
aynen benimde aklıma kötü şey gelir, kız kp miz aynı kişi olmasın benim eşim 7 kardeşçok endişeleniyorum zaten babam yakın geçmişte kalp krizi geçirdi farklı korkular geliyorr aklıma çok geriliyorum aslında kp oğlunu namaza kaldırmak için arıyor ama oğlu büyüdü artık kendi iradesiyle kalkabiliyor namaza 27 yaşındaki adama da alarmlık yapılmaz ki
maşaallah bebeğine, biraz bulanıyorAyrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?
Selam annişler dün sirt ve bel ağrılarindan bahsediyordunuz galiba.. bugun bende sirt agrılarina açilis yaptim sanirim.. sadece sırt degil karnimin ustu yanlari sizliyor sanirim yer açiyor bebisim.. karnim artik belli olmaya başladi etraftan fark edilir oldu.. üzülüyormuyim tabiki hayiiir bunu bekliyordum zaten :) sirt agrilarima bile seviniyorum bebisim büyüyor ve yeterki o iyi olsun.. bugün hurmlari götürdüm sanirim karnimda halay çekiyor meleğim :)
kızlar bugün benimde oldu bu haftalarda oluyormuşbenimde bugün belim ağrıyor
maşaallah bebeğine, kilona yapacak bir şey yok canım bazısı çok alır bazısı azMerhaba kızlar, bende salı günü ayrıntılı ultrason yaptırdım.Bir sorun çıkmadı çok şükür.Bebeğimin kilosu 416 gr 21. haftamızdayız .Bizim cinsiyetimiz belli oğluşumuz olacak.Sizin bebişin kilosu kaç gram olmuş? Birde ben şu ana kadar tam 7 kilo aldım Doktor tabi doğal olarak bana da Mutlaka 24. haftanda 50 grlık şeker yüklemesi yaptır dedi ve çok kilo almışsın dediÇok korkuyorum ama testten değil ya şeker çıkarsa diye şimdiden yediklerime dikkat etmeye başladım bile bir şey çıkmasın diye (
Ilk cicimiz
aynen canm 3oğlu ve 3erkek torunu var bana sakladı heraldeCanım kesinlikle çok haklısın iyice saçmalamış kv'n. Eşine söyle bebeğin ismini koyma hakkı ikimizde de. Babanın anısına saygımdan onun ismini koymayı kabul ettim de ama bu çocuğu dünyaya getiren ikimiziz, karnında taşıyıp sıkıntının stresin çoğunu çeken de benim de. Yani bu kadar kibar olabiliyorum en fazla. Kusura bakma ama kv'ne çok gıcık oldum, çok istiyorduysa kendi oğluna koysaymış babasının adını, tövbeeee
Güle güle kullanSelam kızlar, işlerim çok yoğun fazla bişey yazamıyorum ama takipteyim.
Az önce toker bebe internet sitesinden weewell temassız termometre sipariş verdim.
E-bebek'ten almayı düşünüyordum 119 tl idi ama toker'de 99 tl görünce aldım hemen. E-bebek sitesinden yorumlara bakabilirsiniz.
http://www.e-toker.com/weewell-wtn550-non-contact-termometre-2510
canım çok güçlü olmuyor
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor
ayy aynı sebeptenmiş demek ki tek değilmiş benim kp ben türünün tek örneği sanıyordumpes etme canım ben diye diye hallettim o işi
gözün aydın canım maşaalllah
kapat canım ben kapatmıştım ohhh aramış aramış çatlamıştı neymiş gurbetteymişiz bir şey olmuş diye korkmuş sabhın köründe arayınca bende korkuyordum
maşaallah canım kuzuna
aynen benimde aklıma kötü şey gelir, kız kp miz aynı kişi olmasın benim eşim 7 kardeşeltim olmayasın diyeceğim ama olamaz o kasımda doğuracak benim eşim ve diğer kardeşleri onun yüzünden soğumuşlar namazdan abartmıyorum her vakit sorar baskı kurarak be adam ezanı bizde duyuyoruz hamdolsun ben kılıyorum sen kendi oğullarına bak sayede soğumuşlar
maşaallah bebeğine, biraz bulanıyor
kızlar bugün benimde oldu bu haftalarda oluyormuş
maşaallah bebeğine, kilona yapacak bir şey yok canım bazısı çok alır bazısı az
güle güle giysin
taatlım koymak zorunda diilsin ki isme çeker diye bişiy varmış ben de yeni duydum allah korusun yani zaten herkesin ismi aynı olmak zorunda diil ki saltanat mı buaynen canm 3oğlu ve 3erkek torunu var bana sakladı heralde
Canım bu sık kullanılan bir şeymiş çünkü banyo suyunun sıcaklığını, mamanın sıcaklığını falan da uzaktan ölçebiliyor. İnşallah ateşlenmez kuzucuklar ama yine de lazım el altında bulunsun.Güle güle kullan
Fiyatına bakilirsa güvenli hassas bir şekilde olcuyirdur İnşallah çok gerek olmaz yinede
aynen canm 3oğlu ve 3erkek torunu var bana sakladı heralde
Merhaba kızlar, bende salı günü ayrıntılı ultrason yaptırdım.Bir sorun çıkmadı çok şükür.Bebeğimin kilosu 416 gr 21. haftamızdayız .Bizim cinsiyetimiz belli oğluşumuz olacak.Sizin bebişin kilosu kaç gram olmuş? Birde ben şu ana kadar tam 7 kilo aldım Doktor tabi doğal olarak bana da Mutlaka 24. haftanda 50 grlık şeker yüklemesi yaptır dedi ve çok kilo almışsın dediÇok korkuyorum ama testten değil ya şeker çıkarsa diye şimdiden yediklerime dikkat etmeye başladım bile bir şey çıkmasın diye (
Hayır canım tabii ki senin hakkın. Eşine de bu yazdığını okut belki etkili olur. Bu kayınvalideler de ne çok karışıyor ya. Benim kvde de bebişimizden sürekli kendi adıyla bahsediyor. Bizim seçtiğimizi de beğenmedi. Çok biliyorlar.sılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
isim konusu çok can sıkıcı canım,benimde eşimin babası vefat etmiş biz evlenmeden önce babasının adını koymak istedi ben bişey söylemedim tamam dedim,babasının adı Mehmet haydar Bi sure öyle gitti sonra iki isimden birini seçip yanınada başka Bi isim koysak dedim tamam dedi eşim Mehmet de karar verip ikinci Bi isim aramaya başladık bu sefer kv arayıp büyük dedenin adını koymamızı istedi yani kendi babasının adını,bende biz aramızda konuşup karar verelim dedim eşimede istemediğimi söyledim,kv savunması da haydar isminden vazgeçtiğimiz için onun isim için hakkı varmış oda babasının adını koymak istiyormuş,
kızlar hepinize soruyorum ben 2009haziranda evlendim yani 5yılı doldurduk ve bu zaman içinde 3yıl bebeğim olmadı sonra tedaviler ilaçlarla hamile kalıp 3kayıp yaşadım,kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim şimdi onca tedavinin aşılamanın ardından bu sefer kendiliğinden geldi oğluşum ve ben hergun iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bu haftya kadar hep iç korkusuyla geldim dr kontrolü geldiğinde heyecandan çok korku yaşadım,şimdi bu bebeğe isim koymak kv nin hakkı mı
Slm güzel annişler herkes iyidir umarim isim konusunda bizde bulamadik bi isim erkege isim bulmasi ne zormus ya kiz olsa secenegim coktu ama
sılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
sagolasin tugbam cok tesekkur ederiz teyzesi :)sılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
ayy mehmet tamam da yuh yani kayın valıdene agzinin payını ver bence o dogurunca kendi cocuklarina koymuştür bıraksın sende kendi istediğini koysan ben kayın pederın ismini koyacağım ama ismi çok seviyorum ahmet olacak yanına da başla birşey istemiyorum ama isteseydim kimse karısamazdısılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
bende kullanıyorum hem iğne hem aspirin daha önce düşüklerin olduğu için mi kullanıyorsun yoksa genetikte kan pıhtılışmasına yatkınlık olduğu için mi[/QUOT
düşüklerim de vardı önceden,baktık olmuyor biz çocuk yapmaktan vazgeçtik ,kolesterolüm çok yüksekti doktor diyet verdi hem de coraspin , 23 kilo verdim yine de düşmedi aksine daha da yükseldi kan sulandırıcıya devam et dedi o arada kazayla hamile kaldım kadın doğum doktorum da devam et dediği için bırakmadım, zaten bir senedir kullanıyorum...açıkası bilmiyorum kan pıhtılaşması var mı yok mu hiç baktırmadım,eğer varsa kan sulandırıcının etkisiyle belki de bu gebelik devam etti
Ayyy silam cok guzel anlatmissin ins hepimiz ayni duygulari yasarizBİR OĞLU OLMALI İNSANIN,
Canını emanet ettiğin,elin,ayağın,gözün,kulağın,her şeyin.
Bir oğlu olmalı insanın.
Zor bir anında,sırtını dayaya bileceğin,destek alabileceğin
masumiyetiyle saniyeler içinde eridiğin,vefasına taptığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
Pazardan, alışverişten geldiğinde koşarak elindekileri alıp, yüzünü güldüren.
Bir oğlu olmalı insanın.
Evinde babasının yokluğunu aratmayan, annesine karşı fedakar,
Sokakta delikanlılığından gurur duyduğun.
Bir oğlu olmalı insanın.
Yaşlandığında bile, birine ihtiyacın olduğunda,çıka gelen,
babacığım ya da anneciğim diye kucak açtığında,gözyaşlarıyla bağrına bastığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
Canıyla canlandığın,varlığıyla anlamlandığın,
Özlemiyle ve iç çekişlerinle dağ dağ efkarlandığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
“Dünya bir yana,oğlum bir yana” diyebildiğin…
Canım oğluslarim siz benim bu dünyadaki yaşama anlamımsıniz
Ama bu çok güzelmiş duygusala bağladım şimdik ...BİR OĞLU OLMALI İNSANIN,
Canını emanet ettiğin,elin,ayağın,gözün,kulağın,her şeyin.
Bir oğlu olmalı insanın.
Zor bir anında,sırtını dayaya bileceğin,destek alabileceğin
masumiyetiyle saniyeler içinde eridiğin,vefasına taptığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
Pazardan, alışverişten geldiğinde koşarak elindekileri alıp, yüzünü güldüren.
Bir oğlu olmalı insanın.
Evinde babasının yokluğunu aratmayan, annesine karşı fedakar,
Sokakta delikanlılığından gurur duyduğun.
Bir oğlu olmalı insanın.
Yaşlandığında bile, birine ihtiyacın olduğunda,çıka gelen,
babacığım ya da anneciğim diye kucak açtığında,gözyaşlarıyla bağrına bastığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
Canıyla canlandığın,varlığıyla anlamlandığın,
Özlemiyle ve iç çekişlerinle dağ dağ efkarlandığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
“Dünya bir yana,oğlum bir yana” diyebildiğin…
Canım oğluslarim siz benim bu dünyadaki yaşama anlamımsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?