2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım kesinlikle çok haklısın iyice saçmalamış kv'n. Eşine söyle bebeğin ismini koyma hakkı ikimizde de. Babanın anısına saygımdan onun ismini koymayı kabul ettim de ama bu çocuğu dünyaya getiren ikimiziz, karnında taşıyıp sıkıntının stresin çoğunu çeken de benim de. Yani bu kadar kibar olabiliyorum en fazla. Kusura bakma ama kv'ne çok gıcık oldum, çok istiyorduysa kendi oğluna koysaymış babasının adını, tövbeeee

ya kızlar ben unutmuşum bu haftalarda bebek hareketleri bu kadar güçsüz ve zayıf mı oluyordu ki
canım çok güçlü olmuyor
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor
ayy aynı sebeptenmiş demek ki tek değilmiş benim kp ben türünün tek örneği sanıyordum pes etme canım ben diye diye hallettim o işi
gözün aydın canım maşaalllah
kapat canım ben kapatmıştım ohhh aramış aramış çatlamıştı neymiş gurbetteymişiz bir şey olmuş diye korkmuş sabhın köründe arayınca bende korkuyordum
maşaallah canım kuzuna
aynen benimde aklıma kötü şey gelir, kız kp miz aynı kişi olmasın benim eşim 7 kardeş eltim olmayasın diyeceğim ama olamaz o kasımda doğuracak benim eşim ve diğer kardeşleri onun yüzünden soğumuşlar namazdan abartmıyorum her vakit sorar baskı kurarak be adam ezanı bizde duyuyoruz hamdolsun ben kılıyorum sen kendi oğullarına bak sayede soğumuşlar
Ayrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?
maşaallah bebeğine, biraz bulanıyor

benimde bugün belim ağrıyor
kızlar bugün benimde oldu bu haftalarda oluyormuş
maşaallah bebeğine, kilona yapacak bir şey yok canım bazısı çok alır bazısı az

güle güle giysin

aynen canm 3oğlu ve 3erkek torunu var bana sakladı heralde

Kızlar ultrason fotosunda bi kareye ayni anda iki resim koyabiliyor mu neresi diye anlamaya calisirken beline doğru biyerde gülen insan yüzü buldum

Güle güle kullan
Fiyatına bakilirsa güvenli hassas bir şekilde olcuyirdur İnşallah çok gerek olmaz yinede

canım biz kplerle aynı apartmandayken sabah zile basardı art arda 3 kere filan ama resmen ifrit olmak deyimini orda yaşadım hayatımda hiçbişeye bu kadar sinirlenmemiştim ya hu bizimözel hayatımız var senin bizim zilimize basmaya ne hakkın var diyemedim o saatte uyuyoruz baba dedim o da iyi ya işte uyanın diye basıyorum dedi laf dasöyletmiyor kendine müdür

Güle güle kullan
Fiyatına bakilirsa güvenli hassas bir şekilde olcuyirdur İnşallah çok gerek olmaz yinede
Canım bu sık kullanılan bir şeymiş çünkü banyo suyunun sıcaklığını, mamanın sıcaklığını falan da uzaktan ölçebiliyor. İnşallah ateşlenmez kuzucuklar ama yine de lazım el altında bulunsun.

maşallah bebişine bende yarın doktora gideceğim 1 aydır görmedim yavrumu çok özledim inşallah sağlıklıdır.Bende çok kilo aldım 83.4 olmuşum dikkat de etmeme rağmen almaya devam ediyorum 7.4 kilo aldım şimdiye kadar.Şeker yüklemesini ben yaptırmıcam.

Hayır canım tabii ki senin hakkın. Eşine de bu yazdığını okut belki etkili olur. Bu kayınvalideler de ne çok karışıyor ya. Benim kvde de bebişimizden sürekli kendi adıyla bahsediyor. Bizim seçtiğimizi de beğenmedi. Çok biliyorlar.

Slm güzel annişler herkes iyidir umarim isim konusunda bizde bulamadik bi isim erkege isim bulmasi ne zormus ya kiz olsa secenegim coktu ama

yanlış hatırlamıyorsam doktor arama başlığında görmüştüm seni, nezihi bey'e gidiyordun değil mi? ben selçuk bey'e gidiyorum. ayrıntılıya girdin mi? ben haftaya gideceğim de merak ettim cihaz kaliteli mi diye. muayenehanede de hastanede de aynı odayı paylaşıyorlar, aynı cihazlardan görüyoruz minklerimizi

okudukça sinir oluyorum böyle şeylere ya.. bence kesinlikle söz sahibi olmamalı kayınvalide ve kayınpederler. anne ve babalar da aynı şekilde. fikrini söyleyebilirsin ama isim hakkım var deme hakkını nereden buluyor, ne kadar saçma

BİR OĞLU OLMALI İNSANIN,

Canını emanet ettiğin,elin,ayağın,gözün,kulağın,her şeyin.
Bir oğlu olmalı insanın.
Zor bir anında,sırtını dayaya bileceğin,destek alabileceğin
masumiyetiyle saniyeler içinde eridiğin,vefasına taptığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
Pazardan, alışverişten geldiğinde koşarak elindekileri alıp, yüzünü güldüren.
Bir oğlu olmalı insanın.
Evinde babasının yokluğunu aratmayan, annesine karşı fedakar,
Sokakta delikanlılığından gurur duyduğun.
Bir oğlu olmalı insanın.
Yaşlandığında bile, birine ihtiyacın olduğunda,çıka gelen,
babacığım ya da anneciğim diye kucak açtığında,gözyaşlarıyla bağrına bastığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
Canıyla canlandığın,varlığıyla anlamlandığın,
Özlemiyle ve iç çekişlerinle dağ dağ efkarlandığın.
Bir oğlu olmalı insanın.
“Dünya bir yana,oğlum bir yana” diyebildiğin…

Canım oğluslarim siz benim bu dünyadaki yaşama anlamımsıniz

sagolasin tugbam cok tesekkur ederiz teyzesi :)
kesinlikle ve kesinlikle koyma kayinpederinin ismini bile benim esim 3 erkek kardes ve en buyugu ilk oglumuz oldugunda bile sagolsun babamin adini koyalim demedi ki deseydide koymazdim o ayri ucuncu oglum olucak gene koymam gene koymam ben cekiyorum tum kahrini esimin bile isim hakki yok bence bizim hakkimiz :)

ayy mehmet tamam da yuh yani kayın valıdene agzinin payını ver bence o dogurunca kendi cocuklarina koymuştür bıraksın sende kendi istediğini koysan ben kayın pederın ismini koyacağım ama ismi çok seviyorum ahmet olacak yanına da başla birşey istemiyorum ama isteseydim kimse karısamazdı

Kocam tekrar ise gitti gerızekalı askerler bonzai illeti yüzünden bırbırlerıne girmişler ben kızımla eşimi özlüyorum insanların geri zekalı tavirlari yüzünden böyle yalnız oturuyoruz

Ayyy silam cok guzel anlatmissin ins hepimiz ayni duygulari yasariz

Ama bu çok güzelmiş duygusala bağladım şimdik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…