2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizin ayrıntılı sonucunda da böyle bilgiler mi var?

Eklentiler

• IMG-20140904-WA0004.webp
    187,8 KB · Görüntüleme: 73
Maşallah canım senin sezeryan mı olacak sezeryan da tarih belirleniyor ohh istediğin gün
canim benim diger iki dogumum sezeryan buda mecburiyetten sezeryan olucak evet dogumdan 2-3 hafta once belli olucak insallah oglusumu hangi gun kucagima alacagim zaten sezeryanin tek bu yonunu seviyorum gunun saatin belli oluyor hastane cantani eline alip tipis tipis gidiyorsun doguma
Kızlar sizin ayrıntılı sonucunda da böyle bilgiler mi var?
canim doktorunun aninda bilgi vermesi gerekirdi bebeginle ilgili ???

Doktorum değil burada ayrintili ultrasona ultrason Dr.u bakiyor yarin kendi kadin doktoruna gideceğim o bilgi verir inş.

Ayrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?

Merhaba kızlar, bende salı günü ayrıntılı ultrason yaptırdım.Bir sorun çıkmadı çok şükür.Bebeğimin kilosu 416 gr 21. haftamızdayız .Bizim cinsiyetimiz belli oğluşumuz olacak.Sizin bebişin kilosu kaç gram olmuş? Birde ben şu ana kadar tam 7 kilo aldım Doktor tabi doğal olarak bana da Mutlaka 24. haftanda 50 grlık şeker yüklemesi yaptır dedi ve çok kilo almışsın dedi Çok korkuyorum ama testten değil ya şeker çıkarsa diye şimdiden yediklerime dikkat etmeye başladım bile bir şey çıkmasın diye (

Bana bu kağidi verdi ultrason Dr.u devlet hastanesinde ölçtü gönderdi yarın kendi Dr.um da baksa bari ultrason da...

Eklentiler

• IMG-20140904-WA0004.webp
    187,8 KB · Görüntüleme: 74
Selam canlar isim konusunda bizde anlasamiyoruz yaa.. istedigim isime esimi ikna edemiyorum sen bul güzel bir isim diyorum onuda yapmiyor.. tamam senin dedigin olsun ama ikinciye sen karismican ben bulucam diyor asla boyle biseye izin vermem bende.. Bütün aciyi eziyeti biz cekiyoruz onlar karşıdan seyrediyorlar sadece isim koymak annenin hakkiiiiii.. nasil ikna edebilirim ya

benim kv de ilk başta bana neden anahtar vermedi karın diye eşime ağlamıştıhiç unutmam eşim de bana kızmıştı neden vermiyorsun diye ama vermedim hala da arayı resmi tutarım

amin canım çok sevindim valla ne güzel haberler inşallah bizede olur :)

evet işte kocalarımızın ailesi diye diyemiyoruz ama sen şimdi doğur o uykusuzluk asabiyet biraz zor ararlar o saatte bence

hayda yahu evli barklı insanlar herşey olabilir benim bi arkadaşım yatakta yakalanmış kendi evimizde yatak odasının kapısını kapatmak zorunda da değiliz dimi

Ayrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?

valla benim biraz bulanmıştı ilkinde ikincisini ne yapıcam bilimiyorum daha

ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorummm

sanki bende :KK63:

canım hurma çok yeme ilk aylarda tavsiye edilmez düşük riski yapar son günlerde yenir kolay doğum olsun diye rahımın kasılmasına yardımcı etkisi varmış..

Slm güzel annişler herkes iyidir umarim isim konusunda bizde bulamadik bi isim erkege isim bulmasi ne zormus ya kiz olsa secenegim coktu ama
Kiz seçeneklerin nelerdir canim
Ben Nisa düşünüyordum ama başka hoşuma giden olursa degistirecegim
Erkek olsaydi ben Musab istiyordum

sılam maşallah kuzuya gözün aydın güzel haberlerini aldın

isim konusu çok can sıkıcı canım,benimde eşimin babası vefat etmiş biz evlenmeden önce babasının adını koymak istedi ben bişey söylemedim tamam dedim,babasının adı Mehmet haydar Bi sure öyle gitti sonra iki isimden birini seçip yanınada başka Bi isim koysak dedim tamam dedi eşim Mehmet de karar verip ikinci Bi isim aramaya başladık bu sefer kv arayıp büyük dedenin adını koymamızı istedi yani kendi babasının adını,bende biz aramızda konuşup karar verelim dedim eşimede istemediğimi söyledim,kv savunması da haydar isminden vazgeçtiğimiz için onun isim için hakkı varmış oda babasının adını koymak istiyormuş,
kızlar hepinize soruyorum ben 2009haziranda evlendim yani 5yılı doldurduk ve bu zaman içinde 3yıl bebeğim olmadı sonra tedaviler ilaçlarla hamile kalıp 3kayıp yaşadım,kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim şimdi onca tedavinin aşılamanın ardından bu sefer kendiliğinden geldi oğluşum ve ben hergun iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bu haftya kadar hep iç korkusuyla geldim dr kontrolü geldiğinde heyecandan çok korku yaşadım,şimdi bu bebeğe isim koymak kv nin hakkı mı

Selam kızlar, işlerim çok yoğun fazla bişey yazamıyorum ama takipteyim.
Az önce toker bebe internet sitesinden weewell temassız termometre sipariş verdim.
E-bebek'ten almayı düşünüyordum 119 tl idi ama toker'de 99 tl görünce aldım hemen. E-bebek sitesinden yorumlara bakabilirsiniz.
http://www.e-toker.com/weewell-wtn550-non-contact-termometre-2510

Bu arada indirimsiz fiyatı 149 tl imiş.
Toker'de 100 tl'ye kargo bedava , ben 100 tl'yi geçsin diye bir paket de bebek pamuğu ekledim sepete :)

Son düzenleme:

oyyy maşallahhh tosuncuk olcak bu ben sana diyim elmacık kemiklerinden belli sıpanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…