2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Oğlum olsaydı ensar ya da Ömer Asaf koyacaktım bayılıyorum bu isimlere... Ve kesinlikle isimler karakterine yansıyor:)

Ama koz olunca isimdir kaldım:))

sılam çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
sonuçları iyi çıkan annişler gözünüz aydın,sonuç bekleyenler de inşallah hayırlı haberler alırlar
bende dün aşımı oldum akşama doğru ağrım oldu gece de biraz zorladı ama şimdi daha iyi.
kızlar park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz bana mantıklı geliyo ama bilemedim önceden kullanan var mı aramızda
park yatağı yatak odasına koyup salon içinde fiyatı baya uygun minik sallanabilen Bi beşikçik buldum ama fotosunu eklemeyi beceremedm telden

Canım çok geçmiş olsun. Benim de gözümde çıktı. Florence Nightangale göz doktoruna gittim. Hamilesin yapabileceğimiz en iyi şey şunlar dedi.

Dalin vs bebek şampuanı ilesulandırış pamukla sil dedi

Ve ılık çay pansumanınyap gözünü dşnlendirerrk uyu dedi.

Bir de vitamin almaya bak dedi.

Sende üçüzlar var herşeyini emerşşer:) dişin ağrır gözün iltihaplandırırmış mantar olursun va aman dikkat et sağlıklı beslen

kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım

Canım sanırım senin ailende şeker geçmişi var h riske atma ve tahlil yaptır bence...

nasilsiniz güzel anneler.
ben bugün kendimi cok berbat hissediyorum okadar halsizimki parmagimi kaldiramiyorum konsantre olamiyorum hicbirseye gercekten cok kotü halsiz ve bitkin hissediyorum hicbirseyde yapmadim bugün.yormadim kendimi acaba neden böyle oldum anlamadimki gayet iyiydim son zamanlarda

Benim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, tam hazırlandım çıkıcaktım ki hastaneden aradılar dr rahatsızlanmış, iptal oldu çok kötü oldum, o saatten sonra başka bir hastaneden de randevu alamadık başladım ağlamaya, o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam, eşim ne yapacağını şaşırdı, hiçbirşey beni susturamıyor derken eşim hadi gidiyoruz dedi çıktık biraz gezdik sonra yemek ve alışveriş derken az önce eve döndük, hava almak iyi geldi, şimdi daha iyiyim çok şükür. Pazartesi için başka bir drdan tekrar randevu aldım artık ona gidicem inşaallah. Inşallah bunca beklememe değer. Sonuç güzel olur.

Teşekkür ederim sanırım bende yaptırıcam sağlık ocağına gideyim pazartesi
annemdede babamdada şeker hastalığı var o yüzden yaptırıyım
Evet canım madem ailende varmış bencede yaptır. Inşallah değerlerin çok güzel çıkar.

Maşallah cnm çok tatlı miniğin ellerini yerim yaa ne düşünüyo acep .
sağol canim Allah razi olsun .. ne düşünüyor acaba ben de merak ettim akilli düşünceli prensesim benim

amin canim benim Allah razi olsun evlatlarimizla sinamasin bizi... amiiinnnnn

eflalim sana da çok tesekkur ederim canim

Ben
Benim de öyle olmuştu bir kez canım. Ben de ağlamıştım. Hayal kırıklığını anlıyorum. Vardır her şeyde bir hayır. İnşallah sonuç güzel olacaktır.

Slm kızlar bende bugün biraz dışarı çıktım hazır yatış sürem dolmuşken çıktım ama iki adım attım oldum yorgunluktan çok hammallaştım ya buarada bunlarda benm oğluşumun papaları :)

Eklentiler

• image.webp
    150,6 KB · Görüntüleme: 113
canım çok geçmiş olsun yanında mutlaka şeker gezdir
Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?
benim oglusun başı sağda hareketleri de çoğunlukla sağ ve orta da sol da ayaklarını arada hissediyorum ama sağda sert vuruyor canım kızım solumu sarkıtmıs doğum sonrası anladım bü da sağı yapsin dengelensın :)
canım ben kızım da kullandım çok memnun kaldım, içine yun döşek yun yastik yaptırdım hatta sonra kızım 2 yaşına gelince kaldırdım şimdi oğluma da kullanacagim hem sallanıyor hem odadan odaya tasiniyor altını kucukken bez koymak için kullandım falan ...
merhaba arkadaşlar ankaradan veya kayseriden önerebileceğiniz dr varmı ?
canım arkadaşlar sincan koru dan memnun ben etlık lokman hekim den elif terzi ve sabahtan hanimi tavsiye edebilirim kızımda elif hanıma gittim bunda sabahat a gideceğim elif hanım çok yoğun... EFlalım ben ısımlerını begendim eymen asaf güzel benim ismide ahmet benim ahmetim :) ne kadar çok olursa olsun kişilerin o ismi yansıtması bile farklı benim ismim gamze arkadaşlarım hep gamze olur ama onlara gamze derken hiç aynı isim gibi gelmezdi

çok tatlılar yakisikli pıtır pıtır giysin güzel günlerde yalnız numarayi neye göre aldin dogunca deneyerek alinca daha iyi oluyor ama olsun ins hepsine sigar mınnak ayaklar :)

çok tatlılar yakisikli pıtır pıtır giysin güzel günlerde yalnız numarayi neye göre aldin dogunca deneyerek alinca daha iyi oluyor ama olsun ins hepsine sigar mınnak ayaklar :)
Valla 2 tanesi 3-6 ay 1 tanesi 9-12 yazlık olan 6-9 ay converseleri arkadaşım almış onlar birazcık büyük 19-20 numara :) annesi ayakkabı manyağı olunca oğlu da öle olcak gibi duruyo :) ayakkabılıkta kocam kendine zor yer buluyodu şimdi oğlumla bir olup babanın ayakkabılarını dışarı atıcaz eheh :)

Sılam çok geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.

bende dün ayrıntılı ultrasona bugünde şeker yüklemesine girdim.şükür bebeğimde hiç bir sorun yok gayet sağlıklı ama plasentada bişeyler gördü adını dedi ama hatırlamıyorum.kan pıhtılaşması varmış sanırım,zaten ben kan sulandırıcı kullanıyorum.biraz erken doğum olabilir dedi gelişmeyebilir,bunlar sadece birer ihtimal dedi ama dünya başıma yıkıldı sanki,hemen kendi doktorumu aradım, gel konuşalım dedi.gidip dosyayı gösterdim,inceledi.''ayy zeynep bende korktum bişey oldu sandım,tüp bebek hastalarının 10 da 8 inde bu sorun oluyor dedi.zaten tek tedavisi kan sulandırıcı ve coraspin kullanmak onuda yapıyoruz,e zaten 38. hafta dolunca bebeği alacağız erken doğacağını biliyoruz''dedi.nasıl rahatladım anlatmam.sonra oda baktı ultrasondan gösterdi şu pıhtıları diyor onlar çok önemli değil dedi.arkasından da ayrıntılı ultrasonu yapan doktr için bu adamda bu pleantaya taktı bu aralar dedi.sanırım çok önemli bi durum değil kendi doktoruma güveniyorum,güvenmek istiyorum.

sonra sabah şeker yüklemesine gittim hiçte zorlanmadım.hani uludağ limonata var ya ayn öyle bi tadı var ben çok sevdim:)bebeğiminde hareketleri hiç yavaşlamadı gün boyunca.p.tesi sonucu alacağım.inşallah onuda güzel güzel atlatırım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…