- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Günaydın hanımlar
isim konusuna takıldım bazı isimler çok yaygın deniliyorya, olsun ahmet mehmet ayşe fatma da hep yaygın ama hala konuluyor, yeni isimler yaygın olunca göze batıyor, sonuçta ahmet çok olabilir ama benim ahmetim olacak o değil mi, ahmeti örnek için verdim yoksa benimki eymen olacakeymen ismi çok koyuluyormuş koyulsun benim eymenim o bu arada asaf ismi de hoşuma gitti kızlar kopyalayabilirim asaf eymen de güzel olur sanki
oğlumun adı emir ensar, yardım eden adil bir yönetici olsun diye koydum adıyla yaşasın derler ya adıyla yaşasın istedim başbakan olsun benim oğlum inşaallah diyerek:)
asaf eymen koyarsam, asaf; erdemli, ileri görüşlülük, yönetimde başarı demekmiş, eymende daha hayırlı daha uğurlu demek, eee bu oğlumda daha hayırlı başarılı bir yönetici olsun inşaallah
hemde iki gözümde birden çıktı,göz doktoru kortizonlu ilaç verdi,kortizon gebelikte de faydalı dedi kullandım göz daha çok şişti sonra bıraktım kremi... bebe şampuanıyla yıkıyorum sıcak pamuklu suyla gözlere masaj yapıyorum rahatlatıyor
kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım
Evet canım madem ailende varmış bencede yaptır. Inşallah değerlerin çok güzel çıkar.Teşekkür ederim sanırım bende yaptırıcam sağlık ocağına gideyim pazartesi
annemdede babamdada şeker hastalığı var o yüzden yaptırıyım
sağol canim Allah razi olsun .. ne düşünüyor acaba ben de merak ettim akilli düşünceli prensesim benimMaşallah cnm çok tatlı miniğin ellerini yerim yaa ne düşünüyo acep .
amin canim benim Allah razi olsun evlatlarimizla sinamasin bizi... amiiinnnnnslm canlarimm cok tesekkur ederim ayri ayri hepinize gecmis olsun mesajlariniz icin Allah razi olsun hepinizden rabbim ne bana nede kimseye bidaha yasatmasin insallah.butun gece sicrayarak uyandim cok etkisi altinda kalmisim yasadiklarimin.bugun esim sagolsun guzel bi kahvalti hazirlamis ogluslarimla uyandirdilar beni oda cok korktu dun
benim kalp carpintilarim senede en az 1 mutlaka oluyor malesef guatrimdan dolayi bi sorun ama hamilelik ve kansizlik ustune eklenince bide tansiyon dusunce dun baya agir gecti.malesef guatr insanin tum vucut dengesini etkileyen berbat bi hastalik ameliyat oldum ama haplarimin duzeni bozuldugu an boyle yan etkileri oluyor iste halbuki gecen kan verdim ve degerlerin iyi demisti doktorum bu nerden cikti anlamis degilimayrica kan degerlerim hergun duzenli kan hapimi icmeme ragmen hala dusuk bi turlu yukselmedi.tansiyon desen hep dusuk yani anlicaniz yok yok bende brde dun sicakta cikinca vucut pes etti sanirim.esimde ben evde oldugum surece cikmicaksin yanliz dedi zaten yasagi koydu ama o calisiyorken mecburum cocuklarimi okuldan almak icin cikmaya rabbim yardimcimiz olsun son 4 ayin icine girdik sag saglim sorunsuz bir sekilde bitiririz insallah :)
aselim kizina bayildim dun gordum ama yazamadim masallah canim rabbim acisini gostermesin insallah :)
hayrunisam senin kzinada masallah hersey yolundaymis cok sevindim canim :)
Günaydın hanımlar
isim konusuna takıldım bazı isimler çok yaygın deniliyorya, olsun ahmet mehmet ayşe fatma da hep yaygın ama hala konuluyor, yeni isimler yaygın olunca göze batıyor, sonuçta ahmet çok olabilir ama benim ahmetim olacak o değil mi, ahmeti örnek için verdim yoksa benimki eymen olacakeymen ismi çok koyuluyormuş koyulsun benim eymenim o bu arada asaf ismi de hoşuma gitti kızlar kopyalayabilirim asaf eymen de güzel olur sanki
oğlumun adı emir ensar, yardım eden adil bir yönetici olsun diye koydum adıyla yaşasın derler ya adıyla yaşasın istedim başbakan olsun benim oğlum inşaallah diyerek:)
asaf eymen koyarsam, asaf; erdemli, ileri görüşlülük, yönetimde başarı demekmiş, eymende daha hayırlı daha uğurlu demek, eee bu oğlumda daha hayırlı başarılı bir yönetici olsun inşaallah
Benim de öyle olmuştu bir kez canım. Ben de ağlamıştım. Hayal kırıklığını anlıyorum. Vardır her şeyde bir hayır. İnşallah sonuç güzel olacaktır.Benim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, tam hazırlandım çıkıcaktım ki hastaneden aradılar dr rahatsızlanmış, iptal olduçok kötü oldum, o saatten sonra başka bir hastaneden de randevu alamadık başladım ağlamaya, o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam, eşim ne yapacağını şaşırdı, hiçbirşey beni susturamıyor derken eşim hadi gidiyoruz dedi çıktık biraz gezdik sonra yemek ve alışveriş derken az önce eve döndük, hava almak iyi geldi, şimdi daha iyiyim çok şükür. Pazartesi için başka bir drdan tekrar randevu aldım artık ona gidicem inşaallah. Inşallah bunca beklememe değer. Sonuç güzel olur.
canım çok geçmiş olsun yanında mutlaka şeker gezdirSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
benim oglusun başı sağda hareketleri de çoğunlukla sağ ve orta da sol da ayaklarını arada hissediyorum ama sağda sert vuruyor canım kızım solumu sarkıtmıs doğum sonrası anladım bü da sağı yapsin dengelensın :)Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?
canım ben kızım da kullandım çok memnun kaldım, içine yun döşek yun yastik yaptırdım hatta sonra kızım 2 yaşına gelince kaldırdım şimdi oğluma da kullanacagim hem sallanıyor hem odadan odaya tasiniyor altını kucukken bez koymak için kullandım falan ...sılam çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
sonuçları iyi çıkan annişler gözünüz aydın,sonuç bekleyenler de inşallah hayırlı haberler alırlar
bende dün aşımı oldum akşama doğru ağrım oldu gece de biraz zorladı ama şimdi daha iyi.
kızlar park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz bana mantıklı geliyo ama bilemedim önceden kullanan var mı aramızda
park yatağı yatak odasına koyup salon içinde fiyatı baya uygun minik sallanabilen Bi beşikçik buldum ama fotosunu eklemeyi beceremedm telden
canım arkadaşlar sincan koru dan memnun ben etlık lokman hekim den elif terzi ve sabahtan hanimi tavsiye edebilirim kızımda elif hanıma gittim bunda sabahat a gideceğim elif hanım çok yoğun... EFlalım ben ısımlerını begendim eymen asaf güzel benim ismide ahmet benim ahmetim :) ne kadar çok olursa olsun kişilerin o ismi yansıtması bile farklı benim ismim gamze arkadaşlarım hep gamze olur ama onlara gamze derken hiç aynı isim gibi gelmezdimerhaba arkadaşlar ankaradan veya kayseriden önerebileceğiniz dr varmı ?
çok tatlılar yakisikli pıtır pıtır giysin güzel günlerde yalnız numarayi neye göre aldin dogunca deneyerek alinca daha iyi oluyor ama olsun ins hepsine sigar mınnak ayaklar :)Slm kızlar bende bugün biraz dışarı çıktım hazır yatış sürem dolmuşken çıktım ama iki adım attım oldum yorgunluktançok hammallaştım ya buarada bunlarda benm oğluşumun papaları :)
Valla 2 tanesi 3-6 ay 1 tanesi 9-12 yazlık olan 6-9 ay converseleri arkadaşım almış onlar birazcık büyük 19-20 numara :) annesi ayakkabı manyağı olunca oğlu da öle olcak gibi duruyo :) ayakkabılıkta kocam kendine zor yer buluyodu şimdi oğlumla bir olup babanın ayakkabılarını dışarı atıcaz eheh :)çok tatlılar yakisikli pıtır pıtır giysin güzel günlerde yalnız numarayi neye göre aldin dogunca deneyerek alinca daha iyi oluyor ama olsun ins hepsine sigar mınnak ayaklar :)
Ben
Benim de öyle olmuştu bir kez canım. Ben de ağlamıştım. Hayal kırıklığını anlıyorum. Vardır her şeyde bir hayır. İnşallah sonuç güzel olacaktır.
41 kere maşallah kuzuna çok tatlı çıkmış ya bakalım haftaya bizde böle poz yakalayabilcez mi :) gerçi o iyi olsun da gerisi mühim değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?