sağol teyzesiii41 kere maşallah kuzuna çok tatlı çıkmış ya bakalım haftaya bizde böle poz yakalayabilcez mi :) gerçi o iyi olsun da gerisi mühim değil :)
oyy masallah oglusumuza ne guzelde poz vermiss :)
canim hic canini sikma doktorun sorun degil diyosa oyledir hic aklina kotu seyler getirip kendini uzme bosunaa masallah oglusunun keyfi yerinde gozukuyor annesi onemli olanda bu zaten :)
Oyy maşaallah kuzuna ya.. Ağzını burnunu yerim ben onun, çok tatlı
merhabalar .BEN betül19 şifremi unuttuğumda ve kullanıcı şifremde bi karışıklık olduğundan arkadaşımdan aldım profilini.
18 haftalık gebeyim.bebeğim kız.ve bugün 3lü testimde AFP DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI OMİRİLİK YA DA BEYİNDE BİR ANOMALİ OLABİLİR DEDİ.ANKARAYA SEVK etti.özür dilerimharf olmuş.çok agllıyorum.sabah büyük doğuma gitcem her ihtimale karşı Eyüp ekici dende ayrıntılı ultrason için randevu aldık.bu hastaneye kaçta varmam gerekir.ve bu durumu yaşayan oldu mu. varsa birinin bilgisi alıntı yaparak cevaplayabilir mi.çok kötüyüm.allahım. dua edin adım betül
benim eşimde tutturdu babasının ismini koyalım diye bende hayatta olmaz dedim, benim eşimin ailesi yüzünden bir düşüğüm oldu,, hsls içim acır yanar, o insanları görünce bebeğimin katilini görmüş gibi oluyorum ismini falan koydurmam yani,,,, koyarsa da bilmiyorum ne yaparım ama pekde iyi şeyler yapmam,,,,,,kızlar isim konusu açılmışken söyleyeyim dedim. bende kaynanamın ismin koymak istemiyorum. çünkü eşim oğluma kayınbabamın ismini zorla koydurdular neyse alıştık ama yinede başka bir isim olabilirdi. şimdi kız bebek bekliyoruz. hamile kalır kalmaz kız olursa ben koyacam diye diye herkesi alıştırdım. kesin sinir olacaktır kv. ama istemiyorum. sevmiyorum kadını bana bi kere bile gülümsemeyen bi kere bile nasılsın demeyen birinin adını niye koyum. evime gelince hoşgeldin anne diyorum hoşbulduk bile demeden içeri girip yeyip içip prensesler gibi bakılıp su içtiği bardağı bile yere bırakıp giden pijamalarını bile yelere fırlatıp giden birinin adını niye koyum değilmi. bide söyleniyor bazen arkadaşı koymuş kızına bunun ismini el bile koyuyo falan diye koymayacağım işte sevdirseydin kendini değil mi ama. çok konuştum biliyorum ma içimi dökeyim bari dedim. eşim alıştı neyse ki benim koyduğum isme inşallah yamuk yapmaz bana yine sürekli tembihliyorum ama.
ben kullanıyorum hamilelikle birlikde triodim yükseldi 2,54 oldu hemen 25 mg başlattı doktor her ay testlerim yapılıyor şükür çok iyi,,,, her sabah aç karnına içiyorum ilacı ve yarım saat bir şey yemeden bekliyorum,,,,,kızlar tiroit ilacı kullanan varmı aranızda ben 2 yıldır kullanıyorum. hamile kalınca değerleriniz yükseldimi.?
evet ben normal yatak alacağım zaten bebek yatakları özel oluyor ne çok sert nede çok yumuşak birde alez alacağım,,,,kızlar şimdi durduk yerde isim konuşurken nereden geldi aklıma ama şu mobilyadan bebek beşiklerinin içine nasıl yatak alıcaz kendi yatak odalarımızdaki gibi özel yatak mı yoksa nasıl?
Sılam çok geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.
bende dün ayrıntılı ultrasona bugünde şeker yüklemesine girdim.şükür bebeğimde hiç bir sorun yok gayet sağlıklı ama plasentada bişeyler gördü adını dedi ama hatırlamıyorum.kan pıhtılaşması varmış sanırım,zaten ben kan sulandırıcı kullanıyorum.biraz erken doğum olabilir dedi gelişmeyebilir,bunlar sadece birer ihtimal dedi ama dünya başıma yıkıldı sanki,hemen kendi doktorumu aradım, gel konuşalım dedi.gidip dosyayı gösterdim,inceledi.''ayy zeynep bende korktum bişey oldu sandım,tüp bebek hastalarının 10 da 8 inde bu sorun oluyor dedi.zaten tek tedavisi kan sulandırıcı ve coraspin kullanmak onuda yapıyoruz,e zaten 38. hafta dolunca bebeği alacağız erken doğacağını biliyoruz''dedi.nasıl rahatladım anlatmam.sonra oda baktı ultrasondan gösterdi şu pıhtıları diyor onlar çok önemli değil dedi.arkasından da ayrıntılı ultrasonu yapan doktr için bu adamda bu pleantaya taktı bu aralar dedi.sanırım çok önemli bi durum değil kendi doktoruma güveniyorum,güvenmek istiyorum.
sonra sabah şeker yüklemesine gittim hiçte zorlanmadım.hani uludağ limonata var ya ayn öyle bi tadı var ben çok sevdim:)bebeğiminde hareketleri hiç yavaşlamadı gün boyunca.p.tesi sonucu alacağım.inşallah onuda güzel güzel atlatırım.:)
kızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
Bugun kontroldeydik. Kızım 30 cm 632gram olmuş masallah:) onun her büyüdügünü gördügümde mutluluktan aglıyorum. Rabbim dogumunuda gostersin insallah.
Bekızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
Ben 3 kg aldım canım. Abur cubur yiyormusun canım? Ya da hamur işleri? Belki farklı bir sebebi vardır.kızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
ben 3 kilo verdim henüz alamadım. bende merak ediyorum. noolcak benim bu halim.kızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?