2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1236208 işte buda benim oğluşummmaşallah diyelim teyzeleri

oyy masallah oglusumuza ne guzelde poz vermiss :)
canim hic canini sikma doktorun sorun degil diyosa oyledir hic aklina kotu seyler getirip kendini uzme bosunaa masallah oglusunun keyfi yerinde gozukuyor annesi onemli olanda bu zaten :)

41 kere maşallah kuzuna çok tatlı çıkmış ya bakalım haftaya bizde böle poz yakalayabilcez mi :) gerçi o iyi olsun da gerisi mühim değil :)
sağol teyzesiiiuzun süre ultrasonda kaldığı için gösterir yüzünü annesitabi sağlıklı olmaları en önemlisi.
oyy masallah oglusumuza ne guzelde poz vermiss :)
canim hic canini sikma doktorun sorun degil diyosa oyledir hic aklina kotu seyler getirip kendini uzme bosunaa masallah oglusunun keyfi yerinde gozukuyor annesi onemli olanda bu zaten :)
sağol canım.
inşallah sorunsuz atlatrız hayırlısıyla hepimiz.

Eki Görüntüle 1236208 işte buda benim oğluşummmaşallah diyelim teyzeleri
Oyy maşaallah kuzuna ya.. Ağzını burnunu yerim ben onun, çok tatlı
Bir şey soracağım, ayrıntılıdan gelenlerin bazılarının resimleri bunun gibi, bazılarının siyah beyaz. Aradaki fark ne? Ikisi de ayrıntılı değil mi? Cahilligime verin, hiç bilmiyorum :)

benim başıma gelmedi de bazı hastanelef yurtduşı genetik testini yaptırıyor biraz pahalı 2500-3000 tl civarı ama sonuç %100,,, canını sıkma büyük ihtimal bebeğinde bir şey yoktur stres yaptığunla kalırsın,,,,

benim eşimde tutturdu babasının ismini koyalım diye bende hayatta olmaz dedim, benim eşimin ailesi yüzünden bir düşüğüm oldu,, hsls içim acır yanar, o insanları görünce bebeğimin katilini görmüş gibi oluyorum ismini falan koydurmam yani,,,, koyarsa da bilmiyorum ne yaparım ama pekde iyi şeyler yapmam,,,,,,

kızlar tiroit ilacı kullanan varmı aranızda ben 2 yıldır kullanıyorum. hamile kalınca değerleriniz yükseldimi.?
ben kullanıyorum hamilelikle birlikde triodim yükseldi 2,54 oldu hemen 25 mg başlattı doktor her ay testlerim yapılıyor şükür çok iyi,,,, her sabah aç karnına içiyorum ilacı ve yarım saat bir şey yemeden bekliyorum,,,,,

kızlar şimdi durduk yerde isim konuşurken nereden geldi aklıma ama şu mobilyadan bebek beşiklerinin içine nasıl yatak alıcaz kendi yatak odalarımızdaki gibi özel yatak mı yoksa nasıl?
evet ben normal yatak alacağım zaten bebek yatakları özel oluyor ne çok sert nede çok yumuşak birde alez alacağım,,,,

merhaba Zeynep bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama artık çok zorlamaya başladı sen nasıl başa çıkıyosun

kızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum

Bugun kontroldeydik. Kızım 30 cm 632gram olmuş masallah:) onun her büyüdügünü gördügümde mutluluktan aglıyorum. Rabbim dogumunuda gostersin insallah.

evet benimde çarşamba günü kontol günümdü, bizimde bebeğimiz 26 cm, 520 gramdı, yavrumu gördüm Allahıma şükürler olsun, o mutluluğu rabbim herkese yaşatsın, seni anlıyoruım aynı duyguları yaşıyoruz, Rabbim nazardan korusun

kızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
Be
Ben 3 kg aldım canım. Abur cubur yiyormusun canım? Ya da hamur işleri? Belki farklı bir sebebi vardır.

hepinize günaydın arkadaşlarım.
Ben bir haftadır sizleri takip edemiyorum. Eşim Hollandaya gitti ben de annemde kalıyorum. umarım herkesler ve tüm melekler iyidir ve kimseden kötü haber yoktur. henüz geçmişi okuyamadım.
eşim Kayra isminden vazgeçti arkadaşlar, isim arayışı içindeyiz. çok da alışmıştım Kayra ismine. Umarım güzel bir isim bulabilir. Kilo alan arkadaşlar varmış. Üzülmesinler lütfen. Artık bebeklerimiz baya büyüdü. suyunu, plesentasını düşünürseniz amam aman kilolar değil alınanlar. Ben mesela rahat bi kiloyu göğüsten almışımdır silikonlu gibi oldular :) biraz daha büyürlerse taşımaya yardım edecek biri lazım olacak
Bir hafta daha yokum. öpüldünüz hepiniz. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın.

sağlıkla kalın...

kızlar günaydın hepinize uzun süredir tatildeydim.tatil bitti geldim.merakla geçmişe bakınıyorum haftaya kontrole gidicem.ben 9 kilo aldım inşallah aşırı almam diyorum

Iyi pazarlar kızlar ben 2. 3 gündür cat kemıgımın agrısından duramıyorum sizlerde varmı böle bi durum yoksa hemen doktoramı gıtmeliyım biyerde kemıkler kendini doguma haxırlıyo dıye okumuştum ama bukadar erkenmi

Gunaydin guzel hamisler. Biz persembe aksami evimizi tuttuk. Cuma sabahtan Yozgat'a gidip esyalari hazirladik. Cumartesi sabah nakliye firmasi geldi ve esyalari yuklediler. Arkasindan da biz evi temizleyip yola ciktik. Ankara'ya geldik, tam evi tasicaklar bir yagmur basladi ki anlatamam. Neyse ki hasarsiz bi sekilde tasindi esyalarimiz. Tabi ben yorgunluktan bitmis durumdayim. Cok zor telaslar, Allah ev tasiyanlara yardim etsin. Kimse de yardima gelmedi sagolsunlar. Evi tasindigi gbi birakip annemlere geldik. Artik 1hafta icinde okul cikislarinda yavas yavas yerlestirecegiz evimizi hayirlisiyla.. Rabb'im utandirmasin, pisman da etmesin insaallah.. Benden haberler bu kadar sevgili hamisler, umarim herkes iyidir. Malesef gecmisi okuyamicam, hepinizi bebislerinizle beraber opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…