sağol canım bilgi içinDoktorum özellikle aç gelmemi istedi, zaten sabah 9 da çağırdı beni ve uyandığım gibi gittim. Birde gece acile gidince ve durumu anlatınca şeker yüklemesinden sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemediler mi diye sordular. Herhalde dinlenmesi gerekiyomuş ama benimkini dinlememişlerdi. Bence sen doktorunla konuşup en son kan alındıktan sonra bebeğinin kalp atışını dinlemek istediğini söyle canım, için daha rahat eder. :)
arkadaşlar geçen gün vajinamda ağrı var diyen arkadaş kim di ?
canım olur tabi bence kullan inan o kadar masrafı olacak ki sne ona ilerde güzel bir oda yaparsın içinde kalmamış olurSelam kızlar günaydın kuzlar şimdi benim evde bazam var o yğzden beşik almak istemiyorum annem de dedi kardeşinin beşiği duruyor diye o beşik çok yeni sayılır ve çok gğzel böyle cibinlikli filan sonuçta belki 6-7ay kullanacağım napsam bilemedim
canım artık tek yönde olmaz yerleri geniş dolaşırlarHerkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?
canım baskıdan o normal sende 3 tane var bende bir olduğu halde oluyor baskı bebeklerinden biri aşağıdaysa o baskı yapıyordur korkma sakın, ilk oğlumu hep altta taşıdım gününde doğdu Allah'ın izniyleangel benim üçüzlerde sürekli solda hareket ediyor sağ tarafım boş gibi,sanırım hepsi bir arada ama senin bebeğin yeri geniş o şu an da gezer her tarafta ,bu aralar soldadır sorun değil...vajina ağrısına gelince benim kemikte ağrı var içerde falan değil artık baskıdan mı yoksa bir sorun mu var anlamadım,diğer gebeliklerde olmamıştı böyle bir şey seninkide mi öyle bir sorayım demiştim...
canım inşaallah bir daha yaşamazsınslm canlarimm cok tesekkur ederim ayri ayri hepinize gecmis olsun mesajlariniz icin Allah razi olsun hepinizden rabbim ne bana nede kimseye bidaha yasatmasin insallah.butun gece sicrayarak uyandim cok etkisi altinda kalmisim yasadiklarimin.bugun esim sagolsun guzel bi kahvalti hazirlamis ogluslarimla uyandirdilar beni oda cok korktu dun
benim kalp carpintilarim senede en az 1 mutlaka oluyor malesef guatrimdan dolayi bi sorun ama hamilelik ve kansizlik ustune eklenince bide tansiyon dusunce dun baya agir gecti.malesef guatr insanin tum vucut dengesini etkileyen berbat bi hastalik ameliyat oldum ama haplarimin duzeni bozuldugu an boyle yan etkileri oluyor iste halbuki gecen kan verdim ve degerlerin iyi demisti doktorum bu nerden cikti anlamis degilimayrica kan degerlerim hergun duzenli kan hapimi icmeme ragmen hala dusuk bi turlu yukselmedi.tansiyon desen hep dusuk yani anlicaniz yok yok bende brde dun sicakta cikinca vucut pes etti sanirim.esimde ben evde oldugum surece cikmicaksin yanliz dedi zaten yasagi koydu ama o calisiyorken mecburum cocuklarimi okuldan almak icin cikmaya rabbim yardimcimiz olsun son 4 ayin icine girdik sag saglim sorunsuz bir sekilde bitiririz insallah :)
aselim kizina bayildim dun gordum ama yazamadim masallah canim rabbim acisini gostermesin insallah :)
hayrunisam senin kzinada masallah hersey yolundaymis cok sevindim canim :)
kızınada bulursun canım güzel bir isim ben kızım olsa reyyan koyacaktım:) asafı eşimde çok beğendi bakalım nasibi bizi bulacakOğlum olsaydı ensar ya da Ömer Asaf koyacaktım bayılıyorum bu isimlere... Ve kesinlikle isimler karakterine yansıyor:)
Ama koz olunca isimdir kaldım:))
canım oğlumda park yatak kullandım hala kullanıyorum 3,5 yaşında bizimki büyük model küçükleri kapıdan geçebiliyor, görümceme tavsiye ettim almadı mobilya aldı tabi kızı düşünce tekrar park yatak aldı, şimdi eltimde aldı kullananlar hep memnun ablamda mobilyadan ona geçti, mobilyalarda kaza çok oluyor bilgin olsunsılam çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine
sonuçları iyi çıkan annişler gözünüz aydın,sonuç bekleyenler de inşallah hayırlı haberler alırlar
bende dün aşımı oldum akşama doğru ağrım oldu gece de biraz zorladı ama şimdi daha iyi.
kızlar park yatakla ilgili ne düşünüyorsunuz bana mantıklı geliyo ama bilemedim önceden kullanan var mı aramızda
park yatağı yatak odasına koyup salon içinde fiyatı baya uygun minik sallanabilen Bi beşikçik buldum ama fotosunu eklemeyi beceremedm telden
normal canım arada olur geçernasilsiniz güzel anneler.
ben bugün kendimi cok berbat hissediyorum okadar halsizimki parmagimi kaldiramiyorum konsantre olamiyorum hicbirseye gercekten cok kotü halsiz ve bitkin hissediyorumhicbirseyde yapmadim bugün.yormadim kendimi acaba neden böyle oldum anlamadimki gayet iyiydim son zamanlarda
ay kıyamam neyse canım bebeğin iyi olsunda görürsün annesiBenim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, tam hazırlandım çıkıcaktım ki hastaneden aradılar dr rahatsızlanmış, iptal olduçok kötü oldum, o saatten sonra başka bir hastaneden de randevu alamadık başladım ağlamaya, o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam, eşim ne yapacağını şaşırdı, hiçbirşey beni susturamıyor derken eşim hadi gidiyoruz dedi çıktık biraz gezdik sonra yemek ve alışveriş derken az önce eve döndük, hava almak iyi geldi, şimdi daha iyiyim çok şükür. Pazartesi için başka bir drdan tekrar randevu aldım artık ona gidicem inşaallah. Inşallah bunca beklememe değer. Sonuç güzel olur.
çok güzeller güle güle giysinSlm kızlar bende bugün biraz dışarı çıktım hazır yatış sürem dolmuşken çıktım ama iki adım attım oldum yorgunluktançok hammallaştım ya buarada bunlarda benm oğluşumun papaları :)
ayy içim rahatladı maşaallah canım kuzunaSılam çok geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.
bende dün ayrıntılı ultrasona bugünde şeker yüklemesine girdim.şükür bebeğimde hiç bir sorun yok gayet sağlıklı ama plasentada bişeyler gördü adını dedi ama hatırlamıyorum.kan pıhtılaşması varmış sanırım,zaten ben kan sulandırıcı kullanıyorum.biraz erken doğum olabilir dedi gelişmeyebilir,bunlar sadece birer ihtimal dedi ama dünya başıma yıkıldı sanki,hemen kendi doktorumu aradım, gel konuşalım dedi.gidip dosyayı gösterdim,inceledi.''ayy zeynep bende korktum bişey oldu sandım,tüp bebek hastalarının 10 da 8 inde bu sorun oluyor dedi.zaten tek tedavisi kan sulandırıcı ve coraspin kullanmak onuda yapıyoruz,e zaten 38. hafta dolunca bebeği alacağız erken doğacağını biliyoruz''dedi.nasıl rahatladım anlatmam.sonra oda baktı ultrasondan gösterdi şu pıhtıları diyor onlar çok önemli değil dedi.arkasından da ayrıntılı ultrasonu yapan doktr için bu adamda bu pleantaya taktı bu aralar dedi.sanırım çok önemli bi durum değil kendi doktoruma güveniyorum,güvenmek istiyorum.
sonra sabah şeker yüklemesine gittim hiçte zorlanmadım.hani uludağ limonata var ya ayn öyle bi tadı var ben çok sevdim:)bebeğiminde hareketleri hiç yavaşlamadı gün boyunca.p.tesi sonucu alacağım.inşallah onuda güzel güzel atlatırım.:)
oyyy maşaallah çok tatlı
canım üzülme bazı gebeler çok alır yapı meselesikızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
maşaallah canımBugun kontroldeydik. Kızım 30 cm 632gram olmuş masallah:) onun her büyüdügünü gördügümde mutluluktan aglıyorum. Rabbim dogumunuda gostersin insallah.
hoş geldinMerhaba yeni katıldım aranıza 21 haftalik gebeyim bende kızım olacak nasipse)
hepinize günaydın arkadaşlarım.
Ben bir haftadır sizleri takip edemiyorum. Eşim Hollandaya gitti ben de annemde kalıyorum. umarım herkesler ve tüm melekler iyidir ve kimseden kötü haber yoktur. henüz geçmişi okuyamadım.
eşim Kayra isminden vazgeçti arkadaşlar, isim arayışı içindeyiz. çok da alışmıştım Kayra ismine. Umarım güzel bir isim bulabilir. Kilo alan arkadaşlar varmış. Üzülmesinler lütfen. Artık bebeklerimiz baya büyüdü. suyunu, plesentasını düşünürseniz amam aman kilolar değil alınanlar. Ben mesela rahat bi kiloyu göğüsten almışımdır silikonlu gibi oldular :) biraz daha büyürlerse taşımaya yardım edecek biri lazım olacak
Bir hafta daha yokum. öpüldünüz hepiniz. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın.
sağlıkla kalın...
canım geçmezse sor dr unaIyi pazarlar kızlar ben 2. 3 gündür cat kemıgımın agrısından duramıyorum sizlerde varmı böle bi durum yoksa hemen doktoramı gıtmeliyım biyerde kemıkler kendini doguma haxırlıyo dıye okumuştum ama bukadar erkenmi
Gunaydin guzel hamisler. Biz persembe aksami evimizi tuttuk. Cuma sabahtan Yozgat'a gidip esyalari hazirladik. Cumartesi sabah nakliye firmasi geldi ve esyalari yuklediler. Arkasindan da biz evi temizleyip yola ciktik. Ankara'ya geldik, tam evi tasicaklar bir yagmur basladi ki anlatamam. Neyse ki hasarsiz bi sekilde tasindi esyalarimiz. Tabi ben yorgunluktan bitmis durumdayim. Cok zor telaslar, Allah ev tasiyanlara yardim etsin. Kimse de yardima gelmedi sagolsunlar. Evi tasindigi gbi birakip annemlere geldik. Artik 1hafta icinde okul cikislarinda yavas yavas yerlestirecegiz evimizi hayirlisiyla.. Rabb'im utandirmasin, pisman da etmesin insaallah.. Benden haberler bu kadar sevgili hamisler, umarim herkes iyidir. Malesef gecmisi okuyamicam, hepinizi bebislerinizle beraber opuyorum..
Benim ayrıntılıya girmeden önceki kontrolümde böyle renkli resim verdi doktor. Kendi doktoruma ayrıntılı için gittiğimde vermedi, cihazın özelliği ile alakalı sanırım, ayrıntılı bakıp bakmaması fark etmiyor.Oyy maşaallah kuzuna ya.. Ağzını burnunu yerim ben onun, çok tatlı
Bir şey soracağım, ayrıntılıdan gelenlerin bazılarının resimleri bunun gibi, bazılarının siyah beyaz. Aradaki fark ne? Ikisi de ayrıntılı değil mi? Cahilligime verin, hiç bilmiyorum :)
Endiselenme canim bisey olmamistir bebisine agrin kanaman olmadigi surece sıkıntı olmaz inşallah.. bu haftalarda bebeklerin hareketleri duzensiz oluyor ve biz sadece kuvvetli olanlari duyabiliyoruz.. benimki bazen bir iki saat ara ara devamli hareket ediyor sonra iki gün hiç duymuyorum mesela sen stres yaptikca etkilenir bebişin rahat ol keyfi yerindedir onun :)Slm arkadaslar,herkese hayirli hamilelikler diliyorum bu arada sila cok gecmis olsun,Allah bida yasatmasin. Bugun itibariyle 21 hafta 3 gun oldum,cuma saat 5 gibi haliya dokulmus bikac lekeyi sildim,cokta yorulmadim 5 dk mi almadi,ama o saatten beri iki gun olcak nerdeyse bebegi hissedemiyorum,cikolata yedim,yatiyom kalkiom yok,hlbuki hergun bi iki harekette olsa hissettiriyordu,siZce bisey olmus olabilirmi cok korkuyorum
Biz canım doğuma kadar yasakladı doktor hoş kocamda hevesli değil allahtan doktor yasak koymasaydı bile yapmazdı o korkudan :) ama korkma eşinin uzaklaşmasını istemiyosan başka yollarla rahatlat canım kusura bakmayın biraz açık oldu ama bu bi gerçek maalesef erkekler de bu var ...Selam kizlar iyi hafta sonlariiii.. ya biraz özel ama bişey sorucam aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi konulan varmi? Bize ogrendigimiz andan itibaren yasak bu gidislede 9 ay sürecek bana göre hava hoş ama korkmaya basladim ya eşim uzaklasirsa bendenoyarim valla onu
Allah razi olsun icime su serptin,yokk hareketini duyayim diye cikolata tatli yiycem diye Allah korusun seker cikacak boyle giderse,tamam sakin oluyorum,onun benimle olduguna inaniyorumEndiselenme canim bisey olmamistir bebisine agrin kanaman olmadigi surece sıkıntı olmaz inşallah.. bu haftalarda bebeklerin hareketleri duzensiz oluyor ve biz sadece kuvvetli olanlari duyabiliyoruz.. benimki bazen bir iki saat ara ara devamli hareket ediyor sonra iki gün hiç duymuyorum mesela sen stres yaptikca etkilenir bebişin rahat ol keyfi yerindedir onun :)
Bende 7 kilo almisim dedigin gibi cokta asiri yemedim ama ne olduysa 5 gunluk gittigim acik bufe tatilde nerdeyse 3,5 kg almisim ama ordada asiri yememistim,bide isin kotu tarafi ben 69 kg ile hamile kaldim 76-77 yim suan hatta 8 kg almisim halbuki bir bucuk yil evvel 62 kg balik etli ne gzl bi fizigim vardi,simdi cok sisko oldum,ya 90 lara cikarsam ben ne yaparim,cok korkuyorumGünaydın kızlar ben de 7 kilo aldım, ilk başlarda midem acıkınca bulanıyordu ben de bulanmasın diye yedim, gerçi hamur işi falan yemiyorum ama aldım işte. Neyse yavrular iyi olsun da veririz inşallah...
Bizede yasak cnm sormaya utanıyorum doktora ama kocisim uzaklaşmadi olmazda bişey yeterki bebeğimiz iyi olsun.3,5 ay kaldı çoğu gitti ne kaldiki ...Selam kizlar iyi hafta sonlariiii.. ya biraz özel ama bişey sorucam aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi konulan varmi? Bize ogrendigimiz andan itibaren yasak bu gidislede 9 ay sürecek bana göre hava hoş ama korkmaya basladim ya eşim uzaklasirsa bendenoyarim valla onu
Canım bende iğne vuruyorum hergün ve karnım büyüdükçe zorlaştı biz son aylarda napcaz yaaa..hep iğne izleri var göbeğimde.geçen bacağımdan yapayım dedim beceremedim mosmor oldu.ama son aylar karnımız iyice gerilecek mecbur kola bacağa geçecez.bir de benim dr doğumdan sonra 40 gün iğneye devam dedi pöffffGünaydın annisler herkes iyidir umarım bende iyiyim bebeğimi özledim sadece daha birbuçuk ay var görmeme nasıl geçicek bakalım. göbekten iğne vuruyorum ve artık cnm çok acıyo ne olcak böyle allah yardım etsin bebeklerimizi korusun inşallah
Özel olmazsa yasak neden konuldu acaba?benim ilk 3 ay düşük riskim vardı ama bana hiçbişey demedi dr biz önlem olsun diye dikkat ettik ama sonra normal devam ettik.seninde kanama falanmı vardı nedn yasakladı drSelam kizlar iyi hafta sonlariiii.. ya biraz özel ama bişey sorucam aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi konulan varmi? Bize ogrendigimiz andan itibaren yasak bu gidislede 9 ay sürecek bana göre hava hoş ama korkmaya basladim ya eşim uzaklasirsa bendenoyarim valla onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?