2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sağol canım bilgi için
arkadaşlar geçen gün vajinamda ağrı var diyen arkadaş kim di ?

canım 3 gündür bende de var aşaığıyı tekmeliyor canım çok yanıyor baskıda var muhtemelen yine aşağı indi

canım olur tabi bence kullan inan o kadar masrafı olacak ki sne ona ilerde güzel bir oda yaparsın içinde kalmamış olur
Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?
canım artık tek yönde olmaz yerleri geniş dolaşırlar
canım baskıdan o normal sende 3 tane var bende bir olduğu halde oluyor baskı bebeklerinden biri aşağıdaysa o baskı yapıyordur korkma sakın, ilk oğlumu hep altta taşıdım gününde doğdu Allah'ın izniyle
canım inşaallah bir daha yaşamazsın
Oğlum olsaydı ensar ya da Ömer Asaf koyacaktım bayılıyorum bu isimlere... Ve kesinlikle isimler karakterine yansıyor:)

Ama koz olunca isimdir kaldım:))
kızınada bulursun canım güzel bir isim ben kızım olsa reyyan koyacaktım:) asafı eşimde çok beğendi bakalım nasibi bizi bulacak
canım oğlumda park yatak kullandım hala kullanıyorum 3,5 yaşında bizimki büyük model küçükleri kapıdan geçebiliyor, görümceme tavsiye ettim almadı mobilya aldı tabi kızı düşünce tekrar park yatak aldı, şimdi eltimde aldı kullananlar hep memnun ablamda mobilyadan ona geçti, mobilyalarda kaza çok oluyor bilgin olsun
normal canım arada olur geçer
ay kıyamam neyse canım bebeğin iyi olsunda görürsün annesi
çok güzeller güle güle giysin
ayy içim rahatladı maşaallah canım kuzuna
Eki Görüntüle 1236208 işte buda benim oğluşummmaşallah diyelim teyzeleri
oyyy maşaallah çok tatlı
kızlar kaçar kilo aldınız bakalım ben 8-9 almışım moralim çok bozuldu aslında çok abartılıda yemiyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım bilmiyorum
canım üzülme bazı gebeler çok alır yapı meselesi
Bugun kontroldeydik. Kızım 30 cm 632gram olmuş masallah:) onun her büyüdügünü gördügümde mutluluktan aglıyorum. Rabbim dogumunuda gostersin insallah.
maşaallah canım
Merhaba yeni katıldım aranıza 21 haftalik gebeyim bende kızım olacak nasipse)
hoş geldin

inşaallah bulursun canım
canım geçmezse sor dr una

çok çok kolay gelsin canım

Benim ayrıntılıya girmeden önceki kontrolümde böyle renkli resim verdi doktor. Kendi doktoruma ayrıntılı için gittiğimde vermedi, cihazın özelliği ile alakalı sanırım, ayrıntılı bakıp bakmaması fark etmiyor.

Günaydın annisler herkes iyidir umarım bende iyiyim bebeğimi özledim sadece daha birbuçuk ay var görmeme nasıl geçicek bakalım. göbekten iğne vuruyorum ve artık cnm çok acıyo ne olcak böyle allah yardım etsin bebeklerimizi korusun inşallah

Selam kizlar iyi hafta sonlariiii.. ya biraz özel ama bişey sorucam aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi konulan varmi? Bize ogrendigimiz andan itibaren yasak bu gidislede 9 ay sürecek bana göre hava hoş ama korkmaya basladim ya eşim uzaklasirsa benden oyarim valla onu

Slm arkadaslar,herkese hayirli hamilelikler diliyorum bu arada sila cok gecmis olsun,Allah bida yasatmasin. Bugun itibariyle 21 hafta 3 gun oldum,cuma saat 5 gibi haliya dokulmus bikac lekeyi sildim,cokta yorulmadim 5 dk mi almadi,ama o saatten beri iki gun olcak nerdeyse bebegi hissedemiyorum,cikolata yedim,yatiyom kalkiom yok,hlbuki hergun bi iki harekette olsa hissettiriyordu,siZce bisey olmus olabilirmi cok korkuyorum

Endiselenme canim bisey olmamistir bebisine agrin kanaman olmadigi surece sıkıntı olmaz inşallah.. bu haftalarda bebeklerin hareketleri duzensiz oluyor ve biz sadece kuvvetli olanlari duyabiliyoruz.. benimki bazen bir iki saat ara ara devamli hareket ediyor sonra iki gün hiç duymuyorum mesela sen stres yaptikca etkilenir bebişin rahat ol keyfi yerindedir onun :)

Biz canım doğuma kadar yasakladı doktor hoş kocamda hevesli değil allahtan doktor yasak koymasaydı bile yapmazdı o korkudan :) ama korkma eşinin uzaklaşmasını istemiyosan başka yollarla rahatlat canım kusura bakmayın biraz açık oldu ama bu bi gerçek maalesef erkekler de bu var ...

Allah razi olsun icime su serptin,yokk hareketini duyayim diye cikolata tatli yiycem diye Allah korusun seker cikacak boyle giderse,tamam sakin oluyorum,onun benimle olduguna inaniyorum

Günaydın kızlar ben de 7 kilo aldım, ilk başlarda midem acıkınca bulanıyordu ben de bulanmasın diye yedim, gerçi hamur işi falan yemiyorum ama aldım işte. Neyse yavrular iyi olsun da veririz inşallah...
Bende 7 kilo almisim dedigin gibi cokta asiri yemedim ama ne olduysa 5 gunluk gittigim acik bufe tatilde nerdeyse 3,5 kg almisim ama ordada asiri yememistim,bide isin kotu tarafi ben 69 kg ile hamile kaldim 76-77 yim suan hatta 8 kg almisim halbuki bir bucuk yil evvel 62 kg balik etli ne gzl bi fizigim vardi,simdi cok sisko oldum,ya 90 lara cikarsam ben ne yaparim,cok korkuyorum

Bizede yasak cnm sormaya utanıyorum doktora ama kocisim uzaklaşmadi olmazda bişey yeterki bebeğimiz iyi olsun.3,5 ay kaldı çoğu gitti ne kaldiki ...

Ya benim miniğim şu an tekme manyağı yapıyor beni. Tak tak tak hiç durmadan, çok da güçlü. Korktum hiç böyle yapmamıştı Önce hıçkırıktır dedim ama bu kadar güçlü hıçkıramaz herhalde.
Yazana kadar durdu, simdi de tamamen durdu diye korktum. Ne yapsa suç kuzum, endişe endişe nereye kadar

Herkese mutlu umutku hzurlu ve en önemlisi saglıklı haftasonları...
Ohhh buhaftadan sonra daga rahatım inşallah... Artık aranızdayım..
Ewet sılacım noldu ben yine kacırdım ama geçmiş olsun bitnem.. Her ne olduysa birdaha yasama inşallah...
Minione canım benim suanda zaten düzenli olmaz hareketlerı kimi zaman gündüz kimi zaman gece harejet eder ki bazı hareketler belli olmaz canım benim.. Stres yapma üzülme ... Öle cok da sekere bogma kendini ... Uzan onunla konus... Sırt üstü yat ayaklarını uzat şöle bi keyif yapın yavrunla beraber.. O seni duyacak... Tekmeyi basacak annesi sen üzülme yeterkii..

Usg cihazlarının kimisi renkli cıkartır. Kimisi siyah beyaz cihazın özelligine baglı
Bu ayrıntılı olmasını engellemıyo cunku ayrıntılı usgde bebişimizin organlarına organların işleyisine kenik yapısına beyin beyincik yapısına yani kısacası bebegimizin saglıgında ilerki zamanlarda sorun olusturabılcek bişi varmı ona bakılıyo.. Elimize verilen kagıt sadece hatıra renkli veya renksiz o farketmez

İlşki yasagı olan arkadaslarım eşiniz sizden uzaklasır dıye endise etmeyin.. Bunu bebegınız için yaptıgınızı düşünün..arkadasım eşin eger böle bi istekde bulunursa bi arkadasında dedıgı gbı baska yontemler deneyin( affınıza sıgınaraktan söledım)
Ama böle düşünme..

Kızlar misdelly ugruyomu ben haliyle göremedım ama burda olsaydu bana cvp yazardı fıstık .. Nerde bu cadı

S.a kızlar üzerinde resim olan şeyler giydirilince bebeklere rahmet melekleri içeri giremezmiş ve bebek huzursuz olurmuş ama resimsiz eşya bulmakta çok zor bu konuda bilgisi olan var mı?

Canım bende iğne vuruyorum hergün ve karnım büyüdükçe zorlaştı biz son aylarda napcaz yaaa..hep iğne izleri var göbeğimde.geçen bacağımdan yapayım dedim beceremedim mosmor oldu.ama son aylar karnımız iyice gerilecek mecbur kola bacağa geçecez.bir de benim dr doğumdan sonra 40 gün iğneye devam dedi pöffff

Özel olmazsa yasak neden konuldu acaba?benim ilk 3 ay düşük riskim vardı ama bana hiçbişey demedi dr biz önlem olsun diye dikkat ettik ama sonra normal devam ettik.seninde kanama falanmı vardı nedn yasakladı dr

Kızlar şeker yüklemesi 24.haftadan sonra yapılmıyormu bazı arkadaşlara erken yapılmış da merak ettim.bir de nasıl yapılıyor bu test

Kizlar iyi pazarlar hepinize bende bisey sorucam yine hemaroit kabusu geri donuyor galiba hissediyorum fitilde kullanamam bitkisel biseyler bilen varmi yardiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…