2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ilk zamnlar bisey olmasin diye kendimiz yapmadık çünkü iki yıldır ugrasiyoruz bebek icin sonrada kanamalarim basladi doktor yasakladi..gecen hafta ayrintilida bakan doktor plesentanin asagida oldugunu soyledi kanamalarin sebebi oymus karnim yukari ciktikca o da yerine gelecekmis simdi igne ve ilac kullaniyorum devamli

Canim bizede bi aydir yasak bende bu konuda biraz endiseliyim

Uzaklasma hissetmedim cok şükür ama hamilelik psikojisimidir nedir artik arada aklima geliyor :) iki yil ugrastik kuzumuzu bulmak icin bisey olacak diye ödümüz patliyor.. bi anlik zevk icin babamiz hayatta yapmaz boyle bisey benimki sadece Hüsnükuruntu
Bizede yasak cnm sormaya utanıyorum doktora ama kocisim uzaklaşmadi olmazda bişey yeterki bebeğimiz iyi olsun.3,5 ay kaldı çoğu gitti ne kaldiki ...
Evet canim yolu yariladik bizde az kaldi meleklerimize kavusmaya

Canim bizede bi aydir yasak bende bu konuda biraz endiseliyim
Yok ya babalarımiz yapmaz öyle bişey canim..bizim 4 ay oldu yasak e 4 ay kaldi zaten.. is yorgunlugu yetiyor benimkine bitmis halde geliyor zaten eve onda da bana yardim ediyor allah razi olsun.. sen rahat ol biz kuruntu yapiyoruz sadece hele kilo aldikca daha çok endiselenicez

Hayrunisacım dedgin şey hakkında bircok hadis ve hadise var ewet.. Ama bu konu böle yüzeysel konusulcak bi konu dwgil eminim bilgisi olan arkadaslarımız vardır ama cvplamak istemeyebilirker.. Herkesin görüsü inancı farklı olabıldıgı için fikir ayrılıgı yüzünden tartısma bile ccıkabılır odwnli yani:)
Bitanem bu konuyla alakalı sen en bilgili kişiye danıs yapılabılcek seyler neler ögren bende senin için arastırıcam.. Ama dedigin gibi resimsiz bi kyafet bulmak zor...

Kızlar geçen aklıma ne takıldı...lohusa bandı tacı ile alakalı... Acık kardeşlerimiz ne güsel tac veya band herneyse takabılıyolar... Kapalı olan arkadaslar daha önce yaptıgınız gördugunuz bişi varmı ... Kızımda zaten tecrubesızdım aklıma bile gelmedi.. Yengem krem pembe bi tulbent oyaadıysı onu takmıstım ama böle daha özel olsun istıyorum.. Daha farklı bişiler... Fıkırı olan varmı

Mervecim aynen bende kızımda tecrübesizdim takipteyim bende bakayım netten varsa bişey kopyalarım

Bu arada sılacım çok geçmiş olsun cnm

Canim ayni seyi bende düşünüyorum cok guzel bantlar faln var bant terlik takimlari ama kapali olunca biraz sıkıntılı tabi.. ama ben hem tulbentimi yapicam hem bandimi.. cunku hastanede bi doktor görür onun oldugu zaman tulbent takarim sonra bant takarim hemsireler bayan hep ee gelen ziyaretcilerde habersiz asla iceri girmezler sende belki öyle yapabilirsin.. evde de tacimizi kullanabiliriz yine

Bilmiyorum ki kızlar ya böle bakıyom netten ama hazır bone gibi bişi gördüm altı uzun ismini bilsem onü böle boncukla süslü falan... Ya ilk önce saglıkla dünyaya getirsek gerisi teferruat ama insan özeniyo özellikle ilkinde tecrübesiz ve bircok seyden mahrum kalmıs bi anne olaraktan içim içime sıgmıyo ne bileyim..
Şifon bi kumas alıp güsel bi basörtüsünü yapsam kendime söle cicekli bi kenarı falan arkadan baglanan hazır basörtüler gibi üstüne güpür veye aynı şifon dan çicekler flaan yapıp diksem cok mu abartı olur .. Sal taksam diyorum şöle oda arkadan olcak ama salın önü yine öle tül güpürden ssüslü olcak ... Ay bilmiyorum ki..
Gelen misafirlere ne ikram etsem..
Odayı nasıl süslesem...
Ne yapsamda ne yapsam...
Biz son aylara bırakıyozda bence böle teferruatlara yawas yawas baslasak..sonradan insan bi yedirgin oluyo dogum yaklastıkca akıl sadecw cocukta oluyo. Yani.....bilemiyorum...

Yada diyorum ki su kenarı boncuklarla oyalanmıs tülbentler varya ondan alsam ohh arkadan yapar o oyalaı kısmınıda basımın üstüne dolarım hem şirin hemde sıkır sıkır durur ...
Kızımı ramazanın ortasında dogurdum.. Bişi ikram edemedim...
Ya cok tecrübesizdim hiçbişi bilmiyomusum... İçimde kalan oladar cok sey warki..
Şimdi gelenlere tatlı yanınada içecek bişiler veririz.
Kendime bi gecelik bi sabahlık bi pijama takımı alayım hastane için..bol bol iç çamasırı tabi ona uygun bi esarp bulucam bde normal takmalık hafif bi tülbent...
Saclarımı doguma yakın kestırıp şekil verdiricwm hemde kısaltıcam malum cocuk olunca öle sacını kurutmaya suna buna pek fırsat olmuyo .. Hem şık durur hemde salık buurakabılırsın...-ayy kafayı yicem

Suan içimdeki canavarla ugrasıyorum... Cok fena tepıklıyo.. Masllah kuzuma gittikcede kuvvetlı oluyo hareketlerı ... Cok merak edıyorum bebegimi ya

Ayy gelenlere ikramda mi var? ben bunu hic dusunmemistim yazdim aklimin bi kenarina

Suan içimdeki canavarla ugrasıyorum... Cok fena tepıklıyo.. Masllah kuzuma gittikcede kuvvetlı oluyo hareketlerı ... Cok merak edıyorum bebegimi ya
ya bende iki kere gördüm birinde doğurdum yüzü gözümün önünde dün gecede emxirfim sütüm fışkırdı ağzına soktum sonra üstüme işedi böyle gülümsüyodu ay cok gercekti

aynen canm benimkisi de aynı tepikledikçe tepikliyo bazen hızına yetişemiyorum anneme sordum bundan sonra hep kıpıırdıcak kıpırdadıkça büyüyecek dedi annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…