2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kızlae bi kac model buldum..
Renkleri degilde modellerine bakın böle bişiler taksam nasıl durur...
O agrıyla acaba takabılırmıyım.. Ne yapsam bilemedim ki...
Afff bunlarlada sıkılırım sanki:)
En iyisi bi tane şifon sal bitanede o boncuklu esarptan ohh hastaneden cıkarkende çift taraflı parlak sal alırım yanıma... Ok... Kafaya taktıkca işin içinden cıkamıyorum ...:)
Sıra geldi ikramlara meyve suyu ve serbetli tatlı nasıl olur..
Zaten evede gelen giden olur.. Normal dogum olursa bi gün kalıcagım için..
Ewe daha cok hazırlık yapmalıyım.. Bizde öle lohusa serbeti falanda olmaz.. Belki şeker akide şekeri dagıtıyolarda zannetmıyom ondanda almam..
Zaten 40 ında mevlit okutucam.. İnşallah nasipse ..misafirlere hatıra buzdolabı süsü dagıtırım... Abartmaya gerek yok
Bunlar bile abartıda kızımda içimde kaldı.. Neden abartı diyorum hani filistini gazzeyi surıyeyı müslüman ülkerindeki aclıktan kıvranan cocukları düşününce utanıyorum kendimden bunları düşündügüm için..
İşte hep nefis hep nefis

Napiim.;(

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar daha erken ama 2. Sezeryan olucaklar ılk dogumunuz genelmıydı spinalmi ben spinaldı bas agrısı ıcın fenel ıstıyorum ama ondada uyanırkenki agrıyı bılmıyorum şimdiden sagolun...

Kızlar daha erken ama 2. Sezeryan olucaklar ılk dogumunuz genelmıydı spinalmi ben spinaldı bas agrısı ıcın fenel ıstıyorum ama ondada uyanırkenki agrıyı bılmıyorum şimdiden sagolun...
Canm bn normal dogum yaptım pek bi bilgim yok.. Ama tamamen uyutulduktan sonra uyanınca sancın oluyo biraz yengem uyandıktan sonra cok sancı cekmıstı korkutmak için sölemimde ...
Her insan farklıolur.. Aynı tepkıyı herkes vercek diye biraey yok ama spinal dedigin epidural mı yanı belden asagı uyusturuluyo valla cahıllıgıme ver bacım..
Bas agrısı mı yapıyo .. Sonradan agrı kesıcı falan koyarlar serumuna bildigim kadarıyla oluyo öle

Deneme..deneme.denemedeneme
Deneme deneme

Evt canım belden asagı ama basım cok agrıdı oda herkeste olmuyormuş baya sıkıntı cekmıştım genel yapan arkadaşlarım daha memnun gıbı ondan kafam karısık bıde sızlere sorayım ıstedım ınşallah bu bebegınde normal olur hayırlısıyla.

Canım hiç korkma yorulduğun günler bebeği hissedemezsin. Sadece yirmi dakika yorulmadan yürüdüm ama ilk defa hareket ettim diye ben de bebeği hissedemezsin güzelce dinlen hissedersin sıkıntı yapma :))

Canım ben de kapalıyım en zarif ve güzeli ipek şal geliyor oğlun olacakmış bebek mavisi şal en güzeli bence.. Diğerleri ya çok basit yapak abartı benim fikrim tabi..

Bizim dun dr randevumuz vardi oglusum yuzunu kapatti gostermedi bize sadece bi ara dil cikardi onu gordum bi de eliyle bi dk yapiyodu :) 593 gr olmusuz dr teyzemiz cok hareketli dedi. Hersey yolundaymis sukur. Bi de aksamina hickirik tuttu yavrumu o kadar barizdi ki babasi bile hissetti yazik bisey yap cocuga diyo haha :)

Bugun kontroldeydik. Kızım 30 cm 632gram olmuş masallah onun her büyüdügünü gördügümde mutluluktan aglıyorum. Rabbim dogumunuda gostersin insallah.
masallah canim kizina kocaman olmus melegin
canim masallah seninde bebegine hepside kocaman oldular ya yariladik artik kizlar saka gibi
Merhaba yeni katıldım aranıza 21 haftalik gebeyim bende kızım olacak nasipse)
merhaba canim hosgeldin aramiza
canim sukur yarilamissin tasinma isini bundan sonr yavas yavas yerlesirsin artik evine insallah cok yorma kendini
cnim merak edilcek birsey yok sakin cikolata falandaa yiyip durma bosuna kilo yapma kendine daha gunluk duzenli hareket edecek sekle gelmedi bebeklerimiz bazen boyle olabilir rahat olsun icin
haha yaw valla bize yaranilmaz biri der kimildamiyor biri der hic durmuyorrr
S.a kızlar üzerinde resim olan şeyler giydirilince bebeklere rahmet melekleri içeri giremezmiş ve bebek huzursuz olurmuş ama resimsiz eşya bulmakta çok zor bu konuda bilgisi olan var mı?
canim onu bende duydum ama malesef resimsiz bebek esyasi bulmak imkansiz gibi ama bence rabbim bizim meleklerimizi korur zaten resimli kiyafet var diye meleklerin rahmetinden eksik kalacaklarini sanmiyorum bebeklerimizin ki onlar kendileri zaten melek
canim benim ilk dogumum genel anestezi ile oldu ikincisi ise spinal anestezi oldu bence genel anestezi en guzeli spinal anestezide o ameliyathanedeki herseyi duymak beklemek offf sonrasinda belimden yedigim ignenin yaptigi bel agrisi kendimi yarim hissetmek ve buna benzer busuru sey ne bileyim bidaha yasamak istemiyorum onlari en guzeli uyuyayim uyanayim bebegimi versinler kucagima ben genel anestezi ile yapicam bu sefer sezeryanimi
masallah oglusuna canim
haha sen ne yapicaksinki hickiriga canim sanirim bizdeki gibi su icicince bebeginde hickirigi gecicek saniyor

gelelim bana cuma gunu yasadigim rahatsizliktan dolayi hala tam olarak iyi olamadim cabuk yoruluyorum durmadan uyumak istiyorum hamileligimin ilk zamanlarinaki gibi uyku halim cogaldi yine hic uyanmasam hep uyusam sanki
kac kilo oldum bilmiyorum bilmekte istemiyorum kac aldiysam aldim yapcak birsey yok bu bunyeyle alakali bi durum bosuna kilo takibi yapip moral bozmaya gerek yok :)
carsamba gunu erenim yani kucuk oglum sunnet olucak suan onun tedirginligi var uzerimde hamile teyzeleri nolur hepiniz birer ayatel kursi veya zamani olup okuyabilen yasin okuyuverin yavruma sunnetinin iyi gecmesi icinnn dualarinizi bekliyoruz cok korkuyorum bayilacak falannn off insallah bende kotulesmem orda yavrumu baygin gorunce

selamlaaar ; grupta Aydın da yaşayan arkadaşlar var mı? varsa benimle iletişime geçmeleri mümkün mü ? önemli bişey sormam gerekiyorda...(bu mesaj ın okunmama ihtimaline karşı ara sıra yayınlayacağım bilginize )

Selam canlarım... Evet bi şal bi tülbent en iyisi.. Boneler falan cok abartılı ve bence kısa dogumda yapsak areş basar bana takamam...

Sılacım ayetel kursini okudum şimdi ... Rabbm acı hissettirmedin yawruna..
Ymurtanın sarısı gidicek erenin yarısı....

Allahım dogum yaklastıkca içime bişi oluyo... 100 güne düştü düşücek... Ayyy

İçimde bir heyecan bi korku bi endişe bi sevinç bi bi bi... Bi tosuncuk war

Suanda bni bi aglama aldı...
Bu sayfayı ilk actıgımız zamanı yazdıımız zamanı hatırladım da nasıl bi heycandı Allahım... Test sonucları yükselmişmi.... Kimisinde bir korku kiminde sevinc..
Kanama tehlıkesi olanlar... Ya nasıldı ama cinsiyetleri bellş degildi ... Acaba ne olcak...
Ya nasıl geçti zaman.. Cogu gitti azı kaldı ...

Sen yine önceden doğum yapmıssin tecriben var bizde ne yasayacagimizi bilmiyoruz bile...

Kizlar yardım edin cok alakasiz ama çok canım yanıyor. Yemek icin 3 biberin cekirdegini çıkardım aciymis fark edince biraktim ama suan elim cayır cayır yanıyor ne yapsam gecer gittikce artiyor

Silam bi ayetel kursi okudum oglusuna rabbim rahat ve hayırlı gecirmenizi nasip etsin bende bugun cok yoruldum pestilim cikti yarin okul var ufak kizim bire basliyor bide size bisey sorucam ani egilmede veya yana donmede karnima bisey batarmis gibi ani bi his oluyor ust tarafta sizede oluyormu yada neden oluyor 3. Hamileligim ama her seferi ilk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…