Canım süte bandır parmagını iyi gelir hatta geçirir...suan yoksa yogurt muhakkak vardır yogurda bandır bi kaba koy az bi yogurdu parmagını batrı biraz kalsın zaten geçicektir cıkartırsın ...Kizlar yardım edin cok alakasiz ama çok canım yanıyor. Yemek icin 3 biberin cekirdegini çıkardım aciymis fark edince biraktim ama suan elim cayır cayır yanıyor ne yapsam gecer gittikce artiyor
Canım 3. Hamişliginde olsa hepsi farklı farklı olur...bendede oluyo öle ... Zıpırlar bunlar anam ani harekete falan gelmiyolar:)Silam bi ayetel kursi okudum oglusuna rabbim rahat ve hayırlı gecirmenizi nasip etsin bende bugun cok yoruldumpestilim cikti yarin okul var ufak kizim bire basliyor bide size bisey sorucam ani egilmede veya yana donmede karnima bisey batarmis gibi ani bi his oluyor ust tarafta sizede oluyormu yada neden oluyor 3. Hamileligim ama her seferi ilk gibi
Aynı bendede oluyor özellıkle hızlı ayaga kalkınca sag tarafımda dıken batıyormuş gıbı ama korkulcak bişey yoktur merak etme.Silam bi ayetel kursi okudum oglusuna rabbim rahat ve hayırlı gecirmenizi nasip etsin bende bugun cok yoruldumpestilim cikti yarin okul var ufak kizim bire basliyor bide size bisey sorucam ani egilmede veya yana donmede karnima bisey batarmis gibi ani bi his oluyor ust tarafta sizede oluyormu yada neden oluyor 3. Hamileligim ama her seferi ilk gibi
Kızlar daha erken ama 2. Sezeryan olucaklar ılk dogumunuz genelmıydı spinalmi ben spinaldı bas agrısı ıcın fenel ıstıyorum ama ondada uyanırkenki agrıyı bılmıyorum şimdiden sagolun...
Ayy canım benım ya.. Tecrübesizligin verdigi i boşluk var ewet... İnsanda bi heycan oluyo... Napsam nasıl olur acaba sölemi...Sen yine önceden doğum yapmıssin tecriben var bizde ne yasayacagimizi bilmiyoruz bile...
Bende bu konuda cok kararsizimKızlae bi kac model buldum..
Renkleri degilde modellerine bakın böle bişiler taksam nasıl durur...
O agrıyla acaba takabılırmıyım.. Ne yapsam bilemedim ki...
Afff bunlarlada sıkılırım sanki:)
En iyisi bi tane şifon sal bitanede o boncuklu esarptan ohh hastaneden cıkarkende çift taraflı parlak sal alırım yanıma... Ok... Kafaya taktıkca işin içinden cıkamıyorum ...:)
Sıra geldi ikramlara meyve suyu ve serbetli tatlı nasıl olur..
Zaten evede gelen giden olur.. Normal dogum olursa bi gün kalıcagım için..
Ewe daha cok hazırlık yapmalıyım.. Bizde öle lohusa serbeti falanda olmaz.. Belki şeker akide şekeri dagıtıyolarda zannetmıyom ondanda almam..
Zaten 40 ında mevlit okutucam.. İnşallah nasipse ..misafirlere hatıra buzdolabı süsü dagıtırım... Abartmaya gerek yok
Bunlar bile abartıda kızımda içimde kaldı.. Neden abartı diyorum hani filistini gazzeyi surıyeyı müslüman ülkerindeki aclıktan kıvranan cocukları düşününce utanıyorum kendimden bunları düşündügüm için..
İşte hep nefis hep nefis
Napiim.;(
Ben idrar yapmada zorlandım ilk gün ama baş agrısını unutamam kimsede korksun ıstemıyorum herkeste olmuyormuş sanırım bana yan etki yaptı bende şimdi genel diyorum ama bakalım nasip kısmet allah hepimize o günleri görmryi nasip etsin artık hayırlısı.Ben ilkinde hem spinal hem epidural birlikte oldum. Ama ameliyattan çıktıktan sonra bol sıvı ve kahve içtim. Birşey olmadı. Birde anestezi uzmanida etkili
Genel anestezi de unutkanlık yapıyormuş. Hepsinin bir yan etkisi var. Inşallah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin AllahBen idrar yapmada zorlandım ilk gün ama baş agrısını unutamam kimsede korksun ıstemıyorum herkeste olmuyormuş sanırım bana yan etki yaptı bende şimdi genel diyorum ama bakalım nasip kısmet allah hepimize o günleri görmryi nasip etsin artık hayırlısı.
kızlar nasılsınız? şu günlerde isim konusu aklımı çok kurcalıyorcinsiyeti öğrenmeden önce erkek ismi bulmuştuk eşimle ortak noktada buluşmuştuk ve çok içimize sinmişti.. doğuma kadar başka isim bakmazdım bile o kadar ama meleğimiz kız ve ben isim konusunda çokkk kararsızım bazı isimler var ama hah işte bu diyemiyorum içime sinmiyor kız anneleri siz neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşın
benim aklımda olanlar: duru, ipek, azra, nehir, ela, beril... bunlardan berile en yakınım.. anlamı çok hoşuma gidiyor ve eşimin de aklına bu isim yattı gibi ama daha çok var acele etme diyor fikrimiz değişir diyor ama ben kızımı ismiyle sevmek istiyorumbir de 2 isim koycam ben sünnet olduğu için.. o yüzden şu an aklımdaki kombinasyonlar: ela beril, duru beril, azra beril, duru ipek. ela nehir.... nasıl sizce? hangisi güzel geliyor daha çok bi el atın şu kardeşinizin düşüncesine [/hayırlı olsun canım benimde bir kızım var bende iki isimde kararsızım belki hoşuna gider birincisi liva diyer isim ise miray çogunluk cevreme sordumda livayı önerip beyeniyorlar
Sagolasin canim Allah razi olsun evet erencigin yarisi gidecek daha dunyadan haberi yok yavrumunn aslinda arada soyluyorum ama hayir istemiyorum diyor bakalim artik nasil olucak insallah sorunsuz olur herseyi cok tedirginim yaSılacım ayetel kursini okudum şimdi ... Rabbm acı hissettirmedin yawruna..
Ymurtanın sarısı gidicek erenin yarısı....
Sagolasin canim Allah razi olsun...Silam bi ayetel kursi okudum oglusuna rabbim rahat ve hayırlı gecirmenizi nasip etsin bende bugun cok yoruldum pestilim cikti yarin okul var ufak kizim bire basliyor bide size bisey sorucam ani egilmede veya yana donmede karnima bisey batarmis gibi ani bi his oluyor ust tarafta sizede oluyormu yada neden oluyor 3. Hamileligim ama her seferi ilk gibi
yok canim ben genel anestezi oldum unutkanlik falan olmadi genel anestezide uyuyuo uyaniyorsun ne ogne nede baska birsey digeri gibi belden igne yeme yok ben ikisinide yasadim ve genel anesteziyi oneririm ben kendimde bu sefr genel anesteziyle olucam insallah :)Genel anestezi de unutkanlık yapıyormuş. Hepsinin bir yan etkisi var. Inşallah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin Allah
Sagolasin canim Allah razi olsun :)Allah kabul ederse bir ayetel kürsi de ben okudum Sıla. Hayırlı olsun şimdiden, kolaycacık olsun bitsin inşallah. Alıntı yapmaya üşendim
ben bu yazdiklarindan azra beril derim canimkızlar nasılsınız? şu günlerde isim konusu aklımı çok kurcalıyor cinsiyeti öğrenmeden önce erkek ismi bulmuştuk eşimle ortak noktada buluşmuştuk ve çok içimize sinmişti.. doğuma kadar başka isim bakmazdım bile o kadar ama meleğimiz kız ve ben isim konusunda çokkk kararsızım bazı isimler var ama hah işte bu diyemiyorum içime sinmiyor kız anneleri siz neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşın
benim aklımda olanlar: duru, ipek, azra, nehir, ela, beril... bunlardan berile en yakınım.. anlamı çok hoşuma gidiyor ve eşimin de aklına bu isim yattı gibi ama daha çok var acele etme diyor fikrimiz değişir diyor ama ben kızımı ismiyle sevmek istiyorum bir de 2 isim koycam ben sünnet olduğu için.. o yüzden şu an aklımdaki kombinasyonlar: ela beril, duru beril, azra beril, duru ipek. ela nehir.... nasıl sizce? hangisi güzel geliyor daha çok bi el atın şu kardeşinizin düşüncesine
canim hosgeldin aramiza kizinla birlikte hayirli olsun prensesin :)slm kızlar ben 23 hafta 3 günlük gebeyim bebegimin dogacagı mutemel tarih 1 ocak 2 ci gebelik 5 yaşında kızım var allah nasip ederse bir kızım daha olcak çok heycanlıyım
ikiside cok guzel isimler canimm :)büyük kızımın ismi belinay bu ikincisinede livayı düşünüyorum allah nasip ederse
Olabilir canım ama ben daha tam olarak hissedemiyorum.sağol canım bilgi için
canım 3 gündür bende de var aşaığıyı tekmeliyor canım çok yanıyor baskıda var muhtemelen yine aşağı indi
canım olur tabi bence kullan inan o kadar masrafı olacak ki sne ona ilerde güzel bir oda yaparsın içinde kalmamış olur
canım artık tek yönde olmaz yerleri geniş dolaşırlar
canım baskıdan o normal sende 3 tane var bende bir olduğu halde oluyor baskı bebeklerinden biri aşağıdaysa o baskı yapıyordur korkma sakın, ilk oğlumu hep altta taşıdım gününde doğdu Allah'ın izniyle
canım inşaallah bir daha yaşamazsın
kızınada bulursun canım güzel bir isim ben kızım olsa reyyan koyacaktım:) asafı eşimde çok beğendi bakalım nasibi bizi bulacak
canım oğlumda park yatak kullandım hala kullanıyorum 3,5 yaşında bizimki büyük model küçükleri kapıdan geçebiliyor, görümceme tavsiye ettim almadı mobilya aldı tabi kızı düşünce tekrar park yatak aldı, şimdi eltimde aldı kullananlar hep memnun ablamda mobilyadan ona geçti, mobilyalarda kaza çok oluyor bilgin olsun
normal canım arada olur geçer
ay kıyamam neyse canım bebeğin iyi olsunda görürsün annesi
çok güzeller güle güle giysin
ayy içim rahatladı maşaallah canım kuzuna
oyyy maşaallah çok tatlı
canım üzülme bazı gebeler çok alır yapı meselesi
maşaallah canım
hoş geldin
inşaallah bulursun canım
canım geçmezse sor dr una
çok çok kolay gelsin canım
Slm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
merhaba arkadaşım ben ankaradayım yenimahalle dev hastanesine gidiyorum memnunummerhaba arkadaşlar ankaradan veya kayseriden önerebileceğiniz dr varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?