2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
S
Kizlar yardım edin cok alakasiz ama çok canım yanıyor. Yemek icin 3 biberin cekirdegini çıkardım aciymis fark edince biraktim ama suan elim cayır cayır yanıyor ne yapsam gecer gittikce artiyor
Canım süte bandır parmagını iyi gelir hatta geçirir...suan yoksa yogurt muhakkak vardır yogurda bandır bi kaba koy az bi yogurdu parmagını batrı biraz kalsın zaten geçicektir cıkartırsın ...

Canım 3. Hamişliginde olsa hepsi farklı farklı olur...bendede oluyo öle ... Zıpırlar bunlar anam ani harekete falan gelmiyolar:)

Aynı bendede oluyor özellıkle hızlı ayaga kalkınca sag tarafımda dıken batıyormuş gıbı ama korkulcak bişey yoktur merak etme.

Kızlar daha erken ama 2. Sezeryan olucaklar ılk dogumunuz genelmıydı spinalmi ben spinaldı bas agrısı ıcın fenel ıstıyorum ama ondada uyanırkenki agrıyı bılmıyorum şimdiden sagolun...

Ben ilkinde hem spinal hem epidural birlikte oldum. Ama ameliyattan çıktıktan sonra bol sıvı ve kahve içtim. Birşey olmadı. Birde anestezi uzmanida etkili

A
Sen yine önceden doğum yapmıssin tecriben var bizde ne yasayacagimizi bilmiyoruz bile...
Ayy canım benım ya.. Tecrübesizligin verdigi i boşluk var ewet... İnsanda bi heycan oluyo... Napsam nasıl olur acaba sölemi...
Ama emin olabılırsın ikincide daha farklı daha heycanlı oluyosun.. İlk cocugunda yapamadıkların veya aklına gelmeyenleri düşünüyosun...
Cocuk bakmayı iyiden iyiye bildiginden ewet bu sefer daga iyi olcak diyosun... Dopdolu bi heycan ve bekleyiş var...aslnda arasındaki tek fark tecrübe.. Yoksa heycanda düşüncelerde duygularda aynı... Hatta bu ikincide üçüncüde emin olabılırsın dördüncüde kat kat artıyo...
Ben amcamın hanımıyla hamıle kalmıstım aynı zöaanda 4. Oglu oldu heycanını duygularını dısardan gördüklerim kadarını bile anlatamam...bu bebek beklemesi böle bişi olsa gerek dimi hayrunnısam

Bende bu konuda cok kararsizim

Ben ilkinde hem spinal hem epidural birlikte oldum. Ama ameliyattan çıktıktan sonra bol sıvı ve kahve içtim. Birşey olmadı. Birde anestezi uzmanida etkili
Ben idrar yapmada zorlandım ilk gün ama baş agrısını unutamam kimsede korksun ıstemıyorum herkeste olmuyormuş sanırım bana yan etki yaptı bende şimdi genel diyorum ama bakalım nasip kısmet allah hepimize o günleri görmryi nasip etsin artık hayırlısı.

Genel anestezi de unutkanlık yapıyormuş. Hepsinin bir yan etkisi var. Inşallah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin Allah

Allah kabul ederse bir ayetel kürsi de ben okudum Sıla. Hayırlı olsun şimdiden, kolaycacık olsun bitsin inşallah. Alıntı yapmaya üşendim :)

kızlar nasılsınız? şu günlerde isim konusu aklımı çok kurcalıyor cinsiyeti öğrenmeden önce erkek ismi bulmuştuk eşimle ortak noktada buluşmuştuk ve çok içimize sinmişti.. doğuma kadar başka isim bakmazdım bile o kadar ama meleğimiz kız ve ben isim konusunda çokkk kararsızım bazı isimler var ama hah işte bu diyemiyorum içime sinmiyor kız anneleri siz neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşın
benim aklımda olanlar: duru, ipek, azra, nehir, ela, beril... bunlardan berile en yakınım.. anlamı çok hoşuma gidiyor ve eşimin de aklına bu isim yattı gibi ama daha çok var acele etme diyor fikrimiz değişir diyor ama ben kızımı ismiyle sevmek istiyorum bir de 2 isim koycam ben sünnet olduğu için.. o yüzden şu an aklımdaki kombinasyonlar: ela beril, duru beril, azra beril, duru ipek. ela nehir.... nasıl sizce? hangisi güzel geliyor daha çok bi el atın şu kardeşinizin düşüncesine

Sılacım ayetel kursini okudum şimdi ... Rabbm acı hissettirmedin yawruna..
Ymurtanın sarısı gidicek erenin yarısı....
Sagolasin canim Allah razi olsun evet erencigin yarisi gidecek daha dunyadan haberi yok yavrumunn aslinda arada soyluyorum ama hayir istemiyorum diyor bakalim artik nasil olucak insallah sorunsuz olur herseyi cok tedirginim ya
Sagolasin canim Allah razi olsun...
aynen bendede agri oluyor ani harekerletde hatta yataktan kalkarken bile bi agri giriyor artik agirlasiyoruz gobekler buyuyor olucak canim bu batmalar :)
Genel anestezi de unutkanlık yapıyormuş. Hepsinin bir yan etkisi var. Inşallah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin Allah
yok canim ben genel anestezi oldum unutkanlik falan olmadi genel anestezide uyuyuo uyaniyorsun ne ogne nede baska birsey digeri gibi belden igne yeme yok ben ikisinide yasadim ve genel anesteziyi oneririm ben kendimde bu sefr genel anesteziyle olucam insallah :)
Allah kabul ederse bir ayetel kürsi de ben okudum Sıla. Hayırlı olsun şimdiden, kolaycacık olsun bitsin inşallah. Alıntı yapmaya üşendim
Sagolasin canim Allah razi olsun :)
ben bu yazdiklarindan azra beril derim canim su kesin olan erkek ismini merak ettim neymis yazsana bana ve oglusu olucaklara fikir olsun canim :)
slm kızlar ben 23 hafta 3 günlük gebeyim bebegimin dogacagı mutemel tarih 1 ocak 2 ci gebelik 5 yaşında kızım var allah nasip ederse bir kızım daha olcak çok heycanlıyım
canim hosgeldin aramiza kizinla birlikte hayirli olsun prensesin :)

Olabilir canım ama ben daha tam olarak hissedemiyorum.

çok geçmiş olsun arkadaşım ya neyseki sorun çıkmadan atlatmışsın çok şükür allah tekrarından korusun
ya bende de son 1 haftadır hep bi halsizlik sürekli yatıyorum hiç bişey yapamıyorum dışarı çıksam bende senin yaşadığın şeylerden yaşayabilirdim çok sıcaktan mı oluyo nedir yarın doktora gidicem bu konuyu sorucam bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…