2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim kızım ne inatçı yaa:S babası ne zaman elini karnıma koysa kımıldamıyo çok ilginç..

benimkide öyle ya sadece bana tepki veriyor çok hareketliyse bile baba elini koyunca bi duruyor babada çabuk çekiyor elini gerçi elini uzun süre koysa çocuk belki alışacak işte erkekler de böyle :)

merhaba arkadaşım benim ilk 4 ay yasaktı ilişki olmamasına rağmen kanamalarım oluyodu düşük riskim vardı şimdi çok şükür riski atlattıkk 4. aydan sonra sık olmamakla birlikte olabilir dedi doktor işte öyle :)

sağol teyzesii:))orgnlarını siyah beyaz olanla inceledi,resim için renkliyi açtı canım.
merhaba Zeynep bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama artık çok zorlamaya başladı sen nasıl başa çıkıyosun
canım bende çok zorlanıyorum,göbeğime yapmayı aylar önce bıraktım.sanki bebeğimin canı acıyacak gibi geliyodu.genelde bacaktan yapıyorum,bazende koldan yapıyorum.Rabbim yardımcımız olsun zor gerçektn
sağol canım :)
canım 1 ayetel kürsi de ben okudum.
kolaycacık geçsin inşallah,hiç anlamasın bile oğluşun :)
ben oyumu Duru Beril den yana kullanıyorum:) çok kibar bi isim zaten Duru ismine bayılıyorum.Duru Beril deyince aklıma uzun dalgalı saçlı,cimcime bi kız çocuğu geldi birden :)

Slm arkadaşlar,dün akşamdan beridir kasık ağrısı şikayetim vardı,bebekte kıpırdamıyor 2 gündür diye ben evhamlı panik yarını bekleyemeden evime yakıp bir tıp merkezinde nöbetçi bir dr a gittim,48-50 yaşlarda bir beydi,ama çok acaip bir dr du,sanki dr gibi değil,sorduğum sorulara boş boş bakıyordu,kasıklarım ağrıyor,akıntımda oluyor 4 gündür dedim,birde bebek çok hareketliyken 2 gündürde hissetmiyorum dedim,ultrasonda çk şükür minnoşumu gördüm,kalp atışlarınıda duydum Sonra idrar tahlili istedi,20 dk içinde sonucum çıktı ve dediğine göre bayağı yoğun idrar yolu enfrksiyonu olmuşum,1 gramlık antibiyotik,bir kullanımlık toz verdi ama almadım,yine kendi dr uma yrn danışıp tahlil sonuçlarını ona gösterip o onaylarsa ilacı içmeyi planlıyorum,ilk aylarda yine böyle olmuştum bol sıvı ve idrara çıkarak çk şükür arlatmıştım umarım bundanda kısa yolda kurtulurum

merhaba arkadaşlar ;

bugün oğlumuz için alışverişe çıktık eşimle.çook zevkliydi ve çokk tatlı cicişler aldık :)
1 adet 10'lu,1 adet 5 li hastane çıkışı,1 adet takım,çorap,pijama,mendil,şapka :)Allah'ım giydirmeyi nasip etsin inşallahhh :)

hayirli olsun canim cicileriniz iyi gunlerde giysin insallah oglusun :)
bende durmadan biseyler aliyorum aldiklarimi yikadim bugun yenide olsa illaki bi yikamak gerek dusuk derecede cunki 2 makina olmus aldiklarim inanamadim bisey yok derken ilk 2-3 aylik yeticek kadar kiyafet almisim.ayrica emzirme yastigi,yerde oynama yatagi,bebek besiginin ustune muzik ve gece lambasi olan seyler var ondan yorgani yargan yastik kilifi falan filan derken dunya olmus.alip alip atiyordum dolabin icine bugun bi cikarayim dedim amaninnn yine alisverisin gozunu cikarmisim esim bile sok oldu hangi arada aldin bunlari diyee
Sanirim artik alisveristen uzak kalmam gerekicek

ooo hangi ara aldınn kızzzz :)
seninde oğluşun güle güle giysin inşallah insan almaya doyamıyor ki :)ben daha yeni başladım daha önce sadece bi tulum almıştım :) oda takımı da beğendik 1 ay sonrada onu alacağız inşallah.ayyy bir an önce geçsin şu 4 ayyyy :)

aldigim bebek yatagi muzigi bu gece lambasi oluyor.muzik cikariyor degisik melodilerde ve uzerindeki figurler donuyorr ve busuru ozelligi var bebekler cok seviyor boyle seyleri tavsiye ederim almanizi dogustan buyuyene kadar bebeginizin sevicenden eminimm :)

bende bilmiyorumki disari ciktikca begendigimi alip atmistim dolaba bugun bi bakim dedim neler almissim aman allahimmm dedimm sila ne yaptinn hahahha olsun oglusuma feda olsun ucuncu oglus ama malesef abilerimizden kalan biseyimiz yok annesi dagitti hepsini ucuncuyu asla yapmam diye acilar unutuldu yine hamile kalindii
bide benim ucuncu oglus ayni seyleri 3 uncu kez almama ragmen doymuyorum almaya kizim falan olsaymiss kafayi yermisim herhalde alisveris yapmaktannn

aa evet çok güzel bişeye benziyor bene bi bakayım alayım oğluşuma :)
1. 3 . farketmiyor ki yeni birey,yeni insan giriyor hayatına.minyatür insan :)feda olsun onlara herşey.
kız bebeklere neler var Allah'ımm içim gitti resmen.hakikaten kız olsa dünyaları alırdık heralde :)

Merhaba arkadaslar uzun suredir giremedim annem beyin tumorunden ameliyat olacakti oldu cok sukur hersey guzel gecti burdanda zaten olacak diye yazmstim guzel dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu arada bebegimi ihmal ettim muayneme gidemedim saglikli beslenemedim dinlenemedim ama olsun cok sukur annem hayatta ve dun dr gittim hersey yolunda dedi 344gr mis ve kizmis anlamadigim toplamdq 5 kilo almisim son bir ay hic istahim olmamasina ragmen

Ahh kızlar bugun kafayı bozdum ben hazorlık asamalarıyla yine aklıma ne geldi gece gece hay Allhımyarebbim
...
Şimdi kendim için dedigim gibi bi pijama takımı bi gecelik bi sabahlık penyeden iççamasırı hasta bezi yerine bebek bezinin kenarlarını kesıp onu kullanıcam 2 numara bebek bezi tam olur..
İpek şal bebe mavisi birde kenarları şıkır şıkır boncuklu tülbent lacivert veye bebe mavisi
Gogus temizleme mendili kremi pedi falan bi liste yapcam burayada yazarım..
İkramlıgo degiştirdim kızlar ...
Aklıma bi fikir dank etti cok cici olcagında inanıyorum...
Servetli tatlı dagıtacaktımama. 40 ında mevlüt okutcam o zaman zaten tatlı olcak
Dedim böle hem cici hem tatlı olsun dedim... Hepinizde muhakkak vardır.. Söz yada nişan çikolatası bi tepside geliyoya gümüş renkte böle bende de war..
Bebe mavisi bi tülle süslicem onu... İçine içi karamalli sütlü bademli fıstıklı fındıklı çikolatalar çeşit çesit ortaya koycam tepsinin kenarına yıne öle fındıklı fıstıklı işte ayrıntıya girmeyim lokum dizicem..
Madlen koyucam beyaz çikolatalı üstünede renkli bademli drajer serpicem mavi beyaz renk olur muhtemelen glenlere bundan ikram ederim... Dedıgım gibi hastaneye degilde ewe hazırlık yapmak lazım...
Yanına birde kolonya tutduk mu alın size ikranlık.. Olduda bitti masallah

Canım cok geçmiş olsun cok sevindim iyi geçmesine ... Anne candır.. İnsan anne olunca annesinn kıymetini daha iyi anlıyo ben öle oldum en azından canım annem benim... Anneler hep iyi ılsun ..
Bende gecen ay gittigimde 3 kılo almıstım hemde 1 ay önce hüç almamıstım.. Birayda hemen 3 kılo almısım aman
Kıloyu kafana takma canım .. Ödemi suyu sunu bunu oluyo
Olcak mecbur ... Saglıklı olalaım da gerisi teferruat

Bu asagıda ismi olan müslümanlar
Nerdesiniz ... Gelinde muhabbet edelim ya.. Madem uyumuyonuz ...
Bu saatlerde yusufum cok tepıklıyo uyuyamıyom...bi bakayım dedım... Fikirlerimi paylasayım dedım

Eflalimle missdelyy nerde kızlar benmi göremedim iyiler inşallah

Cok tesekkur ederim canim. Cok sukur ii gecti kac dr masada kalir dedi en iyi ihtimal felc olur dedi artik nefes alsin yeter diyoduk. Hergun yuzune bakip icinden anne olecekmisin yasayacakmisin diye gecirmek ne aciymis. Cok sukur atlattik ins ameliyat sonrasinida sorunsuz atlatiriz. Kiloyu cok takmiyorum aslinda ilk gebeligimdede hizli almistim sonra hamile kaldigim kilonun bile altina indim ama bir ayda 4 kilo alinca bide istahimin olmadigi bi donemde sasirdim tabi

Kızlar ne okuyosunız böle ya
İnsan bili yazar alttakıler :) sizi gidi siziler.. Şimdi ben cıkarım takır takır yazarsınız...
Gidiyom uleynn :))

Çok geçmiş olsun
İnşallah bundan sonraki süreçte çok iyi geçer sagligina kavuşur annen
Torununu doya doya sever doğduğunda
Bende eski düzende yedim hamile kaldim kalali abartili istahim hic olmadi ama bende aldim bir o kadar kilo
Hamilelikleri ilgili birşey :)

Geçmiş olsun canım, inşallah annen en kısa zamanda sağlığına kavuşsun tekrar... Bebeğine de maşallah, kiloları dert etme, en güzel zamanlarımızı yaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…