bebeğin hayırlı olsun canım... liva da farklı bir isimmiş.. ama eşimin kabul edeceğini sanmıyorumbüyük kızımın ismi belinay bu ikincisinede livayı düşünüyorum allah nasip ederse
benim kızım ne inatçı yaa:S babası ne zaman elini karnıma koysa kımıldamıyo çok ilginç..
Selam kizlar iyi hafta sonlariiii.. ya biraz özel ama bişey sorucam aranizda doktoru tarafindan iliski yasagi konulan varmi? Bize ogrendigimiz andan itibaren yasak bu gidislede 9 ay sürecek bana göre hava hoş ama korkmaya basladim ya eşim uzaklasirsa bendenoyarim valla onu
sağol teyzesii:))orgnlarını siyah beyaz olanla inceledi,resim için renkliyi açtı canım.Oyy maşaallah kuzuna ya.. Ağzını burnunu yerim ben onun, çok tatlı
Bir şey soracağım, ayrıntılıdan gelenlerin bazılarının resimleri bunun gibi, bazılarının siyah beyaz. Aradaki fark ne? Ikisi de ayrıntılı değil mi? Cahilligime verin, hiç bilmiyorum :)
canım bende çok zorlanıyorum,göbeğime yapmayı aylar önce bıraktım.sanki bebeğimin canı acıyacak gibi geliyodu.genelde bacaktan yapıyorum,bazende koldan yapıyorum.Rabbim yardımcımız olsun zor gerçektnmerhaba Zeynep bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama artık çok zorlamaya başladı sen nasıl başa çıkıyosun
sağol canım :)sağol canım bilgi için
canım 3 gündür bende de var aşaığıyı tekmeliyor canım çok yanıyor baskıda var muhtemelen yine aşağı indi
canım olur tabi bence kullan inan o kadar masrafı olacak ki sne ona ilerde güzel bir oda yaparsın içinde kalmamış olur
canım artık tek yönde olmaz yerleri geniş dolaşırlar
canım baskıdan o normal sende 3 tane var bende bir olduğu halde oluyor baskı bebeklerinden biri aşağıdaysa o baskı yapıyordur korkma sakın, ilk oğlumu hep altta taşıdım gününde doğdu Allah'ın izniyle
canım inşaallah bir daha yaşamazsın
kızınada bulursun canım güzel bir isim ben kızım olsa reyyan koyacaktım:) asafı eşimde çok beğendi bakalım nasibi bizi bulacak
canım oğlumda park yatak kullandım hala kullanıyorum 3,5 yaşında bizimki büyük model küçükleri kapıdan geçebiliyor, görümceme tavsiye ettim almadı mobilya aldı tabi kızı düşünce tekrar park yatak aldı, şimdi eltimde aldı kullananlar hep memnun ablamda mobilyadan ona geçti, mobilyalarda kaza çok oluyor bilgin olsun
normal canım arada olur geçer
ay kıyamam neyse canım bebeğin iyi olsunda görürsün annesi
çok güzeller güle güle giysin
ayy içim rahatladı maşaallah canım kuzuna
oyyy maşaallah çok tatlı
canım üzülme bazı gebeler çok alır yapı meselesi
maşaallah canım
hoş geldin
inşaallah bulursun canım
canım geçmezse sor dr una
çok çok kolay gelsin canım
canım 1 ayetel kürsi de ben okudum.gelelim bana cuma gunu yasadigim rahatsizliktan dolayi hala tam olarak iyi olamadim cabuk yoruluyorum durmadan uyumak istiyorum hamileligimin ilk zamanlarinaki gibi uyku halim cogaldi yine hic uyanmasam hep uyusam sanki
kac kilo oldum bilmiyorum bilmekte istemiyorum kac aldiysam aldim yapcak birsey yok bu bunyeyle alakali bi durum bosuna kilo takibi yapip moral bozmaya gerek yok :)
carsamba gunu erenim yani kucuk oglum sunnet olucak suan onun tedirginligi var uzerimde hamile teyzeleri nolur hepiniz birer ayatel kursi veya zamani olup okuyabilen yasin okuyuverin yavruma sunnetinin iyi gecmesi icinnn dualarinizi bekliyoruz cok korkuyorum bayilacak falannn off insallah bende kotulesmem orda yavrumu baygin gorunce
ben oyumu Duru Beril den yana kullanıyorum:) çok kibar bi isim zaten Duru ismine bayılıyorum.Duru Beril deyince aklıma uzun dalgalı saçlı,cimcime bi kız çocuğu geldi birden :)kızlar nasılsınız? şu günlerde isim konusu aklımı çok kurcalıyorcinsiyeti öğrenmeden önce erkek ismi bulmuştuk eşimle ortak noktada buluşmuştuk ve çok içimize sinmişti.. doğuma kadar başka isim bakmazdım bile o kadar ama meleğimiz kız ve ben isim konusunda çokkk kararsızım bazı isimler var ama hah işte bu diyemiyorum içime sinmiyor kız anneleri siz neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşın
benim aklımda olanlar: duru, ipek, azra, nehir, ela, beril... bunlardan berile en yakınım.. anlamı çok hoşuma gidiyor ve eşimin de aklına bu isim yattı gibi ama daha çok var acele etme diyor fikrimiz değişir diyor ama ben kızımı ismiyle sevmek istiyorumbir de 2 isim koycam ben sünnet olduğu için.. o yüzden şu an aklımdaki kombinasyonlar: ela beril, duru beril, azra beril, duru ipek. ela nehir.... nasıl sizce? hangisi güzel geliyor daha çok bi el atın şu kardeşinizin düşüncesine
hayirli olsun canim cicileriniz iyi gunlerde giysin insallah oglusun :)merhaba arkadaşlar ;
bugün oğlumuz için alışverişe çıktık eşimle.çook zevkliydi ve çokk tatlı cicişler aldık :)
1 adet 10'lu,1 adet 5 li hastane çıkışı,1 adet takım,çorap,pijama,mendil,şapka :)Allah'ım giydirmeyi nasip etsin inşallahhh :)
ooo hangi ara aldınn kızzzz :)hayirli olsun canim cicileriniz iyi gunlerde giysin insallah oglusun :)
bende durmadan biseyler aliyorum aldiklarimi yikadim bugun yenide olsa illaki bi yikamak gerek dusuk derecede cunki 2 makina olmus aldiklarim inanamadim bisey yok derken ilk 2-3 aylik yeticek kadar kiyafet almisim.ayrica emzirme yastigi,yerde oynama yatagi,bebek besiginin ustune muzik ve gece lambasi olan seyler var ondan yorgani yargan yastik kilifi falan filan derken dunya olmus.alip alip atiyordum dolabin icine bugun bi cikarayim dedim amaninnn yine alisverisin gozunu cikarmisim esim bile sok oldu hangi arada aldin bunlari diyee
Sanirim artik alisveristen uzak kalmam gerekicek
bende bilmiyorumki disari ciktikca begendigimi alip atmistim dolaba bugun bi bakim dedim neler almissim aman allahimmm dedimm sila ne yaptinn hahahha olsun oglusuma feda olsun ucuncu oglus ama malesef abilerimizden kalan biseyimiz yok annesi dagitti hepsini ucuncuyu asla yapmam diye acilar unutuldu yine hamile kalindiiooo hangi ara aldınn kızzzz :)
seninde oğluşun güle güle giysin inşallah insan almaya doyamıyor ki :)ben daha yeni başladım daha önce sadece bi tulum almıştım :) oda takımı da beğendik 1 ay sonrada onu alacağız inşallah.ayyy bir an önce geçsin şu 4 ayyyy :)
aa evet çok güzel bişeye benziyor bene bi bakayım alayım oğluşuma :)Eki Görüntüle 1236772
aldigim bebek yatagi muzigi bu gece lambasi oluyor.muzik cikariyor degisik melodilerde ve uzerindeki figurler donuyorr ve busuru ozelligi var bebekler cok seviyor boyle seyleri tavsiye ederim almanizi dogustan buyuyene kadar bebeginizin sevicenden eminimm :)
1. 3 . farketmiyor ki yeni birey,yeni insan giriyor hayatına.minyatür insan :)feda olsun onlara herşey.bende bilmiyorumki disari ciktikca begendigimi alip atmistim dolaba bugun bi bakim dedim neler almissim aman allahimmm dedimm sila ne yaptinn hahahha olsun oglusuma feda olsun ucuncu oglus ama malesef abilerimizden kalan biseyimiz yok annesi dagitti hepsini ucuncuyu asla yapmam diye acilar unutuldu yine hamile kalindii
bide benim ucuncu oglus ayni seyleri 3 uncu kez almama ragmen doymuyorum almaya kizim falan olsaymiss kafayi yermisim herhalde alisveris yapmaktannn
Canım cok geçmiş olsun cok sevindim iyi geçmesine ... Anne candır.. İnsan anne olunca annesinn kıymetini daha iyi anlıyo ben öle oldum en azından canım annem benim... Anneler hep iyi ılsun ..Merhaba arkadaslar uzun suredir giremedim annem beyin tumorunden ameliyat olacakti oldu cok sukur hersey guzel gecti burdanda zaten olacak diye yazmstim guzel dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu arada bebegimi ihmal ettim muayneme gidemedim saglikli beslenemedim dinlenemedim ama olsun cok sukur annem hayatta ve dun dr gittim hersey yolunda dedi 344gr mis ve kizmis anlamadigim toplamdq 5 kilo almisim son bir ay hic istahim olmamasina ragmen
Cok tesekkur ederim canim. Cok sukur ii gecti kac dr masada kalir dedi en iyi ihtimal felc olur dedi artik nefes alsin yeter diyoduk. Hergun yuzune bakip icinden anne olecekmisin yasayacakmisin diye gecirmek ne aciymis. Cok sukur atlattik ins ameliyat sonrasinida sorunsuz atlatiriz. Kiloyu cok takmiyorum aslinda ilk gebeligimdede hizli almistim sonra hamile kaldigim kilonun bile altina indim ama bir ayda 4 kilo alinca bide istahimin olmadigi bi donemde sasirdim tabiCanım cok geçmiş olsun cok sevindim iyi geçmesine ... Anne candır.. İnsan anne olunca annesinn kıymetini daha iyi anlıyo ben öle oldum en azından canım annem benim... Anneler hep iyi ılsun ..
Bende gecen ay gittigimde 3 kılo almıstım hemde 1 ay önce hüç almamıstım.. Birayda hemen 3 kılo almısım aman
Kıloyu kafana takma canım .. Ödemi suyu sunu bunu oluyo
Olcak mecbur ... Saglıklı olalaım da gerisi teferruat
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar uzun suredir giremedim annem beyin tumorunden ameliyat olacakti oldu cok sukur hersey guzel gecti burdanda zaten olacak diye yazmstim guzel dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu arada bebegimi ihmal ettim muayneme gidemedim saglikli beslenemedim dinlenemedim ama olsun cok sukur annem hayatta ve dun dr gittim hersey yolunda dedi 344gr mis ve kizmis anlamadigim toplamdq 5 kilo almisim son bir ay hic istahim olmamasina ragmen
Geçmiş olsun canım, inşallah annen en kısa zamanda sağlığına kavuşsun tekrar... Bebeğine de maşallah, kiloları dert etme, en güzel zamanlarımızı yaşıyoruz...Merhaba arkadaslar uzun suredir giremedim annem beyin tumorunden ameliyat olacakti oldu cok sukur hersey guzel gecti burdanda zaten olacak diye yazmstim guzel dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu arada bebegimi ihmal ettim muayneme gidemedim saglikli beslenemedim dinlenemedim ama olsun cok sukur annem hayatta ve dun dr gittim hersey yolunda dedi 344gr mis ve kizmis anlamadigim toplamdq 5 kilo almisim son bir ay hic istahim olmamasina ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?