2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun, neyse ki bebeğin iyiymiş. Canları isteyince hareket ediyorlar minikler, çok takılmamak lazım aslında ama insan dinliyor sürekli engel olamadan. Bunu da ilaçsız atlatırsın inşallah.

Herkese günaydın.. Sağlıklı sıhhatli , bol güzel haberli bir hafta gecirelim inşallah.
Bugün okullu olacak miniklere ve annelerine, anasınıfi ve 1.sınıf öğretmenlerine hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılı. Neyse ki biz bir hafta daha seminere devam :)

Günaydın kızlar... Havanın rehaveti üzerime çöktü..
Gece uyuyamadım topladanız 1 saat belki siirden aglıcam.. Böle duvarları kırmak istiyorum... Kızım ıyumadı gece 2 de anca uyudu hanfendi... Tam onu uyuttum karnım kasıldı saga dön yok sola dön yok .. Saat 4 oldu tam uyyucam odaya bi sivrisinek girmiş vız vız vız resmen yaşvardım ya dedim sesini kes yeterki istersen bütün kanımı em.. Yeterki sus.. Gece gece sinek avuına giriştim.. Işıgı kapatıyom tepemde acıyom yok en sonunda öldürdüm pisliği..aaaaaa
Saat 5 oldu 5:30 alarm caldı eşim namaza gitcek.. Öküz gibi pat car kapıyı acıp kapatıyo bi dünya fırca attım onada...
Tam uyucam iş saati geldi kalk kahvaltı hazırla
Ya arkadas bi çay içicek sekeri karıstıra karıstıra dıngır dıngır cocuk uyandı dahada uyumadı... Allahım cok siirliyim.. Kızımada bagırdım ... Küstü bana... Suan böle volkan gibiyim.. Degeni yakarım gibime geliyo.. Bi gecede bu kadarmı aksılık olur... He biarada yagmurun yagdıgını farkedip kalktım camasırları topladım....
Bugunde misafirim gelicek aksama..
Bi an önce toparlanmam lazım...
Vurcan kafasını kapıya bu kapı ole acılmaz böle acılır ............

Af Allhım ben nasıl bi vicdansız anneyim.. Şuan cok vicdan azabı cekıyorum.. Nasıl bagırdım ben yawruma.. Kızlar bana kızın bagırın anca gecer heralde... ;(
Bögüre böğüre aglıyasım var

Gunaydın arkadaşlar güzel haftalar olsun hepimize.. Cumartesi oglumla randevum vardı hasret giderdik
benim sıpa bir hafta önde gidiyordu iki hafta öne geçmiş...... iri bebek olacak dedi doktorum 647 ğr 33 cm olmuşuz bir daha ki ayda şeker yüklememiz yapılacak bizden haberler böyle

Oyy maşaallah tosuna :)

Çok çok geçmiş olsun canım annende iyi kuzunda iyiymiş maşallah. 5 kilo normal bence heryerimiz şişiyor zaten

günaydın herkese.. bu hafta görecem sonunda minnoşumu çok özledim... inşallah hayırlı haberler alırız..
ben de bel ağrısı çok çeker oldum artık çok da ayakta durmuyorum ama niye bilmiyorum....

günaydınn,cuma günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşeyi çok normal çok güzel dedi doktorumuz maşallah, ikili riskimizden sonra ömrüme ömür katıldı :) 22 cm 347 gr olmuş kızımız, yüzünü göstermedi ama ağzı burnu yandan gördüğümüz kadarıyla bebek olmuş küçük kelebeğimiz :) rabbim bizimkini de herkesinkini de bağışlasın inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

Kızlar şeker yüklemesi 24.haftadan sonra yapılmıyormu bazı arkadaşlara erken yapılmış da merak ettim.bir de nasıl yapılıyor bu test

canım normali 24 - 26 arası diye biliyorum ama benim doktor gibi acelecilerde oluyor ben 20. de yaptırdım

canım bende okudum ayetel kürsi bi an önce ayaklanır inş. yavrun sanada cok geçmiş olsun yorma kendini

günaydın canım güzel dileklerin içinde teşekkürler

Gunaydin kizlar gununuz guzel gecsin inşallah benim ixin kotu basladi bu erkekleri kaynar kazana atip kaynatmali

günaydın canım bazen insanı çıldırtıyorlar ama olacak sabır

Sirt agrisiyla uyandim bugün
Sanirim benimde agrilarim basladi

canım sırt agrısına masaj bire bir akşam eşinin önüne yatıyorsun hamur gibi yoğuruyor seni rahatlıyorsun :)

Af Allhım ben nasıl bi vicdansız anneyim.. Şuan cok vicdan azabı cekıyorum.. Nasıl bagırdım ben yawruma.. Kızlar bana kızın bagırın anca gecer heralde... ;(
Bögüre böğüre aglıyasım var

canım seni gece uykusuzluğu da etkilemiştir sıkma canını arada anneler bağırırlar sonra öperler yavrularını herşey unutulur.

günaydın maşallah kuzuna kocaman adam olmuş

günaydın canım maşallah kuzuna büyüyüp gidiyorlar işte

kızlar ya ne yiyonuz ne içiyonuz da bu tospişleriniz böyle tosuncuk oluyo benim oğluşum neden cılız gerçi dr normal dedi ama sizinkilerle karsılastırınca zayıf kalıyo halbuki gayet yiyorum ama demek ki bana yarıyo

Ay ben hep ayaklarima masajlarima yaptiriyordum
Bugün sirtima yaptirayim nazlanayim biraz

canım daha çok besin değeri yüksek olan gıdalar tüket.. mesela hamur ve hamur işleri direkt sana kilo yapar bebeğe çok faydası olmaz.. balık meyve süt ürünleri sebzeler... bunları tüketmeye gayret et/edelim :))

Maşallahı var oğluşunun neden sana zayıf geldi ki, ah bir ömür sürecek heralde bu endişelerimiz.. Bence de benim kızçem zayıf, ama mesela şöyle de bir şey var, detaylıda cuma günü doktor boyunu söylemedi ağırlığına da 313 gr dedi,ctesi kendi doktorum boyunu söyledi ve kilosuna 347 dedi, 1 günde 30 gr almış olamaz heralde cihazdan cihaza farkediyor

Evett bende cogu zaman okuyup pekyazmayanlardanim:) ama hep takip ediyorum.cumartesi kontrolr gidecegim tetanoz aşısını soracağım ayni zamanda bakalım ne diyecek doktor.artik hareketleri hissedebiliyorum onun guzelligi ayriymis :)

bi günde cok farkediyomuş :)
hamurişi de yiyorum bol bol ama sütümü peynırımı yoğurdumu ihmal etmiyorum balık da eh işte ama meeyve yemiyorum galiba ben :) sağol canım :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…