Çok geçmiş olsun, neyse ki bebeğin iyiymiş. Canları isteyince hareket ediyorlar minikler, çok takılmamak lazım aslında ama insan dinliyor sürekli engel olamadan. Bunu da ilaçsız atlatırsın inşallah.Slm arkadaşlar,dün akşamdan beridir kasık ağrısı şikayetim vardı,bebekte kıpırdamıyor 2 gündür diye ben evhamlı panik yarını bekleyemeden evime yakıp bir tıp merkezinde nöbetçi bir dr a gittim,48-50 yaşlarda bir beydi,ama çok acaip bir dr du,sanki dr gibi değil,sorduğum sorulara boş boş bakıyordu,kasıklarım ağrıyor,akıntımda oluyor 4 gündür dedim,birde bebek çok hareketliyken 2 gündürde hissetmiyorum dedim,ultrasonda çk şükür minnoşumu gördüm,kalp atışlarınıda duydumSonra idrar tahlili istedi,20 dk içinde sonucum çıktı ve dediğine göre bayağı yoğun idrar yolu enfrksiyonu olmuşum,1 gramlık antibiyotik,bir kullanımlık toz verdi ama almadım,yine kendi dr uma yrn danışıp tahlil sonuçlarını ona gösterip o onaylarsa ilacı içmeyi planlıyorum,ilk aylarda yine böyle olmuştum bol sıvı ve idrara çıkarak çk şükür arlatmıştım umarım bundanda kısa yolda kurtulurum
Aynen canım bende de bu sabah sırt ağrısı var, yatarken sürekli pozisyon değiştiriyorum ondan oldu sanırımSirt agrisiyla uyandim bugün
Sanirim benimde agrilarim basladi
Oyy maşaallah tosuna :)Gunaydın arkadaşlar güzel haftalar olsun hepimize.. Cumartesi oglumla randevum vardı hasret giderdik
benim sıpa bir hafta önde gidiyordu iki hafta öne geçmiş...... iri bebek olacak dedi doktorum 647 ğr 33 cm olmuşuz bir daha ki ayda şeker yüklememiz yapılacak bizden haberler böyle
Merhaba arkadaslar uzun suredir giremedim annem beyin tumorunden ameliyat olacakti oldu cok sukur hersey guzel gecti burdanda zaten olacak diye yazmstim guzel dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu arada bebegimi ihmal ettim muayneme gidemedim saglikli beslenemedim dinlenemedim ama olsun cok sukur annem hayatta ve dun dr gittim hersey yolunda dedi 344gr mis ve kizmis anlamadigim toplamdq 5 kilo almisim son bir ay hic istahim olmamasina ragmen
Kızlar şeker yüklemesi 24.haftadan sonra yapılmıyormu bazı arkadaşlara erken yapılmış da merak ettim.bir de nasıl yapılıyor bu test
gelelim bana cuma gunu yasadigim rahatsizliktan dolayi hala tam olarak iyi olamadim cabuk yoruluyorum durmadan uyumak istiyorum hamileligimin ilk zamanlarinaki gibi uyku halim cogaldi yine hic uyanmasam hep uyusam sanki
kac kilo oldum bilmiyorum bilmekte istemiyorum kac aldiysam aldim yapcak birsey yok bu bunyeyle alakali bi durum bosuna kilo takibi yapip moral bozmaya gerek yok :)
carsamba gunu erenim yani kucuk oglum sunnet olucak suan onun tedirginligi var uzerimde hamile teyzeleri nolur hepiniz birer ayatel kursi veya zamani olup okuyabilen yasin okuyuverin yavruma sunnetinin iyi gecmesi icinnn dualarinizi bekliyoruz cok korkuyorum bayilacak falannn off insallah bende kotulesmem orda yavrumu baygin gorunce
Herkese günaydın.. Sağlıklı sıhhatli , bol güzel haberli bir hafta gecirelim inşallah.
Bugün okullu olacak miniklere ve annelerine, anasınıfi ve 1.sınıf öğretmenlerine hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılı. Neyse ki biz bir hafta daha seminere devam :)
Gunaydin kizlar gununuz guzel gecsin inşallah benim ixin kotu basladi bu erkekleri kaynar kazana atip kaynatmali
Sirt agrisiyla uyandim bugün
Sanirim benimde agrilarim basladi
Af Allhım ben nasıl bi vicdansız anneyim.. Şuan cok vicdan azabı cekıyorum.. Nasıl bagırdım ben yawruma.. Kızlar bana kızın bagırın anca gecer heralde... ;(
Bögüre böğüre aglıyasım var
Gunaydın arkadaşlar güzel haftalar olsun hepimize.. Cumartesi oglumla randevum vardı hasret giderdik
benim sıpa bir hafta önde gidiyordu iki hafta öne geçmiş...... iri bebek olacak dedi doktorum 647 ğr 33 cm olmuşuz bir daha ki ayda şeker yüklememiz yapılacak bizden haberler böyle
günaydınn,cuma günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşeyi çok normal çok güzel dedi doktorumuz maşallah, ikili riskimizden sonra ömrüme ömür katıldı :) 22 cm 347 gr olmuş kızımız, yüzünü göstermedi ama ağzı burnu yandan gördüğümüz kadarıyla bebek olmuş küçük kelebeğimiz :) rabbim bizimkini de herkesinkini de bağışlasın inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
Ay ben hep ayaklarima masajlarima yaptiriyordumcanım normali 24 - 26 arası diye biliyorum ama benim doktor gibi acelecilerde oluyor ben 20. de yaptırdım
canım bende okudum ayetel kürsi bi an önce ayaklanır inş. yavrun sanada cok geçmiş olsun yorma kendini
günaydın canım güzel dileklerin içinde teşekkürler
günaydın canım bazen insanı çıldırtıyorlar ama olacak sabır
canım sırt agrısına masaj bire bir akşam eşinin önüne yatıyorsun hamur gibi yoğuruyor seni rahatlıyorsun :)
canım seni gece uykusuzluğu da etkilemiştir sıkma canını arada anneler bağırırlar sonra öperler yavrularını herşey unutulur.
günaydın maşallah kuzuna kocaman adam olmuş
günaydın canım maşallah kuzuna büyüyüp gidiyorlar işte
kızlar ya ne yiyonuz ne içiyonuz da bu tospişleriniz böyle tosuncuk oluyo benim oğluşum neden cılız gerçi dr normal dedi ama sizinkilerle karsılastırınca zayıf kalıyohalbuki gayet yiyorum ama demek ki bana yarıyo
kızlar ya ne yiyonuz ne içiyonuz da bu tospişleriniz böyle tosuncuk oluyo benim oğluşum neden cılız gerçi dr normal dedi ama sizinkilerle karsılastırınca zayıf kalıyohalbuki gayet yiyorum ama demek ki bana yarıyo
bi günde cok farkediyomuş :)Maşallahı var oğluşunun neden sana zayıf geldi ki, ah bir ömür sürecek heralde bu endişelerimiz.. Bence de benim kızçem zayıf, ama mesela şöyle de bir şey var, detaylıda cuma günü doktor boyunu söylemedi ağırlığına da 313 gr dedi,ctesi kendi doktorum boyunu söyledi ve kilosuna 347 dedi, 1 günde 30 gr almış olamaz heralde cihazdan cihaza farkediyor
hamurişi de yiyorum bol bol ama sütümü peynırımı yoğurdumu ihmal etmiyorum balık da eh işte ama meeyve yemiyorum galiba ben :) sağol canım :*canım daha çok besin değeri yüksek olan gıdalar tüket.. mesela hamur ve hamur işleri direkt sana kilo yapar bebeğe çok faydası olmaz.. balık meyve süt ürünleri sebzeler... bunları tüketmeye gayret et/edelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?