2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın kızlar
Hafta sonu giremedim geçmişi okuyamadım valla önemli bişey var mı kalan 2 günde
Cumartesi günü 28 yaş 0 günlük oldum yaşlanıyoruz valla

Dün halı kaldırmalı falan tuvalet banyo yıkamalı büyük bi temizlik yaptım belim ağırıyor....

[Bu arada size sormak istediğim bir şey var hani bizim şey olmuyordu ya doğum günümde oldu bir kaç saat sonra lavaboya gittim peçete 2 damla leke geldi... 5 aydır olmadığı için tahriş olduğu içindir diye düşündüm çünkü çamaşıra bişey düşmedi silince geldi çarşamba gidecem doktora söylesem mi bunu söylemesem mi ]

canım istersen söyle...

Söyle canım not alsın şimdi olmasa bile belki ilerde işine yarayabilir.

canını sıkma bende de gebelik diyabeti çıktı.. Allahtan çok çabuk farkedip önlemimi almıştım. .. yüklemeye bile gerek kalmayacak şekilde şekerim yükseliyor .dün iki küçük börekle şekerim 160 a çıktı . Dikkat edeceğim , diyete yapacağım.. zaten 12 haftalıken farketmiştim

Merhaba günaydın arkadaşlar benimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yarın 21+3 olucam inşallah korkuyorumda heyecanlanıyorumda bi değişik. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırım alırız

Ben daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar rahat en az 5 kez uyanıyorum yatış pozisyonumdan dolayı sürekli sola yatmaktan yanlarım acıdı artık normalde hep sırt üstü uyurdum şimdi yatamayınca uyuyamıyorum son haftalarda kendimi düşünemiyorum gerçi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalımda (AMİNN) herşeye değer

canım şekeri nasıl fark ettin benim 20. hafta yükleme yapıldı 175 çıktı doktor diyet verdi sonra bi arkadaşla konuştum onunda yüksek çıkmış ve diyete başlamış şeker düştü ama bebeğin gelişimi geri kaldı kızım 2 kg doğdu doktora neden böyle oldu dediğimde de sen diyeti abartmışsın gibi komik bir cevap aldım dedi o yüzden ben sadece tatlı ve şekeri kestim hamur işlerini abartmadan gene yiyorum senin diyetin nasıl bana bilgi verir misin ?

aynen ben de.. sanki artık oturuşum bile değişti ya tostombik bir şey oldum çıktım

Günaydın herkes iyimi bakem yağmur lar başladı artık . cnm sıkılıyo herkes evine döndü yine tek kaldım. kalabalık eyiydi. bebiş olsada tek kalmaktan kurtulsam miniğim can yoldaşi olsa bana allahın izniyle.

Günayyydıınnnn
inşallah güzel hberlerle glirsin cnm. ben de çok uyanıyorum ama en büyük derdim tuvalet uykuya dalana kadar zaten en iyi ihtimalle 4 kere kalkıyorum ve benimde yan yatmaktan hep leğen kemiklerim ağrıyoo
haha bugn benimkide alarmla beraber bi takla attı karnım gerim gerim yırtacak heralde bu sefer dedim. seninkinden farkı benimki ben uyurken coşuyo anneye huzur yok gündüzleri sen beni çalkalıyosun ordan oraya geceleri sıra bende diyo benim zobum

günaydın güzel bebişlerin güzel annişleri biz gece ders çalıştık sabah ta 11 de kalktık şimdide kahvaltı yapıyorum formasyon derslerine gitmedik bebişimle kaçamak yaptık ama bebiş yarın sınav var

arkadaşımda şeker çıkınca bende yemek önce ve sonraları ölçmeye başladım . normal bir öğün yediğimde şekerim 153 e falan çıkmaya başlamıştı .. Şekerli şeylerden , ekmekten , pirinç pilavından uzak durmaya şeker hastası gibi beslenmeye başlamıştım. dün 2 adet küçük gül böreği 2 yaprak sarması sonucu 1 saat sonraki ölçümde 160 çıktı . bugün arkadaşımın listesini direk uygulamaya ve düzenli olarak şekerimi ölçmeye başladım. benim uyguladığım diyet öyle bebeği besleyemeyeceğin bir diyet değil canım ..
İşte Bir Günlük Örnek Mönü

Kahvaltı

3 DİLİM ESMER EKMEK
2 DİLİM AZ YAĞLI PEYNİR veya 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA + 1 DİLİM AZ YAĞLI PEYNİR
MEVSİMİNE UYGUN BOL ÇİĞ SEBZE
5- 6 ADET ZEYTİN (TUZSUZ)
ŞEKERSİZ AÇIK ÇAY

Ara

1 PORSİYON MEYVE
½ KASE AZ YAĞLI YOĞURT VEYA ½ BARDAK AZ YAĞLI SÜT

Öğle

1 KSE ÇORBA
100 – 150 GRAM ET VEYA TAVUK VEYA BALIK
SALATA (1 - 2 TATLI KAŞIĞI ZEYTİNYAĞLI)
3 DİLİM ESMER EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER

Ara

1 MEYVE
1 KSE AZ YAĞLI YOĞURT
1 DİLİM ESMER EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER

Akşam

1 KSE ÇORBA
ETSİZ SEBZE YEMEĞİ
1 KASE AZ YAĞLI YOĞURT
2 DİLİM ESMER EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER

Ara

1 PORSİYON MEYVE
8-10 ADET FINDIK

Ara( YATANA KADAR GEÇEN SÜRE FAZLA İSE )

½ KASE AZ YAĞLI YOĞURT VEYA ½ BARDAK AZ YAĞLI SÜT
1 DİLİM ESMER EKMEK VEYA 3 KAŞIK YULAF GEVREĞİ

buna benziyor canım yanlız sabah ekmek 2 dilim öğlen ve akşam 1 dilim ..çorbalar da 1 kepçe yani yarım kase oluyor..
aralarda ekmek yok ..

hımm aşağı yukarı doktorun bana verdiği listeyle aynı işte ben o arada ki yoğurt ve meyve yerine hep tatlı yiyordum kendimi tutamıyordum meğerse şekerdenmiş dr bir ay listeye uy bir ay sonrada tokluk şekeri ölçelim ona göre karar veririz dedi. ama ben diyete başladığımdan beri kilo alımım durdu ,zaten sadece 3 kilo aldım inş. bebek iyidir.

teşekkür ederim özge, ben kırşehirdeyim burdaki özel hastane kötü dr lar desen çok baştan savma bende çareyi ankara ve kayseriden ciddi bi şekilde ilgilenecek dr aramakta buldum, umarım bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…