- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Herkese günaydın kızlar
Hafta sonu giremedim geçmişi okuyamadım valla önemli bişey var mı kalan 2 günde
Cumartesi günü 28 yaş 0 günlük oldumyaşlanıyoruz valla
Dün halı kaldırmalı falan tuvalet banyo yıkamalı büyük bi temizlik yaptım belim ağırıyor....
[Bu arada size sormak istediğim bir şey var hani bizim şey olmuyordu ya doğum günümde oldubir kaç saat sonra lavaboya gittim peçete 2 damla leke geldi... 5 aydır olmadığı için tahriş olduğu içindir diye düşündüm çünkü çamaşıra bişey düşmedi silince geldi çarşamba gidecem doktora söylesem mi bunu söylemesem mi ]
Herkese günaydın kızlar
Hafta sonu giremedim geçmişi okuyamadım valla önemli bişey var mı kalan 2 günde
Cumartesi günü 28 yaş 0 günlük oldumyaşlanıyoruz valla
Dün halı kaldırmalı falan tuvalet banyo yıkamalı büyük bi temizlik yaptım belim ağırıyor....
[Bu arada size sormak istediğim bir şey var hani bizim şey olmuyordu ya doğum günümde oldubir kaç saat sonra lavaboya gittim peçete 2 damla leke geldi... 5 aydır olmadığı için tahriş olduğu içindir diye düşündüm çünkü çamaşıra bişey düşmedi silince geldi çarşamba gidecem doktora söylesem mi bunu söylemesem mi ]
Söyle canım not alsın şimdi olmasa bile belki ilerde işine yarayabilir.
canını sıkma bende de gebelik diyabeti çıktı.. Allahtan çok çabuk farkedip önlemimi almıştım. .. yüklemeye bile gerek kalmayacak şekilde şekerim yükseliyor .dün iki küçük börekle şekerim 160 a çıktı . Dikkat edeceğim , diyete yapacağım.. zaten 12 haftalıken farketmiştimtuz hiç kullanıyordum zaten önceki gebeliğimde preeklemsi geçirdim. korktuğum için ekmeğin tuzundan başka bi tuz yemiyorum. doktora sordum neden böyle olur bu iş her hamileleliğimde bunu yaşamak zorundamıyım dedi. o tuzdan değil dedi. vucut bebeği yabancı madde olarak görüyor ondan yükseliyor dedi. dende bir buçuk yıl bekledim hamile kalmak için uğraştım ama ben çok seviyorum bebişimi dedim.
Benimde sirt ve bel ağrım var cnm yaaSirt agrisiyla uyandm bugün
Sanirim benimde agrilarim basladi
canını sıkma bende de gebelik diyabeti çıktı.. Allahtan çok çabuk farkedip önlemimi almıştım. .. yüklemeye bile gerek kalmayacak şekilde şekerim yükseliyor .dün iki küçük börekle şekerim 160 a çıktı . Dikkat edeceğim , diyete yapacağım.. zaten 12 haftalıken farketmiştim
Merhaba günaydın arkadaşlarbenimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yarın 21+3 olucam inşallah korkuyorumda heyecanlanıyorumda bi değişik. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırım alırız
Ben daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar rahat en az 5 kez uyanıyorum yatış pozisyonumdan dolayısürekli sola yatmaktan yanlarım acıdı artık normalde hep sırt üstü uyurdum şimdi yatamayınca uyuyamıyorum son haftalarda kendimi düşünemiyorum gerçi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalımda (AMİNN) herşeye değer
GünayyydıınnnnMerhaba günaydın arkadaşlarbenimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yarın 21+3 olucam inşallah korkuyorumda heyecanlanıyorumda bi değişik. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırım alırız
Ben daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar rahat en az 5 kez uyanıyorum yatış pozisyonumdan dolayısürekli sola yatmaktan yanlarım acıdı artık normalde hep sırt üstü uyurdum şimdi yatamayınca uyuyamıyorum son haftalarda kendimi düşünemiyorum gerçi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalımda (AMİNN) herşeye değer
haha bugn benimkide alarmla beraber bi takla attı karnım gerim gerim yırtacak heralde bu sefer dedim. seninkinden farkı benimki ben uyurken coşuyo anneye huzur yok gündüzleri sen beni çalkalıyosun ordan oraya geceleri sıra bende diyo benim zobumsabaha karşı çok gök gürledi yağmur yağdı,yağmurdan dolayı defalarca uyandım uykudan benim her uyanmam da benim sıpa da benimle birlikte uyandı..... tekmelemeye başladı,ben uyudum o uyudu ben uyandım o uyandı çok komikti
arkadaşımda şeker çıkınca bende yemek önce ve sonraları ölçmeye başladım . normal bir öğün yediğimde şekerim 153 e falan çıkmaya başlamıştı .. Şekerli şeylerden , ekmekten , pirinç pilavından uzak durmaya şeker hastası gibi beslenmeye başlamıştım. dün 2 adet küçük gül böreği 2 yaprak sarması sonucu 1 saat sonraki ölçümde 160 çıktı . bugün arkadaşımın listesini direk uygulamaya ve düzenli olarak şekerimi ölçmeye başladım. benim uyguladığım diyet öyle bebeği besleyemeyeceğin bir diyet değil canım ..canım şekeri nasıl fark ettin benim 20. hafta yükleme yapıldı 175 çıktı doktor diyet verdi sonra bi arkadaşla konuştum onunda yüksek çıkmış ve diyete başlamış şeker düştü ama bebeğin gelişimi geri kaldı kızım 2 kg doğdu doktora neden böyle oldu dediğimde de sen diyeti abartmışsın gibi komik bir cevap aldım dedi o yüzden ben sadece tatlı ve şekeri kestim hamur işlerini abartmadan gene yiyorum senin diyetin nasıl bana bilgi verir misin ?
arkadaşımda şeker çıkınca bende yemek önce ve sonraları ölçmeye başladım . normal bir öğün yediğimde şekerim 153 e falan çıkmaya başlamıştı .. Şekerli şeylerden , ekmekten , pirinç pilavından uzak durmaya şeker hastası gibi beslenmeye başlamıştım. dün 2 adet küçük gül böreği 2 yaprak sarması sonucu 1 saat sonraki ölçümde 160 çıktı . bugün arkadaşımın listesini direk uygulamaya ve düzenli olarak şekerimi ölçmeye başladım. benim uyguladığım diyet öyle bebeği besleyemeyeceğin bir diyet değil canım ..
İşte Bir Günlük Örnek Mönü
Kahvaltı
3 DİLİM ESMER EKMEK
2 DİLİM AZ YAĞLI PEYNİR veya 1 HAŞLANMIŞ YUMURTA + 1 DİLİM AZ YAĞLI PEYNİR
MEVSİMİNE UYGUN BOL ÇİĞ SEBZE
5- 6 ADET ZEYTİN (TUZSUZ)
ŞEKERSİZ AÇIK ÇAY
Ara
1 PORSİYON MEYVE
½ KASE AZ YAĞLI YOĞURT VEYA ½ BARDAK AZ YAĞLI SÜT
Öğle
1 KSE ÇORBA
100 – 150 GRAM ET VEYA TAVUK VEYA BALIK
SALATA (1 - 2 TATLI KAŞIĞI ZEYTİNYAĞLI)
3 DİLİM ESMER EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER
Ara
1 MEYVE
1 KSE AZ YAĞLI YOĞURT
1 DİLİM ESMER EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER
Akşam
1 KSE ÇORBA
ETSİZ SEBZE YEMEĞİ
1 KASE AZ YAĞLI YOĞURT
2 DİLİM ESMER EKMEK VEYA EKMEK YERİNE GEÇENLER
Ara
1 PORSİYON MEYVE
8-10 ADET FINDIK
Ara( YATANA KADAR GEÇEN SÜRE FAZLA İSE )
½ KASE AZ YAĞLI YOĞURT VEYA ½ BARDAK AZ YAĞLI SÜT
1 DİLİM ESMER EKMEK VEYA 3 KAŞIK YULAF GEVREĞİ
buna benziyor canım yanlız sabah ekmek 2 dilim öğlen ve akşam 1 dilim ..çorbalar da 1 kepçe yani yarım kase oluyor..
aralarda ekmek yok ..
ben olacam yakında inşallah :)Günaydın kızlar, var mı benim gibi hem hamiş hem de ev taşımayla uğraşan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?