2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese.. bu hafta görecem sonunda minnoşumu çok özledim... inşallah hayırlı haberler alırız..
ben de bel ağrısı çok çeker oldum artık çok da ayakta durmuyorum ama niye bilmiyorum....

inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin bende yarın kontrole gidicem ayrıntılıyı aynı gün
yaparlar mı bilimiyorum?

oyyo yoyy maaşallah size bende çok özledim meleğimi

Canım mutlaka söle doktoruna gerçi iç çamaşırına bulaşmadığı zaman sorun yok diyo doktorlar ama sen yinde belirt emi :)

selamlaaar ; grupta Aydın da yaşayan arkadaşlar var mı? varsa benimle iletişime geçmeleri mümkün mü ? önemli bişey sormam gerekiyorda...(bu mesaj ın okunmama ihtimaline karşı ara sıra yayınlayacağım bilginize )

Merhabalar arkadaşlar bugun oğlum anasinifina basladi okula gittik geldik dun abileri kardeşe galatasaraylı hastane cikisi aldılar inş saglikla giyer ayrintili ultrasona 2 hafta kaldi merakla bekliyoruz hhamileliğin basindan beri 6 kilo verdim 3 kilo aldim doktor kilo almami istemiyor zaten kilolu oolduğumdan istahsizlik halen devam ediyor o yyüzden çok alman herhalde okul sezonunda acildi tatil bitti yatmak yok artik

bebek iyidir merak etme .. sen listene uy. son zamanlarda yemedende kilo alıyorsun zaten .. yanlız listene birebir uy. çocuğunun canı söz konusu .. bende zorlanıyorum. az önce o kadar az yememe rağmen yine şekerim 130 çıktı ..kontrol altında tutmak çok önemli ..arkadaşım insülin iğnesi kullanmaya başladı.. şekerin düzenli gitmesine rağmen bebeği çok hızlı kilo almaya başladı son ayda ...

Bence tahriş olduğu için kanamıştır, benim de öyle olmuştu, doktor kontrolünde normal göründü her şey. Tabi ara uzun olunca zorlanıyor insan..

Kızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
Çok şükür ki normal giden bi hamileliğim var geçen hafta kontolüm vardı suyumda bebekte normal...
Dün gece eşimle ilişki sonrası kanamam geldi, ilk anlarda bildiğimiz kandı, sonra rengi açılmaya başladı ve silindikçe peçete lekeleniyordu, kanama miktarı çok değil, ama ne olursa olsun gebelikte kanama varsa eğer sıkıntı var demektir, iyiye işaret değil. Yatağa yatınca bebeğimin hareketlerini algılayabiliyorum sorun yok ama bu kanda neyin nesi, sabahı zor ettim neyseki doktorum progestan verdi, iki tane iç akşamda bir tane dedi, hemen sağlık ocağına gittim ebeye kalp atışlarını dinledik normal, ama ömrümden ömür gitti kızlar, Allah rızası için benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamamanız için ilişki sırasından dikkat edin.
Şimdi mümkün olsa tuvaletten kalkmıcam o derece yani, acaba kan gelicekmi diye, neyseki şükürler olsun ilacın etkisidir belki bilmiyorum kanama kesildi, ama yüreğim hop hop.
Hepimiz bütün anneler ve bebeklerimiz Allaha emanet, rabbim korusun

Canım giremedim kaç gündür.Bende 60 kilo ile hamile kaldım.Boyum 1.75 neredeyse 68 kilo oldum şu an yani tam 8 kilo aldım ve henüz 22. haftadayız.Kilolu durmuyorum ama çöp gibiydim hamile kaldığımda şu an bayağı bir toparladım.Doktorum mutlaka şeker taraması yaptır dedi.Hızlı kilo aldığım için şekerden şüpheleniyorlar.Bende korkudan yaptıracağım ama sonuç inş kötü çıkmaz Senin kaçıncı haftan?Nasıl geçti minik kuzunun muayenesi?Her şey yolundadır umarım.

Çok geçmiş olsun, neyse ki bebeğin iyiymiş. Canları isteyince hareket ediyorlar minikler, çok takılmamak lazım aslında ama insan dinliyor sürekli engel olamadan. Bunu da ilaçsız atlatırsın inşallah.
Cok t ederim,iyiki bugun kendi dr uma gittim,ne kdr dr um diye gezinen insanlar var,bana yogun idrar yolu iltihabi dedi dun gece,1 gramlik antibiyotik verdi az evvel kendi dr umdan geliyorum,aslaa dedi yogun degil gayet hafif ilac icmek yok,bol su bol idrarla atlaticam insallah,yalniz cnm baska bi duruma ck skildi,ben beylikduzunde oturuyorum,yaklasik bi yildan fazladir evime yakin rutin kontrol amaciyla medilife hastanesine geliyorum,dr umu ck seviyorum,bugun hastanedeyken aklima dogum odasi takildi yahu dedim 1 yildir bn hic gormedim,dur dedim bi odaya bakayim,sadece musait bir bos odayi gosterdiler,iki yatak vardi,hayirdir dedim neden iki yatak,cok yogunlukta odaya iki hasta aliyoruz demezmi,kan beynime sicradi,ben odami suslemek istiyorum,ailrmiz zaten kalabalik,ne munasebet devlet hastanesimi bu iki kisi oda paylasalim,ck cnm skildi,sirf bu sebepten oturu dr umu degistirebilirim,kara kara dusunuyorum suan

T

KızlR şimdi ben kaç aylığım bugun 23. Haftamiz bitiyor yarin 24. Haftayabaşlıycaz nadipse
ben de bu soruyu doktora sordum 1 hafta sonra 6 aylık olacan dedi bana. 4 hafta 1 ay sayılıyomuş :) o zaman bebekler 10 aylık doğuyo dedim güldü bişiler anlattı ama anlamadım sora da boşverdim gitti

tamam canım teşekkür ettim cuma ayrıntılı ultrasonum var o zaman bakıcaz artık bebişe sonra ki haftaya cumartesi de tokluk ölçeceğiz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…