günaydın herkese.. bu hafta görecem sonunda minnoşumu çok özledim... inşallah hayırlı haberler alırız..
ben de bel ağrısı çok çeker oldum artık çok da ayakta durmuyorum ama niye bilmiyorum....
günaydınn,cuma günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşeyi çok normal çok güzel dedi doktorumuz maşallah, ikili riskimizden sonra ömrüme ömür katıldı :) 22 cm 347 gr olmuş kızımız, yüzünü göstermedi ama ağzı burnu yandan gördüğümüz kadarıyla bebek olmuş küçük kelebeğimiz :) rabbim bizimkini de herkesinkini de bağışlasın inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
Maşallah oğluna çok tatlı bende cuma günü detaylı gitcem oğlumu göricem inşallah
Maşallah kızınaBugun kontroldeydik. Kızım 30 cm 632gram olmuş masallah:) onun her büyüdügünü gördügümde mutluluktan aglıyorum. Rabbim dogumunuda gostersin insallah.
Ben de varım ama sağolsun eşim hallediyor her şeyi. Beni attı annesinin evine :) Kolay gelsin size.Günaydın kızlar, var mı benim gibi hem hamiş hem de ev taşımayla uğraşan(
Benm de perşembe günü aynı heyecan bende de var allahım sağlıklı sıhatli olsunlar da daha ne isteriz :)çarşamba detaylı ultrasonumuz var. nasıl bir heyecan kalp çarpıntısı anlatamam yaaa bir an önce olsunnnnnn :))
Canım mutlaka söle doktoruna gerçi iç çamaşırına bulaşmadığı zaman sorun yok diyo doktorlar ama sen yinde belirt emi :)Herkese günaydın kızlar
Hafta sonu giremedim geçmişi okuyamadım valla önemli bişey var mı kalan 2 günde
Cumartesi günü 28 yaş 0 günlük oldumyaşlanıyoruz valla
Dün halı kaldırmalı falan tuvalet banyo yıkamalı büyük bi temizlik yaptım belim ağırıyor....
[Bu arada size sormak istediğim bir şey var hani bizim şey olmuyordu ya doğum günümde oldubir kaç saat sonra lavaboya gittim peçete 2 damla leke geldi... 5 aydır olmadığı için tahriş olduğu içindir diye düşündüm çünkü çamaşıra bişey düşmedi silince geldi çarşamba gidecem doktora söylesem mi bunu söylemesem mi ]
bebek iyidir merak etme .. sen listene uy. son zamanlarda yemedende kilo alıyorsun zaten .. yanlız listene birebir uy. çocuğunun canı söz konusu .. bende zorlanıyorum. az önce o kadar az yememe rağmen yine şekerim 130 çıktı ..kontrol altında tutmak çok önemli ..arkadaşım insülin iğnesi kullanmaya başladı.. şekerin düzenli gitmesine rağmen bebeği çok hızlı kilo almaya başladı son ayda ...hımm aşağı yukarı doktorun bana verdiği listeyle aynı işte ben o arada ki yoğurt ve meyve yerine hep tatlı yiyordum kendimi tutamıyordum meğerse şekerdenmiş dr bir ay listeye uy bir ay sonrada tokluk şekeri ölçelim ona göre karar veririz dedi. ama ben diyete başladığımdan beri kilo alımım durdu ,zaten sadece 3 kilo aldım inş. bebek iyidir.
Bence tahriş olduğu için kanamıştır, benim de öyle olmuştu, doktor kontrolünde normal göründü her şey. Tabi ara uzun olunca zorlanıyor insan..Herkese günaydın kızlar
Hafta sonu giremedim geçmişi okuyamadım valla önemli bişey var mı kalan 2 günde
Cumartesi günü 28 yaş 0 günlük oldumyaşlanıyoruz valla
Dün halı kaldırmalı falan tuvalet banyo yıkamalı büyük bi temizlik yaptım belim ağırıyor....
[Bu arada size sormak istediğim bir şey var hani bizim şey olmuyordu ya doğum günümde oldubir kaç saat sonra lavaboya gittim peçete 2 damla leke geldi... 5 aydır olmadığı için tahriş olduğu içindir diye düşündüm çünkü çamaşıra bişey düşmedi silince geldi çarşamba gidecem doktora söylesem mi bunu söylemesem mi ]
maşallah bebişine bende yarın doktora gideceğim 1 aydır görmedim yavrumu çok özledim inşallah sağlıklıdır.Bende çok kilo aldım 83.4 olmuşum dikkat de etmeme rağmen almaya devam ediyorum 7.4 kilo aldım şimdiye kadar.Şeker yüklemesini ben yaptırmıcam.
Cok t ederim,iyiki bugun kendi dr uma gittim,ne kdr dr um diye gezinen insanlar var,bana yogun idrar yolu iltihabi dedi dun gece,1 gramlik antibiyotik verdi az evvel kendi dr umdan geliyorum,aslaa dedi yogun degil gayet hafif ilac icmek yok,bol su bol idrarla atlaticam insallah,yalniz cnm baska bi duruma ck skildi,ben beylikduzunde oturuyorum,yaklasik bi yildan fazladir evime yakin rutin kontrol amaciyla medilife hastanesine geliyorum,dr umu ck seviyorum,bugun hastanedeyken aklima dogum odasi takildi yahu dedim 1 yildir bn hic gormedim,dur dedim bi odaya bakayim,sadece musait bir bos odayi gosterdiler,iki yatak vardi,hayirdir dedim neden iki yatak,cok yogunlukta odaya iki hasta aliyoruz demezmi,kan beynime sicradi,ben odami suslemek istiyorum,ailrmiz zaten kalabalik,ne munasebet devlet hastanesimi bu iki kisi oda paylasalim,ck cnm skildi,sirf bu sebepten oturu dr umu degistirebilirim,kara kara dusunuyorum suanÇok geçmiş olsun, neyse ki bebeğin iyiymiş. Canları isteyince hareket ediyorlar minikler, çok takılmamak lazım aslında ama insan dinliyor sürekli engel olamadan. Bunu da ilaçsız atlatırsın inşallah.
canım çok güçlü olmuyor
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor
ayy aynı sebeptenmiş demek ki tek değilmiş benim kp ben türünün tek örneği sanıyordumpes etme canım ben diye diye hallettim o işi
gözün aydın canım maşaalllah
kapat canım ben kapatmıştım ohhh aramış aramış çatlamıştı neymiş gurbetteymişiz bir şey olmuş diye korkmuş sabhın köründe arayınca bende korkuyordum
maşaallah canım kuzuna
aynen benimde aklıma kötü şey gelir, kız kp miz aynı kişi olmasın benim eşim 7 kardeşeltim olmayasın diyeceğim ama olamaz o kasımda doğuracak benim eşim ve diğer kardeşleri onun yüzünden soğumuşlar namazdan abartmıyorum her vakit sorar baskı kurarak be adam ezanı bizde duyuyoruz hamdolsun ben kılıyorum sen kendi oğullarına bak sayede soğumuşlar
maşaallah bebeğine, biraz bulanıyor
kızlar bugün benimde oldu bu haftalarda oluyormuş
maşaallah bebeğine, kilona yapacak bir şey yok canım bazısı çok alır bazısı az
Teşekkür ederiz teyzesi.. Evet hızla kilo alıyorum hofss
güle güle giysin
ben de bu soruyu doktora sordum 1 hafta sonra 6 aylık olacan dedi bana. 4 hafta 1 ay sayılıyomuş :) o zaman bebekler 10 aylık doğuyo dedim güldü bişiler anlattı ama anlamadım sora da boşverdim gittiKızlR şimdi ben kaç aylığım bugun 23. Haftamiz bitiyor yarin 24. Haftayabaşlıycaz nadipse
bebek iyidir merak etme .. sen listene uy. son zamanlarda yemedende kilo alıyorsun zaten .. yanlız listene birebir uy. çocuğunun canı söz konusu .. bende zorlanıyorum. az önce o kadar az yememe rağmen yine şekerim 130 çıktı ..kontrol altında tutmak çok önemli ..arkadaşım insülin iğnesi kullanmaya başladı.. şekerin düzenli gitmesine rağmen bebeği çok hızlı kilo almaya başladı son ayda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?