2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mide yanması ceken kankılerimm sizleri öper ve bir tavsıyede bulunmak isterim..
SOGUK SÜT..
Gavisconu kullanamadıgım için dr um soguk sütü önermişti ... Allh razı olsun onun sayesınde cekılmez mide yanmasından cekmedım rahatladım.. İnş sütle aranız vardır..ben küçük kutuda olan ml lik sütleri alıp hemen dolaba atıyorum şimdi de böle midem ekşidimi yudum yudum pipetiyle içiyorum ... Yediklerimizde cok önmli..

Tesekkur ederiz canim ogrendigim iyi oldu. Mide yanmasından uyuyamıyodum. Umarim bende de işe yarar :)

Ya Allahım su reklamların sacmalıgı bni güldürüyo.. Ya bana tik oldu bi kusur bulmak yada hep onlar buluyo..
11880 de kı reklmada reklam sarkısını söleyen adam sanırsın devlere konser veriyo öle bi tawır öle hareketler.. Agzına tükürim seni ben.. Hay Allahım gece gece yine güldüm mıbarekler : )

Kızlar hepinize iyi geceler...
Allh gönlünüze ferahlık bedenınıze rahatlık gözlerinizd uyku versin... Rabbim bebeginizi sizi sevdıklarınızı korusun...
Hayırlı ve iyi gecelerrr

Günaydııın. Kıpır kıpır pıtır pıtır bir sabah bu sabah, maşaallah kuzuma :) Herkes için güzel, hayırlı ve sağlıklı bir hafta sonu olsun. Bir de bol pıtırtılı :)

Merhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı

Oy canm bnm.. Allh yar ve yardımcın olsun.. Rabbim acill şifalarr versın ...
İnş bunlarda gecıcek sen yeterki dr hastaneyı ilackarı aksatma..
Canm dualarımız senınle... Üzülme

Oy canm bnm.. Allh yar ve yardımcın olsun.. Rabbim acill şifalarr versın ...
İnş bunlarda gecıcek sen yeterki dr hastaneyı ilackarı aksatma..
Canm dualarımız senınle... Üzülme
Canım çok teşekkür ederim. Biraz daha dayansa gelmek için,bu haftalar riskli. Şöyle 32 haftayı görseydik hayırlısıyla...

Gunaydin
Herkese gunaydin hayirli cumalar
Canim Rabbim yardimcin olsun bebegini ve seni korusun

Allah yardımcın olsun canım, inşllah en kısa zamanda hepsi düzelir, kötü anılar olarak kalır...

Hayırlı sabahlar tatlı annişler aranızda imom balik hapini yutan var mi? Ne zaman , ac mi tok mu yutuluyor eczacı yazmamiş...

Izin olayini soran bi arkadas vardi be ozel sektorde calisiyorum dun muhasebecimle konustum 32 haftalikken izne cikiyoruz rapor aliyoruz yani 8 hafta once 8 hafta sonra 16 hafta calismak istiyorsanda hastaneden calisabilir diye heyet raporu aliyormussun gerek yok bence ben bi onceki hamileligimde calismistim hicbirseyimi hazirlayamamistim hepsi icimde kalmisti oyuzde 32 de ben firrrr kismetse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…