Kullandıgımız ilaç veya ilaçlarda halszlık uyku hali mide bulantısı yapar canım.. Özellikle su demir hapımı ne varya o yatarkn içmessem mahvoluyorum..iki gündur midem bulanıyo umarım yıne baslamaz
Tesekkur ederiz canim ogrendigim iyi oldu. Mide yanmasından uyuyamıyodum. Umarim bende de işe yarar :)Mide yanması ceken kankılerimm sizleri öper ve bir tavsıyede bulunmak isterim..
SOGUK SÜT..
Gavisconu kullanamadıgım için dr um soguk sütü önermişti ... Allh razı olsun onun sayesınde cekılmez mide yanmasından cekmedım rahatladım.. İnş sütle aranız vardır..ben küçük kutuda olan ml lik sütleri alıp hemen dolaba atıyorum şimdi de böle midem ekşidimi yudum yudum pipetiyle içiyorum ... Yediklerimizde cok önmli..
Dene canım muhakk işe yarayactır rahatlarsın inşallhTesekkur ederiz canim ogrendigim iyi oldu. Mide yanmasından uyuyamıyodum. Umarim bende de işe yarar :)
Oy canm bnm.. Allh yar ve yardımcın olsun.. Rabbim acill şifalarr versın ...Merhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
Canım çok teşekkür ederim. Biraz daha dayansa gelmek için,bu haftalar riskli. Şöyle 32 haftayı görseydik hayırlısıyla...Oy canm bnm.. Allh yar ve yardımcın olsun.. Rabbim acill şifalarr versın ...
İnş bunlarda gecıcek sen yeterki dr hastaneyı ilackarı aksatma..
Canm dualarımız senınle... Üzülme
Canim Rabbim yardimcin olsun bebegini ve seni korusunMerhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
Allah yardımcın olsun canım, inşllah en kısa zamanda hepsi düzelir, kötü anılar olarak kalır...Merhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
Çok teşekkür ederim canım inşallah....Allah yardımcın olsun canım, inşllah en kısa zamanda hepsi düzelir, kötü anılar olarak kalır...
Herkese gunaydin.. bende 3.aydan beri imom kullaniyorum tok iciliyor canimHayırlı sabahlar tatlı annişler aranızda imom balik hapini yutan var mi? Ne zaman , ac mi tok mu yutuluyor eczacı yazmamiş...
Hangi vakitte içiyorsun?Herkese gunaydin.. bende 3.aydan beri imom kullaniyorum tok iciliyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?