2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şekerli suyun tadında bir sıkıntı yok ama aç vücuda aniden şeker yüklenince hem şeker hem tansiyon oynadığı için bayılmaya sebep olabiliyor. Ben hamilelikten önce yaptırdığımda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım ama simdi doktorum da dikkat etmem gerektiğini söylüyor. Çünkü sabahları yaptığım kahvalti sonralarında bile tansiyonum 5e düşüp ayakta durmama engel oluyor. Bünye meselesi, senin gibi kolay atlatanlar (ki çoğunluk kolay atlatır) şanslısınız. Inşallah sonuçlar da güzel gelir.

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun canım umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur da erken doğum riskin ortadan kalkar .. İçini ferah tut arkadaşım dualarım seninle...

Kızlar şeker yüklemesine yanında limon götür daha rahat içersin diyenler oluyor, sonucu etkilemez değil mi? Ya da yapan oldu mu?

Bnm oglan anasının karnında güç denemsi yapıyor.. Dısardan belli oluyo artık iyiden iiye

evet herkes aynı şeyi söylüyo stokke konusunda... bi kanguru o para haa, aşmışlar iyice. Ana kucağı bazen kampanya ya girip ikisi de bir fiyata dahil oluyomuş daha zamanım var beklicem bakalım nasip şans o kampanya bizimde yüzümüze güler belki :))
Jane rider, bu markayı senden duydum ilk kez belki denk geldi ama farketmedim bakıcam şimdi

Slm kizlar benim kaburgam bir batiyor anlatamam sanki yara yapti gece donemedim yaraya tuz basarlarya öyle bir aci şimduden bu ne böyle napsam bilemedim benim hibi olan varmi

Ervacım ben ikisinide begenndım.. Ama ilk resimdeki daha hosuma gıttı.. Ev tıpı ana kucakları dımı bunlar..
Bnde anadızı almayı düşünüyorumm
Ben karar veremedim ana kucagımı alsam küçük beşik mi alsam yoksa oyun parklarının tahta olanlarından mı alsam.. Gönül üçünüde istiyor ama durum malum. Ana kucağı ile oyun park arasında kaldım

Ev tipi ana kucagı senin gösterdiklerin tasıması kolay olur... Odadan odaya giderken yanında olmasını ıstersen götürebilirsin.. Bi yere giderken araban bars götürebilirsin..park yatak da güzel ama beşigin varsa bnce nacizabe fikrim gerek yok..
Ana kucagı nasıl özelliği sallanabılıyormu bu cok önmli mesela cocukların ilk 6 ay bazılarının daha fazla kolık agrısu oluyo böle sallanam seyler o agrıları alıyo biliyomusunuZ

Sallanıyormu tam emin değilim ama her ikiside titreşimli. Park yatagı 6 ayından sonra 2 -3yasına kadar kullanabiliyoruz bu ana kucagı max6 ay sonra kaldırmak için bide yer ara falan. Bilemedim ben şimdilik arabamız yok olma ihtimali var doğuma kadar. Eşim bi yandan yatak odasını seç alalım hemen diyor ben erken diye düşünüyorum . İlk bebek ilk heyecan ve bol acemilik. Ailem yurt dısında eşimin ailesine danışsam suna gerek yom buna gerek yok şu şunda var ondan alalım karıstım

Şekerim 154 çıktı artik tatlı yok hamur işi yok.. diyetisyen e gitmemi söyledi doktor varmı giden diyet listesi uygulayan kizlar

Şekerim 154 çıktı artik tatlı yok hamur işi yok.. diyetisyen e gitmemi söyledi doktor varmı giden diyet listesi uygulayan kizlar
Hayırlısı olsun canım bakalım bende haftaya gidecegim.. Bi şikayetin varmıydı önceden bilinebiliniyormu ki

Ya kızlar ben böle hazırlık falan yaparken aslında hiçbişide yapasm gelmiyo... Kızımda hiç ön ayak olan olmadı burayada üye degildim.. Hani bir fikir veren bişi yok .. Eltilere falan sorsan ne gerek var derlerdı ... Yani cok şey içimde kaldı inanın su an aglıyorum kızımda yapmadıgın için buna yaparsam kızıma haksızlık aparım gibi oluyo...
Kızımı cok seviyorum... Yası küçük ama ya anlarsa ...'bnm yüzümden kızımın gözlerindeb bi damla yas akarsa ölürüm ben...
Ya bu duygusallık böle dewam ediyo bende... İçim rahat degil..
Allaha şükür olması gereken hersey oldu ama kızıma mevliti dogum gününde okuytum.. Bebek mevlidi yapamdım.. Bu kadar ince düşünemiyodum..
Kızlar bni rahatlatın lütfen... Kızım böle gözüme bakarsa masum masum dayanamam ben ...ben bu hamileleigimde böle özendigim için ayrımcılık yapmıyorum dimi.. Ah su tecrübesizlik.. İlk anne olucaklara seslenıyorum bakın yapın imkanınız neyi elverise sonradan aklınızda kalıp ikinicye düşündügünüzde böle bnm gibi bide ayrımcılıkmı yapıyom haksızlıkmı oluyo diye düşnürsüüz ......;(

Hayırlısı olsun canım bakalım bende haftaya gidecegim.. Bi şikayetin varmıydı önceden bilinebiliniyormu ki
Ben az cok tahmin ediyordum çünkü agiz kurulugum oluyordu ve hamur isi faln yedigimde ayaklarimin alti aşırı yaniyordu.. umarim sadece hamilelikten kaynaklidir sekerim devamli olmaz cunku ailede herkes seker hastasi ve ilac kullaniyor en büyük korkum o

Canım geçmiş olsun .. Bence hiç oanik yapma.. Bnm arkadasımın 180 cıktı dikkat etti yediklerine bi problem olmadı.. Hamileleikten dolayıdır sekerının degeri bence.. Böle stres yaparsan tansıyonunda fırlar canım artık dilkat ediceksin bu kadar.. Eminim ki bu senin için hiçde zor bişi degil..
Dr diyet kistesi vermiştir vermediysede kendin bi beslenme sekli edin bu ömür bıtu önmli.. Madem kı hamur işi şekerli seler yok sende yemiceksin.. Dua et canım caresi olan bi durum.. Dikkat edersen problem olmıcak.. Ya öle olmasaydı o yüzden hemn o stresten uzaklastr kendini..
Hemde bu durumu elinden basja kımseye söleme.. Heke kv elti görünce varsa iyi cıktı sonuc de .. Yoksa dicek cok sey bulup senin öorelini bozarlar..
Sen alttan alttan dıkkat et... Ikram ederkerse dokunuyo falan de.. Tecrübe konusuyo bayb

Canım benim öyle düşünme, ben evlenirken ailemin maddi durumu çok yerinde değildi, gelinliğimi davetiyemi bile biz eşimle kendi paramızdan yaptık ev eşyalarını, ama abim evlenirken geçen sene durumumuz iyiydi babam yemek li düğün yaptı. iki kardeş arasında olmaz böyle şeyler. Şimdi daha çoık ufaklar anlayamazlar belki ama farkına bile varmıcaktır büyük kızın, nerden bilsin ki. Zaten olayı anlasa bende olmasada olur yeter ki kardeşimin olsun der, bilmiyorum ben böyle dedim abim için.Bundan bi 4-5 sene önce bu kadar abartılı değildi bu mevlütler şimdi böyle oldu.

İnş
ya farkında olmıcak evet de işte annelik ... Ne diim ne yapiim bilemedim

mervecim benim kızımda 8 yaşında bebeğe park beşik alalım dedik bana almışmıydınız diye sordu.Bende dedim senin beşiğinde çok güzeldi ama senin zamanında park beşik yoktu dedim zaten senin küçüklük yorganlarını battaniyelerini kullanıcak dedim tamam o zaman dedi senin kızın daha küçük anlamaz bence benimki baya büyüdü karşıma alıp sohbet çay keyfi yapabilecek durumdayım
Allah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli vatana millete ve bize hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin

pattossa arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…