2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet canım ankaradayım ama kendi el emeğim olsun istiyorum emek ile olan şeyler daha çok hoşuma gidiyor sanki ama üşenebilirim de orası bir muamma

canım teşekkür ederim alphan da gerçekten çok hoşuma gitti hiç aklıma gelmemişti bunu da eşime danışacağım fakat şu an isimlerle hiç ilgilenmiyor kendisi birazcık hasta iyileşmesini bekliyorum

mrb arkadaşım magnetleri yaptırdığın yerin adresini alabilir miyim ben magnet yaptırmayı düşünüyorum da.

Ben terliği kendim alıp yapıcam.... Boncuklarla ...
Hastanede ilk gece gecelik giyerim.. Cunku alttan muayene falan yapılıyo rahat olur diye düşünüyorum ama fikirlere açığım..
Keten kaynayan bebe mavisi arasında pudra pembesi bi şal şalın ucuna inciden kızımın i ucuna oğlumun bas harfini dikicem..
Belki ama belki tam basımın yan tarafına aynı renk bi tülden çicek ortasına inci dikebilirm
Yanına hırka alırım.. Yada yelek.. Hava soguk üşütmemeye lazım ...
İsimli kolye yaptırırmısın diye aklıma geldi
Muhakkak yedek pijama takımılarım.. İç çamasırı lazım..
Lazımda lazım

Su zamanların kıymetini bilmek lazım. İnsan dogum yaptıktan sonra hamıllelıgı cok özlüyo

Anneler sizce bu iki ürün nasıl

Eklentiler

• image.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 90
..... Bacılar herkes konumu okuyo :)
Canım ben senin tasarılarını okuyorum valla hasta oluyorum. Şuraya tül, buraya inci şöyle yaparım böyle ederim. Resmen yaptın bitirdin kafanda yani, helal sana. Bende yaratıcılık ve beceri sıfır olduğu için hayran oluyorum senin gibilere
Bu arada tez vakitte iyileşir kolun inşallah canım.

Canım ayıpsınn sanada buluruz bişiler... Kafamda birsuru seyler var canm.. İnş gerceklestırmek daha muhım inş oda olucak...
Bu arda mevlit içinde elbise dıktırcem
Onada model arıyorum ... İlkinde cok içimde kaldı.. Sonradan yaptık herseyı ama hersey zamnında guzel

Canım
mide yanması bendede var ama belimdeki fıtık beni akşamları mahvediyor yerden eğilip bişey alamıyorum. yerimden kalkmak istemiyorum akşamları
Bunun için dr basvursan senın yapabılecegın egzerszler varmı dıye... Bel agrısı cok kötu.. Kızmda dogumdan kaldı sanırım bel agrısı dumduz yatamıyorum... Dr yuruyus önerdı bunun içinde..
Zaten yurumkte cok önmli.. Allh şifa bersın canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…