Allahım inşallah bundan sonrasını ilk gebeliğindeki gibi rahat ve sıkıntısız geçirmeyi, sonra da en hayırlı zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yer gök dua üstüne.Merhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
Hepimize inşallah. Çok teşekkür ederimAllahım inşallah bundan sonrasını ilk gebeliğindeki gibi rahat ve sıkıntısız geçirmeyi, sonra da en hayırlı zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yer gök dua üstüne.
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce.Merhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
canım ben ücretsiz izin ya da rapor alamayacağım o yüzden bebeğimle ne kadar kalabilirsem kar sayıyorum. Kısmetse son güne kadar çalışıcam. Hazırlıkları da ufak ufak yaparım, neyse ki internetten alışveriş diye bişey var :) teşekkürler cevabın içinIzin olayini soran bi arkadas vardi be ozel sektorde calisiyorum dun muhasebecimle konustum 32 haftalikken izne cikiyoruz rapor aliyoruz yani 8 hafta once 8 hafta sonra 16 hafta calismak istiyorsanda hastaneden calisabilir diye heyet raporu aliyormussun gerek yok bence ben bi onceki hamileligimde calismistim hicbirseyimi hazirlayamamistim hepsi icimde kalmisti oyuzde 32 de ben firrrr kismetse tabi
Dualarim seninle ve meleğinle cnm geçmiş olsun inşallah herşey Güzel olucak allahın izniyle iyi haberler alicaz senden biliyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
Kizlar bi cevappAnneler sizce bu iki ürün nasıl
Canim benim Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirlisiyka atlatirsiniz insallah.. kendini cok kasm rahat ol ki bebisinde rahat olsun bisey olmiyacak Allahin izniyleMerhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
Teşekkürler canım. Ben de beklemeyi düşünüyordum da zar zor bulunca aldık işte. Sizin model ne?
bende onu kullanıyorum, günde 1 kez aç veya tok diye belirtmedi doktorum. günün herhangi bir saatinde içiyorum aklıma gelince özelliklede sabahları içiyorumHayırlı sabahlar tatlı annişler aranızda imom balik hapini yutan var mi? Ne zaman , ac mi tok mu yutuluyor eczacı yazmamiş...
Ya kizlar şeker yüklemesi diye diye diye korkutuyonuz insanı bu muydu yaaaalt tarafi tatlı suymus bende bişey sanmıştım ooohh tatlı tatlı içtim gitti :) simdi kan vermek için bekliyorum hayirlisiyla bisey cikmaz inşallah
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce.
canım ben ücretsiz izin ya da rapor alamayacağım o yüzden bebeğimle ne kadar kalabilirsem kar sayıyorum. Kısmetse son güne kadar çalışıcam. Hazırlıkları da ufak ufak yaparım, neyse ki internetten alışveriş diye bişey var :) teşekkürler cevabın için
Dualarim seninle ve meleğinle cnm geçmiş olsun inşallah herşey Güzel olucak allahın izniyle iyi haberler alicaz senden biliyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim hepinize gelişmelerden haberdar ederim inşallah iyi haberlerleCanim benim Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirlisiyka atlatirsiniz insallah.. kendini cok kasm rahat ol ki bebisinde rahat olsun bisey olmiyacak Allahin izniyle
Çok teşekkür ederim hepinize gelişmelerden haberdar ederim inşallah iyi haberlerle
Bence stokke'den vazgeçtiğiniz iyi olmuş, bizim arabayı aldığımız yerdeki görevli (ne kadar objektif bilemem tabi ama) 2 yaşından sonra bebekler sığmıyor stokke'ye dedi. Bir de hem fiyatı yüksek, aksesuarları da pahalı, ve katlanınca kocaman oluyor. Yoksa görüntü olarak çok hoş bence. Bir de ben jokerde stokke kanguru bakmıştı, normal kumaş kanguru yani bebeği taşımak için 539 tlydi fiyatı, o anda markadan soğudum diyebilirim.ilk baslarda stokke düşünüyorduk, ama ileri ki zamanlarda yaşı ilerledikçe kullanımı zor olucağını düşündüm, sonra chicco trio l move buna karar verdik http://www.hellobaby.com.tr/Cift-Yonlu-Bebek-Arabalari/Chicco-I-Move-360-Bebek-Arabasi-Kirmizi.aspx
pembesini bulursak çok daha sevinicez :))
Aynen bende sen gibiyim ya dr dun yapcaz demisti dalginligina ğeldi benimde isime geldi tabiKorkulu rüyam o benim, berbat bi tadı var onun, ıyy aklıma geldikçe içim kalkıyor. daha önce yapılmıştı bana. bilmiyorum ben korkuyorum, tabi ki ölüm yok ucunda ama gözümde çok büyüyor. Masallah sana canım sen üstesinden gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?