2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allahım inşallah bundan sonrasını ilk gebeliğindeki gibi rahat ve sıkıntısız geçirmeyi, sonra da en hayırlı zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yer gök dua üstüne.

Ya kızlar bazen karnımın içi sallaniyormus gibi oluyor sizde de oluyor mu? İçeride salincak mi kurdu ki bu kız? Birde duruş bozukluğumdan kaynaaklaniyor galiba kalçamin sol tarafinda bi nokta aciyor bunun için önerebileceğiniz birsey var mı?

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce.
canım ben ücretsiz izin ya da rapor alamayacağım o yüzden bebeğimle ne kadar kalabilirsem kar sayıyorum. Kısmetse son güne kadar çalışıcam. Hazırlıkları da ufak ufak yaparım, neyse ki internetten alışveriş diye bişey var :) teşekkürler cevabın için

Dualarim seninle ve meleğinle cnm geçmiş olsun inşallah herşey Güzel olucak allahın izniyle iyi haberler alicaz senden biliyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Canim benim Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirlisiyka atlatirsiniz insallah.. kendini cok kasm rahat ol ki bebisinde rahat olsun bisey olmiyacak Allahin izniyle

Günaydın kızlar bugün Eminönü ne gideceğim sizce eminonunde ne nereden alınır neler alayım gitmişken ?

Hayırlı sabahlar tatlı annişler aranızda imom balik hapini yutan var mi? Ne zaman , ac mi tok mu yutuluyor eczacı yazmamiş...
bende onu kullanıyorum, günde 1 kez aç veya tok diye belirtmedi doktorum. günün herhangi bir saatinde içiyorum aklıma gelince özelliklede sabahları içiyorum

Ya kizlar şeker yüklemesi diye diye diye korkutuyonuz insanı bu muydu yaaa alt tarafi tatlı suymus bende bişey sanmıştım ooohh tatlı tatlı içtim gitti :) simdi kan vermek için bekliyorum hayirlisiyla bisey cikmaz inşallah

Korkulu rüyam o benim, berbat bi tadı var onun, ıyy aklıma geldikçe içim kalkıyor. daha önce yapılmıştı bana. bilmiyorum ben korkuyorum, tabi ki ölüm yok ucunda ama gözümde çok büyüyor. Masallah sana canım sen üstesinden gelmişsin

Canim benim Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirlisiyka atlatirsiniz insallah.. kendini cok kasm rahat ol ki bebisinde rahat olsun bisey olmiyacak Allahin izniyle
Çok teşekkür ederim hepinize gelişmelerden haberdar ederim inşallah iyi haberlerle

Ervacım ben ikisinide begenndım.. Ama ilk resimdeki daha hosuma gıttı.. Ev tıpı ana kucakları dımı bunlar..
Bnde anadızı almayı düşünüyorumm

Bence stokke'den vazgeçtiğiniz iyi olmuş, bizim arabayı aldığımız yerdeki görevli (ne kadar objektif bilemem tabi ama) 2 yaşından sonra bebekler sığmıyor stokke'ye dedi. Bir de hem fiyatı yüksek, aksesuarları da pahalı, ve katlanınca kocaman oluyor. Yoksa görüntü olarak çok hoş bence. Bir de ben jokerde stokke kanguru bakmıştı, normal kumaş kanguru yani bebeği taşımak için 539 tlydi fiyatı, o anda markadan soğudum diyebilirim.
Beğendiğiniz araba çok güzel görünüyor, tekerlek yapısından dolayı manevra kabiliyeti iyidir gibime geldi. Ana kucağı dahil mi ayrı mı alacaksınız. Kırmızı renk de bence çok güzel. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
Bu arada fiyat olarak kısıtlamanız yoksa Jane rider da bakabilirsiniz, matrix ana kucağı ile çok kullanışlı bir araba. Larkin gelse de görse beni valla jane reklamcısı oldum. :)

Gece iki uc defa deprem olmus ruhm duymamis nasil yorulduysam artik

Aynen bende sen gibiyim ya dr dun yapcaz demisti dalginligina ğeldi benimde isime geldi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…