Bende kendim yapicam ama model begenemiyorum bu biraz guzel ama ehhhh iste ama bunu yapmicam kendim uydurcam ceker gonderirim ehhh olanida ekliyorum cnm
Ben de telefondan giriyorum, cevap yazma yerinde cevaplanın yanında dosya yükle tuşu var oradan seçip yüklüyorsun. Boyutu büyükse önce resmi düzenleyip küçültmen gerekebilir.Ay canim telefondan giriyorum yukleyemedim bi turlu inşallah yukleyebilirim
Devam ediyorum...Kızlar bakın neler buldum :)
Eki Görüntüle 1241581 Eki Görüntüle 1241582 Eki Görüntüle 1241583 Eki Görüntüle 1241584
ya benim eşim de de öyle Türk isimleri koyacam diyor bir diğeride babasının ismi tabii kemal bakalımmBen de bayılıyorum eski Türk isimlerine. Dalga geçiyorlar erkek olsaydı Tonyukuk, Kül Tigin, Yoluğ Tigin koyardın diye :) bence üç isim de çok güzel, seçemedim.
gayet normal dayanamadığın kadar olursa kolonyalı pamukla ov demişti bana hemşire 3.gunden sonra azalıyoracısısMerhaba kızlar...
Çarşamba günü sağlık Ocağı'na gittim. Kalp atışlarını da duydum şükür. Tetanoz aşısı da oldum. Ama ağrısı dün gece başladı. Kolumu kaldırınca ağrıyor. Siz de ağrı olmuşmuydu?
Teşekkürler canım. Öyle yaparım olmassa.ya benim eşim de de öyle Türk isimleri koyacam diyor bir diğeride babasının ismi tabii kemal bakalımm
gayet normal dayanamadığın kadar olursa kolonyalı pamukla ov demişti bana hemşire 3.gunden sonra azalıyoracısıs
Devam ediyorum...
Eki Görüntüle 1241587 Eki Görüntüle 1241588 Eki Görüntüle 1241591 Eki Görüntüle 1241592
Bunları http://www.puiko.com da buldum. Daha başka şeylet de var bir bakın isterseniz. Benim gibi beceriksizler buralardan ısmarlar artık. Beceriklilere de fikir verir belki. :)
Ben madamcoco dan almıştım düz beyaz havlu terlik onu süslücembende şunları aldım geldim dayanamadım çıktım dışarı ama terlik bulamadım nerden bulacağız
Slm canm benm doktorum 30. Haftaya kadar çok kasma kendimi nasıl rahat hissediyosan öle uzan dedi :) bide benm ayrıntılı salı günü inşallah ve doktorum 2. Doktora da mutlaka yönlendircem dedi herzaman 2. Göz daha iyidir benm görmediğim ı görebilir tedbir amaçlı dedi yani bende 2 defa gircem canım :) bi de aren ismi de çok hoş muş :)Hayirli olsun kizlar bugun utu yaparken ilk defa belim agridi :) nasil uzaniyorsunuz tv karsisinda? Ben genelde sola yatiorum ama dayanamayip sirt ustu yattigim da oluyor sirtimi destekleyip. Bebek arabasini almadik henuz ama stokke scoot alicaz denedim gordum 4 yasina kdr da kullaniliyormus. Isim konusu da ayri bi şey resmen isim bulamiyoruz. Asil diyorum ben esim Ralf diyo Aren diye bir isim de var coldeki en parlak kum tanesi demekmis. Ne zormus yahu? Sizin doktorunuz da ikinci bi goz gorsun diye baska profesore yonlendirdi mi kizlar ayrintili icin? Sukur seker yuklemem vs hersey normal ama proseduru geregi bunu yaparmis.. prof Kilic Aydinli ya gitcez haftaya. En guzel yani bu ay 2 kere gormus olcam oglumu. Cok konustum yaw :)
Benim de salı günü ayrıntılı ultrason. Güzel haberlerle gelelim inşallah.Slm canm benm doktorum 30. Haftaya kadar çok kasma kendimi nasıl rahat hissediyosan öle uzan dedi :) bide benm ayrıntılı salı günü inşallah ve doktorum 2. Doktora da mutlaka yönlendircem dedi herzaman 2. Göz daha iyidir benm görmediğim ı görebilir tedbir amaçlı dedi yani bende 2 defa gircem canım :) bi de aren ismi de çok hoş muş :)
Slm canm benm doktorum 30. Haftaya kadar çok kasma kendimi nasıl rahat hissediyosan öle uzan dedi :) bide benm ayrıntılı salı günü inşallah ve doktorum 2. Doktora da mutlaka yönlendircem dedi herzaman 2. Göz daha iyidir benm görmediğim ı görebilir tedbir amaçlı dedi yani bende 2 defa gircem canım :) bi de aren ismi de çok hoş muş :)
Benimde aşıdan sonra agrıdı ama şimdi gecti cok şükür seninde hemen gecsin inşallahCanlarım nasılsınz.. Sag kolumu kullanamıyorum..
Warya hemşire dedıkı kullanmadığın koluna yapalım.. Bende solagım o yüzden saga yaptırdım ama gel görün ki beb işlerimi hep sağla yapıyorum normaldegülsem mi aglasamm hay rabbim bilemedim..
İnşallah canım :)Benim de salı günü ayrıntılı ultrason. Güzel haberlerle gelelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?