2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende kendim yapicam ama model begenemiyorum bu biraz guzel ama ehhhh iste ama bunu yapmicam kendim uydurcam ceker gonderirim ehhh olanida ekliyorum cnm

canım terliği nerden bulacağız ben dolaştım geldim burayı bulamadım sade renk düz renk terlik süs olan yerler buldum ama terlik bulmadan almak mantıklı gelmedi renk önemli

Ay canim telefondan giriyorum yukleyemedim bi turlu inşallah yukleyebilirim
Ben de telefondan giriyorum, cevap yazma yerinde cevaplanın yanında dosya yükle tuşu var oradan seçip yüklüyorsun. Boyutu büyükse önce resmi düzenleyip küçültmen gerekebilir.

bende şunları aldım geldim dayanamadım çıktım dışarı ama terlik bulamadım nerden bulacağız

Eklentiler

• 2014-09-12-2016.webp
    122,9 KB · Görüntüleme: 98
Hayirli olsun kizlar bugun utu yaparken ilk defa belim agridi :) nasil uzaniyorsunuz tv karsisinda? Ben genelde sola yatiorum ama dayanamayip sirt ustu yattigim da oluyor sirtimi destekleyip. Bebek arabasini almadik henuz ama stokke scoot alicaz denedim gordum 4 yasina kdr da kullaniliyormus. Isim konusu da ayri bi şey resmen isim bulamiyoruz. Asil diyorum ben esim Ralf diyo Aren diye bir isim de var coldeki en parlak kum tanesi demekmis. Ne zormus yahu? Sizin doktorunuz da ikinci bi goz gorsun diye baska profesore yonlendirdi mi kizlar ayrintili icin? Sukur seker yuklemem vs hersey normal ama proseduru geregi bunu yaparmis.. prof Kilic Aydinli ya gitcez haftaya. En guzel yani bu ay 2 kere gormus olcam oglumu. Cok konustum yaw :)

Ben de bayılıyorum eski Türk isimlerine. Dalga geçiyorlar erkek olsaydı Tonyukuk, Kül Tigin, Yoluğ Tigin koyardın diye :) bence üç isim de çok güzel, seçemedim.
ya benim eşim de de öyle Türk isimleri koyacam diyor bir diğeride babasının ismi tabii kemal bakalımm

gayet normal dayanamadığın kadar olursa kolonyalı pamukla ov demişti bana hemşire 3.gunden sonra azalıyoracısıs

Teşekkürler canım. Öyle yaparım olmassa.

Bugun dişçide tüm gunüm bitti bende bittim diş etlerim cok fena durumda dişlerim takma olanlar değişmesi gerek ama ben dogum sonrası olsun fıyorum şimdilik diş etlerimi tedavi edicek sma cok acılı

Slm canm benm doktorum 30. Haftaya kadar çok kasma kendimi nasıl rahat hissediyosan öle uzan dedi :) bide benm ayrıntılı salı günü inşallah ve doktorum 2. Doktora da mutlaka yönlendircem dedi herzaman 2. Göz daha iyidir benm görmediğim ı görebilir tedbir amaçlı dedi yani bende 2 defa gircem canım :) bi de aren ismi de çok hoş muş :)

Benim de salı günü ayrıntılı ultrason. Güzel haberlerle gelelim inşallah.

Selam canim, insallah sorunsuz guzel gecer hersey tum anne adaylari icin .. sabirsizlikla bekliyorum ikinci detayli ultrasonumu.. Aren ismini coook begeniyorum da esim ilerisi icin is hayatinda daha agir olur diye Ralf diyo baska bsey demio :)))
Bakalim ne olcak oglumuzun adi

Canlarım nasılsınz.. Sag kolumu kullanamıyorum..
Warya hemşire dedıkı kullanmadığın koluna yapalım.. Bende solagım o yüzden saga yaptırdım ama gel görün ki beb işlerimi hep sağla yapıyorum normalde gülsem mi aglasamm hay rabbim bilemedim..

Benimde aşıdan sonra agrıdı ama şimdi gecti cok şükür seninde hemen gecsin inşallah

kızlar internette pijama satan bildiğiniz bi site varmı ? ben hastaneye yatarsam giymek için düzgün bişey arıyorum . bide yatmazsam doğumda giyerim. diye buralarda mağazalara baktım hiç içime sinen bi model yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…