2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Anlamaz dimi daha küçük.. Gerçi buda ablasının beşigini kullancak yorganını pikesini daha yepyeni... Fazladan cokda bişi olmıcak işte de benim k hüsnü kırıntu herkade

Sagol canim allah razi olsun rahatlattin beni.. bununda ustesinden gelirimallhin izniyle

Anlamaz dimi daha küçük.. Gerçi buda ablasının beşigini kullancak yorganını pikesini daha yepyeni... Fazladan cokda bişi olmıcak işte de benim k hüsnü kırıntu herkade

Bende henüz bir iğne almış değilim kızımında görmesini istemiyorum açıkçası okullar açılınca alırım azar azar saklarım evde yepyeni duranları(battaniyeleri,yorganları,puset,çanta,çarşaf vs.) mis gibi yıkadım
hurca koydum.Doğuma yakın çıkarıp ütülerim bazılarını.

Bazen bebiş mesanenin üstüne mi geliyor ne bir anda idrarım geliyor yoğun bir şekilde. Baskı yapıyor. Oğlum başka yere geç annecim diyorum :)

Aynen benimde öyle oluyo gece 2-3 kere wc yi ziyaret ediyorum

Kizlar ya size bisey sorucam bazen bebis karnimda aşağı ortaya toplanıyor sanki ittiriyor sancı gibi ağrıyor 5- 10 saniye sürüyor

Kizlar size bisey daha sorucam inşallah gerek olmaz ama mamalar hakkinda ne dusunuyosunuz gdo denilen bi illet varya

Sinirliyim rapunzell.. Üsttedeki komsum memleketten gelmişler heralde...
Güm güm güm cocuklar ayaklarının altında ton lmı anlamdım kî cok sinirliyim çokkk......... Offffff

Merhaba kızlar dün detaylı ultrason için randevu vardı üniversite hastanesinde randevu saatinde gittim ama doktor benim randevu saatinden 1 saat sonra hastaneye geldi 1 saatte sıra bekledim ultrasona aldıklarında geçen ay doktorum kalbinde beyaz leke gördü ona özellikle bakar misiniz dedim doktor ona detaylı ultrasonda bakılacak demez mi şaşırdım bu ne peki ben detaylı için randevu almıştım dedim doktor ben detaylı ultrason için uygun olup olmadığına karar vermek İçin bakicam dedi 2 saniye bakti senin durumun uygun şimdi git randevu al dedi 23 eylül e randevu verdiler. Ben zaten dun icin randevu aldigimda kac haftalik oldugunu sormuslardi ona gore detayliya gun veriyoruz demislerdi sasirdim ya Siz böyle bir şey yaşadınız mi ? Bu arada eşimi koridor bile sokmadilar yasakmış küçücük odaya aynı anda 6 tane öğrenci aldılar ama

Karnında isilik gibi kaşıntılı kırmızı pütürlükler olan var mı? Neredeyse bir haftadır var bende. Başlangıçta çatlağa dönüşecek zannediyordum çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için. Ama geçmek bilmedi, çok kaşınıyor. Karnımın iki tarafında da var. Buzla kompres yapıyorum kaşıntıyı alsın diye. Pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum, karın bölgem hiç terlemiyor, niye olduğunu anlayamadım bir türlü Lierac ve johnson's baby bebe yağı kullanıyorum, onlardan biri mi dokunuyor acaba? Çok uzun yazdım ama kaşıntı çok sinirimi bozdu, sormak istedim size. Doktora cuma gideceğim. Acaba gidip sağlık ocağına mı göstersem

Benim bir arkadaşıma bebek yağı alerji yapmıştı kremi bilmiyorum çatlak in oluşum aşaması da olabilir cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir belki pek yardimci olamadım ama doktora göster için rahat etsin en iyisi

çok geçmiş olsun
midem yine çok yanıyo maden suyu da içtim ama fayda etmedi gaviscondan da tiksiniyorum artık cok üzülüyorum bu halime valla oğluşum doğsun da şu reflünün bi caresine bakayım bakalım varsa tabi :)
soğuk süt iç canım yudum yudum ya da tahin ye
maşaallah sana
öğle arasında pijama gecelik bakayım dedim o ne ya. 135 lira 150 lira :) sanırsın abiye alıyoruz.
aynen uçuk fiyatlar
Kızlar ben de bütün malzemeleri aldım bundan yapıcam hayırlısıyla bitek ayıcıkları kaldı onları da netten sipariş vericem bakalım :)
çok güzel
canım bende öyle düğmeli almıycam illa çünkü alttan pijamamı kaldırıp emzirdim hep hiç düğmemi açmadım:) o yüdzen özellikle lohusa pijaması almıycam ne gerek var iki katı fiyata
nerden aldın canım sağdakini
canım almadım netten ekledim
Bugun dişçide tüm gunüm bitti bende bittim diş etlerim cok fena durumda dişlerim takma olanlar değişmesi gerek ama ben dogum sonrası olsun fıyorum şimdilik diş etlerimi tedavi edicek sma cok acılı
çok geçmiş olsun bilirim o acıyı
süper planlar canım inşaallah uygulamakta nasip olur
Su zamanların kıymetini bilmek lazım. İnsan dogum yaptıktan sonra hamıllelıgı cok özlüyo
aynen canım en güzeli:)
Anneler sizce bu iki ürün nasıl
canım güzel ikiside
çok geçmiş olsun inşaallah bebeğin zamanında sağlıkla doğar Rabbim şifa versin
Hayırlı sabahlar tatlı annişler aranızda imom balik hapini yutan var mi? Ne zaman , ac mi tok mu yutuluyor eczacı yazmamiş...
ben gece yatarken içiyorum hep
Kızlar bu misdelly
Akgokcen adzetnep larkin bikaç arkadas daha vardı nerde bunlar ya
canım miss epeydir yok, akgokçen geliyor, adzeynepte geliyor taşınmış onla uğraşıyordu, larkinin düğünü vardı sonra tatile çıkıcam yazmıştı
canım şu linke bak çok kullanışlı ateş ölçme sayfasından bir arkadaş kullanıyor bunu ama e bebekte bitmiş belki gelir, bire oyun halısı al tamamdırıserersin hava ısınınca yere bayılıyorlar yerde durmaya hem yerden kuvvet alır bebekler

http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031

Şekerim 154 çıktı artik tatlı yok hamur işi yok.. diyetisyen e gitmemi söyledi doktor varmı giden diyet listesi uygulayan kizlar
canım listeye uyarsan düşer merak etme
canım o duyguları bende yaşadım ne şeker ne kapı süsü ne mevlüt hiç biri olmadı hepsi hiçte hastanede fotom bile yoktu nasip değilmiş diyorum şimdi, bunda şeker kapı süsü yapıcam inşaallah kapı süsünü oğlumada yapıcam kıskanmasın diye, birde yaparken yardım ettiricem hoşuna gider, sende rahat ol büyüyünce anlatırsın eminim anlar kızın seni
ne saçma ya hu hangi şehirdesin canım sivas mı yoksa burda da stajerler vardı sinir şeyler

canım sağlık ocağına git bir

Selam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın

Aynen saçma yaaa Malatya dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…