Anlamaz dimi daha küçük.. Gerçi buda ablasının beşigini kullancak yorganını pikesini daha yepyeni... Fazladan cokda bişi olmıcak işte de benim k hüsnü kırıntu herkademervecim benim kızımda 8 yaşında bebeğe park beşik alalım dedik bana almışmıydınız diye sordu.Bende dedim senin beşiğinde çok güzeldi ama senin zamanında park beşik yoktu dedim zaten senin küçüklük yorganlarını battaniyelerini kullanıcak dedim tamam o zaman dedi senin kızın daha küçük anlamaz bence benimki baya büyüdü karşıma alıp sohbet çay keyfi yapabilecek durumdayım
Allah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli vatana millete ve bize hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin
pattossa arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sagol canim allah razi olsun rahatlattin beni.. bununda ustesinden gelirimallhin izniyleCanım geçmiş olsun .. Bence hiç oanik yapma.. Bnm arkadasımın 180 cıktı dikkat etti yediklerine bi problem olmadı.. Hamileleikten dolayıdır sekerının degeri bence.. Böle stres yaparsan tansıyonunda fırlar canım artık dilkat ediceksin bu kadar.. Eminim ki bu senin için hiçde zor bişi degil..
Dr diyet kistesi vermiştir vermediysede kendin bi beslenme sekli edin bu ömür bıtu önmli.. Madem kı hamur işi şekerli seler yok sende yemiceksin.. Dua et canım caresi olan bi durum.. Dikkat edersen problem olmıcak.. Ya öle olmasaydı o yüzden hemn o stresten uzaklastr kendini..
Hemde bu durumu elinden basja kımseye söleme.. Heke kv elti görünce varsa iyi cıktı sonuc de .. Yoksa dicek cok sey bulup senin öorelini bozarlar..
Sen alttan alttan dıkkat et... Ikram ederkerse dokunuyo falan de.. Tecrübe konusuyo bayb
Aynen ben de zor atıyorum kendimi lavaboya bazen...Bazen bebiş mesanenin üstüne mi geliyor ne bir anda idrarım geliyor yoğun bir şekilde. Baskı yapıyor. Oğlum başka yere geç annecim diyorum :)
Ayakları oraya gelip baskı yapıyor herhalde canım. Kasıklarımda hissediyorum hareketlerini.Aynen ben de zor atıyorum kendimi lavaboya bazen...
Anlamaz dimi daha küçük.. Gerçi buda ablasının beşigini kullancak yorganını pikesini daha yepyeni... Fazladan cokda bişi olmıcak işte de benim k hüsnü kırıntu herkade
Bazen bebiş mesanenin üstüne mi geliyor ne bir anda idrarım geliyor yoğun bir şekilde. Baskı yapıyor. Oğlum başka yere geç annecim diyorum :)
Ben sma kullanmistim cnm en guzeli o bence bundada kullanicak olursam yine onu alirim kismetseKizlar size bisey daha sorucam inşallah gerek olmaz ama mamalar hakkinda ne dusunuyosunuz gdo denilen bi illet varya
Bende sma kullanmistim ama 6 yil gecti ozaman bu gdo lakirdilari yoktu icerigi nasil bilemiyorumBen sma kullanmistim cnm en guzeli o bence bundada kullanicak olursam yine onu alirim kismetse
Benim bir arkadaşıma bebek yağı alerji yapmıştı kremi bilmiyorum çatlak in oluşum aşaması da olabilir cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir belki pek yardimci olamadım ama doktora göster için rahat etsin en iyisiKarnında isilik gibi kaşıntılı kırmızı pütürlükler olan var mı? Neredeyse bir haftadır var bende. Başlangıçta çatlağa dönüşecek zannediyordum çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için. Ama geçmek bilmedi, çok kaşınıyor. Karnımın iki tarafında da var. Buzla kompres yapıyorum kaşıntıyı alsın diye. Pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum, karın bölgem hiç terlemiyor, niye olduğunu anlayamadım bir türlüLierac ve johnson's baby bebe yağı kullanıyorum, onlardan biri mi dokunuyor acaba? Çok uzun yazdım ama kaşıntı çok sinirimi bozdu, sormak istedim size. Doktora cuma gideceğim. Acaba gidip sağlık ocağına mı göstersem
çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar;
Bogazım öyle kötüki bademciklerim şişmiş yutkunmakta güçlük çekiyorum. gribe ordanda öksürüge çevirmesinden korkuyorum. Zaten uyuyamıyordum dün gece sabaha kadar oturdum resmen boğazım öyleki kötü. Ilık ılık süt içtim, tuzlu suyla gargara yaptım ama yok nafile hala aynıbirazdan doktora gidicem ne verebilir bilmiyorumda şaştım kaldım bebeğime birşey olmaz dimi
soğuk süt iç canım yudum yudum ya da tahin yemidem yine çok yanıyomaden suyu da içtim ama fayda etmedi gaviscondan da tiksiniyorum artık cok üzülüyorum bu halime valla oğluşum doğsun da şu reflünün bi caresine bakayım bakalım varsa tabi :)
maşaallah sanaBende araştırıyodum canım sonra kendim yapmaya karar verdim taşlar aldım kurdelelr aldım evde terlik ve düz taçım vardı zaten bebeğe de battaniye düz beyaz tulum ayakkabı ve şapka aldım onları süslücem şimdi bakalım güzel bişeler çıkcak inşallah yapınca paylaşırım :) battaniyesine taşlarla ismini yazmayı planlıyorum bakalım :)
aynen uçuk fiyatlaröğle arasında pijama gecelik bakayım dedim o ne ya. 135 lira 150 lira :) sanırsın abiye alıyoruz.
çok güzelKızlar ben de bütün malzemeleri aldım bundan yapıcam hayırlısıyla bitek ayıcıkları kaldı onları da netten sipariş vericem bakalım :)
canım bende öyle düğmeli almıycam illa çünkü alttan pijamamı kaldırıp emzirdim hep hiç düğmemi açmadım:) o yüdzen özellikle lohusa pijaması almıycam ne gerek var iki katı fiyatayakın bi arkadaşım ikinciyi doğurduğunda görmüştüm hastanede normal bi pijama altıyla üstünü giymişti. zaten üstünü sıvayıp emziriyodu ki ben de emzirirken önümü tamamen açıp değil sadece içimde atlet varken bluzumu sıyırp emzirmeyi daha çok sevmiştim. sanırım ben de bu sefer öyle bişey yapıcam. düzgün bişey alırım üzerime. düzgün gözükür en azından normalde de giyebilirim.
canım almadım netten ekledimnerden aldın canım sağdakini
çok geçmiş olsun bilirim o acıyıBugun dişçide tüm gunüm bitti bende bittim diş etlerim cok fena durumda dişlerim takma olanlar değişmesi gerek ama ben dogum sonrası olsun fıyorum şimdilik diş etlerimi tedavi edicek sma cok acılı
süper planlar canım inşaallah uygulamakta nasip olurBen terliği kendim alıp yapıcam.... Boncuklarla ...
Hastanede ilk gece gecelik giyerim.. Cunku alttan muayene falan yapılıyo rahat olur diye düşünüyorum ama fikirlere açığım..
Keten kaynayan bebe mavisi arasında pudra pembesi bi şal şalın ucuna inciden kızımın i ucuna oğlumun bas harfini dikicem..
Belki ama belki tam basımın yan tarafına aynı renk bi tülden çicek ortasına inci dikebilirm
Yanına hırka alırım.. Yada yelek.. Hava soguk üşütmemeye lazım ...
İsimli kolye yaptırırmısın diye aklıma geldi
Muhakkak yedek pijama takımılarım.. İç çamasırı lazım..
Lazımda lazım
aynen canım en güzeli:)Su zamanların kıymetini bilmek lazım. İnsan dogum yaptıktan sonra hamıllelıgı cok özlüyo
canım güzel ikisideAnneler sizce bu iki ürün nasıl
çok geçmiş olsun inşaallah bebeğin zamanında sağlıkla doğar Rabbim şifa versinMerhaba arkadaşlar. Yazmaya çok fırsatım olmuyor,ama takip ediyorum sık sık. Dün 24+0 oldum. Ikinci gebeliğim. Ilk gebeliğim sıkıntısız ve çok rahattı. Bu gebeliğim ise bulantılar,12. Haftada kanama,anemi. Beyinde koroid pleksus kisti derken bu günlere geldim. Şükür kist geçti,diğerleri hafifledi, önümde bi tek şeker yükleme kalmıştıki dün iş çıkışı lavaboya gittim ve çamaşırım kan içinde. Hemen hastaneye geldik yatış verdiler,erken doğum riski varmış,plasenta önde dedi,oysaki 2 hafta önce ayrıntılıda normaldi. Moralim çok bozuk. Doğarsa ciğerleri gelişsin diye iğne yapılıyor. Dualarınızı esirgemeyin. Allah sağlıkla bağışlasın yavrularınızı
ben gece yatarken içiyorum hepHayırlı sabahlar tatlı annişler aranızda imom balik hapini yutan var mi? Ne zaman , ac mi tok mu yutuluyor eczacı yazmamiş...
canım miss epeydir yok, akgokçen geliyor, adzeynepte geliyor taşınmış onla uğraşıyordu, larkinin düğünü vardı sonra tatile çıkıcam yazmıştıKızlar bu misdelly
Akgokcen adzetnep larkin bikaç arkadas daha vardı nerde bunlar ya
canım şu linke bak çok kullanışlı ateş ölçme sayfasından bir arkadaş kullanıyor bunu ama e bebekte bitmiş belki gelir, bire oyun halısı al tamamdırıserersin hava ısınınca yere bayılıyorlar yerde durmaya hem yerden kuvvet alır bebeklerBen karar veremedim ana kucagımı alsam küçük beşik mi alsam yoksa oyun parklarının tahta olanlarından mı alsam.. Gönül üçünüde istiyor ama durum malum. Ana kucağı ile oyun park arasında kaldım
canım listeye uyarsan düşer merak etmeŞekerim 154 çıktıartik tatlı yok hamur işi yok.. diyetisyen e gitmemi söyledi doktor varmı giden diyet listesi uygulayan kizlar
canım o duyguları bende yaşadım ne şeker ne kapı süsü ne mevlüt hiç biri olmadı hepsi hiçte hastanede fotom bile yoktuYa kızlar ben böle hazırlık falan yaparken aslında hiçbişide yapasm gelmiyo... Kızımda hiç ön ayak olan olmadı burayada üye degildim.. Hani bir fikir veren bişi yok .. Eltilere falan sorsan ne gerek var derlerdı ... Yani cok şey içimde kaldı inanın su an aglıyorum kızımda yapmadıgın için buna yaparsam kızıma haksızlık aparım gibi oluyo...
Kızımı cok seviyorum... Yası küçük ama ya anlarsa ...'bnm yüzümden kızımın gözlerindeb bi damla yas akarsa ölürüm ben...
Ya bu duygusallık böle dewam ediyo bende... İçim rahat degil..
Allaha şükür olması gereken hersey oldu ama kızıma mevliti dogum gününde okuytum.. Bebek mevlidi yapamdım.. Bu kadar ince düşünemiyodum..
Kızlar bni rahatlatın lütfen... Kızım böle gözüme bakarsa masum masum dayanamam ben ...ben bu hamileleigimde böle özendigim için ayrımcılık yapmıyorum dimi.. Ah su tecrübesizlik.. İlk anne olucaklara seslenıyorum bakın yapın imkanınız neyi elverise sonradan aklınızda kalıp ikinicye düşündügünüzde böle bnm gibi bide ayrımcılıkmı yapıyom haksızlıkmı oluyo diye düşnürsüüz ......;(
ne saçma ya hu hangi şehirdesin canım sivas mı yoksa burda da stajerler vardı sinir şeylerMerhaba kızlar dün detaylı ultrason için randevu vardı üniversite hastanesinde randevu saatinde gittim ama doktor benim randevu saatinden 1 saat sonra hastaneye geldi 1 saatte sıra bekledim ultrasona aldıklarında geçen ay doktorum kalbinde beyaz leke gördü ona özellikle bakar misiniz dedim doktor ona detaylı ultrasonda bakılacak demez mi şaşırdımbu ne peki ben detaylı için randevu almıştım dedim doktor ben detaylı ultrason için uygun olup olmadığına karar vermek İçin bakicam dedi 2 saniye bakti senin durumun uygun şimdi git randevu al dedi 23 eylül e randevu verdiler. Ben zaten dun icin randevu aldigimda kac haftalik oldugunu sormuslardi ona gore detayliya gun veriyoruz demislerdi sasirdim ya Siz böyle bir şey yaşadınız mi ? Bu arada eşimi koridor bile sokmadilar yasakmış küçücük odaya aynı anda 6 tane öğrenci aldılar ama
Karnında isilik gibi kaşıntılı kırmızı pütürlükler olan var mı? Neredeyse bir haftadır var bende. Başlangıçta çatlağa dönüşecek zannediyordum çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için. Ama geçmek bilmedi, çok kaşınıyor. Karnımın iki tarafında da var. Buzla kompres yapıyorum kaşıntıyı alsın diye. Pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum, karın bölgem hiç terlemiyor, niye olduğunu anlayamadım bir türlüLierac ve johnson's baby bebe yağı kullanıyorum, onlardan biri mi dokunuyor acaba? Çok uzun yazdım ama kaşıntı çok sinirimi bozdu, sormak istedim size. Doktora cuma gideceğim. Acaba gidip sağlık ocağına mı göstersem
çok geçmiş olsun
soğuk süt iç canım yudum yudum ya da tahin ye
maşaallah sana
aynen uçuk fiyatlar
çok güzel
canım bende öyle düğmeli almıycam illa çünkü alttan pijamamı kaldırıp emzirdim hep hiç düğmemi açmadım:) o yüdzen özellikle lohusa pijaması almıycam ne gerek var iki katı fiyata
canım almadım netten ekledim
çok geçmiş olsun bilirim o acıyı
süper planlar canım inşaallah uygulamakta nasip olur
aynen canım en güzeli:)
canım güzel ikiside
çok geçmiş olsun inşaallah bebeğin zamanında sağlıkla doğar Rabbim şifa versin
ben gece yatarken içiyorum hep
canım miss epeydir yok, akgokçen geliyor, adzeynepte geliyor taşınmış onla uğraşıyordu, larkinin düğünü vardı sonra tatile çıkıcam yazmıştı
canım şu linke bak çok kullanışlı ateş ölçme sayfasından bir arkadaş kullanıyor bunu ama e bebekte bitmiş belki gelir, bire oyun halısı al tamamdırıserersin hava ısınınca yere bayılıyorlar yerde durmaya hem yerden kuvvet alır bebekler
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Eki Görüntüle 1242529
canım listeye uyarsan düşer merak etme
canım o duyguları bende yaşadım ne şeker ne kapı süsü ne mevlüt hiç biri olmadı hepsi hiçte hastanede fotom bile yoktunasip değilmiş diyorum şimdi, bunda şeker kapı süsü yapıcam inşaallah kapı süsünü oğlumada yapıcam kıskanmasın diye, birde yaparken yardım ettiricem hoşuna gider, sende rahat ol büyüyünce anlatırsın eminim anlar kızın seni
ne saçma ya hu hangi şehirdesin canım sivas mı yoksa burda da stajerler vardı sinir şeyler
canım sağlık ocağına git bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?