- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Selam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın
Selam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın
Eşim de bebe yağının yaptığını düşünüyor. Ne bileyim ben de nemlensin diye sürekli sürüp duruyorumBenim bir arkadaşıma bebek yağı alerji yapmıştı kremi bilmiyorum çatlak in oluşum aşaması da olabilir cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir belki pek yardimci olamadım ama doktora göster için rahat etsin en iyisi
Oğluşuna da sana da çok geçmiş olsun. Neyse ki o iyileşmiş, sen de toparlanırsın inşallah bir an önce.Selam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın
kıyamam kiiii git dayan kız kapılarınaaaaSinirliyim rapunzell.. Üsttedeki komsum memleketten gelmişler heralde...
Güm güm güm cocuklar ayaklarının altında ton lmı anlamdım kî cok sinirliyim çokkk......... Offffff
kafanı karıştırmak istemem ama o kadar para ver,ceksen birde bugaboo bee arabasına bak, benim bir kaç arkadaşım var gerçekten çok memnun bu arabadan süspansiyon harika ve tek elle kapatılıp açılabiliyor ben kendim kapattım :),,,ilk baslarda stokke düşünüyorduk, ama ileri ki zamanlarda yaşı ilerledikçe kullanımı zor olucağını düşündüm, sonra chicco trio l move buna karar verdik http://www.hellobaby.com.tr/Cift-Yonlu-Bebek-Arabalari/Chicco-I-Move-360-Bebek-Arabasi-Kirmizi.aspx
pembesini bulursak çok daha sevinicez :))
bebek yukarı çıkıyor onun için oluyor , bizim de olucak yavaş yavaş,,,, yapılacak bşr şey yok, rahat olduğun pozisyonu bul birde öğünlerde az yemeye çalış, yani az ve sık yemeye çalış,,,,Slm kizlar benim kaburgam bir batiyor anlatamam sanki yara yapti gece donemedim yaraya tuz basarlarya öyle bir aci şimduden bu ne böyle napsam bilemedim benim hibi olan varmi
bizimde arabamız yok ama, illaki bşr arabaya bineceksin, taksiye , 6 ay değil bebek 13 kilo olunacaya kadar kullanılıyor diye biliyorum,,Sallanıyormu tam emin değilim ama her ikiside titreşimli. Park yatagı 6 ayından sonra 2 -3yasına kadar kullanabiliyoruz bu ana kucagı max6 ay sonra kaldırmak için bide yer ara falan. Bilemedim ben şimdilik arabamız yok olma ihtimali var doğuma kadar. Eşim bi yandan yatak odasını seç alalım hemen diyor ben erken diye düşünüyorum . İlk bebek ilk heyecan ve bol acemilik. Ailem yurt dısında eşimin ailesine danışsam suna gerek yom buna gerek yok şu şunda var ondan alalım karıstım
karınına buz koyma, ılık duş al, soğuğa yakın ama karnına buz koyma,,,,Karnında isilik gibi kaşıntılı kırmızı pütürlükler olan var mı? Neredeyse bir haftadır var bende. Başlangıçta çatlağa dönüşecek zannediyordum çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için. Ama geçmek bilmedi, çok kaşınıyor. Karnımın iki tarafında da var. Buzla kompres yapıyorum kaşıntıyı alsın diye. Pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum, karın bölgem hiç terlemiyor, niye olduğunu anlayamadım bir türlüLierac ve johnson's baby bebe yağı kullanıyorum, onlardan biri mi dokunuyor acaba? Çok uzun yazdım ama kaşıntı çok sinirimi bozdu, sormak istedim size. Doktora cuma gideceğim. Acaba gidip sağlık ocağına mı göstersem
Eşim de bebe yağının yaptığını düşünüyor. Ne bileyim ben de nemlensin diye sürekli sürüp duruyorumçatlak öncesi kırmızılıklar önce mora sonra beyaza dönüşür demişlerdi ama o da olmadı. Gidip göstermek lazım, teşekkür ederim cevabın için.
Oğluşuna da sana da çok geçmiş olsun. Neyse ki o iyileşmiş, sen de toparlanırsın inşallah bir an önce.
Canim herkesin fikri değişik bu konudaMerhabalar..ben henüz birşey almadım..ilk alacağım beşik...ne aldınız..ne önerirsiniz?..park yatak alacaktım.bir arkadaşım bebek büyünce yatağın içi derin olduğu için bebeği yatırıp alırken bel ağrısı çekersin dedi.diğer arkadaşım 6 aylık oğlunu doğduğundan bu yana park yatakta yatırıyor çok memmunun diyor..bide şu ucuz 100 tl civarı 5. aya kadar yatabileceği sallanan beşikler var..5-6 ay onla mı idare etsem ne yapayım..lütfen yardım
Uyardığın için çok teşekkür ederim ama ne sakıncası var buzun? Buzdolabı poşetinin içine biraz buz koyup kaşınan yerlerde gezdirmiştim, ancak öyle rahatlayabildim. Ama zararı olacaksa yapmam bir dahakarınına buz koyma, ılık duş al, soğuğa yakın ama karnına buz koyma,,,,
Evet benim de kuru kuru olup dökülüyordu, ben de iyi gelir diye sürdüm hep. Ne bileyim hiç aklıma gelmedi bebe yağının kötü geleceği. Çok masum geliyordu hepCanim ben de ilk baslarda bebeyagi kullaniyordum ama krin bolgem acayip kurudu ve deri degistirir gibi pul pul dokulmeye basladim sonra lierac kullanmaya basladim. Yine kuruttu ve kasinti yapti acayip. Simdi artik bisi kullanmiyorum ben de :/
Ben yeni gördüm yazdığını. Öğrenebildiniz mi ne olduğunu? Kötü bir şey yoktur inşallah.Kızlar az önce çok şiddetli patlama gibi bir sesle gökyüzü aydınlandı, bomba mı füze mi yıldırım mı anlayamadık. Elektrik de kesildi gitti. Jet üssü ve uçak fabrikası bölgesinde oturuyoruz. Bütün komşular sokağa döküldü. Merak ediyorum ama o kadar yorgunum ki inemiycem valla. İnşallah bomba değildir.
Buda çok hoşmuş canım bunu ilk ay için beşik olarak da kullanabilirmiyim ki.. Cahillik ne kötü şey yaacanım şu linke bak çok kullanışlı ateş ölçme sayfasından bir arkadaş kullanıyor bunu ama e bebekte bitmiş belki gelir, bire oyun halısı al tamamdırıserersin hava ısınınca yere bayılıyorlar yerde durmaya hem yerden kuvvet alır bebekler
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Eki Görüntüle 1242529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?