2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın

çok geçmiş olsun oğlun kaç yaşında
benimde korkulu rüyam grip boğaz enfeksiyonu geçen kış 2 haftada 1 hastaydım boğazdan dolayı şimdiden korkmaya başladım sanada geçmiş olsun ilerlemeden nane limon kaynatda iç şifa olsun

Eşim de bebe yağının yaptığını düşünüyor. Ne bileyim ben de nemlensin diye sürekli sürüp duruyorum çatlak öncesi kırmızılıklar önce mora sonra beyaza dönüşür demişlerdi ama o da olmadı. Gidip göstermek lazım, teşekkür ederim cevabın için.

Selam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın
Oğluşuna da sana da çok geçmiş olsun. Neyse ki o iyileşmiş, sen de toparlanırsın inşallah bir an önce.

Kızlar az önce çok şiddetli patlama gibi bir sesle gökyüzü aydınlandı, bomba mı füze mi yıldırım mı anlayamadık. Elektrik de kesildi gitti. Jet üssü ve uçak fabrikası bölgesinde oturuyoruz. Bütün komşular sokağa döküldü. Merak ediyorum ama o kadar yorgunum ki inemiycem valla. İnşallah bomba değildir.

kafanı karıştırmak istemem ama o kadar para ver,ceksen birde bugaboo bee arabasına bak, benim bir kaç arkadaşım var gerçekten çok memnun bu arabadan süspansiyon harika ve tek elle kapatılıp açılabiliyor ben kendim kapattım :),,,
you tube da ara,,, burada bilinen bir marka değil ama yurtdışında çok popüler ünlüler bile onu kullanıyor,,,

Slm kizlar benim kaburgam bir batiyor anlatamam sanki yara yapti gece donemedim yaraya tuz basarlarya öyle bir aci şimduden bu ne böyle napsam bilemedim benim hibi olan varmi
bebek yukarı çıkıyor onun için oluyor , bizim de olucak yavaş yavaş,,,, yapılacak bşr şey yok, rahat olduğun pozisyonu bul birde öğünlerde az yemeye çalış, yani az ve sık yemeye çalış,,,,

bizimde arabamız yok ama, illaki bşr arabaya bineceksin, taksiye , 6 ay değil bebek 13 kilo olunacaya kadar kullanılıyor diye biliyorum,,

karınına buz koyma, ılık duş al, soğuğa yakın ama karnına buz koyma,,,,

Canim ben de ilk baslarda bebeyagi kullaniyordum ama krin bolgem acayip kurudu ve deri degistirir gibi pul pul dokulmeye basladim sonra lierac kullanmaya basladim. Yine kuruttu ve kasinti yapti acayip. Simdi artik bisi kullanmiyorum ben de :/

Anne bebek ürünleri ile ilgili alışveriş yapmak isteyen anne ve anne adaylarını alışveriş siteme beklerim. Beğendiğiniz ürün için 50 tl ye kadar indirim çeki de verebilirim. Bunun için özelden yazmanız yeterli.

Merhabalar..ben henüz birşey almadım..ilk alacağım beşik...ne aldınız..ne önerirsiniz?..park yatak alacaktım.bir arkadaşım bebek büyünce yatağın içi derin olduğu için bebeği yatırıp alırken bel ağrısı çekersin dedi.diğer arkadaşım 6 aylık oğlunu doğduğundan bu yana park yatakta yatırıyor çok memmunun diyor..bide şu ucuz 100 tl civarı 5. aya kadar yatabileceği sallanan beşikler var..5-6 ay onla mı idare etsem ne yapayım..lütfen yardım

Bende çatlak için kar isimli bir yağ aldim aktardan
Simdilik onu kullanıyorum
Son aylar daha iyi bir krem alirim inşallah
Kremler şuan çok pahali 70 TL felan
Doğumdan sonrada birkaç ay kullanmak gerekiyirmus
Doktorum esim yağ da çatlak kremi de kullandı ama oldu yine bu genetik dedi
Önune %100 gecilemese de biraz önlüyor iste.

Canim herkesin fikri değişik bu konuda
Kimi park yatak çok iyi diyor
Kimi ahşap beşik
Ama 100 TL ilk besinlerden almani tavsiye etmem 6 ay sonra yine alman gerekir evde kalabalık olur boş yere
Ben ahşap beşik alacagim onu asonsorlu olandan inşallah
Park yatak görünüşünden dolayı çok hoşuma gitmiyor

karınına buz koyma, ılık duş al, soğuğa yakın ama karnına buz koyma,,,,
Uyardığın için çok teşekkür ederim ama ne sakıncası var buzun? Buzdolabı poşetinin içine biraz buz koyup kaşınan yerlerde gezdirmiştim, ancak öyle rahatlayabildim. Ama zararı olacaksa yapmam bir daha

Canim ben de ilk baslarda bebeyagi kullaniyordum ama krin bolgem acayip kurudu ve deri degistirir gibi pul pul dokulmeye basladim sonra lierac kullanmaya basladim. Yine kuruttu ve kasinti yapti acayip. Simdi artik bisi kullanmiyorum ben de :/
Evet benim de kuru kuru olup dökülüyordu, ben de iyi gelir diye sürdüm hep. Ne bileyim hiç aklıma gelmedi bebe yağının kötü geleceği. Çok masum geliyordu hep

Ben yeni gördüm yazdığını. Öğrenebildiniz mi ne olduğunu? Kötü bir şey yoktur inşallah.

Bugün bebişim hiç durmadı sürekli tekmeledi ve tekmeliyor hala fır fır oynadığını hissediyorum :)) isim listesine biri daha eklendi Şura.. Ben Miray dedikçe eşim inatla başka isim buluyor :)

Buda çok hoşmuş canım bunu ilk ay için beşik olarak da kullanabilirmiyim ki.. Cahillik ne kötü şey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…