Çok geçmiş olsun canım. Şu sıralar kimi duysam grip bende yeni atlattım salgın var sanırımSelam kızlar dün oğluşum ateşlendi baş ağrısı burun akıntısı acile gittik aldık antibiyotiği maalesef neyse bugün hamdolsun iyi benimde burnum akıyor gözüm aydın
Ya canim ben daha hic hissetmedim hareketiniBugün bebişim hiç durmadı sürekli tekmeledi ve tekmeliyor hala fır fır oynadığını hissediyorum :)) isim listesine biri daha eklendi Şura.. Ben Miray dedikçe eşim inatla başka isim buluyor :)
Bugün bebişim hiç durmadı sürekli tekmeledi ve tekmeliyor hala fır fır oynadığını hissediyorum :)) isim listesine biri daha eklendi Şura.. Ben Miray dedikçe eşim inatla başka isim buluyor :)
Canım ben mesela yağ kullanamıyom anında isilik oluom kaşın kaşın ölüom belki seninde öle bişeydir :) yağı kullanmayı bırak bi dene en azından derim ama yine de doktoruna danış tabe :)Karnında isilik gibi kaşıntılı kırmızı pütürlükler olan var mı? Neredeyse bir haftadır var bende. Başlangıçta çatlağa dönüşecek zannediyordum çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için. Ama geçmek bilmedi, çok kaşınıyor. Karnımın iki tarafında da var. Buzla kompres yapıyorum kaşıntıyı alsın diye. Pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum, karın bölgem hiç terlemiyor, niye olduğunu anlayamadım bir türlüLierac ve johnson's baby bebe yağı kullanıyorum, onlardan biri mi dokunuyor acaba? Çok uzun yazdım ama kaşıntı çok sinirimi bozdu, sormak istedim size. Doktora cuma gideceğim. Acaba gidip sağlık ocağına mı göstersem
benim karnıma sıcak su geldi, ( ütüden sıçradı) , hemen doktorumu aradım buz koyuyorum dedim , hayır buz koyma hemen duş al dedi, neden koyma dediğini bilmiyorum sormadım inan, ne zararı olur onu da bilmiyorum ama benim doktorum perinatolog , riskli gebelik doktoru, bir bildiği vardır diye düşünüyorum,,,Uyardığın için çok teşekkür ederim ama ne sakıncası var buzun? Buzdolabı poşetinin içine biraz buz koyup kaşınan yerlerde gezdirmiştim, ancak öyle rahatlayabildim. Ama zararı olacaksa yapmam bir daha
Evet benim de kuru kuru olup dökülüyordu, ben de iyi gelir diye sürdüm hep. Ne bileyim hiç aklıma gelmedi bebe yağının kötü geleceği. Çok masum geliyordu hep
Yaa çok teşekkür ederim, birkaç kişi daha yağdan olabilecegini yazmış. Dünden beri sürmüyorum bakalım, inşallah hafifleyip geçer. Yarin da vakit bulursam sağlık ocağına giderim. Çok rahatladım gelen cevaplarla.Canım ben mesela yağ kullanamıyom anında isilik oluom kaşın kaşın ölüom belki seninde öle bişeydir :) yağı kullanmayı bırak bi dene en azından derim ama yine de doktoruna danış tabe :)
Tamam yağ sürmeyi de buz kompresini de bıraktım o zaman. Yarin da doktora ya da hemşireye gösteririm. Iyi ki varsınız, teşekkür ederim.benim karnıma sıcak su geldi, ( ütüden sıçradı) , hemen doktorumu aradım buz koyuyorum dedim , hayır buz koyma hemen duş al dedi, neden koyma dediğini bilmiyorum sormadım inan, ne zararı olur onu da bilmiyorum ama benim doktorum perinatolog , riskli gebelik doktoru, bir bildiği vardır diye düşünüyorum,,,
Bizde nerelerdesin diye merak etmistik iyi olmana sevindikselam güzellikler.artık cok sık giremiyorum iş yerinde açılmıyor kadınlar klübü.her yolu denedim banamısın demedi sonunda pes ettim (şimdilik)telefondan da uygulama yapmaları bekliyorum.bırdan yazmak biraz zor.hepinizi cok ama cok özledim fıstıklarım analarım bi denelerim.(sen Facebook yasaklama forum sştelerini yasakla)biz kocaman olmaya devam 6kg aldık ve almaya devam.
23'te hissedeni de duydum canım, biraz bekle eli kulağındadır, olmadı bir sonrakine doktoruna söylersin...Kizlar
Ben hala hareket hissetmiyordum
Dun yatarken çok aklima taktik
Sabah kalkip internete vaktim hemen
İlk hamilelikte 20-22 haftalikta hissediliyormus
İkinci de 16 haftalıkken
Bir hafta daha bekler hala hissetmezsem kontrolumden önce doktora giderim.
GünaydınGunaydiiiiiiinnnnnherkese mutlu pazarlaaarrr
Canlar dün karnında isilik gibi olanlar kasinanlar faln vardi aynısı bende de oldu ama bana ilac alerji yaptı vuruldugum igne proluton dupot acaba sizede ilac alerji yapmis olabilir mi?
Kafamda senaryolar uretiyorum bende kotu kotu23'te hissedeni de duydum canım, biraz bekle eli kulağındadır, olmadı bir sonrakine doktoruna söylersin...
O kaşınan bendim :) bebeyağından olma ihtimali arttı benim durumum için, sağolsun buradakiler rahatlatmış oldu beni ama ilacı bilmiyorum. Umarım geçer bir an önce, çok sinir bozucu bu kaşıntı ve kızarıklık. Benim de geçmedi hâlâ.Gunaydiiiiiiinnnnnherkese mutlu pazarlaaarrr
Canlar dün karnında isilik gibi olanlar kasinanlar faln vardi aynısı bende de oldu ama bana ilac alerji yaptı vuruldugum igne proluton dupot acaba sizede ilac alerji yapmis olabilir mi?
Kötü düşünme canım, ben de çok hafif hissetmeye başladım, doktora sorduğumda plasentanın yerinden dolayı net hissedemiyorsun dedi, sende de böyle bir durum olabilir.Kafamda senaryolar uretiyorum bende kotu kotu
Canım sabah öğrendim yıldırım düşmüş, zarar gören kimse yokmuş neyse ki. Korktuğumuz gibi değilmiş çok şükür.Ben yeni gördüm yazdığını. Öğrenebildiniz mi ne olduğunu? Kötü bir şey yoktur inşallah.
Özlettin kendini ama !selam güzellikler.artık cok sık giremiyorum iş yerinde açılmıyor kadınlar klübü.her yolu denedim banamısın demedi sonunda pes ettim (şimdilik)telefondan da uygulama yapmaları bekliyorum.bırdan yazmak biraz zor.hepinizi cok ama cok özledim fıstıklarım analarım bi denelerim.(sen Facebook yasaklama forum sştelerini yasakla)biz kocaman olmaya devam 6kg aldık ve almaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?