Üretme canım geç olsun da iyi olsun yeter :) hapşurunca falan dinle kendini o zaman çok kıpırdıyolar :)Kafamda senaryolar uretiyorum bende kotu kotu
Ya canim o krem pastel mavi cizgili yada puanli duvar kagidindan bende bulamadim kagitcilari gezdim yok internettede satan biyer bulamadim bulursan banada haber verirmisinGünaydın kızlar, bugün evde faaliyet var, lojmanın odalarını serlaminat kaplatıyoruz. Parke gibi ama daha ince bişey. Odaları boşalttık eşimle salona yığdık eşyaları. Usta çalışıyor şimdi yapıştırıcı sürdü her yer kokuyor ben de salona kaçtım. O eşyaları geri yerine taşımak gözümde büyüyor valla. Zaten kendimi zorlamıyorum, eşimin de canı çıkıyor bi başına canım benim. Ama evimiz güzel olacak, en çok da Adin'imin odasına heves ediyorum. Bir sonraki aşamada duvar kağıdı yapıcaz odasına. Böyle mavi krem benekli ya da çizgili bi kağıt arıyorum. Sonra lambasını, perdesini, halısını, park yatağını ve alt açma masasını alıcaz, duvar süslerini resimlerini asıcaz, inşallah çok tatlı olacak. Bi tane çift kişilik yataklı kanepe var odada, onu tutucam mecburen çünkü evde başka oda yok misafir gelince yatacak. Bir de beyaz gardrobumuz vardı o da bebişin olacak, işte bittiii :) ayy düşünmesi bile çok keyifli
bu arada ben hem bebek yağı kullanıyorum hem nustella, nustella çatlak kremi ve yararını gördüm,,, (hep karnıma sürdüm göğüslerimi ihmal ettim birde çatlamış göğüslerim, ) hem nustellayı diğer çatlak kremlerin aksine 1. YDn itibaren kullanabiliyorsun ,,,,Herkese günaydıın. Iki gündür ilk yazanlardanım, kaynanada kalınca böyle oluyor galiba :) Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir pazar olsun hepimize.
Ayy Masal mii bayiliyorum o isime aslinda benim gönlumden gecen Elif Masal ama esimi Masal ismine bi ikna edemedim sadece Elif isminide istemedimaman da benim melegime adas mi gelebilir yani ne guzel :) biz de masal şura dusunuyoruz kismetse, sura adini duydukca mutlu oluyorum nedense :) hayirlisi olsun insallah sizin icin vereceginiz karar :)
Gayet kullanisli bu can8lim benim ablamin vardi aynisindan ve epey kullandi.. bende istiyorum ama pahali herseyi sil bastan duzecegiz ilk bebek oldugu icin ana kucagina cok yuksek bir bütce ayirmak istemiyorum . Güle güle kullan insallah dogru bi secim :)Ana kucağı araştıran arkadaşlar var biz bundan aldık, daha gelmedi bekliyoruz. Videolarını izledim hoşuma gitti, e-bebekte de gördük beğendik. Yuppigo'dan ısmarladık. Bunun kahverengisini.
https://www.yuppigo.com/Hangars/Han...Tiny-Love-3-u-Bir-Arada-Uykucu-Anakucagi-Mavi
Üç pozisyonu var, yıkanabiliyor, ayaklarını kapatınca sallanır oluyor, titreşimi de var. İnşallah kullanışlı bişeydir.
Ben daha sadece koçtaşa baktım, arada internete de bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım. Önümüzdeki haftasonu rüzgarlı ve ostimdeki kağıtçılara bakıcaz bulursam sana resimlerini gönderirim canım.Ya canim o krem pastel mavi cizgili yada puanli duvar kagidindan bende bulamadim kagitcilari gezdim yok internettede satan biyer bulamadim bulursan banada haber verirmisin
Canim rahat ol bekledikce bile bile hareket etmiyor kuzular.. bende tatile gittim gecen hafta tatil boyunca hic kipirdamadi geldigimizden beride hic durmuyor.. sen dinlenmene bakGünaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .
Teşekkürler canım, inşallah biz de uzun süre kullanabiliriz. İlk bebek olacağı için ben de iyi şeyler alayım ikincide de kullanayım diye düşünerek hareket ediyorum. Bebek odası için de pek bişey almayacağız.Gayet kullanisli bu can8lim benim ablamin vardi aynisindan ve epey kullandi.. bende istiyorum ama pahali herseyi sil bastan duzecegiz ilk bebek oldugu icin ana kucagina cok yuksek bir bütce ayirmak istemiyorum . Güle güle kullan insallah dogru bi secim :)
Sağol cnm ya inşallah iyidir yavrum telaş yapıyorum rahat olayım oynar belki.Canim rahat ol bekledikce bile bile hareket etmiyor kuzular.. bende tatile gittim gecen hafta tatil boyunca hic kipirdamadi geldigimizden beride hic durmuyor.. sen dinlenmene bak
Canım endişelenme sırrüstü yat biraz bekle oynayacaktır.Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .
Günaydın canım, ne güzel pazar keyfi. Biz 7'de dikildik evde faaliyet var.günaydınnn kızlar
Teşekkürler..evet dediğiniz mantıklı..Canim herkesin fikri değişik bu konuda
Kimi park yatak çok iyi diyor
Kimi ahşap beşik
Ama 100 TL ilk besinlerden almani tavsiye etmem 6 ay sonra yine alman gerekir evde kalabalık olur boş yere
Ben ahşap beşik alacagim onu asonsorlu olandan inşallah
Park yatak görünüşünden dolayı çok hoşuma gitmiyor
Ben daha sadece koçtaşa baktım, arada internete de bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım. Önümüzdeki haftasonu rüzgarlı ve ostimdeki kağıtçılara bakıcaz bulursam sana resimlerini gönderirim canım.
Çok güzel canimAna kucağı araştıran arkadaşlar var biz bundan aldık, daha gelmedi bekliyoruz. Videolarını izledim hoşuma gitti, e-bebekte de gördük beğendik. Yuppigo'dan ısmarladık. Bunun kahverengisini.
https://www.yuppigo.com/Hangars/Han...Tiny-Love-3-u-Bir-Arada-Uykucu-Anakucagi-Mavi
Üç pozisyonu var, yıkanabiliyor, ayaklarını kapatınca sallanır oluyor, titreşimi de var. İnşallah kullanışlı bişeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?