2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar, bugün evde faaliyet var, lojmanın odalarını serlaminat kaplatıyoruz. Parke gibi ama daha ince bişey. Odaları boşalttık eşimle salona yığdık eşyaları. Usta çalışıyor şimdi yapıştırıcı sürdü her yer kokuyor ben de salona kaçtım. O eşyaları geri yerine taşımak gözümde büyüyor valla. Zaten kendimi zorlamıyorum, eşimin de canı çıkıyor bi başına canım benim. Ama evimiz güzel olacak, en çok da Adin'imin odasına heves ediyorum. Bir sonraki aşamada duvar kağıdı yapıcaz odasına. Böyle mavi krem benekli ya da çizgili bi kağıt arıyorum. Sonra lambasını, perdesini, halısını, park yatağını ve alt açma masasını alıcaz, duvar süslerini resimlerini asıcaz, inşallah çok tatlı olacak. Bi tane çift kişilik yataklı kanepe var odada, onu tutucam mecburen çünkü evde başka oda yok misafir gelince yatacak. Bir de beyaz gardrobumuz vardı o da bebişin olacak, işte bittiii :) ayy düşünmesi bile çok keyifli

Ana kucağı araştıran arkadaşlar var biz bundan aldık, daha gelmedi bekliyoruz. Videolarını izledim hoşuma gitti, e-bebekte de gördük beğendik. Yuppigo'dan ısmarladık. Bunun kahverengisini.
https://www.yuppigo.com/Hangars/Han...Tiny-Love-3-u-Bir-Arada-Uykucu-Anakucagi-Mavi

Üç pozisyonu var, yıkanabiliyor, ayaklarını kapatınca sallanır oluyor, titreşimi de var. İnşallah kullanışlı bişeydir.

Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .​

Ya canim o krem pastel mavi cizgili yada puanli duvar kagidindan bende bulamadim kagitcilari gezdim yok internettede satan biyer bulamadim bulursan banada haber verirmisin

Herkese günaydıın. Iki gündür ilk yazanlardanım, kaynanada kalınca böyle oluyor galiba :) Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir pazar olsun hepimize.
bu arada ben hem bebek yağı kullanıyorum hem nustella, nustella çatlak kremi ve yararını gördüm,,, (hep karnıma sürdüm göğüslerimi ihmal ettim birde çatlamış göğüslerim, ) hem nustellayı diğer çatlak kremlerin aksine 1. YDn itibaren kullanabiliyorsun ,,,,

aman da benim melegime adas mi gelebilir yani ne guzel :) biz de masal şura dusunuyoruz kismetse, sura adini duydukca mutlu oluyorum nedense :) hayirlisi olsun insallah sizin icin vereceginiz karar :)
Ayy Masal mii bayiliyorum o isime aslinda benim gönlumden gecen Elif Masal ama esimi Masal ismine bi ikna edemedim sadece Elif isminide istemedim Şimdide eşim girip cikip bebisime Şura diye sesleniyor bu gidisle adaş olacagiz canim :) Isim bir boncuk Rabbim yvrularimizin bahtini acik etsin insallah

Gayet kullanisli bu can8lim benim ablamin vardi aynisindan ve epey kullandi.. bende istiyorum ama pahali herseyi sil bastan duzecegiz ilk bebek oldugu icin ana kucagina cok yuksek bir bütce ayirmak istemiyorum . Güle güle kullan insallah dogru bi secim :)

Ya canim o krem pastel mavi cizgili yada puanli duvar kagidindan bende bulamadim kagitcilari gezdim yok internettede satan biyer bulamadim bulursan banada haber verirmisin
Ben daha sadece koçtaşa baktım, arada internete de bakıyorum ama istediğim gibi bişey bulamadım. Önümüzdeki haftasonu rüzgarlı ve ostimdeki kağıtçılara bakıcaz bulursam sana resimlerini gönderirim canım.

Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .​
Canim rahat ol bekledikce bile bile hareket etmiyor kuzular.. bende tatile gittim gecen hafta tatil boyunca hic kipirdamadi geldigimizden beride hic durmuyor.. sen dinlenmene bak

Teşekkürler canım, inşallah biz de uzun süre kullanabiliriz. İlk bebek olacağı için ben de iyi şeyler alayım ikincide de kullanayım diye düşünerek hareket ediyorum. Bebek odası için de pek bişey almayacağız.
Fiyat olarak daha uyguna fisher price ürünleri var düşünürsen. Mesela bu
https://www.yuppigo.com/Hangars/Han...g-182441&Fisher-Price-Neseli-Zurafa-Anakucagi

https://www.yuppigo.com/Hangars/Han...&Fisher-Price-Yagmur-Ormani-Deluks-Ana-Kucagi

Canim rahat ol bekledikce bile bile hareket etmiyor kuzular.. bende tatile gittim gecen hafta tatil boyunca hic kipirdamadi geldigimizden beride hic durmuyor.. sen dinlenmene bak
Sağol cnm ya inşallah iyidir yavrum telaş yapıyorum rahat olayım oynar belki.

Teşekkürler..evet dediğiniz mantıklı..

Çok güzel canim
Bende videosunu izleyip çok begenmistim.
Ama benim butcemi asiyor
E bebekte buna benzer bir model var
Oda 6 farklı pozisyona giriyordu sanirim
Ondan aliriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…