2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canm bende de olmuştu karnımda ama çok değil iki uç tane sinek ısırığı gb ama kaşınmıyodu bende Johnson baby kullanıyorum belki onla alakalıdır,ama bikaç gün de geçti bnmki

Sanırım hastane için bunlardan birini alıcam bana çok sevimli geldi. Tüylü taşlı dantelli şeyleri başka zaman giyemem ama bunları yıkayıp giyebilirim evde.
Bunları nerden buldun canım bende böle şeler istiom evde giymek için :) hastane için kendim yapcam çünkü :)

Sanırım hastane için bunlardan birini alıcam bana çok sevimli geldi. Tüylü taşlı dantelli şeyleri başka zaman giyemem ama bunları yıkayıp giyebilirim evde.
Benimde buna benzer güzel bir pofidik Terliğim var ama yeni bir tane daha alacagim
Şuan yaz olduğu için pek çeşit bulamiyorum
Kisin daha çok çeşit cikacaktir

Bendeki ilk lierac bitmek üzere. Bakalım biraz dinlendiriyorum şimdilik hiçbir şey sürmeden. Tekrar başladığımda kaşıntı da başlarsa kremi değiştirip diğerinden alabilirim.

canm bende de olmuştu karnımda ama çok değil iki uç tane sinek ısırığı gb ama kaşınmıyodu bende Johnson baby kullanıyorum belki onla alakalıdır,ama bikaç gün de geçti bnmki
Olabilir, yağ dokunuyor demek ki öğrenmiş oldum ben de. Ama benim epeydir var ve dağılmış durumda. Geçer inşallah benimki de bir an önce.

Az önce 4 yasindaki yigenim karnimin sag tarafindan destek alarak kalkmaya calisti. Hemen cektim elini ama sizliyor simdi bisey olmamistir insallah

Az önce 4 yasindaki yigenim karnimin sag tarafindan destek alarak kalkmaya calisti. Hemen cektim elini ama sizliyor simdi bisey olmamistir insallah
Olmaz allahın izniyle canım benm perşembe günü doktor karnıma o kadar bastırdı ki görebilmek için 2 gün karnıma dokkunamadım :) kilolu olduğum için doktor acı çekcen kusura bakma dedi katlanıom bende :) sende korkma canım bana bişi olmadıysa kimseye olmaz :)

canım kolay gelsin pazar pazar ne faaliyeti ki bu :)
bu arada kızlar dün tai akıncıya yıldırım düşmüş haberi olan var mııııı
ya da orada yaşayan varsa çok geçmiş olsun
Beeeennn tai lojmanlarındayım! Valla çok korktuk. Bugün evin yerlerini serlaminat yaptırdık, dün tam o saatlerde odaları boşaltıyorduk hem korktuk hem de iş yarım kaldı elektrik gidince. Neyse gece hallettik kocam sağolsun. Bugün de usta geldi sabahtan, bitirdi işini biz de evi temizledik, odaları geri yerleştirdik canımız çıktı. Şimdi de gordiona gidiyoruz, oradan da görümceme. Bu gece yattığım yeri bilmicem, yarın da iş vaaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…