- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Aldiklarinizin resmini bekliyoruz :)Günaydın kızlar mutlu pazarlar :) dün Eminönü ne gittim çok yoruldum bebisimin ilk alışverişini yaptım çok şükür allahım kucagimiza alacağımız günleri göstersin inş :)
Çok güzel bende seviyorum bu pastel renkleri
Şu duvar kağıdına ve odaya bayıldım.
Aldiklarinizin resmini bekliyoruz :)
Çok güzel bende seviyorum bu pastel renkleri
canm bende de olmuştu karnımda ama çok değil iki uç tane sinek ısırığı gb ama kaşınmıyodu bende Johnson baby kullanıyorum belki onla alakalıdır,ama bikaç gün de geçti bnmkiKarnında isilik gibi kaşıntılı kırmızı pütürlükler olan var mı? Neredeyse bir haftadır var bende. Başlangıçta çatlağa dönüşecek zannediyordum çatlağın nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için. Ama geçmek bilmedi, çok kaşınıyor. Karnımın iki tarafında da var. Buzla kompres yapıyorum kaşıntıyı alsın diye. Pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum, karın bölgem hiç terlemiyor, niye olduğunu anlayamadım bir türlüLierac ve johnson's baby bebe yağı kullanıyorum, onlardan biri mi dokunuyor acaba? Çok uzun yazdım ama kaşıntı çok sinirimi bozdu, sormak istedim size. Doktora cuma gideceğim. Acaba gidip sağlık ocağına mı göstersem
Bunları nerden buldun canım bende böle şeler istiom evde giymek için :) hastane için kendim yapcam çünkü :)
Sanırım hastane için bunlardan birini alıcam bana çok sevimli geldi. Tüylü taşlı dantelli şeyleri başka zaman giyemem ama bunları yıkayıp giyebilirim evde.
Beğenmene sevindim canım. Bunlar oysho'dan. Mağazaya gidip bakıcam hafta içinde bakalım hangileri var.Bunları nerden buldun canım bende böle şeler istiom evde giymek için :) hastane için kendim yapcam çünkü :)
Sağol cnm yaptım oynadı çok şükür bebeğim.Canım endişelenme sırrüstü yat biraz bekle oynayacaktır.
Benimde buna benzer güzel bir pofidik Terliğim var ama yeni bir tane daha alacagim
Sanırım hastane için bunlardan birini alıcam bana çok sevimli geldi. Tüylü taşlı dantelli şeyleri başka zaman giyemem ama bunları yıkayıp giyebilirim evde.
Benimde buna benzer güzel bir pofidik Terliğim var ama yeni bir tane daha alacagim
Şuan yaz olduğu için pek çeşit bulamiyorum
Kisin daha çok çeşit cikacaktir
Bendeki ilk lierac bitmek üzere. Bakalım biraz dinlendiriyorum şimdilik hiçbir şey sürmeden. Tekrar başladığımda kaşıntı da başlarsa kremi değiştirip diğerinden alabilirim.bu arada ben hem bebek yağı kullanıyorum hem nustella, nustella çatlak kremi ve yararını gördüm,,, (hep karnıma sürdüm göğüslerimi ihmal ettim birde çatlamış göğüslerim, ) hem nustellayı diğer çatlak kremlerin aksine 1. YDn itibaren kullanabiliyorsun ,,,,
Olabilir, yağ dokunuyor demek ki öğrenmiş oldum ben de. Ama benim epeydir var ve dağılmış durumda. Geçer inşallah benimki de bir an önce.canm bende de olmuştu karnımda ama çok değil iki uç tane sinek ısırığı gb ama kaşınmıyodu bende Johnson baby kullanıyorum belki onla alakalıdır,ama bikaç gün de geçti bnmki
Olmaz allahın izniyle canım benm perşembe günü doktor karnıma o kadar bastırdı ki görebilmek için 2 gün karnıma dokkunamadım :) kilolu olduğum için doktor acı çekcen kusura bakma dedi katlanıom bende :) sende korkma canım bana bişi olmadıysa kimseye olmaz :)Az önce 4 yasindaki yigenim karnimin sag tarafindan destek alarak kalkmaya calisti. Hemen cektim elini ama sizliyor simdi bisey olmamistir insallah
Ben de ebebekte gördüm bunu, aklıma yattı, rahat sallanıyor, içi de geniş geldi bana..Kizlar sanırım ben bunu almaya karar verdim .. kolay katlanabiliyor, sallamalı , 6 farklı pozisyonu var. Evim kucuk oldugu icin ayriyetten kucuk bessik almak istemiyorum bunu beşik olarakta kullanabilirim.. ne dersiniz
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
canım kolay gelsin pazar pazar ne faaliyeti ki bu :)Günaydın canım, ne güzel pazar keyfi. Biz 7'de dikildik evde faaliyet var.
Beeeennn tai lojmanlarındayım! Valla çok korktuk. Bugün evin yerlerini serlaminat yaptırdık, dün tam o saatlerde odaları boşaltıyorduk hem korktuk hem de iş yarım kaldı elektrik gidince. Neyse gece hallettik kocam sağolsun. Bugün de usta geldi sabahtan, bitirdi işini biz de evi temizledik, odaları geri yerleştirdik canımız çıktı. Şimdi de gordiona gidiyoruz, oradan da görümceme. Bu gece yattığım yeri bilmicem, yarın da iş vaaaaarrrcanım kolay gelsin pazar pazar ne faaliyeti ki bu :)
bu arada kızlar dün tai akıncıya yıldırım düşmüş haberi olan var mııııı
ya da orada yaşayan varsa çok geçmiş olsun
Canım bence bu çok güzel, yorumları da okudum alanlar memnun kalmış. Güle güle kullan şimdiden. :)Kizlar sanırım ben bunu almaya karar verdim .. kolay katlanabiliyor, sallamalı , 6 farklı pozisyonu var. Evim kucuk oldugu icin ayriyetten kucuk bessik almak istemiyorum bunu beşik olarakta kullanabilirim.. ne dersiniz
Ablaminda doğumu bir ay sonra canimKizlar sanırım ben bunu almaya karar verdim .. kolay katlanabiliyor, sallamalı , 6 farklı pozisyonu var. Evim kucuk oldugu icin ayriyetten kucuk bessik almak istemiyorum bunu beşik olarakta kullanabilirim.. ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?