- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Çok farklı bir set olmuşKızlar bakin tosuncuguma ne aldım Rabbim sağlıklı gunlerde giydirmemi nasip etsin
canım tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledinmi.Kizlar
Ben hala hareket hissetmiyordum
Dun yatarken çok aklima taktik
Sabah kalkip internete vaktim hemen
İlk hamilelikte 20-22 haftalikta hissediliyormus
İkinci de 16 haftalıkken
Bir hafta daha bekler hala hissetmezsem kontrolumden önce doktora giderim.
dünden beri bende hissetmemiştim hiç hareket korktum hep beklediim gece sabah uyandım yine hareket yok. öğlene doğru hareket ettide rahatladım. minnoş kızım uyuyodu herhalde.Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .
Evet canim maalesef yok neyseki bizim daha zamanimiz var muşteri hizmetiyle bi iletisime geçseydiniz belki ne zaman gelecegini söylerler ve umarim gelir çunku kafama yatti buAblaminda doğumu bir ay sonra canim
Oda bunu almaya karar verdi ama stokta yok
Bende çok begeniyorum
Biraz önce sanki iğne batiyor gibi oldu 4 kez araliklacanım tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledinmi.
Ben başka sitede var mi arastiracagimEvet canim maalesef yok neyseki bizim daha zamanimiz var muşteri hizmetiyle bi iletisime geçseydiniz belki ne zaman gelecegini söylerler ve umarim gelir çunku kafama yatti bu
Ay evet cnm korkuyo insan elde değil ki . oynadı meleğim şükür allahıma.dünden beri bende hissetmemiştim hiç hareket korktum hep beklediim gece sabah uyandım yine hareket yok. öğlene doğru hareket ettide rahatladım. minnoş kızım uyuyodu herhalde.
Ben baktim canim da bulamadim insallah sen bulursun :) sizinki daha acilmişBiraz önce sanki iğne batiyor gibi oldu 4 kez aralikla
Acaba harekete mi basladi
Ben başka sitede var mi arastiracagim
Haber veririm
Bende bulamadimBen baktim canim da bulamadim insallah sen bulursun :) sizinki daha acilmiş
çok güzel canımarkadaşlar bizde bu bebek arabasına karar kıldık baby max montero travel sistem Eki Görüntüle 1242540
3,5 canım inşaallah olmazsın ben kolay kolay olamzdımçok geçmiş olsun oğlun kaç yaşında
benimde korkulu rüyam grip boğaz enfeksiyonu geçen kış 2 haftada 1 hastaydım boğazdan dolayı şimdiden korkmaya başladım sanada geçmiş olsun ilerlemeden nane limon kaynatda iç şifa olsun
bence güzelKızlar bebişime erdem ismini düşündüm sizce nasıl koyulabilirmi
sağol canımCook geçmiş olsun
sağol canımEşim de bebe yağının yaptığını düşünüyor. Ne bileyim ben de nemlensin diye sürekli sürüp duruyorumçatlak öncesi kırmızılıklar önce mora sonra beyaza dönüşür demişlerdi ama o da olmadı. Gidip göstermek lazım, teşekkür ederim cevabın için.
Oğluşuna da sana da çok geçmiş olsun. Neyse ki o iyileşmiş, sen de toparlanırsın inşallah bir an önce.
sağol canımÇok geçmiş olsun canım
ben memnunum park yataktanMerhabalar..ben henüz birşey almadım..ilk alacağım beşik...ne aldınız..ne önerirsiniz?..park yatak alacaktım.bir arkadaşım bebek büyünce yatağın içi derin olduğu için bebeği yatırıp alırken bel ağrısı çekersin dedi.diğer arkadaşım 6 aylık oğlunu doğduğundan bu yana park yatakta yatırıyor çok memmunun diyor..bide şu ucuz 100 tl civarı 5. aya kadar yatabileceği sallanan beşikler var..5-6 ay onla mı idare etsem ne yapayım..lütfen yardım
evet canım kullanılıyor arkadaşım çok memnun bence al bunuBuda çok hoşmuş canım bunu ilk ay için beşik olarak da kullanabilirmiyim ki.. Cahillik ne kötü şey yaa
sağol canım öyleymiş haberim yoktu oğlum parktan kaptı sanırımÇok geçmiş olsun canım. Şu sıralar kimi duysam grip bende yeni atlattım salgın var sanırım
canım inşaallah bir an önce gelirsin özledikselam güzellikler.artık cok sık giremiyorum iş yerinde açılmıyor kadınlar klübü.her yolu denedim banamısın demedi sonunda pes ettim (şimdilik)telefondan da uygulama yapmaları bekliyorum.bırdan yazmak biraz zor.hepinizi cok ama cok özledim fıstıklarım analarım bi denelerim.(sen Facebook yasaklama forum sştelerini yasakla)biz kocaman olmaya devam 6kg aldık ve almaya devam.
neyseki korktuğun değilmişCanım sabah öğrendim yıldırım düşmüş, zarar gören kimse yokmuş neyse ki. Korktuğumuz gibi değilmiş çok şükür.
Özlettin kendini ama !
ohh mis oluyor evin güle güle oturun canımGünaydın kızlar, bugün evde faaliyet var, lojmanın odalarını serlaminat kaplatıyoruz. Parke gibi ama daha ince bişey. Odaları boşalttık eşimle salona yığdık eşyaları. Usta çalışıyor şimdi yapıştırıcı sürdü her yer kokuyor ben de salona kaçtım. O eşyaları geri yerine taşımak gözümde büyüyor valla. Zaten kendimi zorlamıyorum, eşimin de canı çıkıyor bi başına canım benim. Ama evimiz güzel olacak, en çok da Adin'imin odasına heves ediyorum. Bir sonraki aşamada duvar kağıdı yapıcaz odasına. Böyle mavi krem benekli ya da çizgili bi kağıt arıyorum. Sonra lambasını, perdesini, halısını, park yatağını ve alt açma masasını alıcaz, duvar süslerini resimlerini asıcaz, inşallah çok tatlı olacak. Bi tane çift kişilik yataklı kanepe var odada, onu tutucam mecburen çünkü evde başka oda yok misafir gelince yatacak. Bir de beyaz gardrobumuz vardı o da bebişin olacak, işte bittiii :) ayy düşünmesi bile çok keyifli
canım bu çok pahalı keşke e bebekteki şu modeli alsan daha fonksiyonluAna kucağı araştıran arkadaşlar var biz bundan aldık, daha gelmedi bekliyoruz. Videolarını izledim hoşuma gitti, e-bebekte de gördük beğendik. Yuppigo'dan ısmarladık. Bunun kahverengisini.
https://www.yuppigo.com/Hangars/Han...Tiny-Love-3-u-Bir-Arada-Uykucu-Anakucagi-Mavi
Üç pozisyonu var, yıkanabiliyor, ayaklarını kapatınca sallanır oluyor, titreşimi de var. İnşallah kullanışlı bişeydir.
canım bazen uyurlar korkmaGünaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .
güle güle kullanınGünaydın kızlar mutlu pazarlar :) dün Eminönü ne gittim çok yoruldum bebisimin ilk alışverişini yaptım çok şükür allahım kucagimiza alacağımız günleri göstersin inş :)
çok güzel bir karar canım:)Kizlar sanırım ben bunu almaya karar verdim .. kolay katlanabiliyor, sallamalı , 6 farklı pozisyonu var. Evim kucuk oldugu icin ayriyetten kucuk bessik almak istemiyorum bunu beşik olarakta kullanabilirim.. ne dersiniz
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3032
korkma canım olmaz bir şeyAz önce 4 yasindaki yigenim karnimin sag tarafindan destek alarak kalkmaya calisti. Hemen cektim elini ama sizliyor simdi bisey olmamistir insallah
aynen ne bastırdı ya çok yandı canımOlmaz allahın izniyle canım benm perşembe günü doktor karnıma o kadar bastırdı ki görebilmek için 2 gün karnıma dokkunamadım :) kilolu olduğum için doktor acı çekcen kusura bakma dedi katlanıom bende :) sende korkma canım bana bişi olmadıysa kimseye olmaz :)
çok güzel canımKızlar bakin tosuncuguma ne aldım Rabbim sağlıklı gunlerde giydirmemi nasip etsin
canım üye ol mail at hemen dönüyorlarEvet canim maalesef yok neyseki bizim daha zamanimiz var muşteri hizmetiyle bi iletisime geçseydiniz belki ne zaman gelecegini söylerler ve umarim gelir çunku kafama yatti bu
sezaryen beşiği ne canık yeni duydumne güzel şeyler var bebek için ama benim oğlumdan ahşap çekmeceli beşik cimnastik merkezi denilen halı gbi şey ve anakucağı duruyor sapasağlam bu icili bicili şeyleri gördükçe alasım geliyor ama yer meselesi de var. bide şu minik sezeryan beşikleri var onlarda gözüm kaldı. görümcemde vardı duruyosa isteyim bari. tam kız modeliydi. tüllü süslü püslü.
canım maalesef başka sitede yokBiraz önce sanki iğne batiyor gibi oldu 4 kez aralikla
Acaba harekete mi basladi
Ben başka sitede var mi arastiracagim
Haber veririm
İyi geceler hanımlar... Nasılsınız..
Efllalim oglusun hastalanmıs geçmiş olsun..
Sezin aldıkların ve begendiklerin cok güzel bacım..
O terlikler ne hıs öle yaparbbim hepsini alasım var..
Bugun kvdemlerdeydim cok yoruldum..
Butun gu ayakta yemek kosusturmadı ile irlikteydim..
Sırtım agrıyo..eve geldik hanım efendi hala uyumadı ayagımda sallıyorum .. Kolum tan iyileşmişti bugun kapıın pervazına vurdum terar agrı basladı.. Kötü oldu bu.. Mesanem sürekli sıkısık gibi : )
Zırt bırt wc yollarındayım..oglum iyice sıkıstırdı..
Oda cok yorulmus heralde hareket etmedı hiç.. Biraz dinlwwyin eder şimdi : )
Geçmişi tam okuyamadım.. Hepinizi seviyorum öpüm cancigerkuzularım...
Oglumun kankılerıne ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?