2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledinmi.

Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .​
dünden beri bende hissetmemiştim hiç hareket korktum hep beklediim gece sabah uyandım yine hareket yok. öğlene doğru hareket ettide rahatladım. minnoş kızım uyuyodu herhalde.

Ablaminda doğumu bir ay sonra canim
Oda bunu almaya karar verdi ama stokta yok
Bende çok begeniyorum
Evet canim maalesef yok neyseki bizim daha zamanimiz var muşteri hizmetiyle bi iletisime geçseydiniz belki ne zaman gelecegini söylerler ve umarim gelir çunku kafama yatti bu

ne güzel şeyler var bebek için ama benim oğlumdan ahşap çekmeceli beşik cimnastik merkezi denilen halı gbi şey ve anakucağı duruyor sapasağlam bu icili bicili şeyleri gördükçe alasım geliyor ama yer meselesi de var. bide şu minik sezeryan beşikleri var onlarda gözüm kaldı. görümcemde vardı duruyosa isteyim bari. tam kız modeliydi. tüllü süslü püslü.

canım tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledinmi.
Biraz önce sanki iğne batiyor gibi oldu 4 kez aralikla
Acaba harekete mi basladi

Evet canim maalesef yok neyseki bizim daha zamanimiz var muşteri hizmetiyle bi iletisime geçseydiniz belki ne zaman gelecegini söylerler ve umarim gelir çunku kafama yatti bu
Ben başka sitede var mi arastiracagim
Haber veririm

kızlar ayakta kalınca sizdede göbeğinizin yantarafında sertleşme acıma gibi oluyormu. bide afersiniz idrar kesesine basıyormuş gibi acımayla karışık sancı.

dünden beri bende hissetmemiştim hiç hareket korktum hep beklediim gece sabah uyandım yine hareket yok. öğlene doğru hareket ettide rahatladım. minnoş kızım uyuyodu herhalde.
Ay evet cnm korkuyo insan elde değil ki . oynadı meleğim şükür allahıma.

İyi geceler hanımlar... Nasılsınız..
Efllalim oglusun hastalanmıs geçmiş olsun..
Sezin aldıkların ve begendiklerin cok güzel bacım..

O terlikler ne hıs öle yaparbbim hepsini alasım var..
Bugun kvdemlerdeydim cok yoruldum..
Butun gu ayakta yemek kosusturmadı ile irlikteydim..
Sırtım agrıyo..eve geldik hanım efendi hala uyumadı ayagımda sallıyorum .. Kolum tan iyileşmişti bugun kapıın pervazına vurdum terar agrı basladı.. Kötü oldu bu.. Mesanem sürekli sıkısık gibi : )
Zırt bırt wc yollarındayım..oglum iyice sıkıstırdı..
Oda cok yorulmus heralde hareket etmedı hiç.. Biraz dinlwwyin eder şimdi : )
Geçmişi tam okuyamadım.. Hepinizi seviyorum öpüm cancigerkuzularım...
Oglumun kankılerıne ii bakın

GUNAAAAAYYDIIINN
Güzell annelere datlu annelere slm olsun..
Ihım ıhım tabıkı prens ve prenseslerımızınde gözlerınden öperiz..
Nasıllarmıss bakalımm..
Bn kol agrısından uyuyamadım vuruldugum yer ve bıkarıs etrafı cok acıyo ya nolcak böyle.. Dıgrlerınde hıç böle olmadım..ruyamda dınyada basıma gelmesını hıç istemedıgım bişey gördüm cok morelimm bızuk..tövbe est..
Sacma sapan ruyalar hamılelıkte in heralde: )
Ben kızcemin yanına gidip tejrar uyuyayım..

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var .. Allahım bundan da sağlık sıhatle çıkmayı nasip eyle bize... Birde sanırım artık iştahım açılmaya başlıyor.....

arkadaşlar bizde bu bebek arabasına karar kıldık baby max montero travel sistem Eki Görüntüle 1242540
çok güzel canım

3,5 canım inşaallah olmazsın ben kolay kolay olamzdım
Kızlar bebişime erdem ismini düşündüm sizce nasıl koyulabilirmi
bence güzel
Cook geçmiş olsun
sağol canım
sağol canım
Çok geçmiş olsun canım
sağol canım
ben memnunum park yataktan
Buda çok hoşmuş canım bunu ilk ay için beşik olarak da kullanabilirmiyim ki.. Cahillik ne kötü şey yaa
evet canım kullanılıyor arkadaşım çok memnun bence al bunu
Çok geçmiş olsun canım. Şu sıralar kimi duysam grip bende yeni atlattım salgın var sanırım
sağol canım öyleymiş haberim yoktu oğlum parktan kaptı sanırım
canım inşaallah bir an önce gelirsin özledik
Canım sabah öğrendim yıldırım düşmüş, zarar gören kimse yokmuş neyse ki. Korktuğumuz gibi değilmiş çok şükür.

Özlettin kendini ama !
neyseki korktuğun değilmiş
ohh mis oluyor evin güle güle oturun canım
canım bu çok pahalı keşke e bebekteki şu modeli alsan daha fonksiyonlu
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .​
canım bazen uyurlar korkma
Günaydın kızlar mutlu pazarlar :) dün Eminönü ne gittim çok yoruldum bebisimin ilk alışverişini yaptım çok şükür allahım kucagimiza alacağımız günleri göstersin inş :)
güle güle kullanın
çok güzel bir karar canım:)
Az önce 4 yasindaki yigenim karnimin sag tarafindan destek alarak kalkmaya calisti. Hemen cektim elini ama sizliyor simdi bisey olmamistir insallah
korkma canım olmaz bir şey
aynen ne bastırdı ya çok yandı canım
Kızlar bakin tosuncuguma ne aldım Rabbim sağlıklı gunlerde giydirmemi nasip etsin
çok güzel canım
canım üye ol mail at hemen dönüyorlar
sezaryen beşiği ne canık yeni duydum
Biraz önce sanki iğne batiyor gibi oldu 4 kez aralikla
Acaba harekete mi basladi

Ben başka sitede var mi arastiracagim
Haber veririm
canım maalesef başka sitede yok

çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…