- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
Sılaaaa okul maceran hayırlı olsun. Allah evlatlarına zihin açıklığı versin ..Günaydın lar ben iki talebe annesi olarak erkenciyim bugün
oooo valla maşallah enerjine hayran kaldımBeeeennn tai lojmanlarındayım! Valla çok korktuk. Bugün evin yerlerini serlaminat yaptırdık, dün tam o saatlerde odaları boşaltıyorduk hem korktuk hem de iş yarım kaldı elektrik gidince. Neyse gece hallettik kocam sağolsun. Bugün de usta geldi sabahtan, bitirdi işini biz de evi temizledik, odaları geri yerleştirdik canımız çıktı. Şimdi de gordiona gidiyoruz, oradan da görümceme. Bu gece yattığım yeri bilmicem, yarın da iş vaaaaarrr
Sonucunu aldinmiTARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.
TARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.
sepet beşik canım bunlar biraz pahalı:) bende portatif alıcam dediğin gibi yüksek yonca bam bam var ondan inşaallah o çok uygunbende bilmiyodum ismi başka bişey diyende vardır kesin. sezeryan olunca çok fazla eğilmemek için yüksek yapmışlar. minik beşiklerden.
vitamin kullanmıyormusun?Günaydın güzel anneler..iyisinizdir inşallah hepiniz.arkadaşlar ben son zamanlarda çok yorgun, bitkin ve halsizim nedenki acaba bir fikri olan varmı.Birde nefes alıp vermem o kadar derin ve sıkki yoruluyorum yanii
Ogluşum ve dayisi
ne güzel maşaallahGünaydın yavru kuşlar ve minik yavruları hayırlı haftalar. Pıtır pıtır hareketli bir güne Uyandım muhteşem bir duygu bu
Günaydın,
Cumartesi günü oda takımını ve beşiğini aldık bebeğimin.. Mobilya kokusunu çıkarmak için 1 tas suyun içine 3 adet soğanı doğrayıp 3 gün odayı kapalı tutunca bütün kokunun gittiğini söyledi aldığımız mağazanın sahibi. Tabi soğan kokusunu çıkarmak içinde 1 hafta odayı havalandırmak gerektiğini.. Ben yeni öğrendim belki bilinen bir durumdur. Paylaşmak istedim..
Bende yaptirdim, member: 543827"]TARAMA TESTI
Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .
Şu duvar kağıdına ve odaya bayıldım.
kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti
tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)
sizce yeterli mi? Eksik var mı gözünüze takılan?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti
tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)
sizce yeterli mi? Eksik var mı gözünüze takılan?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
Teşekkür ederim.. Bende babasıda şiddetli alerjik bünyeye sahibiz.. Olurda bize çekerse koku rahatsız eder, eşyalar siner diye çekiniyordum.. Bahar ayları her koku benim için kabus oluyordane güzel maşaallah
hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla kullanın
ama ben severim yeni mobilya kokusunu:)
ne güzel maşaallah
hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla kullanın
ama ben severim yeni mobilya kokusunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?