2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende bilmiyodum ismi başka bişey diyende vardır kesin. sezeryan olunca çok fazla eğilmemek için yüksek yapmışlar. minik beşiklerden.

Eklentiler

• beşik 1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 65
oooo valla maşallah enerjine hayran kaldım ben hiç bir iş yapmamama rağmen yattığım yeri aramıcam sanırım:)

Günaydın güzel anneler..iyisinizdir inşallah hepiniz.arkadaşlar ben son zamanlarda çok yorgun, bitkin ve halsizim nedenki acaba bir fikri olan varmı.Birde nefes alıp vermem o kadar derin ve sıkki yoruluyorum yanii

, member: 543827"]TARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.[/QUOTE]
Bende yaptirdim
Sonucunu aldinmi

bende bilmiyodum ismi başka bişey diyende vardır kesin. sezeryan olunca çok fazla eğilmemek için yüksek yapmışlar. minik beşiklerden.
sepet beşik canım bunlar biraz pahalı:) bende portatif alıcam dediğin gibi yüksek yonca bam bam var ondan inşaallah o çok uygun
Günaydın güzel anneler..iyisinizdir inşallah hepiniz.arkadaşlar ben son zamanlarda çok yorgun, bitkin ve halsizim nedenki acaba bir fikri olan varmı.Birde nefes alıp vermem o kadar derin ve sıkki yoruluyorum yanii
vitamin kullanmıyormusun?

Günaydın,

Cumartesi günü oda takımını ve beşiğini aldık bebeğimin.. Mobilya kokusunu çıkarmak için 1 tas suyun içine 3 adet soğanı doğrayıp 3 gün odayı kapalı tutunca bütün kokunun gittiğini söyledi aldığımız mağazanın sahibi. Tabi soğan kokusunu çıkarmak içinde 1 hafta odayı havalandırmak gerektiğini.. Ben yeni öğrendim belki bilinen bir durumdur. Paylaşmak istedim..

kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti

tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)

sizce yeterli mi? Eksik var mı gözünüze takılan?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/

Günaydın yavru kuşlar ve minik yavruları hayırlı haftalar. Pıtır pıtır hareketli bir güne Uyandım muhteşem bir duygu bu
ne güzel maşaallah

hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla kullanın

ama ben severim yeni mobilya kokusunu:)

Bende yaptirdim

Sonucunu aldinmi[/QUOTE]

Fish metodu ile ön sonuç istemedinizmi arkadaşlar??. Bende yaşadım aynı şeyleri ön sonuç rahatlatmıştı beni..

Günaydın herkese ve bebişlere bugün hissetmedim bebeğimi bişey yoktur demi kızlar eşim e dedim oda tirsti uyuyomudur acep hergün sabah oynardi .​

korkma canımcım bazen bütün bir gün uyuduklarıda oluyomuş :)

Şu duvar kağıdına ve odaya bayıldım.

bende bayıldım da nerde bizde bu kadar geniş oda :)

daha ne olsun şekerim güle güle kullanın

hay maşallah

ne güzel maşaallah

Teşekkür ederim.. Bende babasıda şiddetli alerjik bünyeye sahibiz.. Olurda bize çekerse koku rahatsız eder, eşyalar siner diye çekiniyordum.. Bahar ayları her koku benim için kabus oluyorda
ne güzel maşaallah

Herkese günaydın kızlar
işteyim ama sanki akşam gelmiş gidiş saati gibi yorgunum
Dün dayımlar geldi akşam oturmaya temizlik yaptım kurabiye kek börek salata yaptım bitik haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…