2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oyyy çok tatlı poz vermiş, Rabbim onları bize bağışlasın, ayrıntılıya kadar beklemek en doğrusu bence de...

Reactions: idL
Ama bu süslü olanlar 180₺ falan daha uygunu nerde bulabilirim ki ben ağrıda oturuyorum netten alabiliyorum sadece burda yok çok seçenek

ben de en geççççç kasım sonu başarım diyedüşünüyorum şimdi alsam boşuna yer kaplıcak zamanı gelince almak belki daha zevkli olur :) şu etapta okumam gereken kitaplar var zaten :)

bir de idrarımda enfeksiyon çıkmış.. çok su içmem gerekiyormuş.. daha ne kadar içeyim bilmiyorum ki zaten damacana kadar oldumm
canım ben suyun önemini burada en başından beri söylüyorum ama su için dediiğimde bana kızanlar oldu günde az 3.5 4lt içmen lazım enfeksiyon istemiyorsan ben geçen hafta idrar tahlili vrdim ve doktorum şok geçirdi normalde benim haftalarımda yapılan idrar testindeen iyi hamilede bile olsa idrarda az da olsa lökosit bulunurmuş ama bende lökosit SIFIRdı ve bunun sebebi bol su içmem bol su içmek diyince 2lt filan anlaşılıyor ama 2lt su bizim kışın gebe değilken yani normal bir insanın içmesi gereken sudur hamilelikte bu en az 2lt daha artmalıdır bol su içmek bebeğin amnion suyu değişimine de fayda sağlar sana tavsiyem boooollll boooollllll su içmen su hayattır

Masallah :) aynı durum bendede oldu benım doktorum hep kız dedı ve emındı ben butun kıyafetlerını almıstım . ayrıntılıya baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım oda yuzde yuz erkek dedı :)

Kızlar çok şükür ayrıntılı da geçti gitti. Bir sorun yok her şey normal görünüyor. 727 gr 30 cm civarı olmuş kuzum. Fotomuz da ekte. Bi kaldı şeker testi. darısı güzel haber bekleyen annelerimizin başına.

Eklentiler

• 20140916_095049.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 98
Neden olmasın...olabilir bakarsın erken davranır seninki.Bende insallah normal istiyorum bir aksilik olmazsa 6yasında bir kızım var o normal dogumdu...bakalım saglık olsun[/QUOTE]

Allah bağışlasin 2. Bebis geliyor yani :) sen sanslisin canım inş bir aksilik olmaz da bu hamileliğinde de normal doğum yaparsın.

Canim cok güzeller bunlar bende Eminönü gittiğimde bir takım beğendim .ben çok usuyen biriyim malum dogum da kisin o yuzden ilk resim de ki takım iyi olur diye bundan almak istiyorum ben havuzlu han da sordum 120 dediler .Site de ne kadar fiyatlar bakamadım bende ?

Çok geçmiş olsun cnm umarım ciddi birsey değildir .

Bana da ilk önce erkek dediler sonra kız oldu :) Rabbim sağlık versin kucağına almayi nasip etsin cnm :)

selam kızlar kısmetse bende ocak annesi olucam. arnıza benıde alırsınız umarım

Hos geldin Hayırlı olsun cnm allahım sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :)

merhaba kızlar yaaa bende adet sancısı gibi arada giriyor karnıma dünden beri sizde oluyor mu böyle çok mu yoruyorum kendimi acaba?

Kızlar merhaba ben iki haftadır sürekli hastayım grip ve boğaz ağrısı çekiyorum. Ama şimdi daha da kötüsü ciğerlerim yerinden sökülüyormuş gibi sanki nefesi bile zor alıyorum. Sizce ne yapmalıyım.doktora gitsem ilaç verirler mi acaba

bence gitmelisin kesin bi ilaç verir geçmiş olsun

Günaydın minikler ve anneleri bebeğim kipir kipir çok mutluyum ...kızlar gece kaburgalarım ağrıdı uyandım sürekli en fazla sol taraf.doktora gidecekler inşallah güzel haberler alırlar.
Ay ay benimdw öyle kaburga ağrım ve acım varki benimkide kıprak bazen sur artik annem diyorum birisiyle konusuyorum o icimde kiprasiyor ona kulak vermekten karsimdaki ne konusuyo anlamiyorum aman hep boyle olsun birde yemek yesigimde arka arkaya tekmw galiba obur olucaz

çok zevkli bişey herkes konuşuyor bişey diyor bazen ben tekmeleri düşünüyorum dinlemiyorum yüzümde bi gülümseme dün eşim soruyor ben başım ağrıyo diyorum sen gülüyon diyor halbuki benim aklım minnoşumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…