Oyyy çok tatlı poz vermiş, Rabbim onları bize bağışlasın, ayrıntılıya kadar beklemek en doğrusu bence de...Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Oğluş geliyorrrrr. :)
Eki Görüntüle 1244330
Ama bu süslü olanlar 180₺ falan daha uygunu nerde bulabilirim ki ben ağrıda oturuyorum netten alabiliyorum sadece burda yok çok seçenekCanım ben bu süslülerdrn aldım zaten kendimi kötü hissedeceğim moral olur bir Dr şık temiz olurum diye sabahlık zaten şık olsun üstümde diye ama abartı fiyatlara almışım sonra aynılarını 75-100 e gördüm sakın üstünde alma bu fiyatların ben kaç katı aldım( sen nerden bakıyorsun ben Eminönü'nden aldım
rdrb
Oyyy çok tatlı poz vermiş, Rabbim onları bize bağışlasın, ayrıntılıya kadar beklemek en doğrusu bence de...
ben de en geççççç kasım sonu başarım diyedüşünüyorum şimdi alsam boşuna yer kaplıcak zamanı gelince almak belki daha zevkli olur :) şu etapta okumam gereken kitaplar var zaten :)Aynen ben de daha hiç bir şey almadım. Yeni beş aylık olduk önümüzde 4,5ay var. Şimdiden almak mantıklı gelmiyor. Ama hep kafamda planlıyorum neyi nereden alacağımı. Ben de Ekim sonu hastane çıkışıyla ufak ufak başlarım inşallah.
Ordan baktım canım loğusa pijama takımı sabahlıklı bölüm bölüm ayırmışlar resimleri büyüyünce anca seçebiliyosunCanım bunları resimlerin üzerinde yazan siteden mi buldun? Oraya baktım da böyle süsl modeller göremedim ben
ben sincana çok yakınım aslında biara gidip bakabilirim ben zaten hastaneye misafir kabul etmeyeceğim 40nda filan bir mevlüt okutup o zaman dağıtmayı istiyorum bu magnetleriSincanda ada reklamda yaptirmistim bilgin olsun el emegi bende istiyorum bakalim karar veremedum bi turlu
canım ben suyun önemini burada en başından beri söylüyorum ama su için dediiğimde bana kızanlar oldu günde az 3.5 4lt içmen lazım enfeksiyon istemiyorsan ben geçen hafta idrar tahlili vrdim ve doktorum şok geçirdi normalde benim haftalarımda yapılan idrar testindeen iyi hamilede bile olsa idrarda az da olsa lökosit bulunurmuş ama bende lökosit SIFIRdı ve bunun sebebi bol su içmem bol su içmek diyince 2lt filan anlaşılıyor ama 2lt su bizim kışın gebe değilken yani normal bir insanın içmesi gereken sudur hamilelikte bu en az 2lt daha artmalıdır bol su içmek bebeğin amnion suyu değişimine de fayda sağlar sana tavsiyem boooollll boooollllll su içmen su hayattırbir de idrarımda enfeksiyon çıkmış.. çok su içmem gerekiyormuş.. daha ne kadar içeyim bilmiyorum ki zaten damacana kadar oldumm
Maşallah kuzuna canım :)Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Eki Görüntüle 1244330
Masallah :) aynı durum bendede oldu benım doktorum hep kız dedı ve emındı ben butun kıyafetlerını almıstım . ayrıntılıya baska bı doktora gıtmek zorunda kaldım oda yuzde yuz erkek dedı :)Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Eki Görüntüle 1244330
Neden olmasın...olabilir bakarsın erken davranır seninki.Bende insallah normal istiyorum bir aksilik olmazsa 6yasında bir kızım var o normal dogumdu...bakalım saglık olsun[/QUOTE][QUOTLNTSDMR, post: 36930524, member: 625111"]Hayirlisi canım benim . Eşimin doğum tarihi 24 aralık bende diyorumki 1 hafta daha erken olsa da ona doğum günü hediyesi olarak bebeğimizi versem. Tabiki herseyin hayırlısı ben normal istiyorum Heran hersey süpriz olabilir :)
Kızlar bi sitede buldum bu loğusa pijama takımlarını ama karar veremedim sizce böyle süslü bişey mi almalı yoksa sade rahat bi pijama mı??Eki Görüntüle 1244308 Eki Görüntüle 1244309 Eki Görüntüle 1244310 Eki Görüntüle 1244311
Yaklaşık on gündür karnımda kırmızı kırmızı döküntülü kaşıntılar vardı da sağolsun arkadaşlar yapıyorlardı :)
Çok teşekkür ederim cevapların için. Cildiyeden simdi döndüm. Bebeyağı vazelin gibi yağlı şeyleri sürmememiz lazımmış. Lierac'a da beş gün ara verdirdi. Yazdığı merhemi kullanıp haftaya tekrar gitmemi söyledi. Kaşındığı zaman sürmem için bir tane daha solüsyon yazdı.
Bir de gerilmeye çatlamaya bağlı kaşıntılar son zamanlarda olur, daha o kadar göbeğin yok dedi :)
Endişe edilecek bir şey olmadığını söyleyince psikolojik olarak rahatlayıp döndüm. Inşallah ilaçlar da işe yarar da karnım da rahatlar artık :)
Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Eki Görüntüle 1244330
selam kızlar kısmetse bende ocak annesi olucam. arnıza benıde alırsınız umarım
bence gitmelisin kesin bi ilaç verir geçmiş olsunKızlar merhaba ben iki haftadır sürekli hastayım grip ve boğaz ağrısı çekiyorum. Ama şimdi daha da kötüsü ciğerlerim yerinden sökülüyormuş gibi sanki nefesi bile zor alıyorum. Sizce ne yapmalıyım.doktora gitsem ilaç verirler mi acaba
Ay ay benimdw öyle kaburga ağrım ve acım varki benimkide kıprak bazen sur artik annem diyorum birisiyle konusuyorum o icimde kiprasiyor ona kulak vermekten karsimdaki ne konusuyo anlamiyorum aman hep boyle olsun birde yemek yesigimde arka arkaya tekmw galiba obur olucazGünaydın minikler ve anneleri bebeğim kipir kipir çok mutluyum ...kızlar gece kaburgalarım ağrıdı uyandım sürekli en fazla sol taraf.doktora gidecekler inşallah güzel haberler alırlar.
Canim bende bir süslü bir normal pijama takimi alaçam.Kızlar bi sitede buldum bu loğusa pijama takımlarını ama karar veremedim sizce böyle süslü bişey mi almalı yoksa sade rahat bi pijama mı??Eki Görüntüle 1244308 Eki Görüntüle 1244309 Eki Görüntüle 1244310 Eki Görüntüle 1244311
çok zevkli bişey herkes konuşuyor bişey diyor bazen ben tekmeleri düşünüyorum dinlemiyorum yüzümde bi gülümseme dün eşim soruyor ben başım ağrıyo diyorum sen gülüyon diyor halbuki benim aklım minnoşumdaAy ay benimdw öyle kaburga ağrım ve acım varki benimkide kıprak bazen sur artik annem diyorum birisiyle konusuyorum o icimde kiprasiyor ona kulak vermekten karsimdaki ne konusuyo anlamiyorum aman hep boyle olsun birde yemek yesigimde arka arkaya tekmw galiba obur olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?